![]() |
Alıntı:
Sana babamın yaşadığı bir olayı anlatırsam ağlarsın.. Sadece kürt'ler mi işkence gördü bu ülke de ne saçmalıyorsun sen.. Ülkücüler yapılan işkenceler sonucu ayaklandılar mı ? Muhsin Yazıcıoğlu 7 seneye yakın hücrede kaldı çıktı ne dedi biliyor musun ? Ne kaderime küstüm ne devletime !Çünkü inanmak iman etmek varsa birşeye bedel neyse katlanıp,Yarabbi kahrında hoş lütfunda dedik |
Alıntı:
Tarihimizin doğrusu nerede anlatılıyor acaba.. Bdp ilçe gençlik kollarında mı ! İşinize geldiği gibi tarih yazmayada bayılırsınız siz.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Kürtcülük dalgasina tutula sözde Osmanlici arkadaslara diye baslamissin ya... Bu kadar yanilgiya pes dogrusu. Bir Osmanli sevdalisi oldugum kesin...lakin kürtcülük zanninda yaniliyorsun kardesim...belkide bu forumda bu tür itham edebilecegin en son kisilerdenim. Ne Kürtcüyüm, nede Türkcüyüm...Müslüman Türküm.! 1. Yazimi alinti yapmissin ama espriyi anlamamissin..bundan ötürü yorum yapmiycam. 2. Bu kadar mehter marsini buraya yazmakla neyi ispat etmeye calisiyorsun anlamadim. a. o marslarin cogunun bestekarlari cumhuriyet dönemi bestecilerdir. b. Marsta Türk yazsamasindan en son gocunacak kisi benim...anca onur duyarim...cünkü Türk dendimi = Islam . Ancak Irkciliktan Allah'a siginirim. Müslüman olsunda ister papua yeni gineli olsun... |
Alıntı:
Kabul edin şu anda üzerinizde yaşadığınız devletin ataları Türk'tü , Osmanlı'da bir Türk devletiydi.. Irkçılık yapmıyoruz , Milliyetçiliği ırkçılıkla karıştırıyorsunuz.. her milliyetçiyi nihal atsız gibi yargılıyorsunuz.. Müslüman olup ta benim devletime düşman kesilirse birisi yerim onun Müslümanlığını.. |
Alıntı:
türk iskence görmüşmüş. Kürtlerin yüzde 95 i iskenceden geçirilmiş PKK lısı dindarı hiç ayırım yapılmadan. hemde dili yasaklanarak dilini konuştuğu için. sen ve yazıcı oğlu türk olmayan bir ülkede iskence görün hemde dilinizi konuştuğunuz için. sonra çıkın ne kaderime ne devletime küstüm deyin. bu dediğin neye benziyor biliyor musun ? komşunun çoçuğunu öldürüsiye dövüyorsun komşu karşı çıkınca neden yaptın deyince ben dün çocuğuma daha beterini yaptım bişey dmeden demek gibi birşey. biz burda birinin birne zülmünden bahsediyoruz çıkmış zülüm edende kendine zülüm etti diyor. yazıcıoğlu zülüme bir şey demdi diye bende halayla karşılayacak değilim değil mi ? |
Alıntı:
Bazı devlet adamlarının , siyasilerin yaptığı yanlıştan dolayı devletine belkide tarihine baş kaldırıyorsun.. Ülkücülerin %100 ' ü işkence gördü ama neden.. Yazıcıoğlu neden işkence gördü ?? Sadece Milliyetçilik için mi ? O zaman ülkücü adı altında sokağa inen kesim " Türk'lük , Kafatası " diye mi indi ? Yoksa " Kanımız Aksada Zafer İslam'ın Olacak ! " diye mi.. Senin söylediğinle aynı hesaba çıkıyoruz ben Kenan Evren'e kızıp dağa mı çıksaydım..? Otobüs mü molotoflasaydım hakkımı aramak için.. Yoksa kaldırım taşlarını söküp kendi polisimimi jiletleseydim ! |
Alıntı:
devlet kim ki halka zulmediyor... halkına zulm edene isyan haktır... sen ben dindarım diye,o adam kürt diye,diğeri ermeni diye zulm ediyorsan o adamda hakkı olarak isyan edecektir... saidi nursi değildir o şeyh saittir ;) Külden yünden dediğin sebep islamı hiçe saymalarıdır... Alıntı:
içtihate bakarmısınız... sedat hoca fetva veriyor kim dedi bunu ? yav bikere işin dini boyuruna girmeden fikri boyutuna gireyim adam devletin yanlışını cemaate anlatınca nasıl düzeliyor durum ? toplu zikir falanmı yapacaklar... gelelim dini boyutuna... Sizden kim bir münker görürse onu eliyle değiştirsin, gücü yetmezse diliyle değiştirsin, ona da gücü yetmezse kalbiyle değiştirsin dşye buyuruyoz peygamberimiz... sen o saçma sapan fetvayı kimsen aldın ? dünyadan elinizi eteğinizi çekin cihatı unutun herşey kaderinizdir ahirette kazanırsınız diyen ultra tarikatçılardenmi ? Alıntı:
akla bak akla... sen birşeyin doğru yada yanlış olduğunu saidi nursiye bakarakmı karar veriyorsun ? herhalde saidi nursinin bir sultanabdulhamit han muhalifi olduğunu biliyorsun baksana sıkı takipçisi gibi görünüyorsun... abdulhamithandan damı şphe ediyorsun ? Alıntı:
Allah kıyamından razı olsun şeyh saitin... Alıntı:
o pkkyıda senin devletin kurdu... o pkkyıda senin devletin güçlendirdi... aynı ittihatçı ulusalcı kafa işte... Alıntı:
osmanlı sosyal hayatında herhangi bir türke imtiyaz varmıydı ? yada herhangi bir padişahtan türklüğü yücelten bir söz duydunmu? aksine türkçülerin en büyük kinlerinden birisi osmanlıda türkmenlerin bir imtiyaz sahibi olmamalarıdır... |
Alıntı:
toprak hakim olduğu rejimle değer kazanır. sınırları ile değil. BeldeiTAYYIBe kardeşimin dediği gibi ithamlarda tosladınız. çünkü bizim ırkçılarla işimiz olmaz. |
Alıntı:
kürtcüyüz deyip ön plana atanmi var burda? kimmis? Osmanli, Selcuklu bunlarin hanedanlari Türktür. Bunu inkar edenmi var? Fakat Osmanli bir Türk hanedani olmasinin yaninda cok milletler toplulugudur. Gecelim Türkü Kürdü....gayrimüslimlerden yunanlilar, eflaklilar, sirplar, ermeniler...daha niceleri. bunlarin hepsi Osmanliydi. |
All times are GMT +3. The time now is 06:49. |