AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dualar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8913)

Meftun 11-19-2007 19:35

DUA KARDEŞLİĞİ

BENİM DUA KARDEŞİM HUZURA DOĞRU...DUALARIMDASIN MERAK ETME ;)

Ravza_Ruveyda 11-19-2007 19:37

DUA KARDEŞLİĞİ

Yalçın kardeşim ile yeni gelen kardeşimiz fütüvvet Dua Kardeşi listesine yeni eklendiniz.
Allah c.c. razı olsun . Selametle.

DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ

1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA)

2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA)

3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE)

4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET)

5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL)

6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL)

7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED)

8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA)

9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY)

10- Akp4ever( MEHMET ONUR ) - Feyza (FEYZA MİNE)

11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin

12- Aslı - Ağa(ARİF)

13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE)

14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE )

15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR )

16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL)

15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA)

16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA )

17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP )

18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM)

19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN )

20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA)

21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN)

(Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)

sumeyra_tonkal 11-19-2007 19:43

DUA KARDEŞLİĞİ

RAVZA RÜVEYDA uyarı msj aldım :-[ açıkcası böyle olması gerektiğini bilmiyordum :-[dua kardeşimden ve sizden özür diliyorum :'( bundan sonra foruma girince ilk işim buraya bakmak olacak inşallah.

Buarada benim dua kardeşimi gören oldumu? :'(

fütüvvet 11-19-2007 19:43

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Yalçın kardeşim ile yeni gelen kardeşimiz fütüvvet Dua Kardeşi listesine yeni eklendiniz. Yalnız fütüvvet kardeşim ismini yazmanı rica ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun inşaAllah.

Allah c.c. razı olsun . Selametle.

10- Akp4ever( MEHMET ONUR ) - Feyza (FEYZA MİNE)

12- Aslı - Ağa(ARİF)

17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP )

21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet ( Bedrettin )

Ravza_Ruveyda 11-19-2007 19:47

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
RAVZA RÜVEYDA uyarı msj aldım :-[ açıkcası böyle olması gerektiğini bilmiyordum :-[dua kardeşimden ve sizden özür diliyorum :'( bundan sonra foruma girince ilk işim buraya bakmak olacak inşallah.

Canım beni yanlış anladın. O yazıyı ben tüm Dua kardeşlerimize attım. Senide listeye eklediğim için bilgin olsun diye yazdım . Siteye ilk girince işin buraya yazı yazmak değil canım. Uzun zamandır buraya uğramayan kardeşlerimiz içindi o uyarı .

haftada bir veya bilemiyorum iki haftada bir buraya dua kardeşin ile bağlantıda olduğunu yazman yeterli. ;)Yada ona not yazman yeterli.

Birbirimizden haberimiz olması için bunu yapmamız gerekli. Hasta olan var veya farklı bir durumu olan varsa bilelim. Belki bir yardımız olur . Dua ederiz.
Birbirimizden habersiz kalmayalım . canım .

sumeyra_tonkal 11-19-2007 20:10

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Canım beni yanlış anladın. O yazıyı ben tüm Dua kardeşlerimize attım. Senide listeye eklediğim için bilgin olsun diye yazdım . Siteye ilk girince işin buraya yazı yazmak değil canım. Uzun zamandır buraya uğramayan kardeşlerimiz içindi o uyarı .

haftada bir veya bilemiyorum iki haftada bir buraya dua kardeşin ile bağlantıda olduğunu yazman yeterli. ;)Yada ona not yazman yeterli.

Birbirimizden haberimiz olması için bunu yapmamız gerekli. Hasta olan var veya farklı bir durumu olan varsa bilelim. Belki bir yardımız olur . Dua ederiz.
Birbirimizden habersiz kalmayalım . canım .

