AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Penguen'in Saylan kapağı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=104477)

sevgisacan 05-20-2009 21:19

Penguen'in Saylan kapağı

http://www.penguen.com/content/Kapak..._kapak_348.jpg

Kapakları ile sürekli gündeme gelen mizah dergisi Penguen Türkan Saylan'ın ölümüne kapaktan yer verdi. Vakit'in logusunun altında manşet ifadesi olarak, "Türkan Saylan Ergenekon'dan yırtmak için öldü" diyen Penguen'e Vakit'in nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

A.A

TYH 05-20-2009 22:28

Alıntı:

Penguen'e Vakit'in nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.
Alıntı:

VAKİT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617749)
Şerrefsizim aklıma gelmişti!

5 karakter.

tugbaph 05-20-2009 22:42

kesinlikle katılıyorummmm

Feride 05-20-2009 22:47

(Tövbe tövbe)

Tam bir densizlik örneği..Zaten bu dergiden başka ne türlü bir şey beklenirdi ki!..

Bu konunun mizah bölümüne açılması bile yersiz bana göre..

tugbaph 05-20-2009 22:53

ben arkadaşların bunu farklı bi anlamda yazdıklarını düşünmüyorum
tabi ki de takdir-i ilahi yani buna hiç birimizin şüphesi dahi yok ki zaten
sadece bi saniyeliğine yüzümüzde bi gülümseme belirmiştir belki o kadar........

Feride 05-20-2009 23:11

Alıntı:

tugbaph Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617788)
ben arkadaşların bunu farklı bi anlamda yazdıklarını düşünmüyorum
tabi ki de takdir-i ilahi yani buna hiç birimizin şüphesi dahi yok ki zaten
sadece bi saniyeliğine yüzümüzde bi gülümseme belirmiştir belki o kadar........

Zaten bu derginin amacı belli. Arkadaşın kötü ya da iyi niyetle koyup koymadığını bilemem. Ben bu kapağı eleştiriyorum!

NS 05-20-2009 23:14

penguen, leman, uykusuz vb...
bu yayınlar ellerinde çamur bizleri bekliyor..
fırsatını buldular mı da çamur atıyorlar
yalnız bunun tek izahı vardır; o da
"Kendilerinin de içinde bulunduğu sol görüşün saplandığı bataklıktır."

sevgisacan 05-21-2009 00:47

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617796)
Zaten bu derginin amacı belli. Arkadaşın kötü ya da iyi niyetle koyup koymadığını bilemem. Ben bu kapağı eleştiriyorum!

derginin amacı ne bilmiyorum ama art niyer gütmeyen koydum agırda bir eleştiri yok bence güzek:güzel: aşagıda deniz baykal komik halleri adı altında koyulan mizah oluyorsa buda mizah biraz tahammül edelim

Feride 05-21-2009 00:53

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617886)
derginin amacı ne bilmiyorum ama art niyer gütmeyen koydum agırda bir eleştiri yok bence güzek:güzel: aşagıda deniz baykal komik halleri adı altında koyulan mizah oluyorsa buda mizah biraz tahammül edelim

Bakış açısı diyelim..Ama bariz bana göre buradaki garabet..Neyse..

sevgisacan 05-21-2009 00:55

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617891)
Bakış açısı diyelim..Ama bariz bana göre buradaki garabet..Neyse..

ordan garabet gözküyor ama mizah vakit dokunulmazlıgı yok hep kendimi birilerini mizah adı altında kötüleyecek birazda penguen mizah yapsın hoşuma gitti:saygılar:

Feride 05-21-2009 00:58

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617894)
ordan garabet gözküyor ama mizah vakit dokunulmazlıgı yok hep kendimi birilerini mizah adı altında kötüleyecek birazda penguen mizah yapsın hoşuma gitti:saygılar:

Bu gazetenin illa da vakit olması gerekmiyor. Ben ölümle alakalı yazdıkları ifadelere tepki verdim bilhassa..

sevgisacan 05-21-2009 01:00

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617897)
Bu gazetenin illa da vakit olması gerekmiyor. Ben ölümle alakalı yazdıkları ifadelere tepki verdim bilhassa..

