AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ülkücüler! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=12356)

beko_heko 10-24-2007 12:49

Ülkücüler!

Gençler bence eğer bir gösteri düzenliyorsak şehitlerle ilgili Bunu ülkücü yada vs. işaretler yaparak değiL!TEK YÜREK TEK VATAN OLARAK YAPMALIYIZ.
ŞEHİT CENAZELERİNDE YAPILAN KURT SEMBOLLERİNE VE KURT BAYRAKLARINI PROTESTO EDİYORUM!

anatolia 10-24-2007 12:54

ÜLKÜCÜLER!

bende protesto ediyorum sanki bu gösterileri sadece onlar mı yapıyor
dün bizde düzenledik ülkücüsü akparticisi hepimiz bir olduk kesinlikle siyasi bi yanı olmadan sadece TÜRK bayraklarıyla sloganlarımızla tek yürek olduk

beko_heko 10-24-2007 12:56

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

anatolia-shatarra Nickli Üyeden Alıntı
bende protesto ediyorum sanki bu gösterileri sadece onlar mı yapıyor
dün bizde düzenledik ülkücüsü akparticisi hepimiz bir olduk kesinlikle siyasi bi yanı olmadan sadece TÜRK bayraklarıyla sloganlarımızla tek yürek olduk

aynen bende onadan bahsediyorum!Hepimiz aynı şeyin peşindeyiz ama biri ülkücü amblemi yapınca sanki Onlar başka biz başka birşey savunuyoruz gibi OLuyor!

Ak_Kelebek 10-24-2007 13:14

ÜLKÜCÜLER!

Kesinlikle sizlere katılıyor ve Ülkücü arkadaşları protesto ediyorum >:(

Malesef Şehitlerimize dahi saygısızlık yapıyorlar...Üstelik sadece bizim hükümetimizde görülmüş gibi terör olayları dün Recep Tayyip istifa ve AK Parti şaşırma,sabrımızı taşırma diye sloganlar attılar çok kızdım ve çok da üzüldüm...Keşke herkes tek yürek olmayı başarabilse......

beko_heko 10-24-2007 13:17

ÜLKÜCÜLER!

Tek Yürek Tek Vatan OLabilsek !

e-midyat 10-24-2007 13:22

ÜLKÜCÜLER!

Tek yürek tek vatan TEK TÜRKİYE!

beko_heko 10-24-2007 13:29

ÜLKÜCÜLER!

İŞTE BİZE GÖRE ÖYLE AMA İŞTE ÜLKÜCÜ ARKADAŞLAR BİRAZ ABARTIYOR'

kadimcengiz 10-24-2007 13:43

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

beko_heko Nickli Üyeden Alıntı
Gençler bence eğer bir gösteri düzenliyorsak şehitlerle ilgili Bunu ülkücü yada vs. işaretler yaparak değiL!TEK YÜREK TEK VATAN OLARAK YAPMALIYIZ.
ŞEHİT CENAZELERİNDE YAPILAN KURT SEMBOLLERİNE VE KURT BAYRAKLARINI PROTESTO EDİYORUM!

AKPARTİyi kötüleyip çekemeyenler ne yapacak kendilerini böyle tatmin ediyorlar...Bu millet artık herşeyi biliyor...

tua68 10-24-2007 15:38

ÜLKÜCÜLER!

bu konuda aynı düşünceleri paylaşıyoruz arkadaşlar.. Şehrimizde yapılan gösteriyi ülkücülerin sahiplenmesini protesto ediyorum..Binlerce vatandaşımız gösteriye katıldığı halde işaret yaparak slogan atarak vatanımızın sahibi olmaya çalışıyorlar. Ben şahsım adına çok rahatsız oldum bu konudan... Herşey Vatan içindir. Gün birlik günüyse ayrıkçılık olmaz... Vatanını seven Kürt Çerkes arkadaşlarımız var.. Herkes söylediği sözü tartıp öyle konuşmalıdır.. Atılan sloganlar ya ırkçılık üzerinde yada hükümeti protestoydu... Yakışmıyor.

ismet 10-24-2007 15:50

ÜLKÜCÜLER!