AÇIKLAMAN İÇİN SAĞOL KENDİMİ MECBURİ HİSSETMİYECEĞİM BU BAŞLIK ALTINDA SOHBET ETMEKTEN ZEVK DUYARIM. :)

suskun_prenses 11-19-2007 21:19

DUA KARDEŞLİĞİ

:-[ :-[ bi uyarı alanda benim ama ben burdayım ayse de burda :D kız aysee yerinde sin dimi
Ravza_Ruveyda çok tşkler uyarın için cnmm çok güzel açıklamışsn

ak_mavish 11-19-2007 21:25

DUA KARDEŞLİĞİ

ben de uyarı almışım ama benim suçum yok valla..tutu ya her zaman dua ediyorum sadece iletişim halinde değilim :( zaten buraya birkaç kez yazdım

selahattin_ay 11-19-2007 21:39

DUA KARDEŞLİĞİ

ben de uyari aldim
silkindim kendime geldim
haketmistim ama ::) :(
neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ;)

GÜLseven 11-19-2007 22:36

DUA KARDEŞLİĞİ

Ben dua kardeşim Ayşegül ile sık sık görüşüyorum.Canım o benim, çok seviyorum onu :-* Sana da tekrar tekrar teşekkür ediyorum ravza_rüveyda bu güzel konu için ;) Ve tabi ki dualarımız forumdaki tüm kardeşlerimize...

AkSa- 34 11-20-2007 00:07

DUA KARDEŞLİĞİ

uyarıyı aldık, yerin dibine battık :-[ :-[ :-[

yalnız ben buraya uğramasamda kardeşimden ve sizlerden dualarımı hiç eksitmiyorum.yinede sizin dediğiniz gibi artık buradayım.dua kardeşimden de hakkını helal etmesini diliyorum. :-[ :-[
dipten çıktık
elleri açtık
semaya kaldırdık
duayı yaptık
allah kabul etsin....ecmain....

vuslat_19 11-20-2007 01:54

DUA KARDEŞLİĞİ

ben buraya pek uğrayamasamda kardeşim hep dualarımda tamam bazen aksattığım da olmadı değil bundan sonra hiç aksatmamaya çalışcam nete bu sıralar pek giremiyorum derslerimden dolayı ama mehmet abi bil dualarımdasın

Yavuz_ErTürk 11-20-2007 09:19

DUA KARDEŞLİĞİ

liste güncellendiğinde ben de o listede yer almak istiyorum ve bir dua kardeşi istiyorum..

Ak_Kelebek 11-20-2007 11:28

DUA KARDEŞLİĞİ

Daha önce de belirttiğim gibi benim dua kardeşim Gülseven(Berna) Onunla kardeş olduğuma çok mutluyum her zaman dularımda kardeşim.Bu organizeyi yapan Ravza_Rüvayda kardeşimizden Allah razı olur inşa allah sende dularımdasın ve adını bilsemde,bilmesem de tüm forumu dularıma dahil ediyorum.Biz bernayla gerek msn,gerek telefon olsun hergün mutlaka yazılıyoruz.Umarım diğer dua kardeşlerimizde böyle ikili diyaloglar içindedirler.Ben özelime gelen msjdan dolayı tekrar yazma gereğinde hissettim kendimi.Arkadaşlar lütfen dua kardeşlerimizi unutmayalım ve onlarla mutlaka konuşalım..

hayataAKartı 11-20-2007 11:53

DUA KARDEŞLİĞİ

En Güzel Selam Allah'ın Adıyla Olandır
Selamaleyküm Dostlar

Dua kardeşliği güzel bir müessese olarak forumda saygınlığını koruyor. Beni de bu müesseseye kabul ederseniz onur duyarım.
Selam ve dua ile

fütüvvet 11-20-2007 12:01

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Evet, bir yönüyle, Allaha sunacağımız ibadetler arasında duadan daha güçlü bir amel yoktur. Çünkü dua, Allahın varlığına, birliğine, hazır ve nazır olduğuna inanarak sebepler üstü bir taleple Cenabı Hakka arzı halde bulunmaktır. Dua için ellerimizi açtığımızda, biliriz ki, bizim sesimizi işiten, kudret eli her şeye yetişen, bütün ihtiyaçlarımızı yerine getirmeye muktedir ve hadsiz düşmanlarımızı defetmeye kadir bir Rabbimiz var.