türkan saylan icin tüm forum yeterinde dalga gecti penguen mizah yapmıs

Feride 05-21-2009 01:03

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617901)

"Ergenekon'dan yırtmak için öldü" ne saçma bir laftır ya.. Bunun nesini tartışıyorsunuz ya da mizah kategorisine sokuyorsunuz tuhaf gerçekten..

sevgisacan 05-21-2009 01:06

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617903)
"Ergenekon'dan yırtmak için öldü" ne saçma bir laftır ya.. Bunun nesini tartışıyorsunuz ya da mizah kategorisine sokuyorsunuz tuhaf gerçekten..

adamlar vakit her zaman yaptıgı şeyi yapmıs kadın etö üyesi dediler hakaretler ettik ya onun meyvası vakit denen gazeteyi mizah yapmıslar su ülkede dogan gazetleri ve vakit haric bütün gazeteler dogru haber yapııyor vakit kendini bilmez bir gazete penguen de erte gün manşetini atmıs hem kadın öldü diye kına yaktık unuttunuzmu

Feride 05-21-2009 01:11

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617907)
adamlar vakit her zaman yaptıgı şeyi yapmıs kadın etö üyesi dediler hakaretler ettik ya onun meyvası vakit denen gazeteyi mizah yapmıslar su ülkede dogan gazetleri ve vakit haric bütün gazeteler dogru haber yapııyor vakit kendini bilmez bir gazete penguen de erte gün manşetini atmıs hem kadın öldü diye kına yaktık unuttunuzmu

Valla sadece size katılmadığımı belirtiyorum.

O ölüp giden kadını da savunacak halim yok zaten.

sevgisacan 05-21-2009 01:14

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617909)
Valla sadece size katılmadığımı belirtiyorum.

O ölüp giden kadını da savunacak halim yok zaten.

bende sevmiyorum ama dün öldü diye kına yakyık göbek atıık forum olarak

vakit gelince şeriat getirecek diye ugraşn kindar insanları birbirine üdürmeye calısacan habeleri haber degeri bulunmayan bir gazete penguen bu yüzden begendim eger dini bir gazete okuyacaksam zaman okumayaı tercih ederim

Feride 05-21-2009 01:20

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617911)
bende sevmiyorum ama dün öldü diye kına yakyık göbek atıık forum olarak

vakit gelince şeriat getirecek diye ugraşn kindar insanları birbirine üdürmeye calısacan habeleri haber degeri bulunmayan bir gazete penguen bu yüzden begendim eger dini bir gazete okuyacaksam zaman okumayaı tercih ederim

Abartmayın! (Türkan Saylan mevzunu)

Genel olarak vakit gazetesinin haberlerini tasvip ediyorum. Bir gazetenin mi şeriat getireceğini söylüyorsunuz anlayamadım tam söylemek istediğinizi..

Artık her neyse uzatmak istemiyorum..

sevgisacan 05-21-2009 01:22

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617914)
Abartmayın! (Türkan Saylan mevzunu)

Genel olarak vakit gazetesinin haberlerini tasvip ediyorum. Bir gazetenin mi şeriat getireceğini söylüyorsunuz anlayamadım tam söylemek istediğimiz..

Artık her neyse uzatmak istemiyorum..

şeriat güzel şeydir ama vakit ben tasvip etmiyorum

Kafkaslı 05-21-2009 01:31

Mesala ben nice doğru haberleri Habervaktim.com sitesinden öğrendim.Mesela ilk imamın DSP belediye başkanı adayı olduğunu Habervaktim.com'dan öğrendim.Uğur Dündar'ın karısının Brezilya'da fink attığını belgeli olarak Habervaktim.com'dan öğrendim.Daha nicelerini.

FarukARSLAN. 05-21-2009 02:01

http://img30.imageshack.us/img30/6232/63079409.jpg

"Kartel" yazan yeri "Penguen" olarak görmemizin hiç bi sakıncası yok..

Kafkaslı 05-21-2009 02:04

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617939)
http://img30.imageshack.us/img30/6232/63079409.jpg

"Kartel" yazan yeri "Penguen" olarak görmemizin hiç bi sakıncası yok..

