AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Şeyh Said`i Anma Etkinliğine On Binler Katıldı- Foto (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=150533)

Blur 07-08-2011 05:23

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913173)
bu en son mesaj içindi ben ilk mesajdan şimdiye kadar yazdım. etki tepki bey... biz etki tepki meselesini çok iyi biliriz tank top kurşun sesleri ile uyanan sen değilsin. mercimeği buğdaya buğdayı arpaya sonra hepsi bir birine karıştırılan sen değilsin. sabaha damında keskin nişancı ile uyana da sen değilsin. evlerinin her yeri kazına da sen değilsin. babaları günlerce iskence çekende sen değilsin dedeleri ( koruyucu idi sözde ) iskenceden ölende dayısı ( kesinlikle Kürdçü değidir ) iskenceden ölende

onun için etki tepkiyiz siz öğrenseniz daha mantıklı olur diye düşünüyoru-m-z

Ülkücü gelenekten geliyorum..

Sana babamın yaşadığı bir olayı anlatırsam ağlarsın..

Sadece kürt'ler mi işkence gördü bu ülke de ne saçmalıyorsun sen..

Ülkücüler yapılan işkenceler sonucu ayaklandılar mı ?

Muhsin Yazıcıoğlu 7 seneye yakın hücrede kaldı çıktı ne dedi biliyor musun ?

Ne kaderime küstüm ne devletime !Çünkü inanmak iman etmek varsa birşeye bedel neyse katlanıp,Yarabbi kahrında hoş lütfunda dedik

Blur 07-08-2011 05:24

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913174)
bana baştan sona yalan dolan olan resmi tarihi okumasan sevinirim bi kaç mesaj öncesinden yazdım. çanakkale şehitlerinin kemikleriniz sızlatan varsa kendinizi bi gözden geçirin derim.

Bak sen yalan dolan tarihmiş..

Tarihimizin doğrusu nerede anlatılıyor acaba..

Bdp ilçe gençlik kollarında mı ! İşinize geldiği gibi tarih yazmayada bayılırsınız siz..

EZEL 07-08-2011 05:25

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913173)
bu en son mesaj içindi ben ilk mesajdan şimdiye kadar yazdım. etki tepki bey... biz etki tepki meselesini çok iyi biliriz tank top kurşun sesleri ile uyanan sen değilsin. mercimeği buğdaya buğdayı arpaya sonra hepsi bir birine karıştırılan sen değilsin. sabaha damında keskin nişancı ile uyana da sen değilsin. evlerinin her yeri kazına da sen değilsin. babaları günlerce iskence çekende sen değilsin dedeleri ( koruyucu idi sözde ) iskenceden ölende dayısı ( kesinlikle Kürdçü değidir ) iskenceden ölende

onun için etki tepkiyiz siz öğrenseniz daha mantıklı olur diye düşünüyoru-m-z

:) yer zaman sebep olarak anlatınca etki ile tepkinin külahları değişeceği içinmi bu şekilde genelleme yapıp üstünden geçiyorsun daha koruyucu nun kimi kimden korduğunu düşünmeden yazıyorsun ;D

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913176)
Bak sen yalan dolan tarihmiş..

Tarihimizin doğrusu nerede anlatılıyor acaba..

Bdp ilçe gençlik kollarında mı ! İşinize geldiği gibi tarih yazmayada bayılırsınız siz..

Hayır onlar sadece bağımsız kaynakları inceliyor biz hep tarihimizi genel kurmaydan öğreniyoruz sadece onlar tarihi irdeleyebiliyor biz sanki irdeleyemiyor karşılaştırma yapamıyor kendimiz araştırmıyor karşıt görüşleri aklımızlar yargılayamıyoruz çok basit bir şey anlatayım sana Ordu bazen kendi hatasından ölen askerini PKK ya yıkmıştı bununda çeşitli psikolojik savaş taktiklerine dayalı sebebleri vardır yarın bir gün bu gerçek açığa çıkınca ha bakın ordu burda yalan söylemiştir şu olaydada aynısı olmuştur ordu yalan söylemiştir diyerek bütün pislikleri orduya yıkmak adettir bu cenahlarda ama sadece kendilerini kandırırlar başka kimseyi kandıramazlar

BeldeiTAYYIBe 07-08-2011 05:29

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913166)
Bu kürtçülük dalgasına tutulan sözde Osmanlıcı arkadaşlara , Osmanlı mehteran marşlarından bir kaç alıntı yapayım..

Türk ordusunun şan dolu bir satvetidir bu.
..

Türk oğluyuz
Ünvanlı, namlı, şanlıyız
Allah deyu harb ederiz
Var nusrete imanımız.

..

Sana selam ey şanlı Türk sancağı
Çırpınarak dalgalanır kanadın
Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı

..