Fütüvvet güzel insan ,sizinle bu bağı güçlendirmenin,bu sistemin içinde hakkımız olan yerlere ulaşmanın mücadelesine beraber girişmenin hazzını yaşıyorum, aslında duaların derinliğini avlama sevdasına talip olmanın, yöntemlerinden faydalanmak için bir plan dairesinde çalışmaya ne dersiniz

Haftada bir gün dişimizi sıkıp bir gece teheccüde kalkalım. ikimiz önce gecenin zulmetini birkaç rekat namazla aydınlatalım. Sonra da bütün samimiyetimizle dergahı ilahîye el açalım büyük-küçük acı ve ızdıraplarımızı, arzu ve isteklerimizi bir bir Cenabı Hakka şerhedelim. Bizi gören, soluklarımızı duyan, içimizden geçenleri bilen ve iniltilerimizi değerlendiren her şeye Kadir, her şeye Hakim, istediğini istediği gibi yapan, yaptığı her şeyde farklı hikmetler gözeten Mevlamızın varlığını düşünelim Onun merhameti, iradesi, meşieti sayesinde her şeyin üstesinden gelebileceğimiz inancıyla gerilip bir kez daha Onun kapısının tokmağına dokunarak inleyelim

Fütüvvet kardeşim [email protected] adresimi eklerseniz bağımızın artacağı inancını taşıyorum sevgiler ile

Ayrıça fütüvvet kardeşimizle dua kardeşliğimizi gerçekleştiren ruveyda kardeşimizede teşekkürlerimi iletirim

YALÇIN KARDEŞİM İNŞALLAH DEYİP NİYETLENELİM..RABBİM MUVAFFAK EDER ..

"RAVZA_RUVEYDA" KARDEŞE HASSATEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.. ALLAH RAZI OLSUN..

fütüvvet 11-20-2007 12:06

DUA KARDEŞLİĞİ

Olmaz olurmu İnşallah..
karınca hacca niyetlenmiş ya ... o küçük bacaklarına bakmadan.. bizde en azın dan niyetlenelim..Rabbim nereye kadar lutfederse oraya kadar gidelim inşallah..

Ravza_Ruveyda 11-20-2007 12:55

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Yazdığım yazı sanırım sizi biraz üzmüş:( Amacım asla kimseyi kırmak değil. Hepiniz hakkınızı helal edin.

Burada başlattığımız Dua kardeşliğinin ne konumda olduğunu maalesef bilemiyorum. Yaptığımız işin amacına ulaşıp ulaşmadığını ancak sizlerin bilgi vermesi dahilinde öğrenebiliriz. Takdir edersiniz ki bizim bu dua kardeşliğimiz küçümsenecek bir şey değil.
“Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var” diye buyurmuş rabbim ve bizler hiç tanımadığımız kardeşlerimiz ile gönülden bir bağ kurarak onlar için Yüce Rabbimize Dua ediyoruz.İnanın ki çok güzel bir şey bizlerin yaptığı.

Tabiki sürekli buraya uğramak zorunda değilsiniz. Bunu sanırım ben yanlış yazdım. Sadece Haftada bir ya da ayda bir bizlere dua kardeşlerinizle iletişimde olduğunuzu bildirmeniz yeterli.Bizler burada bir sorumluluk aldık değil mi ? Hemde hayırlı bir sorumluluk. O zaman sonuna kadar görürelim Allah’ın izni ile.

Uzun zamandır Dua Kardeşleri ile bağlantı kuramayan kardeşlerim için yeni bir eşleştirme yapalım diyorum. Sizde uygun görürseniz .İnşaAllah yeni listeyi yarın hazırlarım .
Bu arada aramıza katılmak isteyen Yavuz _Niksar ve hayataAkarti kardeşim yeni listeyi hazırladığımda sizi de ekleyeceğim. Kardeşlerimiz sizde hoş geldiniz aramıza.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah c.c. razı olsun. İnşaAllah hayatta her şey sizin için güzel olur.BU ARADA SİZLERE GÖNDERDİĞİM YAZI TÜM DUA KARDEŞLERİNE GÖNDERİLDİ. ;)

Hiç birinizi resmen tanımıyorum ama İnanın bana Allah için çok seviyorum. Hepinizi.

