![]() |
ÜLKÜCÜLER!
göktürk kardeş hep sana yazıyorum umarım art niyet aramazsın.
kardeşim içimi acıtsa da gerçekler bunlar. yazdığım yazının sonunda da söylediğim gibi hadi benim yaşıtlarım cahil ya ülkü ocakları ? hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluğu öyle bir hal aldıysa artık çürüme hat safaya ulaştıysa durumu görmek gerekir diyorum.. ben benim gözlerimle gördüğüm bir teşkilatın varlığından söz ettim. benim ülkücü çok arkadaşım ki sağlam mhplidirler onlar bile çoğu yerde ocağa girmiyorlar. çünkü ocaktaki insanların büyük çoğunluğu bu yolda emin adımlarla yürüyor. bir arakdaşım ki kendisi teşkilattaydı lisede ocakta esrar çektiğini ballandıra ballandıra anlatmıştı. bence kardeşim bir elin parmaklarını geçmeyecek şey samimi ülkücüler. bende Türk-İslam fikri var. ben en çok Osmanlı'yı özlerim. Ama kardeşim dediğim gibi Türk-İslam hedefine bu şekilde ulaşılmaz. Milli maçlarda ellerde efespilsen ile milliyetçilik olmayacağını aynı şekilde de damarlardaki asil kan ile ulaşılabilecek bir ülküye madde bağımlısı beyinlerle ulaşılamaycağını anladım. çok değer verdiğim AlpArslan Türkeş'in emanetine ihanet edenlere lanet olsun ama şu gerçeği görmek gerekir. büyük bir yozlaşma var!!! ülküyü zedeleyecek bir çürüme! ama dediğim gibi şimdi Türk-İslam ülküsünü yeniden ayağa kaldırabilcek kişiler var. benim umudum var. İslam ülkelerini ezdirmeyecek onları koruyacak sancakları tekrar eline alacak Birileri var. ben doğru tarafa geçtiğime eminim . Akp bu gün benim umutlarımı tekrar yeşertti. umarım dediğin gibi olur kardeş umarım köprüden geçerken çürükler elenir. El birliği ile ülkemiz ATALARIMIZIN zamanında ki gücüne kavuşurda soydaşlarımız dindaşlarımız üzerinde ki karabulutlar dağılır... bizim safımız belli yolumuz belli. isteyenle kolkola isteyenle yanyana. istemeyenle göğüs göğüse... ---------------------------------------------------------------------------------------------- mavera,neredeyse aynı yollardan geçmişiz bende aynı şekilde ırkçılığa varacak kadar gözü dönmüş biriydim. en iyi kürt ölü kürttür fikri mevcuttu ama o zaman çok küçüktüm. idrak edemeyecek kadar küçük şimdi o fikirlerimden utanıyorum ne büyük aptalmışım ne büyük cahillikmiş şimdi fark ediyorum tüm Kürt kardeşlerimden de bu üzücü düşüncelerimden dolayı özür diliyorum... |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Kurt bir semboldür türk milletinin tarihi sembolüdür nasılki almanların çift başlı kartalı varsa nasılki avusturalyalıların kangurusu varsa nasılki ingilizlerin kuş sembolü varsa türkmilletininde sembolü vardır orada türk milletinden bir vatan evladı şehit olmuş ve orada toplanan insanlarda birilerine türkün simgesini hatırlatarak mesaj veriyorsa bu siyaset değildir |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
bir türk milliyetçii olarak diğer siyasi oluşumun mensuplarınında ülkücüler kadar şehit bayrak millet devlet maneviyat gibi değerlerine önem vermesi ve benden çok sahiplenmesinden hicap değil olsa olsa gurur duyarım onur duyarım sizdende bunu beklerdim bizim şehide bayrağa olan sevgimizden bağlılığımızdan gurur duyun onurlanın doğrusu bu olurdu |
ÜLKÜCÜLER!
Kimse Türklük üzerinden siyaset yapamaz.Milletin milliyetçilik duyguları sayesinde oy almayada çalışamaz sen milliyetçiysen biz vatan hainimiyiz?
