AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=222)
-   -   ~*~ Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. ~*~ (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=120724)

Gönülden 12-06-2009 10:54

~*~ Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. ~*~

KASIM Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..

En Aktif Üye: .......

En Yardımsever Üye:

En Ciddi Üye: .......

En Çok Rastladığınız Üye: .......

En Fanatik Üye: .......

En Tatlı Başbelası üye: .......

En Geveze Üye: .......

En Karizmatik Üye: .......

En Kibar Üye: .......

En Komik Üye: .......

En Daimi Üye: .......

En Paylaşımcı Üye: .......

En Sevimli Üye: .......

En Sinirli Üye: .......

En Heyecanlı üye: .......

En Sabırlı Üye: .......

En Sakin Üye: .......

En iyi İmza: .......

En iyi Kullanıcı Adı: .......

En Efendi Üye: .......

En Muhalefet üye: .......

En Bilimsel üye: .......

En Tekrarcı üye: .......

En Milliyetçi üye: .......

En Özgürlükçü üye: .......

En Aykırı üye: .......

En iyi Yorum yapan Üye: .......

En Kendine güvenen Üye: .......

En Anlaşılamaz üye: .......

En Anlaşılır üye: .......

En Yeteneğini yansıtan üye: .......

Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir

Ukbâ 12-07-2009 12:22

En Aktif Üye: ....... Ak kelebek ,Özgün irade, Ottoman, ishak yılmaz, leyal , Ayışığı, Adem etyemez, hafız hatice

En Yardımsever Üye: Gönülden,Son, ak kelebek , duyguseli.

En Ciddi Üye: ....... Abdullah Kaç ,Esra özdemir,yalcın karaca, Kara eşref, Faruk arslan, feyza, Mau_95,depare, elif zeynep, Alperen,saltuk buğra han

En Çok Rastladığınız Üye: ....... Gönülden, Ak kelebek, leyal, ottoman,Adem etyemez,tolga_09 Ertuğrul özgül, özgün irade,

En Tatlı Başbelası üye: ....... Gönülden :) duyguseli , ak kelebek

En Karizmatik Üye: ....... Gönülden,ABdullah kaç , yalcın karaca,Esra özdemiz,Kara eşref, ecifci,feyza,birisi o1, Tolga_09 asi isyankar,Minik kelebek,aklı selim , faruk arslan , üç noktadan ibaret,Son,Turgut karadirek, özgün irade

En Kibar Üye: ....... Gönülden, leyal , feride , ak kelebek, ümmü seleme, menes , salih,zeynep,canan erdoğan, ay ışığı,abdullah enes, tarih sever, burak,rayakbay

En Daimi Üye: .......Abdullah kaç ,Gönülden, Farukarslan, duyguseli, ishak yılmaz, karaeşref,Feyza,ümit ak , reyakbay,furkanca bakış , hipermuhafazakar,Adem etyemez, hakan 11, mau_95 , alperen, ümmüseleme,üç noktadan ibaret, düş hekimi,Parantez, Rafugee, rahmanlı, ,salih., Saltuk Buğra Han,
En Paylaşımcı Üye: .......Gönülden , faruk arslan , duyguseli,ishakyılmaz, ak kelebek ,leyal , ayışığı adem etyemez,Erhan karaca,hafız hatice, kurşun 21, sudaduran, Ezel

En Sinirli Üye: .......Duyguseli , ecifci, hakan11,aklı selim,faruk arslan,ishak yılmaz,feyza,

En Heyecanlı üye: .......erduca, elif zeynep, ömer bekir, m pektaş,Ezel

En Sabırlı Üye: .......Gönülden, Kara eşref, ak kelebek,Adem etyemez,canan erdoğan

En iyi Yorum yapan Üye: ....... Gönülden , aklı selim ,özgün irade, e cifci m pektaş ,hakan 11, yalcın karaca,faruk arslan duygu, kara eşref, ishak yılmaz, depare, tarih sever, reyakbay, dirilişf,üç noktadan ibaret,adem etyemez, mau _95,leyal ayışığı,aK STyLe,akmmr, alperen, Asi_isyankar, bariscan, birisi01, bur-AK,demir_ex, Düş Hekimi, EZEL, Feride, Feyza, Furkanca Bakış, Hapşuuhipermuhafazakar, KuRSuN21, menes,, Minikkelebek,

Terennüm 12-07-2009 12:29

teşekkür ederim ukba kardeşim.