Bu resimdeki akan sıvı nedir?

Gökmen 05-21-2009 02:19

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617901)

Şu yaklaşımınız hiç hoşuma gitmedi belirteyim, bu forumda kimse ölmüş bir insan arkasından kim olursa olsun veya ne düşüncede ve fikirde hatta inançta olursa olsun asla dalga geçmedi ve geçmezde. ALLAH c.c biliyor öldüğüne sevinen çok oldu ben dahil ama arkasından asla dalga geçilmedi ben böyle bir yaklaşım görmedim daha doğrusu.
Yazılarımıza ve yaklaşımlarımıza dikkat edelim lütfen...

sevgisacan 05-21-2009 16:39

Alıntı:

Kafkaslı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617920)
Mesala ben nice doğru haberleri Habervaktim.com sitesinden öğrendim.Mesela ilk imamın DSP belediye başkanı adayı olduğunu Habervaktim.com'dan öğrendim.Uğur Dündar'ın karısının Brezilya'da fink attığını belgeli olarak Habervaktim.com'dan öğrendim.Daha nicelerini.

bende biliyorum dogru yazılar yazıyor ama kıskırtıcı yazılar yapıyor

Kafkaslı 05-21-2009 16:43

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 618277)

Sanki Milliyet,Vatan,Hürriyet kışkırtıcı haberler yapmıyor mu?Bence kısasa kısas yapmalıyız.Vakit gibi 2-3 gazete daha olmalı.Nasıl onlar bizi kışkırtıyorsa bizde onları kışkırtmalıyız.

Kafkaslı 05-21-2009 16:46

Şovmen imam ‘korsan' çıktı!

İhsan Özkes'in Teşvikiye Camii'ndeki cenazede görev yapmak üzere ne cenaze işlerini organize eden Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nden ne de Şişli Müftülüğü'nden izin aldığı belirlendi. Özkes'in Mezarlıklar Müdürlüğü'nün görevlendirdiği imama “ailenin isteği var” diyerek emrivaki yaparak inisiyatifi ele aldığı saptandı. Vakit'in ulaştığı Şişli Müftüsü Recep Uzun kendilerinden herhangi bir izin alınmadığını söylerken, kendisinin de Teşvikiye Camii'nde bulunduğunu, cenaze organizasyonunu yapan Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olduğu için iznin oradan alınmış olabileceğini söyledi. Vakit'in ulaştığı cenazede görevli Mezarlıklar Müdürlüğü imamı ise İhsan Özkes'in namazı kıldırmak için bir izin almadığını, kendisine ailenin vasiyeti olduğunu söyleyince inisiyatifi ona verdiğini ifade etti. Teşvikiye Camii görevlileri de kendilerinin cenaze organizasyonunda sadece namaz öncesinde Kur'an okuyarak yer aldıklarını ve cami bahçesinde yaşananların kendi sorumlulukları dışında olduğunu dile getirdiler.

Tarantula_ 05-21-2009 16:53

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617894)

Bu kasıtlı yapılmış bir şeydir Türkiye'de bir sürü gazete var.

Madem böyle bir kapak hazırlıyorsunuz o zaman hiç bir gazeteninin ismi geçmeyecek. Onca gazete varken başka bir isim bile olsa irdelenirdi bu...

sevgisacan 05-21-2009 17:47

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 618294)
Bu kasıtlı yapılmış bir şeydir Türkiye'de bir sürü gazete var.

Madem böyle bir kapak hazırlıyorsunuz o zaman hiç bir gazeteninin ismi geçmeyecek. Onca gazete varken başka bir isim bile olsa irdelenirdi bu...

neden gecmesin habeleri geneli kinin üstüne kuran kendini bilmez çirkef bir gazete kapak olmus dogru haber okuyacaksanız zaman veay stv haber sitelerini okuu kin kusuyor adete vakit gazetesi gözlügü cıkarın bir bakın nasıl haber yapıyor

Tarantula_ 05-21-2009 17:53

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 618337)
neden gecmesin habeleri geneli kinin üstüne kuran kendini bilmez çirkef bir gazete kapak olmus dogru haber okuyacaksanız zaman veay stv haber sitelerini okuu kin kusuyor adete vakit gazetesi gözlügü cıkarın bir bakın nasıl haber yapıyor

Gerçekleri gün ışığına çıkarmak kin kusmaksa evet kusuyorlar...!

