![]() |
Nasıl Efsane Komutan Olmuşsa!? Önce Çanakkale'de Kürt Yoktu,Sonrada Atatürk Tanrı!!!
http://www.ensonhaber.com/images/news/196480.jpg
HABERTÜRK ÜN AÇIK OTURUMLARINI HAYRANLIKLA İZLERİM.GÜNDEMİN VE ÜLKENİN YOĞUN MESELLERİNİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE TARTIŞILIYOR.PROGRAMLARA İSE GEREKLİ GEREKSİZ HERKES KATILABİLİYOR!İŞTE DÜN GECEDE BİZİM SÖZDE EFSANE KOMUTANI GÖRÜNCE!?BAKIYIM DEDİM BU KEZ NE ŞOW YAPACAK DİYE!BAKMAZ OLAYDIM,KÜRT DÜŞMANLIĞI HAD SAFHADA,ATATÜRK'Ü İSE İLAHLAŞTIRMA CÜRRETİNDE...BAŞKA SÖZE NE GEREK VAR..BİRDE KALKMIŞ SİYASİ PARTİ KURMUŞ,ÜLKEYİ KURTARMAKTAN BAHSEDİYOR..LAKİN ALLAH BU HAYIRLI İŞLERDE DİLLERİNİ DÖNDÜRMÜYOR,DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNÜYORLAR:hihi2: http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=85291459 |
Yolu açık olsun,bu millete biraz eğlence lazım..Yaşar Nuri eğlendiremedi,Beyaz Hoca'da yokoldu..Bununla idare ederiz artık..:)
|
Ah be ah bizim dilimiz yansın razıyız.Acaba sen Ahirette nasıl yanacaksın onun hesabını yap.
|
Paşalar siyasetten anlamaz
aha işte canlı örneği benim bir arkadaşım var bunun peşinden koşuyor acaip makara yapıyorum alacağınız oy yüzde 3 olsun öpte başına koy diye ;) |
Seçimde havasını alır.Siyaset yapacak zeka yok bu adamda.(Osman Pamukoğlu'na ''bu adam'' dedim acaba benim de dilimi yakar mı?)
Adam Atatürk'ü resmen ilah olarak görüyor.Kendini de heralde Atatürk'ün peygamberi sanıyordur.Bu yüzden Atatürk'ü ilah olduğunu savunup,bir yandan kendi peygamberliğini koruyor.İyi taktik ama yemezler. Diğer bir çıkarımım da şu ; Pamukoğlu hala kendini kışlada zannediyor.Asarım keserim havalarında.Bir de tabur kurmuş kendine (hani şu köşe yazarlarıyla uğraşan teşkilatı) millete tehdit yağdırıyor. Kendisini Engin Ardıç'a havale ediyorum. |
Paşamızın devassa hayalleri var sevgili dostlar..Lütfen karamsar yorumlarda bulunmayınız.Kürt düşmanlığı yaparak çıktığı siyasi arenada,Van'da ki,Muş'taki,Diyarbakırdaki teşkilatlardan bahsedecek kadar ileri zekalı biri..Bu tür insanlarda olmazsa,Türk siyasetti nasıl şekilenebilir ki!Başbakanımız Erdoğan,bu tür adamlar olmazsa elini nasıl güçlendirecek!
|
Alıntı:
|
Zaten böylelerini efsane yaparlar milletin başına...
|
Bunlara yüz verdikçe şımarıyor.
Bir insan evladı nasıl Tanrı olur yav. Hadi diyelim oldu(haşa). ona mı kaldı Tanrılık! |
Pamukoğlu Şov Devam Ediyor!
Bu sefer de dil yakmakla tehdit etti
Osman Pamukoğlu Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Pamukoğlu Habertürk'te Basın Kulübü programına katılan konuklara adeta şok yaşattı: Habertürk'te Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü programında ilginç bir türban - başörtüsü tartışması da yaşandı. Pamukoğlu yine kendine hakim olamadı. http://www.sonsayfa.com/images/haberler/pamukogglu.jpg Hak ve Eşitlikler Partisi Genel Başkanı emekli asker Osman Pamukoğlu, Gazeteci Yazarlar Ayşe Böhürler, Can Ataklı ve Altan Tan'ın katıldığı Basın Kulübü programında Atatürk için 'tanrı değildir, dokunulmaz değildir' diyen Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Bu tehdit karşısında 'Benim dilimi yakmaya hiçbirinizin gücü yetmez' diyen Altan Tan'la önce Pamukoğlu sonra da Can Ataklı sert bir tartışmanın içine girdi. Tartışmayı sonlandıramayan Yiğit Bulut yayına ara vermek zorunda kaldı. BÖHÜRLERE 'BAŞINDAKİ NE?' DİYE SORDU Aynı programda ilginç türban-başörtüsü tartışması da yaşandı. Osman Pamukoğlu, Ayşe Böhürler'in 'Benim başımdaki nedir, türban mıdır başörtüsü müdür?' sorusuna 'hiçbirisi değildir' deyince Böhürler 'o zaman benim başımdaki türbaştır' deyince stüdyoda bir anda kahkalar yükseldi. Osman Pamukoğlu, Ak Parti'nin türbanla işi batırdığını iddia ederken başörtüsüne kendilerinin de geçit vermeyeceğinin altını çizdi. 10 Ekim Cumartesi Moralhaber |
''Osman Pamukoğlu, Ak Parti'nin türbanla işi batırdığını iddia ederken başörtüsüne kendilerinin de geçit vermeyeceğinin altını çizdi.''