Feyza 12-07-2009 12:32

Ukbâ teşekkür ederim. ;1
Aslında pamuk gibiyimdir sinirli değilimdir. :hihi2: :karizmatik:

erdemkepenek 12-07-2009 12:36

Yalçın başkan listeye girememiş:=)

.::ReyyaN::. 12-07-2009 12:36

teşekkür ederim :) hiç aklıma gelmemişti enlerde olacağım çok mutlu oldum :)

Ak_Kelebek 12-07-2009 12:39

Çok teşekkürler efendim+ emeğinize sağlık :)

Ukbâ 12-07-2009 12:40

Alıntı:

erdemkepenek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691536)
Yalçın başkan listeye girememiş:=)

Son günlerde görebildiğim kadarı ile listeyi hazırladım unutmuş olduklarım olabilir kusura bakmasınlar. Bu arada evet unutmuşum erdem hemen düzelttim.

EpiVaTeS 12-07-2009 12:42

teşekkürler...

Akl-ı Selim 12-07-2009 14:10

En lerinde yer verenlere teşekürlerimi sunuyorum.Feyizli dakikalar forumda .........

Hakan Özkan 12-07-2009 14:52

Ya ukba kardeş ne zaman gördünüz sinirli halimizi, Teşekkürler bizleride olamdığımız bir hal üzre hatırlamış olsanız dahi:)

Ukbâ 12-07-2009 14:56

Alıntı:

hakan11 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691593)
Ya ukba kardeş ne zaman gördünüz sinirli halimizi, Teşekkürler bizleride olamdığımız bir hal üzre hatırlamış olsanız dahi:)

Hakan bey düşünçem bu yönde idi son günlerde bir iki yorumunuzda bana bıraktığınız intibağ böyleydi, biraz daha yoğun aktif olursunuzda sıcak samimi yorumlarınız ile fikirlerimiz değişir.

Kur'ânTalebesi 12-07-2009 15:11

Mütesekkirim efendim :saygılar:

Özgür Çağrı 12-07-2009 15:35

Teşekkürler ukba :)

Gönülden 12-07-2009 15:36

Sevgili Ukbâ enleriniz de bizlere fazlasıyla yer vermişsiniz....bizde olmayanı bize yakıştırmışsınız mübarek ;1
Güzellikleri gönlüne işlenmiş sevgili Ukbâ sonsuz minnet olsun :çiçek:

Hakan Özkan 12-07-2009 16:16

Ukba kardeş artık iş gücü bırakıyorum sizin gönlünüzde yer edinmiş düşünceleri değiştirmek için var gücümle çaba sarfediyorum:)

Gönülden 12-07-2009 16:28

Alıntı:

hakan11 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691628)
Ukba kardeş artık iş gücü bırakıyorum sizin gönlünüzde yer edinmiş düşünceleri değiştirmek için var gücümle çaba sarfediyorum:)

Hakan üsdat sevgili Ukbâ'nın sizi sinirli olarak gömesi sizi böyle bir çabaya itmişse sizden forma yansıyacak güzellikleri kestiremiyorum..
Sevgili Ukbâ bu sefer yanlış mı yaptınız ne :evet: Hakan üsdadımı hiç tanımamışsınız diyeceğim ama :ağla: enlerimdeki yerimi değiştirirsiniz diye korktum :neki:

OTTOMAN 12-07-2009 16:34

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691525)
En Aktif Üye: ....... Ak kelebek ,Özgün irade, Ottoman, ishak yılmaz, leyal , Ayışığı, Adem etyemez, hafız hatice

En Çok Rastladığınız Üye: ....... Gönülden, Ak kelebek, leyal, ottoman,Adem etyemez,tolga_09 Ertuğrul özgül, özgün irade,

Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ettim ... :)

Berr Ak 12-07-2009 16:37

Ben sinirli değilim, sinirlendirmezlerse sinirlenmem.:ayutandım:
Ukba, hiç beklemezdim:ağla:

Ukbâ 12-07-2009 16:48

Ecifci bir anlık gaflet diye değerlendirin lütfen son günlerdeki yansıyanlar ile mukabele ettim , bir dahakine çok farklı alanlarda boy göstereceksiniz bu güç var sizde

Hakan bey uğraş verseniz bu yönde fena olmaz. Gönülden hanım evet dediğiniz gibi korkunuz yerinde.