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
benim aylar önce bunu yazış amacım şuydu...nerede bir şehit cenazesi olsa mhpliler toplanıyor ellerını kurt yapıp sloganlar atıyordu hükümet alehine...bu sahiplenmemk ipotek koymamak değilde nedir..sankım bizim hiç canımız yanmıyormuş gibi... ayrıca o donemd bayrak mıtınglerıde vardı...adamlar resmen benım bayragımı benden çalmaya çalısıyordu...yazdıklarım bunla ılgılıydı sızınkı mgecıkmış bir cevap olsa gerek... |
ÜLKÜCÜLER!
Türk'ün sembollerinden biri olan Kurt işaretini Protesto etmenizi doğrusu esefle karşıladım...
Şehit cenazelerimiz de "Kurt" işareti yapılmasını sizler istemiyorsanız ne yapalım o halde ? Rusların simgesi "AYI" işaretini mi , yoksa İngilizlerin simgesi haline gelmiş " ASLAN" işareti mi ? Bu kadarcık incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleyi Eleştiri mahiyetinde kullanmışsınız , bravo sizlere... :) |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Sizde incir kabuğunu dolduracak nitelikte görmüşsünüz ki zahmet edip yorumda bulunmuşsunuz :)
|
ÜLKÜCÜLER!
Sizin incir kabuğunu doldurmuş algıladığınız ve bu şekilde açtığınız konu da yorumlarınıza cevap veriyorum .
İşaret olsa ne olur peki , kıyamet mi kopar ? |
ÜLKÜCÜLER!
Olmasa kopar mı? size soralım
cevap verme zorunluluğunuz yok okuyup çıkın ;) |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
İşlevselliğini düşündüğümüz gibi yapıyoruz . Size sorma gibi bir yükümlülüğümüz yoktur .Fakat sizlere açıklamasını yapıyorum , sembolümüzün nereden geldiğini bilelilm... Böyle düşünelim lutfen...
Siz kınama mesajlarınıza devam ededurun , ben Ülkem için Siyaset yapayım , Anlaştık ? |
ÜLKÜCÜLER!
İşaret yapmana kimsenin bir şey diyeceğini düşünmüyorum sadece bazı şeyleri doğru yerde ve doğru zamanda yapmakdır önemli olan siz cenazeleri seçtiniz maksat neydi provakasyon reklam yapmak.. siyasi rant elde etmek..
|
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
|
ÜLKÜCÜLER!
Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?
Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;) |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
PKK'ya o şekilde buradayız demek gibi mantıksız bir düşünce olamaz her halde.. pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya... |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Artistlik , Kurtçuk gibi benzetmeler hiç hoş değil... Lutfen , bir de bölüm Sorumlusu imişsiniz . Sokak ağzı ile konuşmalar bize(Müslüman-Türk) yakışmaz. Unutulmasın ki Peygamber efendimiz , Taif te taşlandığı zaman dahil Orada bulunan halka dua etmiştir... Bana bu şekilde davranmanızın sebebi farklı düşüncelerde olmamız mı ? Benim düşüncem bu şekildedir , kabul etmeseniz dahi... Sevgi beslemeseniz dahi , Saygı duymak Türk'ün adetidir. Selametle.. |
ÜLKÜCÜLER!
80 öncesi ülkücü kampları ve ülkücü komandolar ülkücülerin iç yüzünü açar bence...
Faşit yetiştirme yurtları... |
ÜLKÜCÜLER!
Kardeşim görüşlerin için sağol...
Bizim de görüşlerimiz bu şekildir.. Yanlış yaptıysak affola.. Kafam biraz dağınık.. Ama sizin yaptığınız da yanlış :) |
ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Selametle.. |
Ülkücüler!
Eger 1 kesim türk bayragını yakabiliyorsa bunu tv lerden izliyorsak pkk bayrakları ile cenazeleri kaldırıyorsa ve onlar hakkında tek bir satır yazmak zorunuza gidiyorsa...
mhp nin 3 hilali sehitlere karsı gosterdigi duyarlılık zorunuza gidiyor ve bunu yazıyorsanız size soruyorum hangi tarafdasınız? |
Ülkücüler!