Askerlerin hâzır silah
Kuvvetlenir sûlh u salâh
Devlet bulur feyz ü felah
Meşhur olur bu istilâh.
Askerlerin kişver-küşâ
Türk devleti sen çok yaşa.

...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi,
Senin uğrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi,
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namın,
Galib et çünkü bu son ordusudur İslamın...

....

Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.
Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti
Kahret vatan düşmanını
Çeksin o mel’un zilleti.

..

Budur, Peygamberin övdüğü Türkler
Ya Allah...Bismillah... Allahüekber
Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi

...

OSMANLI'DA MİLLİYETÇİYMİŞ ARKADAŞLAR !!

VAY IRKÇI ATALARIMIZ VAY BE..

AŞK İLE SEV MİLLİYETİ DİYORLAR !!!!!!!

Kürtcülük dalgasina tutula sözde Osmanlici arkadaslara diye baslamissin ya...
Bu kadar yanilgiya pes dogrusu.
Bir Osmanli sevdalisi oldugum kesin...lakin kürtcülük zanninda yaniliyorsun kardesim...belkide bu forumda bu tür itham edebilecegin en son kisilerdenim. Ne Kürtcüyüm, nede Türkcüyüm...Müslüman Türküm.!

1. Yazimi alinti yapmissin ama espriyi anlamamissin..bundan ötürü yorum yapmiycam.
2. Bu kadar mehter marsini buraya yazmakla neyi ispat etmeye calisiyorsun anlamadim.
a. o marslarin cogunun bestekarlari cumhuriyet dönemi bestecilerdir.
b. Marsta Türk yazsamasindan en son gocunacak kisi benim...anca onur duyarim...cünkü Türk dendimi = Islam . Ancak Irkciliktan Allah'a siginirim.

Müslüman olsunda ister papua yeni gineli olsun...

Blur 07-08-2011 05:34

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913180)
Kürtcülük dalgasina tutula sözde Osmanlici arkadaslara diye baslamissin ya...
Bu kadar yanilgiya pes dogrusu.
Bir Osmanli sevdalisi oldugum kesin...lakin kürtcülük zanninda yaniliyorsun kardesim...belkide bu forumda bu tür itham edebilecegin en son kisilerdenim. Ne Kürtcüyüm, nede Türkcüyüm...Müslüman Türküm.!

1. Yazimi alinti yapmissin ama espriyi anlamamissin..bundan ötürü yorum yapmiycam.
2. Bu kadar mehter marsini buraya yazmakla neyi ispat etmeye calisiyorsun anlamadim.
a. o marslarin cogunun bestekarlari cumhuriyet dönemi bestecilerdir.
b. Marsta Türk yazsamasindan en son gocunacak kisi benim...anca onur duyarim...cünkü Türk dendimi = Islam . Ancak Irkciliktan Allah'a siginirim.

Müslüman olsunda ister papua yeni gineli olsun...

Osmanlıcılar, neden illede kürdüz kürtçüyüz bilmem ne gibi sürekli kürtçülüğü ön plana atıyor kardeşim..

Kabul edin şu anda üzerinizde yaşadığınız devletin ataları Türk'tü , Osmanlı'da bir Türk devletiydi..

Irkçılık yapmıyoruz , Milliyetçiliği ırkçılıkla karıştırıyorsunuz.. her milliyetçiyi nihal atsız gibi yargılıyorsunuz..

Müslüman olup ta benim devletime düşman kesilirse birisi yerim onun Müslümanlığını..

Ammar 07-08-2011 05:35

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913175)
Ülkücü gelenekten geliyorum..

Sana babamın yaşadığı bir olayı anlatırsam ağlarsın..

Sadece kürt'ler mi işkence gördü bu ülke de ne saçmalıyorsun sen..

Ülkücüler yapılan işkenceler sonucu ayaklandılar mı ?

Muhsin Yazıcıoğlu 7 seneye yakın hücrede kaldı çıktı ne dedi biliyor musun ?

Ne kaderime küstüm ne devletime !Çünkü inanmak iman etmek varsa birşeye bedel neyse katlanıp,Yarabbi kahrında hoş lütfunda dedik

ülkücü köklü olduğun belli oluyor.

türk iskence görmüşmüş. Kürtlerin yüzde 95 i iskenceden geçirilmiş PKK lısı dindarı hiç ayırım yapılmadan. hemde dili yasaklanarak dilini konuştuğu için. sen ve yazıcı oğlu türk olmayan bir ülkede iskence görün hemde dilinizi konuştuğunuz için. sonra çıkın ne kaderime ne devletime küstüm deyin.

bu dediğin neye benziyor biliyor musun ? komşunun çoçuğunu öldürüsiye dövüyorsun komşu karşı çıkınca neden yaptın deyince ben dün çocuğuma daha beterini yaptım bişey dmeden demek gibi birşey. biz burda birinin birne zülmünden bahsediyoruz çıkmış zülüm edende kendine zülüm etti diyor. yazıcıoğlu zülüme bir şey demdi diye bende halayla karşılayacak değilim değil mi ?

