AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dualar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8913)

selahattin_ay 11-22-2007 23:15

DUA KARDEŞLİĞİ

s.a
ugur abi mesaj da attim ama cevap vermedi hala :( cok mu kirdim yoksa onu :( ???

hayataAKartı 11-22-2007 23:58

DUA KARDEŞLİĞİ

Kerdeşim Zeynep'e Budan selam yolluyorum. Dualarım hep seninle kardeşim

suskun_prenses 11-23-2007 18:49

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
ESra'm hep duamdasın prensesim..Kendine iyi bak..

sende cnm iiki tanştık ne için dua edeceğimi öğrnmiş olduum Hakkında Hayırlısı ne ise o olsun cnm

Ravza_Ruveyda 11-23-2007 19:11

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Değerli kardeşim tozkaldiran listeye eklemen yapıldı. Bundan sonra isim yazdıracak kardeşimiz ile Dua Kardeşi olacaksın .

DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ

1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA)

2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA)

3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE)

4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET)

5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL)

6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL)

7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED)

8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA)

9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY)

10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE)

11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin

12- Aslı - Ağa(ARİF)

13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE)

14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE )

15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR )

16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL)

15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA)

16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA )

17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP )

18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM)

19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN )

20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA)

21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN)

22- tozkaldiran ( ERKAN ) - ???

(Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)

Ravza_Ruveyda 11-23-2007 19:49

DUA KARDEŞLİĞİ

Rabbimiz... Bize amellerimizle değil rahmetinle muamela et, imtihanımızı dinimizden verme, hayatımızı ve ölümümüzü insanlara fitne konusu yapma, kalbimizi nifaktan, amellerimizi gösterişten, dilimizi yalandan , gözümüzü de haramdan koru.
Ya ilahel Alemin Zikrine karşı kalbimizi aç. Sana ve resulune itaat etmeyi , kitabınla amel etmeyi nasip et. Bize hesabı unutturma, senden başkasına muhtaç etme. Yalnız sana muhtacız bizi geri çevirme.

Dua kardeşim Samet
Samet Kardeşim dualarımda hep yer alıyorsun . Allah. c.c. hakkında hayırlı ve selametli olan ne ise onu nasip etsin. Hayırlı dualarını kabul etsin kardeşim.
Ve burada ki tüm Dua kardeşlerimin Maddi manevi her istediklerinin hayırlı ve selametlisini nasip et Allahım Aminnnnnn )

suskun_prenses 11-23-2007 19:51

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Rabbimiz... Bize amellerimizle değil rahmetinle muamela et, imtihanımızı dinimizden verme, hayatımızı ve ölümümüzü insanlara fitne konusu yapma, kalbimizi nifaktan, amellerimizi gösterişten, dilimizi yalandan , gözümüzü de haramdan koru.
Ya ilahel Alemin Zikrine karşı kalbimizi aç. Sana ve resulune itaat etmeyi , kitabınla amel etmeyi nasip et. Bize hesabı unutturma, senden başkasına muhtaç etme. Yalnız sana muhtacız bizi geri çevirme.
( Aminnnnnn )

AMİN cnm ya

fütüvvet 11-23-2007 19:53

DUA KARDEŞLİĞİ

TÜM DUAYA MUHTAÇ GÖNÜLLERE
VE HASSATEN BURDAKİ KARDEŞLERİME
""
Vücûdu bütün varlığın dayanağı, kudreti her şeyin güç kaynağı, iradesi eşya ve hadiselerin üzerinde akıp gittiği biricik yörünge, marifeti de canlarımızın canı olan Rabbimiz’e hamd ü senâ, O’nun Yaver-i Ekremi Efendiler Efendisi’ne, ruhanîler kadar saf ve duru ailesine, yıldızlar misali seçkin ashabına salât ü selam ediyor, her zaman dönüp dolaşıp geldiğimiz yegâne kapının önünde bir kez daha diz çöküp yalvarıyoruz:

Ey sürçüp düşenleri bağışlayarak tökezleyenlere yeniden doğrulma fırsatları veren yüce Rabbimiz! Sadece Sen’den yardım diliyor ve yalnızca Sen’den medet bekliyoruz; bize yardım et ve “imdat” çağrımıza icabet buyur. Uyku gibi beşeri ihtiyaçlardan münezzeh bulunan Zât’ına has riayetinle bizi koru. Hepimizi en doğru yol olan Din-i Mübin üzere yaşamaya ve her hayırlı işimizde en isabetli şekilde davranmaya muvavvaf eyle.