Alıntı:
Siz "satır satır" yazı yazıyorsunuz(!) da yıllar yılı düşmanlıktan öte ne ürettiniz?.. Dur ben sayayyım, gürültü, slogan, sovenlik boş kafalı yarı sadist aydın bozuntuları. Biz hizmetten, barıştan, sağduyudan, akilane işlerden yana ırkçı, şovenist kalıplardan uzak olduğumuz için bu mesele sizin ağırınıza gitse de çözülüyor. Sizin tarafınız gayet belli, onlarla birlikte eriyip gdiyorsunuz zira. :-* |
Ülkücüler!
Alıntı:
Cümlelere bakın , tam Siyaset konuşulabilecek bir üslup ! Tebrik ediyorum sizi.. Yıllar yılı biz Devletimiz için , çabaladık . Milletimizin huzuru için yola başımızı koyduk . Binlerce Şehit verdik . Sırf Komünist Sistem Ülkemizin başına çöreklenmesin diye... Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim. Size yaptığımız icraatları getirsem ne olacak ki ? Bakınız , Önyargı başlamış dahi.. Siz saymışsınız işte bizim neler yaptığımızı... Önyargılı davranıyorsunuz , Bu şekilde Önyargı ile Siyasi konuları sizinle irdeleyebilmemiz mümkün değildir. Selametle... |
Ülkücüler!
Alıntı:
Bu uğurda savaşanları yani GERÇEK Ülkücüleri tebrik etmez saygıyla anarım. Size soruyorum, şimdi Ülkücülük var mı? Ben göremiyorum da, Benim gördüğüm şimdiki Ülkücüler genelde haraç topluyor, çete elemanlığı yapıyor, beline bir silah takıyor onun bunun hakkına giriyor ve ben Ülkücüyüm diyip kasım kasım kasılıyor. Sizce suç bizde mi yoksa Ülkücülüğün adını lekeleyen Sözde Ülkücülerde mi? |
Ülkücüler!
Bir tutturmuşsunuz ülkücüler silahla dolaşıp haraç topluyor , mafyamatik işlerin peşinden gidiyor. Yahu bunları yapanların hepsinin ülkücü olduğuna inanıyorsunuzda din üzerinden milletin inançlarını rant malzemesi yaparak para sızdıran tüccarları neden görmüyorsunuz. Bunlarada lanet okuyun o halde ama olmaz dimi onlar hoca efendi ...
Milli maç sonrası olsun , şehit cenazesi olsun o bozkurt işareti yapanların hepsimi MHP li veya ülkücü , hayır değil , Türklüğün sembolü olarak algılayıp yapan insanlarda var. Alıntı:
|
Ülkücüler!
Ben kimseye lanet okumam. Yanlış yapanada kim olursa olsun aferin demem. ;) Kendinizle karıştırdınız galiba :-X
|
Ülkücüler!
Alıntı:
Siz kimsiniz o konuda pek anlaşamıyoruz. Irkçılık damarlarınıza işlediği için "abilerim vatan için öldüğüne göre ben de kutsalım" diyebilecek kadar asabiyete batmışsınız. Üzerinize tütsü de ister misin ? Sonra söyleyince kızıyorsunuz, ben ırkçı kemalistleri perişan ediyorum siz laflarımı üzerinize alıyorsunuz. Siz ne kadar güzel anlaşıyorsunuz öyle, dedik ya ayı sistemin aynı işlemeyen, paslı, bozuk, eskimiş, pörsümüş çarkının parçalarısınız. Ne diyordu adaler bakanınız: ‘Herkes, dostlar, düşmanlar ve dağlar, bu ülkenin efendisinin Türkler olduğunu bilmelidir. Arı Türk olmayanların, Türk anayurdunda sadece bir tek hakları vardır: Hizmetkár ve köle olma hakkı.’ (Mahmut Esat Bozkurt, Milliyet, 19.9.1930). |
Ülkücüler!
Ülkemizde eğer ki Gazi Mahallesinde Okmeydanında Nurtepe de Gültepe de Ümraniye de pkk lılar kol geziyorsa ve oraları ele geçirip sahiplenmeye çalışıyorsa bence ülkücü kesimi anlamakta fayda var.. Adaletse herkeze adalet ....