Selametle.

fütüvvet 11-20-2007 13:21

DUA KARDEŞLİĞİ

şahsen bana gelen uyarıdan rahatsız olmadım..

hatta memnun oldum..

dedimki kendi kendime.. daha dua kardeşim bile yokken fırçayı bile yedim.. hadi hayırlısı dedim ve hemen duaya koştum..
ARADA FIRÇA İYİOLUR.. GAYRETE GETİRİR.. KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM TABİ.. AYDA BİR UYARI GİBİ FIRÇA ATILABİLİR..

BU YOLDA HER ŞEYE RAZIYIZ.. ZORLA CENNETE GÖTÜRÜLENLERİ BİLİYORUZDUR.. HADİSİ ŞERİFTE GEÇİYOR..

sumeyra_tonkal 11-20-2007 15:41

DUA KARDEŞLİĞİ

DUA KARDEŞİM (NAZENDE) VE BÜTÜN DUA KARDEŞLERİ İÇİN.

RABBİM! FAYDA VERMEYEN İLİMDEN, DOYMAYAN NEFİSTEN, KORKMAYAN KALPTEN, KABUL OLUNMAYAN DUA VE İBADETTEN SANA SIĞINIRIZ..

Ayşe_Berra 11-20-2007 23:25

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
:-[ :-[ bi uyarı alanda benim ama ben burdayım ayse de burda :D kız aysee yerinde sin dimi
Ravza_Ruveyda çok tşkler uyarın için cnmm çok güzel açıklamışsn

Öncelikle ravza cok teşekkür ederim canım..Ben de burdayım esram..Hep duamdasın emin ol.. ;) ;)Kocaman öptüm seni :-*

sidre 11-20-2007 23:33

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamın aleykum kardeslerımm

AkSa- 34 11-21-2007 00:33

DUA KARDEŞLİĞİ

a.s

Rabbimiz katından bize ve dau kardeşime; rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl.

ecmain...

Nazende 11-21-2007 00:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

RABBİM! FAYDA VERMEYEN İLİMDEN, DOYMAYAN NEFİSTEN, KORKMAYAN KALPTEN, KABUL OLUNMAYAN DUA VE İBADETTEN SANA SIĞINIRIZ..

Teşekkür ederim sümeyra dualarımdasın arkadaşım.

vuslat_19 11-21-2007 14:59

DUA KARDEŞLİĞİ

ALLAHım sen bizi ve dua kardeşimi senin yolunda giden mümin kullarından ilimli ve ilmini ameline döken kullarından eyle ayaklarımızı senin yolunda sabit kıl senin rızanı alan kullarından eyle

sumeyra_tonkal 11-21-2007 18:35

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Teşekkür ederim sümeyra dualarımdasın arkadaşım.

Sonunda seni buldum :D :D bağları koparmamak dileğiyle Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Ravza_Ruveyda 11-21-2007 19:12

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamun Aleykum arkadaşlar.

hayataAKartı ve yavuz Niksar kardeşim sizin eşleştirmeleriniz yapıldı. Daha önce foruma isim yazdırmış ama hiç bir şekilde haber alamadığımız kişileri çıkardım ve yerine sizleri yazdım . ( İnşaAllah kalıcı olacaksınız değil mi ;) )

10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE)

12- Aslı - Ağa(ARİF)

17- hayataAKartı( ??? ) - ak_mavish ( ZEYNEP )

21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN)

hayataAKartı 11-21-2007 20:04

DUA KARDEŞLİĞİ

Selam Aleyküm Dostlar Ben hayataAKartı namidiyar MUSTAFA ADİL

Dua kardeşim Zeynep'e burdan selamlarımı gönderiyor ve dualarımın herzaman onunla olduğunu bilmesini istiyorum.

kardelen007 11-21-2007 20:07

DUA KARDEŞLİĞİ

dua kardeşim kübra her daim dualrımdasın..össye katılacağını biliyorum o yönde dua etmeyi ihmal etmiyorum....istediğin herhangi birşey olursa özelden mesaj atarsın...

ak_mavish 11-21-2007 21:07

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

hayataAKartı Nickli Üyeden Alıntı
Selam Aleyküm Dostlar Ben hayataAKartı namidiyar MUSTAFA ADİL

Dua kardeşim Zeynep'e burdan selamlarımı gönderiyor ve dualarımın herzaman onunla olduğunu bilmesini istiyorum.