Ey kendisine el açılıp istekte bulunulanların en cömerdi ve ey isteyenleri boş çevirmeyenlerin en hayırlısı! Nasıl bilinmeyi murad buyuruyorsan Seni öyle bileceğimiz bir marifet ufku nasip et bize, zâtî ve su¬bûtî sıfatların itibarıyla Seni “bî kem u keyf” bilme hazzını duyur vicdanlarımıza. Her şeyi doğru görüp doğru değerlendirmemiz için, nezd-i ilahinden sıfatlarının ve isimlerinin nurlarını yağdır gönülllerimize. Senin azamet, celâl ve ceberûtun ile şu aciz kullarının acz, fakr, ihtiyaç ve küçüklüklerini müşterek mülâhazaya almaktan bir an bile dûr olmayacak, hep saygı ve tâzimle atacak bir kalb ver bize; keşf ü ilhamın âhizesi, ilâhî varidâtın da mahzeni ve nâkilesi olacak bir lâtîfe-i rabbâniye bahşet. Her ân-ı seyyale Senin enfüsî ve âfâkî ayetlerine bakıp onları mütalaa eden bir ruh ihsan et.

Ey herkesi ve her şeyi şefkat ve merhametiyle kuşatan Rabbimiz!.. Sen yegâne sığınamızsın, Rahmâniyetine yaraşır bir muamele bekliyoruz Sen’den, merhamet et bize. Hakkındaki hüsn-ü zanlarımızda ve beklentilerimizde bize hayal kırıklıkları yaşatma; dünyaya ve ahirete ait ihtiyaçlarımızı gider. Marifetinle, muhabbetinle ve Sana kavuşma iştiyakıyla gönüllerimize inşirah sal; bizi vicdan genişliğine ulaştır, maiyyetinle şereflendir ve hep yanımızda bulunduğunun şuuruna erdir.

Mahlukatın en şereflisi ve mevcudatın Efendisi Hazreti Muhammed’e, hürmete ziyadesiyle layık aile halkına ve ashab-ı güzînine bir kere daha salât ü selam ederek, niyazımızı Kabe-i Muazzama’da yapılmış münacatlardan saymanı diliyoruz.. dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..

Ravza_Ruveyda 11-23-2007 19:56

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
""
Vücûdu bütün varlığın dayanağı, kudreti her şeyin güç kaynağı, iradesi eşya ve hadiselerin üzerinde akıp gittiği biricik yörünge, marifeti de canlarımızın canı olan Rabbimiz’e hamd ü senâ, O’nun Yaver-i Ekremi Efendiler Efendisi’ne, ruhanîler kadar saf ve duru ailesine, yıldızlar misali seçkin ashabına salât ü selam ediyor, her zaman dönüp dolaşıp geldiğimiz yegâne kapının önünde bir kez daha diz çöküp yalvarıyoruz:

Ey sürçüp düşenleri bağışlayarak tökezleyenlere yeniden doğrulma fırsatları veren yüce Rabbimiz! Sadece Sen’den yardım diliyor ve yalnızca Sen’den medet bekliyoruz; bize yardım et ve “imdat” çağrımıza icabet buyur. Uyku gibi beşeri ihtiyaçlardan münezzeh bulunan Zât’ına has riayetinle bizi koru. Hepimizi en doğru yol olan Din-i Mübin üzere yaşamaya ve her hayırlı işimizde en isabetli şekilde davranmaya muvavvaf eyle.

Ey kendisine el açılıp istekte bulunulanların en cömerdi ve ey isteyenleri boş çevirmeyenlerin en hayırlısı! Nasıl bilinmeyi murad buyuruyorsan Seni öyle bileceğimiz bir marifet ufku nasip et bize, zâtî ve su¬bûtî sıfatların itibarıyla Seni “bî kem u keyf” bilme hazzını duyur vicdanlarımıza. Her şeyi doğru görüp doğru değerlendirmemiz için, nezd-i ilahinden sıfatlarının ve isimlerinin nurlarını yağdır gönülllerimize. Senin azamet, celâl ve ceberûtun ile şu aciz kullarının acz, fakr, ihtiyaç ve küçüklüklerini müşterek mülâhazaya almaktan bir an bile dûr olmayacak, hep saygı ve tâzimle atacak bir kalb ver bize; keşf ü ilhamın âhizesi, ilâhî varidâtın da mahzeni ve nâkilesi olacak bir lâtîfe-i rabbâniye bahşet. Her ân-ı seyyale Senin enfüsî ve âfâkî ayetlerine bakıp onları mütalaa eden bir ruh ihsan et.