Yalnış anlaşılmasın ülkücülükden kastım MHP li ler BBP liler değil... |
Ülkücüler!
Bizim karşı çıktığımız Türk bayrağı şehide gösterilen hassasiyet falan değil baz arkadaşlar baya bir çarpıtmış olayı....
Kurt sembolunun nerden geldiğini gayet iyi biliyoruz ama şuan ki kullanım yeri belirli bir siyasi grup elinde...yani o işaret şuan türkleri değil Türklerin içindeki belli bir siyasi görüşü temsil ediyor..Bunun cenazelerde uygulanmasıda şehitlerimi tekele almaya giriyor....bende şehitler için mitinglere katıldım bende slogan attım ve o mitingde chplısınden mhplısıde vardı ancak siyasi bir propoganda içermiyordu...ama hükümet alehine sloganlar atmak siyasi işaretler yapmk işte o olmaz ... Ya da Türk bayraklarıyla yürüyüm ama belli bir siyasi grubun biz bu mıllete devlete bayraga sahip çıkarız demek yine hükümt alehine slogan atmak buda resmen bizi hain gibi göstermektır... Bayraksa hepımızın bayragı vatansa hepımızın vatanı şehitse hepimizin şehidi.... Şuan kenetlenmek duruken sen mhplısın ben akplıyım o chplı dıye bırbırımızı yemek nıye... |
Ülkücüler!
Alıntı:
Bahsi geçen ve azınlıkta kalan Sözde dediğiniz kesimi ele alıpta Genel'i Yargısız infaza tabii tutmak ne derece doğrudur ? Gördüğüm demişsiniz , siz en iyisi biraz dışarı çıkın hep çevrenizde olduğunuz için geneli görememişsiniz. |
Ülkücüler!
Alıntı:
Ayrıca çok komik gelen bir şey ; sen feyza hanımı nerden tanıyorsun nereler gıttıgını nasıl yaşadıgını hangı ortamlarda bulundugu nerden bılıyorsun çıkın biz dişarı da görün diyorsun....şöyle laf söylemış olmak için konuşmayın allah aşkına... |
Ülkücüler!
Alıntı:
Yahu siz beni nereden tanıyorsunuz da hakkımda yargı da bulunabiliyor sunuz ? O cümlelerimden Irkçılığı çıkarmışsanız sizin hüsn-ü kuruntularınızdır. Ayrıyeten söyleminizde ki gibi hiç asabi değilimdir . AKP'nin içinde o bahsettiğiniz çarkın içinde olan onlarca kişi vardı , unutmayın bunu da... 1930 yılını Kaynak olarak vermişsiniz . O dönemde MHP mi vardı Allah aşkına ? |
Ülkücüler!
Alıntı:
Dikkatinizi çekerim ki ; feyza hanımefendi çevremde demiş. Yani çevresindekileri baz alarak Genel intibaasını bahsetmektedir . Bu doğru birşey değildir. |
Ülkücüler!
Feyza hanımı savunmak bana düşmez de susamıyorum işte..
Zaten cevremızde olmayan insanları nerden tanıyacağız...yani pek çok çevreye girip çıkmış bir insan olabılır karşınızdaki, çok çeşitli insanlar tanımış olabilir buda sizin çevrenizdir işte...siz çevrenızde olmayan insanları olayları nerden bileblirsiz bildiğniz sadece kulanktan dolma olur ancak...bizde kulaktan dolma konuşacak insan değiliz.... |
Ülkücüler!
Alıntı:
Değerli arkadaşım ; Benim diğer bir konuda yazdığım mesajımda da belirttim . Çok geziyorum , birçok Üniversite teşkilatını da gördüm . Ha bunu neden diyorum ? Bana çevremde olmayanları nasıl tanıyabileceğim hakkında sormuşsunuz. Bizimle ilgili konuların bizden daha iyi bilebilineceğini sanmıyorum. Kulaktan dolma konuşmayı bende sevmem , güzel bir meziyet bence de... Rabb'ım , bu güzel ahlâklı milletimi , İslâm'ı payidar kılsın. - AMİN - |
Ülkücüler!
Bahceli bile bunlari yola getiremedi 8)
|
All times are GMT +3. The time now is 04:57. |