![]() |
Fetih Gecesinde Erbakan Hocanın Konusu;AK Parti!
http://s.aktifhaber.com/images/news/82508.jpg
Erbakan İnönü Stadyumu'ndaki fetih kutlamalarına katıldı. Aynı yerde 2 hafta önce de AKP'nin "Gençlik Şöleni" vardı. Erbakan AKP'nin şölenine gönderme yaptı. İstanbul'un Fethinin 556'ıncı Yıldönümü'nde İnönü Stadyumu'nda Necmettin Erbakan'ın da katıldığı kutlamalar yapıldı. Stadyumu tamamen dolduran ve haremlik selamlık şeklinde oturan kalabalık, Necmettin Erbakan'ı Mücahit Erbakan sloganlarıyla karşıladı. Stadyuma Fatih Sultan Mehmet'in ve Erbakan'ın dev posterleri asılırken, Atatürk posterinin olmaması dikkat çekti. Erbakan'ı selamlamak için Stadyumun zemininde toplanan kalabalık arasında zaman zaman izdiham yaşandı. ERBAKAN'DAN AKP'YE İNCE GÖNDERME Fetih kutlamaları için stadyumda toplanan kalabalığı gören Necmettin Erbekan " taklitçi görüşler bu stadyumları, bu milli meseleler için dolduramıyorlar " diyerek AKP'ye üstü kapalı bir göndermede bulundu. AKP aynı yerde 2 hafta önce Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı " Gençlik Şöleni" düzenlemişti. İSLAM CİHATTIR, AYASOFYA CAMİDİR Konuşmasının bir yerinde " İslam dini Cihat dinidir, Cihat, Cihat, Cihat " diyen Erbakan uzun süre alkışlandı. Ayasofya'nın Sultan Fatih'in malı olduğunu söyleyen Erbakan," bu malını kanunla cami olarak vakfetmiştir. Bugün Ayasofya'nın cami olarak kullanılmaması kanuna aykırıdır" şeklinde konuştu. Necip Fazıl'dan alıntı yapan Erbakan, " ne zamanki bu stadyumlar futbol için değil, hakkı haklı kılmak için mücahitler tarafından doldurulur, işte o zaman kurtuluş vakti gelmiştir " dedi. Konuşmasını her zaman yaptığı gibi toplu yeminle bitiren Erbakan, fetih kutlamalarının tamamını izledi. Kaynak: Milliyet |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Milliyet adamı işte böyle malzeme yapar... |
bu tür açıklamaları ne ilk nede son olacaktır.bir örnek:
Erbakan şaşırttı: Fatih'in torunları Çağlayan'da, Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de buluştuhttp://medya.zaman.com.tr/2007/07/16/erbakan.jpgAK Parti'nin yanı sıra Saadet Partisi de dün İstanbul'da seçmenleriyle buluştu. Çağlayan Meydanı'ndaki Milli Kurtuluş Mitingi'ne eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözleri damgasını vurdu. AK Parti'nin mitingine atıfta bulunan Erbakan, "Kazlıçeşme'de Narkoz meydanında, kırık ampul altında toplananlar var. Kendini Bizans çocukları sayanlar orada, Fatih'in torunları burada toplandı." dedi. Meydandaki coşkudan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbakan, daha önce aynı yerde yapılan 'Papayı Tel'in ve Peygambere Saygı' mitingine katılanlara dikkat çekti. "Onların tamamı Milli Görüşçü değildi. Her partiden insan vardı. Şimdi bunlara ne diyeceksiniz bire gafiller." diye seslenen Erbakan, gafil kelimesini nezaketen kullandığını söyledikten sonra ekledi: "Aslında bunlara bire zalimler dememiz gerekirdi." Necmettin Erbakan, 54. hükümeti yüzde 22 oyla kurduklarını belirtirken, AK Parti'nin sahip olduğu 365 milletvekilinin kendisine verilmesi durumunda "Dünya bizi tanıyamaz hale gelirdi." iddiasında bulundu. Türkiye'nin Siyonizmin işgali altında olduğunu öne süren Erbakan, 23 Temmuz'da iktidara gelecek Milli Görüş'ün bu oyunu bozacağını savundu. 