evet ben bir akpartili olarak mitige katılıp bir muhabirin resmimi ülkücü hareketleri altında çekmesini kurt sembolleri altında resmimin çıkmasını istemiyorum. Mitingleri mhp mitingine çevrilmemesini istiyorum orada sağcı solcu olarak değil TÜRK olarak pkk yı protestoya gidiyoruz. Siyasi düşünceyi savunma mitingine değil

bayonet 10-24-2007 20:39

ÜLKÜCÜLER!

bencede yapılmamalı ama onlar kıskırtıyorlar ve sadece onlar duyarlı basbakanın umrunda degilmiş gibi göstermeye calışıyorlar şehitleri kendilerine maal etmye calısıyorlar.......

sidre 10-24-2007 21:34

ÜLKÜCÜLER!

bu konuda pek yorum yapamıycagım gecen aksam Yayla'da toplanıldı yuruyus ulkuculer tarafından duzunlenmıs ama herkez katıldı kımının elınde mhp bayragı kımının chp kımının akp bayragı vardı omuzlarda bayrak dıllerde vatan askı ::)

unnamed 10-24-2007 22:57

ÜLKÜCÜLER!

çoğu provakasyon ürünü ordan bi tanesi laf atıyo yetiyor zaten ülkemize sahip çıkalım bu terör olayı AK PARTİ döneminde çıkmadığını herkes biliyor ve kimlerin zamanında soysuz adbullah öcalanı beslediğini biliyor

parabol 10-24-2007 23:59

ÜLKÜCÜLER!

en nefret ettıgım ve katlanamadıgım sey...belırlı bır sıyası grubun cıkıp sehıtlerımızı bı takım degerlerımızı kendı ıpoteklerı altına almaları....kardesım sehıtse hepımızın sehıdı...abıyse hepımızın abısı...kardeste hepımızın kardesı....sen kımsınde cıkıp sehıtlerımız uzerınden sıyaset yapabılıyorsun...

ben ne bu ulkeye ne bu degerlere ne de azız sehıtlerımıze ıpotek koydurmam....

akzeinebu 10-25-2007 00:02

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

evt siyasete alet ediyorlar katılıyorum bende hepsidee saldırıcak gibi ağızları köpürüyoo bağırırken... >:(

beko_heko 10-25-2007 17:02

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

sidre Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda pek yorum yapamıycagım gecen aksam Yayla'da toplanıldı yuruyus ulkuculer tarafından duzunlenmıs ama herkez katıldı kımının elınde mhp bayragı kımının chp kımının akp bayragı vardı omuzlarda bayrak dıllerde vatan askı ::)

YAYLA NERESİ? :)

beko_heko 10-25-2007 17:02

ÜLKÜCÜLER!

BU VATANI HERKES SEVİYOR SADECE ÜLKÜCÜLER DEĞİL
!

sidre 10-25-2007 17:03

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

Alıntı:

sidre Nickli Üyeden Alıntı

YAYLA NERESİ? :)

Bahçelievler/Yayla/İstanbul :D

anatolia 10-25-2007 17:16

ÜLKÜCÜLER!

bizim burdaki yürüyüşte iki mhp li arkadasımla kolkola yürüdük :)

bennur 10-25-2007 17:19

ÜLKÜCÜLER!

Ankara'da MHP liler ile Ak gençler birlikte Tekbirlerle sokakları inletiyorlar ;)

akgulrafet 10-25-2007 18:08

ÜLKÜCÜLER!

arkadaşlar bir ülkücü bir ak parti gençliği yanyana koysak nasıl tablo çıkar ortaya çok merak ediyorum he.

sadeceali 10-25-2007 19:46

ÜLKÜCÜLER!

lise de okuyorum... en yakın arkadaşım okul reisi..yani ülkücü... hatta koyu bi ülkücü.. bursadaki mitingde dtp binasını taşladılar... trafiği kapattılar... ben ülkücüleri ii tanırım yani... aslında ak gençlik le bi araya gelseler ii olur ama.. ülkücü ocaklarının %70 ini milliyetçi düşünenler değil; üşkücüleri arkalarına alıp güçlü olmak için milliyetiçi gibi görünenlerden oluşuyor.. orda toplananların çoğu şehiti ülkeyi taktığı bile yok

Akfetih 10-25-2007 19:49

ÜLKÜCÜLER!

herkese canı gönülden katılıyorum..ben böyle şeyleri çok yaşadım gerçekten.. çok çirkin birşey.. ama yaptıkları sadece reklam kokan hareketler..bizim yüreğimiz yeter.. onlar kendilerini küçültedursun biz büyüye duralım...

