AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=132)
-   -   22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=14683)

Beritan 01-01-2008 17:01

22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
zafere varmanın gururu ve duygusunu hissettim

;D ;D ;D aynen vallahi hele hiç bu kadar %47 beklemiyordum ama benim için halkımız için büyük süpriz oldu, inşallah bu oyların sayısı daha da tabanlara yükselir değilmi...

bnede %47 beklemiyodum...bi ara fenalaştığımı hissettim.. :D

ATmaCA53 01-02-2008 22:51

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
zafere varmanın gururu ve duygusunu hissettim

;D ;D ;D aynen vallahi hele hiç bu kadar %47 beklemiyordum ama benim için halkımız için büyük süpriz oldu, inşallah bu oyların sayısı daha da tabanlara yükselir değilmi...

bnede %47 beklemiyodum...bi ara fenalaştığımı hissettim.. :D

belediye seçimlerinde`de aynı sonucu beklemiyorum ama inşallah burdada iyi geçer, bu arada bunu açıkça söylemek istiyorum mustafa sarıgülün belediye başkanlığını çok istiyorum çok samimi bir insan, çok cesur bir insan hükümete karşı bir samimiyetliği var onun belediye başkanlığı seçilmesini tekrar isterim tabi ki tekrar adaylığı koyduysa...

AccesS 01-04-2008 01:23

Merhabalar Sevgili Dostlarım Ak Partiye Gönül Verenler;

ilk önce kendimi kısaca tanıtmak isterim...
Akparti Beyoğlu Gençlik Kolları Tanıtım Medya Görevini Yapmakdayım bu göreve gelmeden önce Kaptanpaşa Mah. Teşkilatlanma Başkanlığı yapıyordum Sn.Başbakanımızın Doğup büyüdüğü Mahalle ve şimdi Sn. Başbakanımızın siyaset yaptıgı koltuklarda bizler varız...

22 temmuz günü açıkcası %45 oy bekliyordum %47 geldi yani süpper bir sonuç ortaya çıktı.
ben şahsen secim öncesi çalışmalarımdan biliyorum beyoğlu bölgesinde çok çalıştık gece 3 4'lere kadar bayrak astık vs.. çalıştık.
22 temmuz akşamı için ilçe binamızda buyuk bir çalışma yaptık kutlama için cunki bizler sonuçdan kesin olarak emindik ve beklediğimiz gibi oldu herşey geriye ise kutlama yapmak kalıyordu gecenin 2 sine kadar kutlamlar yaptık secilen millet vekillerimiz belediye başkanımız adını hatırlayıp hatırlamadıgım birçok kişi geldi doyasıya eğlendik tabi 23 temmuzda ise birilerinin yüzünü görmek istiyordum ki gördüm kafalarını kaldıramıyorlardı cunki rezil olmuşlardı :)

DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUM...
Ak Parti Beyoğlu Gençlik Kolları

halil21 01-29-2008 15:47

ben sonuçlar için ekran başına geçmiştim ama bu kadar iyi beklemiyordum ama fox tvde parti ismi vermeden oy oranlarının açıklandığını gördüm ve ilk partinin yüzde elli olduğunu gördümve çok sevindim

TÜRK EVLADI 01-29-2008 15:58

[i][b]Astığımız bayrakların, uykusuz kalışlarımızın bütün yorgunluğu bir anda silindi...
Hep birlikte seçim sonuçlarını tv den izledik lokalimizde ve her şehrin sonucu açıklandığı sırada ''oleyyy'' diye bağırıyoduk...
Gece mutluluktan uyuyamamıştım sahiden...

azize 01-29-2008 16:00

ayyyyyyy tekrar düşünüp heycanlandım yaaa..

esma_ 01-29-2008 20:13

zaten belli olan bir sonucu beklemek hiç beni bu kadar heyecanlandırmamıştı, bir de başbakanımızın o unutulmaz konuşması, hala kulaklarımda çınlıyor sanki, o nasıl bir asalet, o nasıl bir ağar başlılık, o nasıl bir mütevazilik.... hala anlamış değilim (!)..

Kırık_Çocuk 01-29-2008 22:11

Halkın iradesine yakinen sahit oldum Mehmet Ağarın silinmesinden duyduğum keyiften başka birşey hissetmedim..Zafer zaten bizim coşkumuzdu..

berat_52 01-29-2008 23:31

BU MİLLETİN YAPILAN GÜZELLİKLERİ NE KADAR İYİ GÖRDÜĞÜNÜ HİSSETİM. HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAYA KALKANLARA NASIL CEVAP VEREBİLİCEĞİNİ GÖRDÜM.

tahir 01-30-2008 11:46

hakk edilmiş bir zaferdi 22temmuz.

All times are GMT +3. The time now is 05:17.