40 yıldır konuştuğunu, ancak Türk halkının kendisini anlamadığının altını çizen Erbakan, "Siyonistler beni anlıyor sen anlamıyorsun. Anladığında da iş işten geçiyor." ifadelerini kullandı. İktidarın tekrar işbaşına gelmek istemediğini öne süren Erbakan, "Bunlar niye miting yapıyor biliyor musunuz? Bunlar müflis işadamı gibi iflas öncesi kokteyl veriyor." yorumunu yaptı. Mazotu 1 YTL'ye indirme vaadinde bulunan muhalefet liderlerine de seslenen Erbakan, bunun mümkün olmadığını anlattı: "Bana bak dişi çıkmamış çocuk, sen IMF'yi kovmadığın müddetçe bunu yapman mümkün değil. Hadi ordan, hadi ordan." Erbakan'dan önce konuşan SP Genel Başkanı Recai Kutan da, halktan oy istedi. Kutan, "Buraya katılan herkes, 10 oy getirse biz iktidar oluruz." ifadelerini kullandı. Mükremin Albayrak, Mühenna Kahveci, Osman Asiltürk, İstanbul ZAMAN 16 Temmuz 2007, Pazartesi |
saadet partisi, AK Parti ile uğraşmayı bırakmalı artık!Bu çekişme birliğimize,ve dirliğimize zarar vermektedir.Kartel medyasına fazlası ile malzeme çıkarılmaktadır.Bizim orak noktamız inancımız olmalıdır,öyle olduğunuda düşünüyorum.Lakin durumdan vazife çıkarmaya çalışanlar var,onlarada fırsat vermemeliyiz.ADG nin fetih gecesi çok güzeldi ayrıca,muhteşem bir şölen yaşattılar.
|
Alıntı:
Erbakan Ne Dedi, Gazeteler Ne Yazdı? Chirac’ın Bizans’ın Çocuklarıyız Sözü ve AKP’den Gelmeyen Tepki… Fransa’nın Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Türkiye’yi de dahil ederek “Hepimiz Bizans’ın Çocuklarıyız” diye bir ifade kullanmış ve gazeteler bunu yazmıştı. (Bknz: Hürriyet) Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan’dan ise bunu reddetmesi ve “Bizler Osmanlı’nın çocuklarıyız” demesi beklenirdi. İşte Erbakan Hoca da böyle bir açıklama gelmemesinden hareketle “Bunlar kendilerini Bizans’ın çocukları sanıyor” diyerek sitemini dile getirmiştir. İzleyeceğiniz videoda bu açıkça görülmektedir. AKP’lilere ithafen “Bunlar Bizans’ın çocukları gibi bir ifade kesinlikle yoktur. Buraya AKP hakkında koyduğumuz gazete küpürlerine AKP militanlarınca akıl almadık mazeretler üretiliyor. Neymiş efendim, “Siz ne zamandan beri Kartel Gazetelerini delil olarak alıyorsunuz?” diyorlar. Halbuki gazetelerde çıkan bu haberlere AKP yönetiminden bir tekzip gelmediği gibi bu kartel gazeteleri ile AKP’nin arasından su sızmadığı herkesin malumu. Ayrıca 25 Mart 2006 tarihli Yeni Şafak Gazetesinde çıkan haberde de belirtildiği gibi 4990 sorti ile Irak’ın vurulmasına yardım eden bu AKP yönetimidir. Ancak aynı arkadaşlar Erbakan Hoca hakkında kartelde çıkan iftiralara hemen aldanıp aynı hassasiyeti Erbakan Hoca’ya göstermiyorlar. Arka Bahçe, imza vb gibi hepsi hukuki olarak da çürütülmüş iftiraları yazan kartel basınının bu tuzağına düşüyorlar. Ayrıca Chirac’ın bu sözü üzerine Mehmet Altan’ın yazdığı yazıyı buradan okuyabilirsiniz… |
Bilgisiz ve belgesizce bu tür mesajlar yazmayalım...