EpiVaTeS 10-25-2007 19:51

ÜLKÜCÜLER!

bizim ırkçılarla işimiz olmaz ..... Milliyetçilik ile ırkçılığı birbirine karıştırıyorlar şimdiki ülkücüler sırf mafya ayaklarına yatıyorlar eskiden ülkücülük din vatan sevdası idi şimdi ise esamesi okunuyor...

havva55 10-25-2007 19:51

ÜLKÜCÜLER!

kesinlikle katılıorumm geçengün samsunda şehitlerimiz için yürüyüş vardıı daha dogrusu 7 arkadas biz yaptıkk ve baya kalabalık olduk daha sonradan..yanımıza bi bakıyyoruzz kurt işareti yapmış insanlarr..en sonunda yürüyüş bittii çocuun birini havaya kaldırdılarr ..çocuk gelenlere teşekkür ediyoo...sonradan gelmesine rağmenn..yürüyüşübile sahiplendilerrr

maviinsan 10-25-2007 20:18

ÜLKÜCÜLER!

Ülkücüler şehit cenazelerini gerçekten amacından saptırıyorlar.Bursadaki şehit samet'in cenazesinde imam cenaze namazını kıldırırken bile tekbir getirip bozkurt yapıyorlardı

Beritan 11-28-2007 15:19

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

bende katılıyorum >:(

Yavuz_ErTürk 11-28-2007 15:26

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bende katılıyorum >:(

arkdaşlar onların dünya görüşü o herkes farklı farklı yerlerde siyasetini yapar. DTP nasıl dağda siyasetini yapıyorsa MHP de şehit cenazelerinde yapıyor. Siyasetin ne olduğunu nerede yapılacağını bilmeyen insanlarda 22 TEMMUZ da olduğu gibi halkın tokatını yiyor....

erenon 11-28-2007 15:27

ÜLKÜCÜLER!

Akıllarına bir şey gelmek üzereymiş gibi bakarlar ve fakat bir türlü gelemediğinden, bu, bakışlarına yansıyarak görünümlerinde bir mayhoşluk etkisi yaratır. Kafalarıyla her gün birbirlerini koç misali süstükleri için olsa gerek.

Arada bir satırlarla oruç tutmayanlara saldırırlar. Alayını kovalamak, beş kişiyle on saniye sürer. Genelde kaçarken arkalarına bakma adetleri yoktur.

Yürüyüşlerinde ve kaş yapılarında kabadayı havasını rahatlıkla sezebilirsiniz. Kendi içlerinde birbirlerine caka sattıklarından sürekli böyle durmak zorundadırlar.

Konuşmayı yeni yeni öğrendikleri için cümle kurmakta zorlanırlar ve bu yüzden kısa, ezberlemesi kolay sözleri tercih ederler. Duyarsanız “üniversiteye mi geldim acaba?” diye düşünmeyin, azınlıktalar.

Oruç tutmadığınız için sizi tehdit etmeye kalkanı iftar saatinden beş saat önce bir köşeye pısmış fosur fosur sigara içerken görüyorsanız, kesin faşisttir.

Sizden kopya çekmeye çalışırken yakalandığı vakit, "Hocam kopya istedi, vermedim" diyen de faşisttir, emin olun. Alışkanlıkları bu. Okula satır çantasıyla geldikten sonra, "Komünisler bizi satırla doğradı" diye basın açıklaması yaparlar

Tek başlarına tuvalete bile gidemezler, en bireysel takılanları on kişi gezer.

Ellerindeki kesici aletleri sallarken en sevdikleri slogan “Eğitim Hakkımız Engellenemez”dir.

kendi grupları dışında kalan herkesin “terörist” olduğunu iddia ederler.

Hiçbir sınava çalışmadıklarından, kavga çıkarmak için sınav tarihlerini beklerler.

