![]() |
izdivaç(yakışmışlar)
|
bu resmin neresi hakarettir....
|
;ı:;ı::w:
|
buda süper
|
bende çok beğendim bu fotoğrafı :) bi gelin bi damat ancak bu kadar yakışır birbirine :)
|
Dünyanın en uyumlu çifti diyebiliriz : p
|
Olay budur :evet:
|
Güldürdü beni eyvallah:)
|
Alıntı:
Burda kutsal bir daire kuruluyor neresi fena kardeşim . Başbakanımıza yapılanlar insanlığın midesini bulandırıyordu. Gerçi kare güzel ama yinede gerek yok böyle şeylere ama nasılda izah ederiz ki fikir birliği içerisinde olanları başka onuda bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yinemi sen, hepsi yalan iftira çarpıtma inan ma sen bunlara o temiz kalbini bu tür haberler ile kirletme bak bunu söyleyenlerin faşist lideri neler yapmış halka karşı onu öğren o tabii olduğunuz baykal var ya milleti boğazlıyordu milletin dini değerlerine savaş açarak var olmaya elindeki azgın kemalist ruhu şahlandırma için yapıyordu bunların hepsini . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kimin çocuğu askerlik yapmamak için çürük almış... veren Askeriyenin kendisi... bir araştırda öyle konuş... kulaktan duyma ezberler gelip burda maval okuma... mavallarını kimse yemez burda... |
Alıntı:
laikliğe karşı eylemlerin odağıyı(m)z varmı itirazın... laik değilim ben mesela...? sizin gibi herşeye laik olacağıma olmam daha iyi... |
Alıntı:
ona hiç mi lafın yok...??? Ya bende seni almışım karşıma adam yerine koymuş konuşuyorum... özelden küfürcüler sizi... |
Üç noktaya dolandın ama bakıyorum hala ayakların hareket halinde. Siyaset , hukuk , demokrasi nedir bunlar hakkında yeteri kadar bilgi sahibi ol sonra gel misyonunu taşır buraya , sahip olduğunuz heleki bu millet için hiç bir şey yoksa söylediğiniz her şey çok çürük ve sakik kalıyor kusura bakma.
|
gayet güzel yakışmışlar...
bu hakaret sayılmaski... bahçeli efendi işi götürüyor işte... bu ona iltifat bile gelir yani... |
10 mesajı küfürsüz geçsinler...
ben bir şey bilmiyorum demektir... ama yok arkadaşlar beni haksız çıkarmıyor... soyuna ceddine küfür edenleri karşımıza alıp adam yerine koyuyoruz ya... suç bizde... sana faydası var anıttepe yatanın... |
Arkadaşlar bu mutlu günde lütfen sinirlerimize hakim olalım,düğünümüze kaldığımız yerden devam edelim...:)
|
Alıntı:
bunlar gibisine karşı... onlar gibi olacaksın... açacaksın agzını... yumacaksın gözünü... bunlar ancak ondan anlar... ama neyapalım lanet olsun içimizdike... insan sevgisini aile terbiyesini siyaset ahlakına... biz yapamıyoruz yapımızda yogggg....... |
Alıntı:
özelden biri geçtim bana küfür etmesini Fatihe Osmangaziye onları geçtim Peygamberime küfür ederse gelde sakin ol...:@:@:@:@:@:@:@:@:@ |
Alıntı:
bunların çoçukları 25 yaşına geldi... 25 yıldır bunlar evli... çoçuklarının adıda terör..pkk... |
Alıntı:
sakin ol...boşver... şerefsiz ötsün... ecdadına küfür etse bile yetişiyormu...sankiii |
bu konuyu açmamdaki sebeb emine ayna ile sayın bahçelinin aynı ağızdan konuşmasının ve aslında bir birlerine ne kadar yakın olduklarını göstermek içindir.buradan başka yorumlar çıkarabilmek için bu kadar uğraşan çukurları kınıyorum...
|
güzel olan herşey yakışırız benden bahçeli ailesine bir bilezik
|
|
All times are GMT +3. The time now is 16:16. |