Ayrıca bırakalım bazı mesajları aramayı da gerçekleştirilen bu organizasyon ile hala bazı hassasiyetlerimizi koruduğumuzun farkına varalım.. Gerek toplum, gerekse biray bazında... Ben bu programa AKP'li kardeşlerimizinde icabet etmesini çok isterdim.. O zaman GÖNÜL Sathında hala aynı safta olduğumuzu bazı odaklara iletmiş olurduk... Selametle... |
Biz islam alemi ve müslümanları olarak ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız,yersiz ve zamansız çıkışlar faideden çok zarar getirmektedir.Hocanın o demeçleri bugün basında büyük yankı uyandırdı;
http://www.ensonhaber.com/images/news/175474.jpg ;;)Biz böyle dilie düşülmesin diye telkinlerde bulunuyoruz. |
Hocayı sevdiğimiz ve saydığımız insanlardan birisidir ve hala öyle hissetmek istiyoruz. Ama bu yaptığı siyasi çalışmalarla inanın oy bölmekten başka hiç bir şey yapmıyor. Ancak Chp ve Mhp'ye yarıyor. Hep öyle ummak istiyoruz ki, bu çabalarıda inşallah bilmediğimiz ülkemiz ve Ak Parti lehine bir gaye vardır. Yoksa çok ama çok yazık.
|
ülke için bir şey yapacaksa evinde otursun onun yetiştirdiği kişiler zaten ülkeyi yönetiyor beğenmiyorsa yönetimlerini
kendinde suç arasın:güzel: |
|
kuyruk acısı olsa gerek cumhuiyet gazetelerinde doğan medyalarında röportajşar veriyor AKP aleyhine sanki eskiden röportaj verdiği kişiler kendisine düşman değilmiş gibi ne kadar yanlış ve basit bir hareket tarzı
|
Hocanın heyecan ve şevki hala genç gibi, helal olsun valla..
Kapalı bir yerde söylese onu "gizli akpılar ardında cihat çağrısı" diye daha da kötü biçimde sunardı bu kartel. Böyle yüreklicesi öylelerine iyi bi korku salar. Helal olsun. -- Şöleni de AK Parti'ye inat İnönü Stadı'nda yaptıkları, taş atmak için orayı seçtirdikleri belli oldu.. "Onlar bu stadı milli meseleler için dolduramıyorlar" sözüyle de bu tescillenmiş oluyor. Neyse. Bizim İstanbul Belediyemizin yaptıkları ortada. Fetih kutlamalarını ilk kez böyle canlı ve üzerine basa basa kutlayan bizim parti belediyeleri olmuştur İstanbul'da. Türkiye şahit. Allah'ta şahit. Gerisi mühim değil.. Herkes kendi çizdiği yolda yürüyor işte.. |
Yalnız büyük bir şansızlık yaşadılar,çünkü aynı saatte bjk şampiyonluğunu ilan etmiş,stada doğru yol almıştı,o yüzden erken boşaltmak zorunda kaldılar.Bu hesapları yapmaları gerekirdi!
|
harika bir proğramdı...
hocamda gayet düzgün bir konuşma yaptı...cihat çağrısı neden bu kadar vurgulanıyor anlamadım...cihattan maksat kuşanın silahları savaşa demedi..ne anlamak isteniyorsa o anlaşıldı ama...hocam manei cihattan bahsediyordu ... gayet siyasetten uzak bi proğramdı... |
numan kurtulmusta oradamıymıs..
|
evet..orada idi..
oda güzel bir konuşma yaptı... ama hocamın o kadar harika konuşmalarından sadece bunu anlayan arkadaşlar numan başkandan bahsetmediler bile... |
Alıntı:
"Arkadaşlar"dan kasıt biziz sanırım.. Burada konu var, o konuda Haber Kaynaklı.. Haber ne demişse ondan bahsettik biz :) |
yoo senden bahsetmedim..yorumun gayet normaldi..