Blur 07-08-2011 05:40

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913184)
ülkücü köklü olduğun belli oluyor.

türk iskence görmüşmüş. Kürtlerin yüzde 95 i iskenceden geçirilmiş PKK lısı dindarı hiç ayırım yapılmadan. hemde dili yasaklanarak dilini konuştuğu için. sen ve yazıcı oğlu türk olmayan bir ülkede iskence görün hemde dilinizi konuştuğunuz için. sonra çıkın ne kaderime ne devletime küstüm deyin.

bu dediğin neye benziyor biliyor musun ? komşunun çoçuğunu öldürüsiye dövüyorsun komşu karşı çıkınca neden yaptın deyince ben dün çocuğuma daha beterini yaptım bişey dmeden demek gibi birşey. biz burda birinin birne zülmünden bahsediyoruz çıkmış zülüm edende kendine zülüm etti diyor. yazıcıoğlu zülüme bir şey demdi diye bende halayla karşılayacak değilim değil mi ?

Bak sen farkı anlayamıyorsun işte..

Bazı devlet adamlarının , siyasilerin yaptığı yanlıştan dolayı devletine belkide tarihine baş kaldırıyorsun..

Ülkücülerin %100 ' ü işkence gördü ama neden..

Yazıcıoğlu neden işkence gördü ??

Sadece Milliyetçilik için mi ? O zaman ülkücü adı altında sokağa inen kesim " Türk'lük , Kafatası " diye mi indi ? Yoksa " Kanımız Aksada Zafer İslam'ın Olacak ! " diye mi..

Senin söylediğinle aynı hesaba çıkıyoruz ben Kenan Evren'e kızıp dağa mı çıksaydım..?

Otobüs mü molotoflasaydım hakkımı aramak için..

Yoksa kaldırım taşlarını söküp kendi polisimimi jiletleseydim !

İntifada 07-08-2011 05:42

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913155)
Ben Develete karşı kim ayaklanırsa haindir diyourm kim desteklerse bu ayaklanmayı haindir diyorum ki Saidi Nursinin yaptığı ayaklanmaya bütün kürtler destek vermemiştir hatta yaptıkları şehir yağmalamalarını görünce biz ne yapıyoruz diyerek orduya destek vermişlerdir . Şeyh Said külden yünden sebeplerle isyan etmiş toplumu birbirine kırdıma noktasına getirmiştir . Din adamı devletin yanlışı varsa bunu cemaate anlatarak düzeltir silah kuşanıp ayaklanarak değil ..

devlet nedir kimdir ?
devlet kim ki halka zulmediyor...
halkına zulm edene isyan haktır...
sen ben dindarım diye,o adam kürt diye,diğeri ermeni diye zulm ediyorsan o adamda hakkı olarak isyan edecektir...
saidi nursi değildir o şeyh saittir ;)

Külden yünden dediğin sebep islamı hiçe saymalarıdır...
Alıntı:

Din adamı devletin yanlışı varsa bunu cemaate anlatarak düzeltir silah kuşanıp ayaklanarak değil
Allah Allah...
içtihate bakarmısınız...
sedat hoca fetva veriyor kim dedi bunu ?
yav bikere işin dini boyuruna girmeden fikri boyutuna gireyim adam devletin yanlışını cemaate anlatınca nasıl düzeliyor durum ? toplu zikir falanmı yapacaklar...

gelelim dini boyutuna...
Sizden kim bir münker görürse onu eliyle değiştirsin, gücü yetmezse diliyle değiştirsin, ona da gücü yetmezse kalbiyle değiştirsin dşye buyuruyoz peygamberimiz...
sen o saçma sapan fetvayı kimsen aldın ?
dünyadan elinizi eteğinizi çekin cihatı unutun herşey kaderinizdir ahirette kazanırsınız diyen ultra tarikatçılardenmi ?

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913164)

Bu adamın yapmak istedikleri doğru olsaydı , said nursi onun için yanlış yolda demezdi..

5000 Kişiyi alıp kendi ülkesinin toprağına saldırıyorsa bu adam soysuzun tekidir..

Kendi evladıyla çatışmış neymiş diyarbakır'ı ele geçirmiş..

Kürt Teali Cemiyet'inden destek gören bi adamı savunuyorsunuz burada.. Amacı Kürdistan'ı kurmak olan bir cemiyet.. Ama şaşırmaya gerek yok hep aynı insanlar.. Neymiş sağlam Müslümanmış..

