![]() |
22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
22 TEMMUZDA BİR İKİNCİ TARİH YAZILDI BU ÜLKEDE RAHMETLİ MENDERESTEN SONRA İLK DEFA 54 İKTİDARINDAN SONRA BİR PARTİ OYLARINI ARTIRARAK İKTİDAR OLMUŞTUR
|
22 Temmuz da hatırladığım tek şey evimizde asılı olan dev R.Tayyip ERDOĞAN afişine bakıp dakikalarca zaferimizin sevinç gözyaşlarını döktüğümdür. Zira onu evin dış cephesine asması için babama ben baskı yapmıştım.Mitinge gitiiğimiz günde eve hırsız girmesine neden olmuştu.Olsun yoluna herşey feda olsun davamız yolunda gidecek olan cana da razıyım.Önümüzde nice AKGÜNLER var... ;) Sen mahçup bırakma Rabbim...
|
22 Temmuz akşamı şunu hissettim:
Allah'ın bana ayağımı Hak yolunda sabitleştirdiği için şükrettim. Ve verdiğim oyun bu milletin Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealine hizmet ettiğini bildiğim için bir kez daha şükrettim. |
Alıntı:
Türkiye'nin kaliteli siyasetçilerinin olduğu Saadet Partisi'nin meclis'te olmadığına onun yerine MHP gibi CHP, DTP gibi grupların olmasına üzüldüm açıkçası bence bu ülkenin AK Parti gibi tek başına iktidar olan bir partinin yanında Saadet Partisi gibi iyi bir muhalefete ihtiyacı var. Objektif olmak gerekirse bu böyledir bence |
Alıntı:
Bu ülkenin içinde olduktan sonra heryeri siyaset alanıdır Milli Görüş için. Önemli olan Halka hizmettir. Fakat şu kadarını söyleyeyim. Saadet Partisinin olduğu bir mecliste AKPnin yapacağı yanlış sayısı minimuma iner, doğrular maksimuma çıkardı. Gerçi bu şans gene var ama Saadetin sesine kulak tıkayanlar, Demireli veya millete kankusturmuş siyasetçilerden akıl almayı iş sayıyorlarda Milli Görüşün her zaman haklı ve geçek çıkmış görüşlerine bakmayı günah ve makamları için büyük risk sayıyorlar. Çankaya sofralarında her görüş varken, milleti için her daim hizmette olan görüş neden yok? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben ak partili değilim ama 'ilk oyumu' akp'ye vermeyi düşünüyordum.Bir ara saadet partisi ile akp arasında gidip geldim.Sonra düşündüm ki saadete versem oyum boşa gideceks,onuçta çoğu kişi akp'yi tercih ediyordu.Saadetin barajı aşamayacağı belliydi.
Ce Ha Pes'lilerin miting yaptıklarını görünce baya sinirlenmiştim.Meydanlarda namaza dil uzatmaları,kutsal kitabımızı (haşa) hiçe saymaları beni baya sinirlendirdi ve ak partiye vermeye karar verdim ilk oyumu. Neyse,22 temmuz günü geldi,herkes sokaklarda oy verme telaşında,ben ise evimde horull horull uyuyorum yatağımda :) Bir ara tembelliğim tuttu vermekten vaz geçtim.Sonra baktım ki baya katılım var,chplilerin mitingleri ve 4 yıl sonra oy kullanacağım aklıma gelince çıktım evden hemen oyumu kullanmaya gittim. Oyumu kullanıktan sonra arkaşım,babası,ben ve amcam denize gitik balık tutmaya :) Neyse,oturduk su içerken önümüzden bir aile geçti,aile reisi; ''akp barajı aşamadı'' diyince baya bozuldum.chp gibi partinin iktidar olmasını düşünemiyordum bile. Neyse,bindik arabaya dönüyoruz,radyoyu açık kesin sonuçlar söylenince rahatladım :) ''akp barajı aşamadı'' diyen kişiye nasıl olduda kulak astım anlamadım.Mağlum onlar yalanalrıyla ünlü,''ben ne dersem o olur'' mantığına sahip bi'şeyler :) chp'nin seçimi kazanamması ve bir önceki seçime göre kan kaybetmesi benim için en önemli olaydı :) |
ben oy bile kullanamayacak kadar küçüktüm :)
artık kullanıcam büyüdüm de off ne gündü ya Ak partili değildim ama Ak parti için dua etmiştim akşama kadar sürekli babamı arayıp partideki durumlar hakkında bilgi alıyodum akşama doğru sokakta marş çalan arabalar bayraklarla gezen abiler gördüm de coşmuştum bi de bitti bitti diye bağırıyolardı :) akşam da o kutlamada olmayı çok istemiştim hatta o zafer beni çok etkiledi :) e bi de babamın zaferi vardı işin ucunda o gün çok güzeldi yaa :) |
kardeş biraz sert yazmıyomusun... :o
|
All times are GMT +3. The time now is 03:53. |