ben sadece abartanlara söyledim...sonuçta medya tabiki işine gelen yönü alacak ...alacakkii. reyting yapsın.. ama önemli olan bunlara alet olmamamk... |
Alıntı:
"Arkadaşlar" deyince genel hitab oldu bu bende normal olarak genel bi yotum yaptım. Sadece abartanlara söylediyseniz iyi, ben öyle anlayamadım özür dilerim :) Alıntı:
Medya, Kartel Medyası ise hele.. Alet olan hiç hiç kimseyi takmam. Alet olan herkesi.. ;1 |
ERBAKAN HAKKINDA YAZARKEN BİR ŞEYİ UNUTMAYALIM
ONU ELEŞTİRDİĞİMİZ YERLERİN ELEŞTİRENLER NERESİNDE ONDAN İLERİ YADA GERİ HESABINI İYİ YAPALIM |
Alıntı:
@Beritan Sana mı sorucak nerede oturcağını.. Yıllardır evde oturanlar yüzünden silik ve pasifiz... Bize Ebu Eyüb El Ensariler gerek 90 yaşında savaşa katılacak, Erbakanlar lazım 83 yaşında ayağa kalkıp Cihat diye bağıracak !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendileri iktidardayken var olan ve çözemedikleri hatta bazılarını zıtta sürükledikleri meselelerde yorum yapmaları ve akıl vermeleri ne acayip..... ha birde Şevki yılmaz bazı açıklamalar yaptığında o atatürk düşmanı diyerek yalan söylüyor diyenlerin kendi yaptıkları ne oluyorsa.... |
peki bir erbakan müdavimi o zaman şunu açıklasın bana erbakan hocanın tuncay özkanın kanalına çıkıp hükümet aleyhine demeçler vermesi doğan televizyonlarına akp aleyhine demeçler vermesi doğru bir davranış mı
|
Alıntı:
28 şubatta bir cihad zaten katılıyorum |
Alıntı:
ahmet mahmut unlu hocaefendiyi anadolu gençlik programına çağırmışlardı sohbet anlatsın diye birde utanmadan demişler ki sultanbeylinin saadet belediye başkanı adayını tanıt oy iste nekadar aptalca bir şey.....Allahtan hoca ben seçim olaylarına karışmam demiş... bunlar ne ya ne bunlar aptallaık işte...bide anadolu gençlikmiş..çocukları toplayıp gençlik diye yutturuyorlar...Yemezlerrr.... |
Alıntı:
Evet 28 şubatta cihadınız(!) doruk noktaya ulaştı.... işte siz lafla peynir gemisini yürütemediniz ama biz türkiyeyi uçuruyoruz..... |
cihad demeyle olmuyor icraat gerek icraat...
|
zaten Mahmut Hocada desteğini çekti
|
Alıntı:
AK icraatlar bölümünü forumda istersen bi incele kim daha iyi hizmet etmiş ülkeye |
çok mutlu olduk...kendisine yakışanı yapmış..anladı tabi kimin ne mal olduğunu....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neyse su an sizinle tartışmaktan daha mühim bir işim var mavera_agd :)
Kurtlar Vadi'si başladı ;) |
Alıntı:
|
D8 ler çok aktif değil ki ayrıca Türkiye bu dönemde islambirliği konferansı arap birliği zirvesi gibi kuruluşlarda eskiden olmadığı kadar aktif rol aldı TUSKON gibi bir çok İslam kuruluşu bu önemde aktif Türkiye bu dönemde İranla Suriye ile Arabistanla ve daha bir çok ülke ile eskiden olmadığı kadar çok dost bu hükümet döneminde bir çok afrikadaki mülsüman ülkesinde elçilikler açıldı
|
ayrıca şu sorularıma hala cevap alamadım cumhuriyet gazetelerine tuncay özkana doğan medyalarına AKP aleyhine demeç vermek cihat mı
ayrıca erbakanın susurluktaki tutumuna ne diyorsunuz bu iki sorumu lütfen cevaplayın |
All times are GMT +3. The time now is 00:40. |