Bu arada ben enlerimi yaptım teşekkürler dışında yorumları kabul etmiyorum yönetimi göreve çağırıyorum.:hihi2:

MaU_95 12-07-2009 16:48

Ciddi olduğumu hiç düşünmemiştim :=)
Ukbâ kardeş saolasın.

tolga_09 12-07-2009 17:23

bende teşekkürlerimi iletmekten onur duyarım :)

elif zeynep 12-07-2009 17:47

En Ciddi Üye: elif zeynep

En Heyecanlı üye:
elif zeynep

...........

hep böyle denildiğine göre, galiba öyleyiz.:)
teşekkür ederim.

Duygu'Seli~ 12-07-2009 18:30

Listede enlere teşekkür etmek dışında sohbet yasaktır..
Lütfen konuyu sadece enlerinizi paylaşmak ve paylaşanlara teşekkür etmek için kullanınız..
Sohbet etmek isteyenler için konularımız mevcuttur..

.::ReyyaN::. 12-07-2009 18:36

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691661)
Ecifci bir anlık gaflet diye değerlendirin lütfen son günlerdeki yansıyanlar ile mukabele ettim , bir dahakine çok farklı alanlarda boy göstereceksiniz bu güç var sizde

Hakan bey uğraş verseniz bu yönde fena olmaz. Gönülden hanım evet dediğiniz gibi korkunuz yerinde.

Bu arada ben enlerimi yaptım teşekkürler dışında yorumları kabul etmiyorum yönetimi göreve çağırıyorum.:hihi2:

gözünaydın ukba abi yönetim el koydu duruma :)

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2009 18:58

Allah razı olsun...

Ömer Bekir 12-07-2009 19:36

En Aktif Üye:Ak_Kelebek,eçiftçi,Hafız Hatice,Ertuğrul ÖZGÜL,Ukbâ,gönülden,Minik Kelebek,Erhan KARACA..

En Yardımsever Üye:Ak Kelebek,Adem Etyemez..

En Ciddi Üye:Depare,Adem Etyemez,Duyguseli,Leyal,Feyza..

En Çok Rastladığınız Üye:Leyal,eçiftçi,Furkanca Bakış,Ak Kelebek..

En Fanatik Üye:Özgün İrade,Furkanca Bakış,Tolga 09,ishak yılmaz,hipermuhafazakar,Leyal,Ertuğrul Özgül,FarukARSLAN..

En Kibar Üye:Depare,Leyal,Ak Kelebek,Adem Etyemez,Yalçın KARACA,Feyza..

En Komik Üye:Erhan KARACA..

En Daimi Üye:Leyal,Duyguseli,Erhan KARACA,Adem Etyemez,Ak Kelebek,OTTOMAN,eçiftçi,Furkanca Bakış,Ertuğrul Özgül,Urfalı Ahmedo,hipermuhafazakar,depare,Feyza,Minikkelebek, Özgün İrade,Elif Zeynep,FarukARSLAN..

En Paylaşımcı Üye:Minikkelebek,Özgün İrade,FarukARSLAN,gönülden,ishak yılmaz,duyguseli,Adem Etyemez,üç noktadan..

En Sevimli Üye:Adem Etyemez,Duyguseli,Ak Kelebek,Erhan KARACA..

En Heyecanlı üye:Ukbâ,eçiftçi,özgün irade,üç noktadan..

En Sabırlı Üye:Adem Etyemez,Ak Kelebek,Depare,Leyal..

En Sakin Üye:Ak Kelebek,Depare,Yalçın KARACA,Leyal,Feyza,Erdem Kepenek,Elif Zeynep..

En Efendi Üye:Durumuna göre değişiyor..Ama forumdaki tüm üyelerimiz yerine göre efendidir..

En Bilimsel üye:Duyguseli(Her zaman belge elindedir,maşaallah..Bu tutumunu çok beğeniyorum açıkcası,Teşekkürler)

En Özgürlükçü üye:eçiftçi,ukbâ..

En iyi Yorum yapan Üye:Duyguseli,Adem Etyemez,Depare..

En Kendine güvenen Üye:Depare,üçnoktadan,FarukARSLAN,Duyguseli..

En Anlaşılır üye:Depare,Leyal,Duyguseli,Adem Etyemez,Elif Zeynep..

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2009 19:40

Allah razı olsun kardeşim

.::ReyyaN::. 12-07-2009 19:42

teşekkür ederim :)

Terennüm 12-07-2009 19:42

teşekkür ederim ömer kardeşim.

