![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
TAMAM BENİDE EKLEYİN KARDEŞİMLE HEP DUALAŞIRIZ İNŞALLAH.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ
1 - Akp4ever - Feyza 2 - Aksa-34(MEHMET) - BirBaşka 3 - Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 4 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride 5 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 6 - Polat - Zeynep Akçin 7 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 8 - Sidre(ZEYNEP) - Suskunprenses 9 - Aslı - Ağa(ARİF) 10- Sahıll35 - ahmike(AHMED) 11- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 12- Akgulrafet - ??? ( akgulrafet kardeşim İnşaallah eğer ismini bizimle paylaşırsan senide ekleriz tabiki. ) Ayşegül ve Berna siz istersinizde ben eklemem mi ? Hayırlı olsun inşaallah ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
teşekkürler ravza ruveyda.ayşegülcüm dualarımda olacaksın:)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
canım rica ederim . ( Allah c.c. kabul etsin hayırlı dileklerinizi inşaallah ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
dua kardesımın halen ısmını bılmıyorum ek bır dua kardesı daha alabılırmıyım ??? :-[
|
DUA KARDEŞLİĞİ
ben de varim
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
akgulrafet ismi rafet akgül
|
DUA KARDEŞLİĞİ
ben de olmak istiyorum varım.Zeynep adım
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun aleykum arkadaşlar.
uzun zamandan beri buraya girip isim yazmayan arkadaşlarımm eşleşmesini değiştridim . herkes kontrol etsin İnşaallah. selahattin kardeşim listedesin bundan sonra eklenen arkadaşım ile seni eşleştireceğiz inş. İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - BirBaşka 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35 - Suskunprenses 10- Akp4ever - Feyza 11- Polat - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) - ??? |
All times are GMT +3. The time now is 20:58. |