Ey herkesi ve her şeyi şefkat ve merhametiyle kuşatan Rabbimiz!.. Sen yegâne sığınamızsın, Rahmâniyetine yaraşır bir muamele bekliyoruz Sen’den, merhamet et bize. Hakkındaki hüsn-ü zanlarımızda ve beklentilerimizde bize hayal kırıklıkları yaşatma; dünyaya ve ahirete ait ihtiyaçlarımızı gider. Marifetinle, muhabbetinle ve Sana kavuşma iştiyakıyla gönüllerimize inşirah sal; bizi vicdan genişliğine ulaştır, maiyyetinle şereflendir ve hep yanımızda bulunduğunun şuuruna erdir.

Mahlukatın en şereflisi ve mevcudatın Efendisi Hazreti Muhammed’e, hürmete ziyadesiyle layık aile halkına ve ashab-ı güzînine bir kere daha salât ü selam ederek, niyazımızı Kabe-i Muazzama’da yapılmış münacatlardan saymanı diliyoruz.. dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..

Aminnnnn inşaAllah . çok güzel dua kardeşim

suskun_prenses 11-23-2007 19:56

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

""

amin Cümlemize

fütüvvet 11-23-2007 20:17

DUA KARDEŞLİĞİ

inşallah Rabbim
cümlemize gönlü titreyerek,sıcak gözyaşı döken gözlerle dua etmeyi nasip etsin.AMİN

Sukût-u_Hayal 11-23-2007 20:32

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

inşallah Rabbim
cümlemize gönlü titreyerek,sıcak gözyaşı döken gözlerle dua etmeyi nasip etsin.AMİN

amin.inşallah...

Yavuz_ErTürk 11-24-2007 01:11

DUA KARDEŞLİĞİ

Dua kardeşim feyza bu gün senin için yine dua ettim . yüce mevlam sana salih amel nasip etsin..

ümitli_bekleyis 11-24-2007 01:14

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

""

Amin.Allah razı olsun.Kabul olması dileğiyle inşaAllah :)

sidre 11-24-2007 01:21

DUA KARDEŞLİĞİ

Arkadaslar bu aralar o kadar cok dualara ıhtıyacım varkı :( ne olur cumlenız unutmayın benı bır karar vermem lazım ama veremıyorum dua tek ılacım :(

ümitli_bekleyis 11-24-2007 01:29

DUA KARDEŞLİĞİ

Allah yardımcın olsun.En hayırlı kararı verirsin inşaAllah.Dualarım seninle

Ayşe_Berra 11-24-2007 02:43

DUA KARDEŞLİĞİ

Rabbim huzurumuzu bozmaya çalışan insanlara bu fırsatı vermesin inşallah..Esra'm ve tüm arkadaşlarım dualarımdasınız..Çoğunuzu ismen anamıyorum ama duamdasınız ;)

selahattin_ay 11-24-2007 07:21

DUA KARDEŞLİĞİ

ugur abi
Allah yar ve yardimcin olsun..

tozkaldiran 11-24-2007 10:31

DUA KARDEŞLİĞİ

ismim ERKAN

sumeyra_tonkal 11-24-2007 23:04

DUA KARDEŞLİĞİ

Dua kardeşlerim! Rabbim hepimizi kendini çokca zikredenlerden eylesin.

suskun_prenses 11-25-2007 16:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

sidre Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar bu aralar o kadar cok dualara ıhtıyacım varkı :( ne olur cumlenız unutmayın benı bır karar vermem lazım ama veremıyorum dua tek ılacım :(

Allah ahkkında hayırlısının versn cnm ya Allah yardımcın olsun

sidre 11-25-2007 20:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Allah cumlenızden razı olsun kararımı verdım zor bır karardı artık tesetturlu degılım :'( :'( :'( :'( :'(

hepınızı cok sevıyorum :'(

sumeyra_tonkal 11-26-2007 18:58

DUA KARDEŞLİĞİ

Dua Rabbimiz'in Rahman ve Rahim isminin çok üstün bir tecellisi, müminlere çok büyük bir lütfudur. Çünkü insan Allah'a dua ederek samimi imanını, sevgisini ve korkusunu ifade edebilir. Tek dost ve veli olarak O'na teslim olduğunu, yalnızca O'ndan medet umup O'ndan yardım dilediğini gösterebilir.