Özgür Çağrı 12-07-2009 19:46

teşekkürler ömer bekir

Berr Ak 12-07-2009 19:58

Teşekkürler,;1 ömer bekir.
ukbanın "sinir"inden sonra iyi geldi.:kızdım::@Hakan bey bunun için uğraşacakmış zaten.Biz de bakacağız artık :neki:

OTTOMAN 12-07-2009 21:05

Alıntı:

Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691759)

En Daimi Üye:Leyal,Duyguseli,Erhan KARACA,Adem Etyemez,Ak Kelebek,OTTOMAN,eçiftçi,Furkanca Bakış,Ertuğrul Özgül,Urfalı Ahmedo,hipermuhafazakar,depare,Feyza,Minikkelebek, Özgün İrade,Elif Zeynep,FarukARSLAN..

Teşekkürler

depare 12-07-2009 21:18

Teşekkürler Ömer Bekir,sanada Ukba..

Feyza 12-08-2009 09:44

Ömer Bekir Teşekkür ederim. :karizmatik:

Ak_Urfalı 12-09-2009 09:02

tşk..canım kardeşim ömer bekir...enlerinde olmak güzel...

Beritan 12-09-2009 17:44

teşekkürler ukba kardeşim

Ukbâ 12-09-2009 21:58

Rica ederiz sizler her şeyin en güzeline layiksiniz.

OTTOMAN 12-10-2009 18:46

En Aktif Üye: ....... ishakyilmaz - Ertuğrul ÖZGÜL- *AZRA* - Adem Etyemez - ÜçNoktadan...- Esra ÖZDEMİR - TarihSever - Ak_Kelebek - Minikkelebek - Özgün İrade - Ömer Bekir - depare - Furkanca Bakış - Olcay ATAY -

En Yardımsever Üye: .......
FarukARSLAN- duyguseli - Yalçın Karaca - Ak_Kelebek

En Ciddi Üye: ....... Abdullah KAÇ - Adem Etyemez - Özgün İrade

En Çok Rastladığınız Üye: ....... Adem Etyemez - Ömer Bekir - Ak_Kelebek-Ertuğrul ÖZGÜL - FarukARSLAN - Özgün İrade

En Fanatik Üye: ....... Erhan KARACA - FarukARSLAN

En Karizmatik Üye: ....... FarukARSLAN :güzel:

En Kibar Üye: .......
mavihayal - duyguseli - güliş - Ak_Kelebek

En Komik Üye: ....... Erhan KARACA (:

En Daimi Üye: .......
*AZRA* - Abdullah Enes - Abdullah KAÇ - Adem Etyemez - Esra ÖZDEMİR - FarukARSLAN - Fasl-ı Gül - Feyza - Furkanca Bakış - Yalçın Karaca -hipermuhafazakar - ishakyilmaz - KaraEsref - LeyaL - reyAKbay - Özgün İrade - [O]bjektif - Ömer Bekir - gönülden - EZEL - duyguseli - mavihayal - TarihSever
-Olcay ATAY

En Paylaşımcı Üye: ....... Ertuğrul ÖZGÜL- FarukARSLAN - *AZRA* - ÜçNoktadan...- mavihayal - Minikkelebek - duyguseli - reyAKbay

En Sevimli Üye: .......
güliş - duyguseli - mavihayal - Ak_Kelebek

En Sinirli Üye: ....... FarukARSLAN - Abdullah KAÇ ... :kızdım:

En Heyecanlı üye: .......
mavihayal (:

En Sabırlı Üye: .......
Abdullah KAÇ - Yalçın Karaca

En Sakin Üye: ....... Ak_Kelebek -TarihSever - gönülden

En iyi İmza: .......
siyah gül 07

En iyi Kullanıcı Adı: .......
mavihayal - Minikkelebek - duyguseli - aK STyLe - [O]bjektif

En Efendi Üye: ....... Yalçın Karaca -
Adem Etyemez

En Bilimsel üye: .......FarukARSLAN - Adem Etyemez - Yalçın Karaca

En iyi Yorum yapan Üye: ....... FarukARSLAN - Yalçın Karaca - Adem Etyemez - duyguseli - Ak_Kelebek - Özgün İrade

Ertuğrul ÖZGÜL 12-10-2009 18:48

Allah razı olsun OTTOMAN nicki güzel kardeşim.....:güzel:

All times are GMT +3. The time now is 15:44.