Gömlek kollarına sakladıkları demir çubuklar düşmesin diye, iki kolları bitişik hazırolda yürürler.

Taş atarken bile yere tükürmeyi ihmal etmezler.

İki sevgilinin el ele tutuşması, onların gözünde ‘terör’ olayıdır.

mavera 11-28-2007 15:32

ÜLKÜCÜLER!

sürü psikolojisiyle takilan kisiler cobanlari iyi olmayinca böyle ne yapacaklarini sasiriyor saga, sola saldiriyor milletin kuzularina göz dikiyor ;)

hayataAKartı 11-28-2007 15:33

ÜLKÜCÜLER!

Tek Söz Tek Cevap

"Siyasetin tek limanı ahlaktır"

Ahlaksızlar halkın tokadını yemiştir. YİYECEKLERDİR

Beritan 11-28-2007 15:33

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
sürü psikolojisiyle takilan kisiler cobanlari iyi olmayinca böyle ne yapacaklarini sasiriyor saga, sola saldiriyor milletin kuzularina göz dikiyor ;)

vaaaaay çok güzel :D :D ;)

EpiVaTeS 11-28-2007 15:48

ÜLKÜCÜLER!

bunların yaptıkları sehit cenazeleri uzerinden prim yapmaktan baska bir sey değil vatan millet sakarya sloganlarıyla milleti kandırabileceklerini zannediyorlar ama Başbakanımızın bir sozu var
"dun bitti geçti gitti bugun yeni bir gun"

MaU_95 11-28-2007 16:15

ÜLKÜCÜLER!

Yorumlara katılmakla beraber ülkücülerin yanlış yollarda dolaştıklarını iyi bilmemiz lazım arkadaşlar.
Belki de AKP'ye en yakın parti olabilecek MHP ve onun tabanı ne yazık ki fanatikliğin kurbanı olmuştur.
Biliyorsunuz yoğun bir soğuk savaş var. Bunun içinde fanatiklik kullanılıyorlar. DTP nasıl kullanılıyorsa MHP de aynı şekilde kullanılıyor.
Vatanını, milletini seven zaten Kürt Türk ayırmaz, ancak ne yazık ki MHP faşistliğe kaymıştır. Alparslan TÜRKEŞ'in kemikleri mi sızlar elini dizlerine mi vurur durur bilem. :'(

EpiVaTeS 11-28-2007 16:21

ÜLKÜCÜLER!

alpaslan turkesmi baş faşist o değil mi zaten...

mavera 11-28-2007 16:25

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı

kardes bu itham biraz agir olmus..sayin türkesin olumsuz yanlari olmakla beraber, olumlu yanlarida olmustur..
ben herseye ragmen türkesi su andaki mhp nin baskani olan bahceliye degismem..
ben acik konusayim mhp kökenli bir aileden geliyorum ve ailemde bir cok kisi 80 olaylarinda sorun yasadi ama onlarin politikasini hic bir zaman tasvip etmemekle beraber, izledikleri politikayi cok ama cok zararli görüyorum..
bir nevi bölücülük yapiyorlar, kardesi kardese kirdiriyorlar, pkk nin ekmegine yag sürüyorlar..

MaU_95 11-28-2007 16:30

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı

Değil.

EpiVaTeS 11-28-2007 16:31

ÜLKÜCÜLER!

bence faşistin onde gideni ....kimse bana anlatmasın soyle iyi boyle iyi acın biraz yakın tarihimizi okuyun...

erenon 11-28-2007 16:33

ÜLKÜCÜLER!

türkeşe ,bir gün güneydoğu anadolu bölgesinde yaşayan kürtler için ne düşünüyorsunuz diye sorulunca "türklerin güney de yaşıyan koluna verilen isimdir" demiştir....her halde bu cevaptan sonra türkeş faşist değildi diyemeyiz.

EpiVaTeS 11-28-2007 16:35

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
türkeşe ,bir gün güneydoğu anadolu bölgesinde yaşayan kürtler için ne düşünüyorsunuz diye sorulunca "türklerin güney de yaşıyan koluna verilen isimdir" demiştir....her halde bu cevaptan sonra türkeş faşist değildi diyemeyiz.

fazla soze ne hacet

All times are GMT +3. The time now is 16:59.