![]() |
:w:
Hadi Gönülden abla. Ver benle Hüdaverdiye bir oy daha. Hazır içinden gelmişken Ruhi Zar'ın.. :hihi2: |
Ne meraklısınız hemen oyların üstüne konmaya yok size oy falan :hihi2: millet ne vaatler veriyor sizde tık yok...
Biz icrate göre oy kullanıyoruz vesselam :) Bu notum size özel ;D Herkes verdiği oya dikkat etsin yanlış verdim oy değişimi yapın diye yönetimin kapısını çalmayın :hihi2: |
Abla yapma etme sonra başıma kakar tüm sene bu insan bi oyu:ağla:
|
Alıntı:
|
Abla hemen aşağıda foruma kahve ısmarlayan (daha doğrusu rüşvet veren :d ) bir kardeşimiz var. Yani benim Onun ya da onun gibiler gibi rüşvet mi vermemi istiyorsun herkese? Veya asla gerçekleşmeyecek yalan yanlış ucu bucağı olmayan vaatlerle ailem dediğim forumu kandırmamı mı istiyorsun. Yok ablam yok. Bunlar çok yanlış şeyler.. ;D
Her ankette ne vaat verdim ne rüşvet. Hepsinden de alnımın akıyla çıktım. Yine öyle olacak sonuncu olsam bile :hihi2::hihi2: Beni yanlış yerlere yönlendirmeyin lütfen :d |
Alıntı:
Bak Hüda(dikkatini çekerim ismini vermedim;D) tüm şartları zorladım ama olmadı gerisi sana kalmış;ı: |
Verilsede verilmesede ben sana hesabımı sorucam :w:
Yandın gı sen çorap faciasından sonra bu facia da uzun süre dillerdendüşmez ;D |
Alıntı:
Kahve,çikolata ne yazar ...yeri geldi foruma futbolcuları, Tarkanı getirmek isteyen oldu bir oyunu kahve için verecek adam tanımıyorum bu forumda :) Aile dediğin forum anket için neler yapıyor...valla iş seçime gelince burda herkes bir alem kim kime ne fark atarsa :) sonrasında güllik gülistanlık... Hüdaverdi azıcık milleti özgür iradesine bırak kızın içine dert oldu bak benden bile oy istediler senin için :w: |
Bak hala çorap diyo:şaşkın:
Hafta sonu alıp göndermeyen ne olsun hemde beşiktaşlı çorap alcam en orjinalinden:karizmatik: Vicdan denen şey yok abla bunda:V |
Gelmeden geri döner ;D
|
All times are GMT +3. The time now is 03:53. |