![]() |
Ben Merve SARIDOĞAN
Merhabalar; Ben Merve SARIDOĞAN. İstanbul Üsküdarda ikamet ediyorum. Forumu daha yeni keşfettim. İnşallah bundan sonra sizlerle birlikte olucam. Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümünü bitirdim. Şuanlık evdeyim ve işe başlayana kadarda zamanımın büyük kısmı sizlerle geçecek diye düşünüyorum. Bilgisayar ve teknoloji alanında her türlü soru ve sorunlarınızda burda olucam. Sorun yaşamicamızı düşünüyorum. İnşallah burdaki sohbetimiz ve yardımlaşmamız daimi olur. |
Hoşgeldiniz...
Hayırlı Forumlar |
Hosgeldiniz. Hayirli paylasimlarda bulusmak dilegiyle insaAllah... :)
|
Alıntı:
Başkan.;ı:Hoş geldin saygıdeğer ablam seni görmek güzel bir duygu devamının hayırlı birşekilde gelişmesini dileriz.:evet: |
Hoşbuldum. Teşekkür Ediyorum.
|
hoş geldiniz hayırlı forumlar
|
Hoş geldiniz tekrardan.
|
Hoşgeldiniz bende hoş gelmek için 5 mesajı doldurmalıymışımm öyle diyor uyarıda :)
|
Hoş geldiniz Merve kardeşim...
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar... |
Hoşgeldiniz siz de aramıza.Güzel vakitler diliyorum...
|
Hoşbuldum Teşekkür Ediyorum...
Evet nevzenin forumlarda kural budur. 5 mesajı aşman gerekir. |
ßizde aşmak için çaba sarf edelim barii... :)
|
Genelde ilk üyelik böyledir. 5 mesaj sınırını aşmak için herşeye yorum yazılır :)
|
Kesinliklee :D
|
AK Foruma hoşgeldiniz.Katılımınız heyecan ve sinerji katacağı gibi,önemli ve faydalı paylaşımlarınız ile AK Forum büyüyecektir inş.
|
Alıntı:
Teşekkürler |
Hoşgeldiniz, güzel yorum ve bilgiler ile paylasımlar ile renk katmanız dileğiyle.
|
Tekrar Hoş Geldiniz aramıza..
|
Hepinize Teşekkürler. hoşguldum.
|
Hoşgeldiniz
neVzenin siz de hoşgeldiniz. Forumumuzun artık iki sahibi daha var. Ailemize iki kişi daha katıldı. Hep birlikte en hayırlılarımızdan olan 'vaktimiz'in olabildiğince en yürektenini birlikte geçirmek dileği ile... :) Tekrardan hoşgeldiniz |
Teşekkürler
|
Hoşgeldiniz..
Aramızda görmekten mutluluk duyduk.. |
Alıntı:
|
hoşgeldin .)))
|
Bir geldiniz ki fırtına gibi.Zengin ve çoklu paylaşımlarla foruma renk katacağınız muhakkak bir gerçek.Daimi olmanız temennsiyle.Hoşgelmişsiniz...
|
hoş geldiniz...hayırlı ve nice paylaşımlarda bulunmak temennisiyle...
|
Hoşgeldiniz Merve Hanım..
Daimi olursunuz umarım.. Selametle.. |
Hepinize çok Teşekkür Ediyorum arkadaşlar. Hoşbuldum.
|
Hoş geldiniz Merve sefalar getirdiniz.Bize teknoloji hakkında yardımlarınızın dokunacağından hiç şüphem yok.Sizler gibi Ak Parti gönüllülerini burada görmek mutluluk verici.Daimi olmanızı dilerim. Hayırlı forumlar :)
|
Ak partimiz tarafından kurulan Ak forumumuza hoşgeldiniz. Daimi bir üyemiz olacağınızı hissediyorum.
|
Teşekkür Ediyorum... Daimi olmak ve güzel paylaşımlarda bulunmak için elimden geleni yapıcama emin olabilirsiniz...
|
Hoşgeldin , Hayırlı forumlar..
|
Hg Merve ...
|
Hoşbuldum Sayın DJ im...
|
Forumumuza hoşgeldiniz :)
|
HOŞGELDİNİZ DİYECEĞİM ARAMIZA AMA SİZ BENDEN ÖNCE ÜYE OLMUŞSUNUZ... BENDE DÜZENİ BOZMAMAK AMACILA HOŞGELDİNİZ DİYORUM
|
Teşekkür Ediyorum. Asıl siz hoşgelmişsiniz.
|
teşekkür ederim hoşbulduk
|
All times are GMT +3. The time now is 20:53. |