![]() |
AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?
Alıntı:
|
BEN ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR ALLAHA EMANET OLUN.ALLAH RAHATLIK VERSİN.KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞÜRÜZ .SAĞLICAKLA KALIN LİBERAL ARKADAŞADA İİ BAKIN :) ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne ak parti ne ldp nede lpg alayı yalan gelin Gs de birleşelim :D
|
Alıntı:
zaten o ldp li degil ak partiliydi, burasi iyice kurtlar vadisine döndü ha :) |
Alıntı:
Her yıl yüz binlerce memur alınacağını “müjde” diye ilan eden AKP’nin liberal olduğunu kim iddia edebilir? Yeni vergiler koymakla övünen, oğlunun sattığı ürünlere vergi indirimi yapan maliye bakanına göz yuman AKP’nin liberal olduğunu kimse söyleyemez. AKP kamu kuruluşlarında özelleştirmeden çok kadrolaşmadı mı? Öyleyse AKP ekonomik olarak nasıl liberal olabilir? Özgürlükler konusuna gelince TRT’yi kapatmayıp kendi borazanı haline getiren, Medyada kendi aleyhine uğraşanlara liberal diyebilir miyiz? Üniversitelerdeki konferansları engellemeye çalışan bu adalet bakanı nasıl liberal olabilir? İnsan Hakları konusunda sadece dışardan talep gelince adım atan samimiyetsizlerin liberalizmle ne alakası vardır? Karikatüristlere dava açmak ve isyan eden vatandaşa hakaret etmekten başka ifade özgürlüğü adına ne yapılmıştır? AKP döneminde RTÜK kapatılmış mıdır, sansür azalmış mıdır? Kendimizi kandırmayalım LDP'den başkası liberal değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu ne biçim konu anlamadım ki...
Karıştı herşey.. |
All times are GMT +3. The time now is 14:15. |