FarukARSLAN. 05-21-2009 17:54

Alıntı:

"kendini bilmez çirkef bir gazete" ee var mı daha içinizden dökeceğiniz gâlizlikler?

Saklı bırakmasaydınız en başta gösterseydiniz ya şu yüzünüzü, edepsizliğinizi!

Kendiniz bilmez çirkef bir derginin mizahının kötü gösterdiği de otomatikman doğru olur-düzgün olur o zaman.

Alıntı:

dogru haber okuyacaksanız zaman veay stv haber sitelerini okuu kin kusuyor adete vakit gazetesi gözlügü cıkarın bir bakın nasıl haber yapıyor

Kimin ne okuyacağı sizi alakadar etmez.
DOĞRU diyorsanız yanlışı örnek göstereceksiniz bize onu okumayın diyeceksiniz.

Bakın üstteki mesajınızda ne diyorsunuz:

Alıntı:

Doğruluğunu kabul edip ama kılıfı da uydurup sonra DOĞRUluktan örnek verirken o gazeteyi hariçte bırakmanız sizin GERÇEK YÜZünüzü ve TEZATlığınızı ortaya koyar.

Kafkaslı 05-21-2009 17:56

Alıntı:

Vakit gazetesi sayesinde Uğur Dündar'ın karısının dış ülkelerde fink attığını belgelerle öğrendik.Uğur Dündar'ın şimdi asmasını bekliyorum.Erkek ise sözünü tutar.Daha nice olay haberleri Vakit'ten öğrendik.Ama Zaman ve STV'yi takip ederim.

sevgisacan 05-21-2009 18:18

[quote=FarukARSLAN.;618350]"
Kimin ne okuyacağı sizi alakadar etmez.
DOĞRU diyorsanız yanlışı örnek göstereceksiniz bize onu okumayın diyeceksiniz.

Bakın üstteki mesajınızda ne diyorsunuz:

[/quote]

öncelikle belirteyim başbakanımız çok seviyorum başbakanımız dediki bu gazetelri okuymayın bunları okuyun demisti şimdi ahngi gazetleri okuyacagımızı sevgili başbaknaımız sececek

dogru haber yapıyor olabilir ama kin kusarak kendini bilmez habeler yapıyor vakit yakısır su ülkede vakitten şıllık bir gazte varmı dogan medya saymayın

FarukARSLAN. 05-21-2009 19:06

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 618392)
öncelikle belirteyim başbakanımız çok seviyorum başbakanımız dediki bu gazetelri okuymayın bunları okuyun demisti şimdi ahngi gazetleri okuyacagımızı sevgili başbaknaımız sececek

dogru haber yapıyor olabilir ama kin kusarak kendini bilmez habeler yapıyor vakit yakısır su ülkede vakitten şıllık bir gazte varmı dogan medya saymayın

:) Hangi gazeteleri okuyun demişti Başbakanımız?

--
Sonra, doğru düzgün cümleler kurun.
Türkçeyi katletmeyin yazılarınızda.

Gazte değil "gazete".

vakit değil "Vakit"

"doğan medya saymayın" diye cümle kurulmaz.
(Ve karışık kelamlar..)

Cümle başlarındaki harfler de büyük yazılır.

SONRA;
Alıntı:

su ülkede vakitten şıllık bir gazte varmı
Sizden ELEŞTİRİCİ oluyorsa o kullandığınız tabir ÇOOK NORMAL (!) bir şey olur ve Vakit'e de layıkıyla uyar!!

Dikkat edin edeb akıyor paçalarınızdan.
İsraf olmasın.

--
Her mesajınızda da diğer mesajınızla çelişmeyin.
"Vakit adama böyle taklalar attırır işte!" dedirtmeyin insana.

Fihi Ma-Fih 05-21-2009 19:09

Valla iyi kapazk olmus ama vakitte onlara kapak koyar.....

All times are GMT +3. The time now is 06:06.