Zaten bu yobazlığınız yüzünden millette sizlere geçit vermiyor.. :) |
Sana ne bu millet geçit verecek nede Allah cc ! Hepiniz yaptığınız köpekliklerle kalacaksınız Kahrolsun Faşistler !
|
Güneydoğuda görevdeyken benim hayatımı kurtarmıştı.. Bir nevi vefa borcum var kendisine....
Sadece; üzülülüyorum....:( |
Her daim komedi... usandırdılar, ama hala cahilliklerini ifşâdan usanmadılar.
|
Atatürk için 'tanrı değildir, dokunulmaz değildir' diyen Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti.
işte bunu güzel söylemiş her yiğidin harcı değildir |
Bazen saçmalıyor bu adam..Doğruları var yok değil ama üç yalnışı bir doğruyu götürüyor.
|
Bunlara sadece '' hoşt köpek '' denir . Allah cc ve millet sizi yakmadan doğru yolu bulursunuz inşAllah
|
Uçmuş bu adam harbıden=))
|
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...1023/89228.jpgPamukoğlu'ndan dudak uçuklatan iddia
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Dağları 365 günde temizleyeceğiz. Nasıl olacak herkes görecek. Dudakları uçuklayacak. Pamukoğlu'ndan dudak uçuklatan açıklamaYerleri, sayıları belli gidip alacağız." dedi.Yazı Boyutu 10 12 14 16 Pamukoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi'nde Atatürk Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak konferans verdi. Pamukoğlu, demokratik açılım sürecini eleştirerek, "Açılmadık neresi kalmış, kalmış mı bir yer?" diye sordu. PKK terör örgütünün yok edilmesiyle ilgili iddialı konuşan Pamukoğlu, şöyle devam etti: "Dağları 365 günde temizleyeceğiz. Nasıl olacağını herkes görecek. Dudakları uçuklayacak. Çünkü yerleri belli, sayıları belli, gidip alacağız Amerika ve Avrupa'nın işine gelmediği için bunları siyasete sokacak. Bizle kimse oyun oynayamaz. Kimse." Konuşmasını sertleştiren Pamukoğlu, şunları kaydetti: "Dağdaki adamın ne ekmeğe ne silaha ne mermiye ihtiyacı vardı. Baş ihtiyacı moraldi, bunu yapıyorsunuz. Yapmaya devam edin. Her zaman söylüyorum, siz serbestsizin bizde serbestiz. Sonunda olacak olanda alın yazısı denecek. Hep beraber göreceğiz." "Devlet cihan kavgası ya kazınırsınız ya kaybedersiniz." Sözünün Kanuni'ye ait olduğunu belirten Pamukoğlu, "Avuçlarını yalayacaklar. Hepsine haddini bildireceğiz. Dağları temizle geriye bir şey kalmaz." ifadesini kullandı. (CİHAN) |
Beyinsiz bu adam! Tanrısı vahiy'i rüyalarına girerek mi veriyor acaba kendisine(?)Bu kadar kesin konuştuğuna göre emirler gayet açık ve net:) Madem yerlerini biliyordu komutanken ne yaptı bu adam? Haaaaaa!Belki o sırada tanrısı ile başbaşa kalmak istemiş olabilir ki muhtemelen bu yüzden inzivaya çekilmiştir.ACI!
|
evet bütün doğudaki halkı imha ederek terörü bitiririm diyor ne diyim Allah seni imha eder inşAllah ..
|
sadece konuyla ilgili ufak bir anıyı paylaşayım.