Allah razı olsun kardeşim..Benimde dualarım hep seninle olacak inşallah..Allaha emanet ol :)

bayonet 11-21-2007 21:10

DUA KARDEŞLİĞİ

YAVUZ KARDESİM ÖZEL MESAJA BAKRMISN ÖNEMLİ

sidre 11-21-2007 22:18

DUA KARDEŞLİĞİ

S.a dua kardeslerım nasılsınız

Rafet kardesım ???

Yavuz_ErTürk 11-21-2007 22:24

DUA KARDEŞLİĞİ

Dava kardeşim Feyza hanım şimdide dua kardeşim olmuş. çok mutlu oldum . Allah cc.Bakara Suresinin 186.ayetinde (Rasulum)''Kullarım sana beni soracak olurlarsa bilsinler ki, ben, şüphesiz onlara çok yakınım. Bana dua edenin duasına icabet eder (kabul eder)im. O halde onlar da benim davetimi kabul edip bana itaat etsinler ve bana iman(da sebat) etsinler. Ta ki bu sayede doğru yola (kurtuluşa) ulaşmış olsunlar'' şeklinde buyurmuştur. Duanın ne kadar kıymetli olduğu bu ayeti kerime de de açıkça ortadadır. Her zaman dualarımda olacaksın kardeşim..

Necip Fazil 11-21-2007 22:28

DUA KARDEŞLİĞİ

Mevla dualarınızı kabul eylesin, İnsanların temiz ağızları ile başkalarının nefisleri için dua etmeleri yapılan duaların en güzellerindendir.

VesseLam

Feyza 11-22-2007 10:56

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Dava kardeşim Feyza hanım şimdide dua kardeşim olmuş. çok mutlu oldum . Allah cc.Bakara Suresinin 186.ayetinde (Rasulum)''Kullarım sana beni soracak olurlarsa bilsinler ki, ben, şüphesiz onlara çok yakınım. Bana dua edenin duasına icabet eder (kabul eder)im. O halde onlar da benim davetimi kabul edip bana itaat etsinler ve bana iman(da sebat) etsinler. Ta ki bu sayede doğru yola (kurtuluşa) ulaşmış olsunlar'' şeklinde buyurmuştur. Duanın ne kadar kıymetli olduğu bu ayeti kerime de de açıkça ortadadır. Her zaman dualarımda olacaksın kardeşim..

Sende benim dua larımda olucaksın dua kardeşim :)

akgulrafet 11-22-2007 11:33

DUA KARDEŞLİĞİ

zeynep kardeşim burdayım ben, yoğunus bu aralar pek uğrayamıyorum ravza kardesim attıpın ortaya koyduğun
bu fikir nelere kadir oluyor bakınız. ben anlatamıyorum bu duyguyu . ZEYNEP KARDEŞ aklımdasım her daim inşallah rabbimiz bu şekilde yarın huzurunda da birlik ve beraberlik içersinde cennete girmeyide nasip eder.
Bu temenniler ile tüm bu işe sebep olan başta ravza kardeşime ve bu güzellikleri destekleyen kardeşlerimize şükranlarımızı iletiyorum. Zeynep kardeşim dualara ihtiyacımız var. dualarımdasın selametle......

tozkaldiran 11-22-2007 11:40

DUA KARDEŞLİĞİ

beni de aranıza alırmısınız kardeşlerim....
duanıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır... :'(

Ayşe_Berra 11-22-2007 13:12

DUA KARDEŞLİĞİ

ESra'm hep duamdasın prensesim..Kendine iyi bak..

Ayşe_Berra 11-22-2007 13:13

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

tozkaldiran Nickli Üyeden Alıntı
beni de aranıza alırmısınız kardeşlerim....
duanıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır... :'(

RAbbim inşallah gönlünün muradını versin ve sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah..HEpimiz dua kardeşiyiz sonuçta duamdasın kardeşim ;) ;)

sumeyra_tonkal 11-22-2007 18:52

DUA KARDEŞLİĞİ

RABBİM! BÜTÜN DUA KARDEŞLERİNİ HAK SÖZ İŞİTİP SENİN NURLU YOLUNDAN GİDENLERDEN EYLE..

All times are GMT +3. The time now is 10:34.