![]() |
22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
Alıntı:
|
Z Efendi, küçücük beyninle kendi kendini daha fazla hırpalama. Çok acınacak ve milli olmayan kemiricilerle aynı görevdeş hale gelmişsiniz. Şu inandığın şeylere çocuklar bile inanmaz. Sizin klavuzunuz anlaşılan karga bile değil.
Sizin kadar milletin değerlerinden gözüküpte münafıkları bile hayrete düşürecek fitne fabrikası tehlikeliler varmıdır acaba. Bir soyu bozuk, milli görüşçü gibi gözüküp ne derse aynını diyorsunuz siz. Erdoğan'ın 'Kurban olayım ayına yıldızına' sözünü bile 'kurban olayım siyon haçına yıldızına' diye derginizde kapak yapan kafasız sinsi şer şebekelerisiniz siz. Ak partinin yüzlerce icraatını - 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılanları 4,5 yılda yapmasından ciddi bulantı rahatsızlık duyan yalanlarla saklayan ne idüğü belli olmayanlarsınız siz. Terör örgütü üyesi olmaktan tutuklanan ergenekoncularla aynı ağzı konuştuğunuzun bile farkında değilsiniz. Devletimize sızmış ABD'nin truva atı milli olmayanları tasfiye edecek fırsat ele geçtiğinde milletin kurtulmasını koltuğa tercih edip FASO FİSO diyip geçiştirenlersiniz siz ! Bu devirde milli simgeleri birileri raftan indirip parçalamak istiyor. Anlaşılan sizide seçmişler. Yapın bakalım görevinizi. Hiçbişeyi doğru dürüst anlamamanız normal değil başka bişeyden kaynaklanıyor sizde. Varın siz kendinizi müslüman, bizleri siyonizme uşaklık eden ilan edin.. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışın akılsızlar. En siznsi tehlikeler sizi |
22 temmuzda hissettiklerimi bi ben bi de Allah bilir...
|
Milletimizin AKP sayesinde artık gerçekleri, doğrularını gördüğünü anladım ve zaferimizin tadını tüm ruhumla tattım..:)) Bi dahaki seçimlerde dahada fazla oyla iktidar olacağımıza inanıyorum.. O mutluluğu hala yaŞıyorum, verdiğim oy helali hoş olsun gurur duyuyorum..:)
|
21 ve 23 Haziran da hissettiklerimi...
|
AnLamadıgım her akp nin çevresinde en az akpartiLi kadar saadetLi var ama %2.5 aLmıştık..
üzgündüm ama bi yandanda akp %50 Li civarLarındaydı tv yi iLk açtıgımda onada çok sevinmiştim.. SağLık oLsun deyip maceramız kıyamete kadar diye akLımdan geçirip tv yi kapattım msn açıp, akpartiLi arkadasLarımı tebrik ettim.. ;) |
sevinç mutluluk gurur
|
ben bişey hissedemedim herkes burnundan soluyordu evde derin bir üzüntü vardı. tek bişey desem herkes üstüme atlayacaktı... :) yinede zafer bizimdi :)
|
Alıntı:
soda vs. :D |
Bu ülkenin geleceğini, bin yıl boyunca Anadoluyu haçlı istilasına tutan AB zihniyetinin yanında olmak olarak görenlere oy vermediğim için,
"Medeniyetimiz batı medeniyetine yenik düştü" diyenlere oy vermediğim için, 1 Mart tezkeresinin geçmesi için elinden geleni yapan ve bunu övünerek söyleyenlere oy vermediğim için, Homoseksüellere bile dernek kurma hakkı verenlere oy vermediğim için, İktidara geldiği ilk günlerde Aydın Doğanın trilyonlarca liralık borcunu erteleyenlere oy vermediğim için, Rantiyeye dünyanın en yüksek faizini vermek için üretimi değil, rantiyeyi destekleyen politikalara oy vermediğim için, Ülkenin kaynaklarını yabancılara " işe yaramıyorlar" bahanesiyle satanlara oy vermediğim için, ve; Yeniden Büyük Türkiyenin ve Yeni Bir Dünyanın bugün olmazsa yarın kurulacağına inandığım ve onu yapacak olana gidip gönül rahatlığı ile oyumu verdiğim için ve Allah'ın bana bu feraseti verdiği için, gönül huzuru ile 22 temmuz akşamını geçirdim. |
All times are GMT +3. The time now is 20:50. |