bigün bir tanıdık islam hukuku profesörü ile sohbet ediyorduk. birgün bir arkadaşı kendisine takılmış birazda iğnelemek istemiş. " ya demiş bu canakkalede her yerden insan vardı ama sizinkiler yoktu (proefesör tanıdık aslen erzincanlı)(kürt diye ayrım yapmak istemiyorum çünkü önceden ayrı gayrı yokdu)" bizim profesör abi de cevaben "bizimkiler o zaman sarıkamışta tükenmişti. çanakkaleye yetişemediler" demiş. çanakkalede şehit olan nasıl bu vatanın evladı ise sarıkamışda şehid olanda bu vatanın evladı. onlar şehid olurkan türk kürt dememişler gözü kapalı ölüme gitmişlerde. yaptığı mantıksız planlarlar yüzlerce askerin şehit olmasına sebep olan bu komutan eskisi şimdi nasıl böyle bir ayrım yapabiliyor hayret ediyorum. Atatürk tanrı imiş... inandığı tanrısına tapmaya devam etsin. kimseyi hiçbirşeye inanmaya zorlayamayız. öldükten sonra görürüz o tanrısı onu kurtabilecekmi... zavallı putperestler... |
http://www.ensonhaber.com/images/news/199979.jpg
SİYASİ PARTİNİN LİDERİNİN ÜSLUBUNA BAKIN HELE!AYNI TAS AYNI HAMAM..BİRDE BU BÜYÜK YALANLARI YOK MU!ZIRVADAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.. |
Alıntı:
|
yaşar nuri hocamı bu adamla ya da diğer zikredilenle bir tutmayın. Onun akademik bilgisi bunları ezer bir kere....
|
Sayın başbakanımızdan özümüzü , öz kaynaklarımızı , zenginliklerimizi ; hırsızların , fikir ve kaynak çalıcılarının , kendini daimi sahip sanıp özü hor gören , umursamayan, küçümseyen ,benimsemeyen başların , baş olmayanların ellerine bırakmamasını istiyoruz !!!... Yollarımızın ayrılmaması dileğiyle........
|
10 Kasımda kürt acılımını meclise getiren ATATÜRK düşmanlarına karsı osman paşa her zaman destekliyoruz
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-...09388_6676.jpg http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-...32675_4390.jpg http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-...32662_4383.jpg http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...32671_3222.jpg |
Bunlara toplumda kısaca it diyorlar ama biz yine demeyelim Allah ıslah etsin ne diyelim :)
|
nedering yobaz ifadeleriniz ve nesnellikten uzak görüşleriniz ile MİLLİ BİRLİK projesine balta vuramayacaksınız.Atatürk'ün yurtta sulh,cihanda sulh sözünden yola çıkarak AKparti'nin 10 kasım'da halkımızı bütünleştirecek ve terör belasından kurtaracak açılım görüşmesini meclis'e taşımasını Atatürk'e olan sadakat ve minnet hissiyatı ile nitelemek yerinde olacaktır.
Atatürk'e tanrı gafletin'de bulunan ve Darbe imaları ile Türk milletine ihanet eden,O.pamukoğlu paşanıza ve ETÖ şerefsizlerine MİLLİ İRADE'nin OSMAN tokatı acı olacaktır. |
Şikayette bulundum işlem bekliyorum.. =)
|
Sadece konuşur gündem yaratması lazım ya. Gündemi nasıl yaratacak, nasıl ön plana çıkacak abuk sabuk fikirler ve düşüncelerle başka da yolu yok bunlar için.
|
Alıntı:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YAŞASIN İSLAM NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE KAHROLSUN BÖLÜCÜLER |
Haberin videosunu bulan varsa koyabilirmi acaba ...
|
Sütten ağımız yanmadı ki yoğurdu üfleyerek yiyelim :)
Mumyalanmış tanrına selamlar. |
Ordudan emekli her paşaya şu efsane yakıştırmasını yapıyoruz ya bitiyorum...!!!
evet efsane Gerçekliği olmayan kulaktan kulağa gelen varlığı yokluğu tartışılan demektir...!!! |
du aklıma getirdiniz gideyim şu heparcılarla iki makara yapayımda neşem yerine gelsin...;D
|
Alıntı:
|
Kimsinki atatürkü haşa ilah ediyorsun... Sen bu kafayla bu ülkede siyaset mi yapacağını sanıyorsun?.Boşuna enerjini,zamanını ve paranı harcama.İktidara gelme ihtimalin sıfır ama sen ve senin gibiler bu ülkede iktida olursa her gün 100 kişiyi asar.Sen emekliliğini yaşamaya bak.Balık tutmaya git,hoşca vakit geçirirsin..zamanın cağdaş, medeni islamın cahilleri .
|
Alıntı:
sadece hayal ediyor... ama bilmiyor ki... bazılarının hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar...:saygılar: |
Arkadaşlar konuyu uzatmayalım lütfen.. =) konu zaten açık ve net.. Herkes herşeyi biliyor zaten.. Lütfen daha sakin olalım mazeme vermeden lütfen.. =)
|
All times are GMT +3. The time now is 21:31. |