![]() |
MANİ'ler ile Atışmaya Varmısınız ?
Sitemizde epey bir Edebiyat aşığı ve Şair ruhlu üyelerimiz var gördüğüm kadarı ile ... Hodri meydan diyoruz bizde varmısınız atışmaya ;) Biz başlayalım ; Ellere mürekkep bulaşmış bir kez Yazmasa kahrolur kara kalemim Manime karşılık gelmezse bu kez Bende bu diyardan çeker giderim : )) VesseLam |
gönüller birdir Ak forumda
sevgimiz,muhabbetimiz dinmez bir an Kara düşünceler olmaz yorumda kimseler bizleri edemez viran ::) ::) |
Alıntı:
Dargınlık , husumet girmez buraya Dostluk, kardeşliği arayan varsa Buyursun otursun şöyle kenara |
Alıntı:
Kardeşliğe katmış ayrı bir tad Misafirperverdir Akparti forum Ne olursan ol gel yap bir yorum :):):) |
Bir tatlı söz duyulur yorumda
Mutluluktur duygu o anda Samimi ortam İlmi zaman Bizde Art niyet yok Aman diyeyim Aman... |
Ne güzel söylemiş hayran-ı üstad
Kardeşliğe katmış ayrı bir tad Misafirperverdir Akparti forum Ne olursan ol gel yap bir yorum Kelam ehli olan muhabbet sunar Muhabbetin baştacı oldu bilesin Gönüller dostuyla neş'eye kanar Kapımız açıktır dosta bilesin ... |
Alıntı:
Niyetler sağlamdır bizde her zaman Geçmez gönlümüzden namertlik bir an Çünkü rehberimiz Hazreti Kur'an ... |
sazımın ek****** teli
dıngırdar hep sizin gibi hadi kabul edin yenilgiyi. söyleyin dostlar kimdir bu işin ehli |
Alıntı:
Marangoz da çare olmaz bu akla İysimi sen sazı bir yere sakla Yoksa sözlerime dayanmaz fazla : ))) |
Alıntı:
Senmisin laf atan işin ehline Sözlerin bana vız gelir Sazımın sesi sana sert gelir. |
Alıntı:
Laf geçirebilirmisin deli gönlüme Sert diye attığın namelerinle Ben horon teperim Beylikdüzü'nde |
Alıntı:
Sen söz geçirememişsin deli gönlüne Sen horon tep beylikdüzünde Senin namelerinde çalar kuğu balesinde. |
Alıntı:
Yazdığım gönlümün bir serzenişi Sen bale yaparken böyle sevinçli Ben name yaparım derd etme Only : )) |
BALE OPERA NE GEREK BİZE
FOLKLOR YETER HER ZERREMİZE:p BATILILAŞMA ORYANTALİZM AMAN BULAŞMASIN SAKIN BİZE |
Sen raksına dalarken için titrer derinden
Çiçekli bir sahnede bir beyaz kelebeğin Bizimde kalbimizi kımıldatır derinden Toprağa diz vuruşu dağ gibi bir zeybeğin Faruk Nafiz Çamlıbel |
Devamı Yarın inşaAllah ...
VesseLam |
Alıntı:
|
şimdi ben geldim ama atışacak kimse yok herhalde? :D
|
kise yok anlaşıldı bari ben pes ediiimde yerini bulsun! :)
|
Kardeş sen buyur nacizane ben burdayım
|
Alıntı:
yanlışımız olursa beni affeyle kalbini kırmadan çene çalacağım hadi atışalım rastgele ;) |
siz atışın biraz arkadaşlar
ben kaçıyorum birazdan yeni bir gün başlıyor yarın hepiniz hoşçakalın ;D ;D ;D Herkese iyi geceler ben kaçıyorum |
Alıntı:
bende kaldım burada yaban kaçmana gerek yokki hem el sallarız seninde arkandan :D |
Aslan Mashadov icabet etti davete
ALLAH yolunu daim açık ede İslam'a hizmet en guzel dava Buyolda atsın başarılara imza |
ne güzel konuşursun be kardeşim
sadece saçımı keser benim berberim aklıma dokunmaz,çok şükür,arifim hoşuma gitti bu iş devam edelim |
Alanım sayısaldır her zaman
Şiirle maniyle yoktur pek aram Benim de hoşuma gitti şimdi Bu da güzel bir sanatmış öyle değil mi? |
geçmişimde rap müzik vardı
tabi onun heyacanı artık kalmadı çok kendimi vermişim ki kafiyeler aklımda kaldı |
Rap müziğe salmadım hiç merak
Bu yollar gelir bana hep ırak Her şeyin sınırı vardır ancak Gençliği uyuşturmasınlar bak |
merak etme yeterince uzaktayım
bana ters düştüğü için bıraktım ayrıca rapimi mistic yapardım yaşanınca herşeyi anladım! ;) |
Bastırır yavaş yavaş uyku
Gelmez bunun bir türlü sonu Yarın olsa da hafta sonu Yine bulunur iş güç yolu Kardeş iyi geceler... |
hayatta çıkarır karşına düşman
edep yoksunu çekinmez saldırmaktan sanada hayırlı geceler diler kafkas dağlarından adigelerin asil Kartalı mashadov ASLAN! |
Bir köşede mahzun kalmış Maniler, Nerede o şiir, beyit dizenler ? Sanırım yarenler yol alıp gitmiş, Yok mudur, manimize cevap verenler ? VesseLam |
Senle atışmak pek zordur
Edebiyat uzun zorlu bir yoldur Belki yeni sayılırım ama Sözlerim alevli birer kordur Vay bee (: |
Bir yanlışa düştün karıştın lafa,
Gençliğine vermek yakışmaz bana. Bizde kelam boldur, cevabın hazır, Sözlerin kor olup düşsede cana ... : ) VesseLam |
bende düştüm bir yanlısa
yazamadım uygun mani şanına denerim olmaz, yazarım uymaz ilk ve son olsun bari bu da.... :D :D :D bu bölüm güzelmişte ben beceremedim ;) |
Suyun durgunundan, kulun tokundan,
Sakınır, kormakarım yemin ederim. Bilmem diyen zaten, dönmez yolundan, Bence manilere devam edelim ;) VesseLam |
Üstad ile atışmak bir yana
Konuşmak bile yürek ister Engin bilgisine ulaşmak bir yana Faydalanabilmek bile bir ömür ister. Çok hoş olmuş daha öncekiler.Boş yorum yazmak istemedim ::) |
Öyle bir üstadı nerede bulsak,
Diyarlar dolanıp, bir iz arasak, Ehlinde takvanın gülü açarken, Bizim viran gönül harama tutsak ... VesseLam |
Zordur mani yazması
Yediliktir kuralı Serbest olur üçüncü Makbulüdür düz mani ----------------------- |
Yazılanlar ortada,
Yedilik mani diye ... Hepsini anladıkta, Hani nerde kafiye ? : ) VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 13:23. |