![]() |
( YENİ ) HATİM OKUYALIM - 3
1. cüz - Fütüvvet - Okundu
2. cüz - Fütüvvet - Okundu 3. cüz - Ak_Kelebek - Okundu 4. cüz - Ak_Kelebek 5. cüz - ...seVdAm... - Okundu 6. cüz - feyza 7. cüz - feyza 8. cüz - ...seVdAm... - Okundu 9. cüz - ahmike 10. cüz - ahmike 11. cüz - mülayim - Okundu 12. cüz - mülayim - Okundu 13. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 14. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 15. Cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 16. cüz - mülayim - Okundu 17. cüz - mülayim - Okundu 18. cüz - mülayim - Okundu 19. cüz - mülayim - Okundu 20. cüz - mülayim - Okundu 21. cüz - ***Kübra*** 22. cüz - Sevdam ( Ablası ) 23. cüz - efser - Okundu 24. cüz - Sevdam 25. cüz - Sumeyra - Okundu 26. cüz - Sumeyra - Okundu 27. cüz - takva_gül 28. cüz - minegül 29. cüz - minegül 30. cüz - ahmike |
HATİM OKUYALIM - 3 ( BİTTİ )
Ben cüzleri şimdi okuyorum. Yoğunluktan unutmuşum :-[ :-[
Okundu yazın siz |
bende cüzümü okuyorumda okul olduğu için daha bitiremedim derslerle ilgileniyorum ama bitireceğim inşaallah bitirecem... :)
|
ben 4.cüzü okuduğumu özel msj olarka size yazmıştım ama görmediniz sanırım Ravza.Çok oldu ben okuyalı :-[
|
Alıntı:
|
2. cüz - Fütüvvet - Okundu 3. cüz - Ak_Kelebek - Okundu 4. cüz - Ak_Kelebek - Okundu 5. cüz - ...seVdAm... - Okundu 6. cüz - feyza - Okundu 7. cüz - feyza - Okundu 8. cüz - ...seVdAm... - Okundu 9. cüz - ahmike 10. cüz - ahmike 11. cüz - mülayim - Okundu 12. cüz - mülayim - Okundu 13. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 14. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 15. Cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 16. cüz - mülayim - Okundu 17. cüz - mülayim - Okundu 18. cüz - mülayim - Okundu 19. cüz - mülayim - Okundu 20. cüz - mülayim - Okundu 21. cüz - ***Kübra*** 22. cüz - Sevdam ( Ablası ) 23. cüz - efser - Okundu 24. cüz - Sevdam 25. cüz - Sumeyra - Okundu 26. cüz - Sumeyra - Okundu 27. cüz - takva_gül 28. cüz - minegül 29. cüz - minegül 30. cüz - ahmike |
22.cüz okundu...Allah c.c kabul etsin
|
2. cüz - Fütüvvet - Okundu 3. cüz - Ak_Kelebek - Okundu 4. cüz - Ak_Kelebek - Okundu 5. cüz - ...seVdAm... - Okundu 6. cüz - feyza - Okundu 7. cüz - feyza - Okundu 8. cüz - ...seVdAm... - Okundu 9. cüz - ahmike 10. cüz - ahmike 11. cüz - mülayim - Okundu 12. cüz - mülayim - Okundu 13. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 14. cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 15. Cüz - sumeyra_tonkal - Okundu 16. cüz - mülayim - Okundu 17. cüz - mülayim - Okundu 18. cüz - mülayim - Okundu 19. cüz - mülayim - Okundu 20. cüz - mülayim - Okundu 21. cüz - ***Kübra*** 22. cüz - Sevdam ( Ablası ) - Okundu 23. cüz - efser - Okundu 24. cüz - Sevdam 25. cüz - Sumeyra - Okundu 26. cüz - Sumeyra - Okundu 27. cüz - takva_gül 28. cüz - minegül 29. cüz - minegül 30. cüz - ahmike |
24.cüz Ablam tarafından okundu...Allah c.c kabul etsın
|
Alıntı:
saol :) |
All times are GMT +3. The time now is 21:22. |