Sonsuz merhamet, şefkat ve güç sahibi olan Yüce Rabbimiz, Kuran'da insanlara çok yakın oldugunu, Kendisi'ne dua ederek bir şey istediklerinde onların dualarına icabet edeceğini bildirir. Bu konuyla ilgili bir ayette şu şekilde buyrulmaktadır:

Kullarım beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim cağrıma cevap versinler ve bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara süresi, 186)

Ravza_Ruveyda 11-26-2007 19:00

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Sidre canım Dualarımız senle . İnşaAllah rabbim tüm sıkıntılarını en kısa giderir. Moralini bozma olur mu ? Dualarımızdasın inşaAllah .

Ravza_Ruveyda 11-26-2007 19:02

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Allah cumlenızden razı olsun kararımı verdım zor bır karardı artık tesetturlu degılım :'( :'( :'( :'( :'(

Canım üzüldüm doğrusu :'( Sakıncası yoksa özelden bana yazar mısın ?

sumeyra_tonkal 11-26-2007 19:06

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

NE ZOR BİR KARAR RABBİM SANA HAYIR KAPILARINI SONUNA KADAR AÇSIN

sumeyra_tonkal 11-26-2007 20:35

DUA KARDEŞLİĞİ

HZ. Nuh: "Rabbim, yeryüzünde kafirlerden yurt edinen hiç kimseyi bırakma." dedi. "Çünkü Sen onları bırakacak olursan, Senin kullarını şaşırtıp-saptırırlar ve onlar, kötülükte sınırı aşan (facir'den) kafirden başkasını doğurmazlar. Rabbim, beni, annemi, babamı, mü'min olarak evime gireni, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlere yıkımdan başkasını arttırma." (Nuh Suresi, 26-28)

sidre 11-26-2007 20:36

DUA KARDEŞLİĞİ

evett kardesım cok zor bır karardı umarım hakkımda hayırlı olan ne ıse olur

sumeyra Allah razı olsun

sumeyra_tonkal 11-26-2007 20:41

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

evett kardesım cok zor bır karardı umarım hakkımda hayırlı olan ne ıse olur

sumeyra Allah razı olsun

İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA İÇİNİ RAHATLACAK BİR YOL BULURSUN DUALARIM SENİNLE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

selahattin_ay 11-27-2007 03:37

DUA KARDEŞLİĞİ

s..a
benim dua kardesim ceza almis :( burada yok

sumeyra_tonkal 11-27-2007 12:33

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
s..a
benim dua kardesim ceza almis :( burada yok

o gelene kadar biz sana dua kardeşliği yaparız üzülme :D

tozkaldiran 11-27-2007 12:37

DUA KARDEŞLİĞİ

benim dua kardeşim kim acaba .... ???

Ravza_Ruveyda 11-27-2007 18:25

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

tozkaldiran Nickli Üyeden Alıntı
benim dua kardeşim kim acaba .... ???

Değerli kardeşim listeye eklemen yapıldı ama henuz bir kardeşimiz gelmediği için Dua kardeşin yok . ilk gelen kardeşimiz ile eşleştirmen yapılacak inşaAllah .

Ravza_Ruveyda 11-27-2007 18:25

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Değerli kardeşim Erkan listeye eklemen yapıldı. Bundan sonra isim yazdıracak kardeşimiz ile Dua Kardeşi olacaksın .

DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ

1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA)

2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA)

3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE)

4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET)

5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL)

6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL)

7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED)

8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA)

9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY)

10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE)

11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin

12- Aslı - Ağa(ARİF)

13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE)

14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE )

15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR )

16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL)

15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA)

16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA )

17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP )

18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM)

19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN )

20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA)

21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN)

22- tozkaldiran ( ERKAN ) - ???

(Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)

sumeyra_tonkal 11-27-2007 19:05

DUA KARDEŞLİĞİ

dua kardeşlerim bana dua edin lütfen karar vermek çok zor :(

Ravza_Ruveyda 11-27-2007 19:24

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı

SUMEYRA hakkında hayırlı ve selametli olan ne ise onu versin Rabbim İnşaAllah

hayataAKartı 11-27-2007 19:27

DUA KARDEŞLİĞİ

Dua Kardeşim Zeynep'e Burdan Selamlarımı Gönderiyorum. Kardeşim Dualarımdasın Allah'a Emanet Ol.

suskun_prenses 11-27-2007 19:28

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

inş Allah yardımcın olsun

sumeyra_tonkal 11-27-2007 19:52

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

inş Allah yardımcın olsun

çok teşekkür ederim

Meftun 11-28-2007 00:03

DUA KARDEŞLİĞİ

dua kardeşim cemil neredesin ???
inşallah iyisindir hiç göremiyorum seni bu aralar

sidre 11-28-2007 00:20

DUA KARDEŞLİĞİ

Kardesim ??? ???

All times are GMT +3. The time now is 17:09.