Kendi devletine sıkan sağlam müslüman mı olurmuş.. pkk'lılar da müslümansa size göre haklılardır belkide.. Hatta öcalan'da !!!

akla bak akla...
sen birşeyin doğru yada yanlış olduğunu saidi nursiye bakarakmı karar veriyorsun ?

herhalde saidi nursinin bir sultanabdulhamit han muhalifi olduğunu biliyorsun baksana sıkı takipçisi gibi görünüyorsun...
abdulhamithandan damı şphe ediyorsun ?

Alıntı:

5000 Kişiyi alıp kendi ülkesinin toprağına saldırıyorsa bu adam soysuzun tekidir..
devlet milyonlarca insanı sen islamcısın,sen kürtsün,sen ermenisin,sen rumsun diye katlediyorsa buna ses çıkaran birileri olacaktır...
Allah kıyamından razı olsun şeyh saitin...

Alıntı:

Kendi devletine sıkan sağlam müslüman mı olurmuş.. pkk'lılar da müslümansa size göre haklılardır belkide.. Hatta öcalan'da !!!

o pkkyıda senin devletin kurdu...
o pkkyıda senin devletin güçlendirdi...
aynı ittihatçı ulusalcı kafa işte...

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913166)
Bu kürtçülük dalgasına tutulan sözde Osmanlıcı arkadaşlara , Osmanlı mehteran marşlarından bir kaç alıntı yapayım..

Türk ordusunun şan dolu bir satvetidir bu.
..

Türk oğluyuz
Ünvanlı, namlı, şanlıyız
Allah deyu harb ederiz
Var nusrete imanımız.

..

Sana selam ey şanlı Türk sancağı
Çırpınarak dalgalanır kanadın
Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı

..

Askerlerin hâzır silah
Kuvvetlenir sûlh u salâh
Devlet bulur feyz ü felah
Meşhur olur bu istilâh.
Askerlerin kişver-küşâ
Türk devleti sen çok yaşa.

...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi,
Senin uğrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi,
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namın,
Galib et çünkü bu son ordusudur İslamın...

....

Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.
Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti
Kahret vatan düşmanını
Çeksin o mel�un zilleti.

..

Budur, Peygamberin övdüğü Türkler
Ya Allah...Bismillah... Allahüekber
Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi

...

OSMANLI'DA MİLLİYETÇİYMİŞ ARKADAŞLAR !!

VAY IRKÇI ATALARIMIZ VAY BE..

AŞK İLE SEV MİLLİYETİ DİYORLAR !!!!!!!

askerler büyük oranda türklerden oluşuyordu bundan daha doğal ne olabilir...
osmanlı sosyal hayatında herhangi bir türke imtiyaz varmıydı ?
yada herhangi bir padişahtan türklüğü yücelten bir söz duydunmu?
aksine türkçülerin en büyük kinlerinden birisi osmanlıda türkmenlerin bir imtiyaz sahibi olmamalarıdır...

Ammar 07-08-2011 05:43

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913183)
Osmanlıcılar, neden illede kürdüz kürtçüyüz bilmem ne gibi sürekli kürtçülüğü ön plana atıyor kardeşim..

Kabul edin şu anda üzerinizde yaşadığınız devletin ataları Türk'tü , Osmanlı'da bir Türk devletiydi..

Irkçılık yapmıyoruz , Milliyetçiliği ırkçılıkla karıştırıyorsunuz.. her milliyetçiyi nihal atsız gibi yargılıyorsunuz..

Müslüman olup ta benim devletime düşman kesilirse birisi yerim onun Müslümanlığını..

yeni söyle yemezler ırkçılık ayrıymış milliyetçilik ayrıymış dikkat ediyorum kürd ırkçıları türk ırkçılarıda aynı söylemi kullanıyor. girin sitelerine eleştirin hemen milliyetçilik ayrı ırkçılık ayrı derler. bal gibi aynıdır. benden olmayanı yerim mantığı işte. müslümanım ve rejimi kesinlikle sevmiyor beğenmiyorum beni nasıl yiyeceksen artık. :)

toprak hakim olduğu rejimle değer kazanır. sınırları ile değil.

BeldeiTAYYIBe kardeşimin dediği gibi ithamlarda tosladınız. çünkü bizim ırkçılarla işimiz olmaz.

BeldeiTAYYIBe 07-08-2011 05:43

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913183)

Yaniliyorsun.
kürtcüyüz deyip ön plana atanmi var burda?
kimmis?

Osmanli, Selcuklu bunlarin hanedanlari Türktür. Bunu inkar edenmi var? Fakat Osmanli bir Türk hanedani olmasinin yaninda cok milletler toplulugudur. Gecelim Türkü Kürdü....gayrimüslimlerden yunanlilar, eflaklilar, sirplar, ermeniler...daha niceleri. bunlarin hepsi Osmanliydi.

All times are GMT +3. The time now is 06:49.