![]() |
EN'leriniz...
En'lerimizi yazıyoruz En sevdiğiniz Film Kitap Fikir Adamı Dizi Aktör Aktirst Şarkı Şiir Şehir Ders Hayvan Mekan Zaman dilimi İş Bilgisayar oyunu Yemek Sporcu Şair Yazar . . . v.s |
EN'leriniz...
En Sevdiğim
film: Hayat Güzeldir,Uçurtmayı Vurmasınlar Kitap: Kendini Arayan Adam, The Davinci Code Fikir Adamı: Necip Fazıl,Şahin Alpay,Hekimoğlu İsmail, Cemil Meriç,Ali Bulaç ... Aktör: Çetin Tekindor, Kenan Işık Şarkı: Fikrimin İnce Gülü, Adını Anıyorum, Olmasa Mektubun... Şiir:, Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman,Mona Roza,Yağmur,Mihriban,Ben Böyle Olmamalıydım Şehir: İstanbul Ders: Edebiyat Hayvan: Köpek ve kablumbağlarım :) Zaman Dilimi: gecenin en sessiz anları Bilgisayar Oyunu: Need Forspeed,Counter Yemek: Köfte vs. Şair: Necip Fazıl,Bahaeddin Karakoç,Nurullah Genç,Abdurrahman Karakoç,Mehmet Akif,Senai Demirci Yazar: Halit Ertuğrul,Hekimoğlu İsmail,Ömer Seyfettin vs.... |
EN'leriniz...
...
|
EN'leriniz...
en
sevdiğim aktör:kenan ışık,çetin tekindor,mehmet aslantuğ,erkan petekkaya,timuçin esen sevdiğim aktrist:vahide gördüm,sezin akbaşoğulları, şarkı:son sardunyalar,ağlama kalbim,unut gittiğin bi yerde,bu sabah güneş doğmuyor,büyük insan şiir:konuş sevdiğim,zindandan mehmet'e mektup,sana bakmak şehir:hepsi... şair:necip fazıl,mehmet akif film:çağrı,ve gerçekten uçurtmayı vurmasınları ben de seviyorum şaşırdım yani siz de yazınca....yalnız değilsiniz,yedi günah,kurda tuzak meyve:portakal... yemek:fasulye yemeği,ve keşkek ders:matematik,kimya,biyoloji,tarih |
EN'leriniz...
en sevdiğim
dizi:bir istanbul masalı,fikrimin ince gülü,annem,hatırla sevgili spor:voleybol,koşu mekan:yeşillik sakin ,ya da bembeyaz karların olduğu yer çiçek:nickim de yazıyor ama tabiki kardelen, ;)gül ve lale kitap:huzur sokağı pardon ya eklememişim ayrı ayrı oldu |
EN'leriniz...
Film yeşil yol, yalnız değilsiniz ;) çağrı tabiki lord of the rings tüm seri cennetin krallığı vs
Kitap KURAN-I KERİM Fikir Adamı BABAM ;D Dizi VALLA İSLİYOZ İŞTEE GÜNDEM YARATAN DİZİLERDEN ;D Aktör ANTHONY QUENN ... aklıma gelince eklerim Aktirst julia robberts ... Şarkı YANSIMALAR AĞIT (enstürmantel) Şiir TUT ELLERİMDEN ;) Şehir İSTANBUL Ders EDEBİYAT, TARİH, BEDEN EĞİTİMİ ,RESİM, MÜZİK ;D Hayvan alayını severimm hamam böceği hariç ;D Mekan DENİZ KIYISI KUMSAL TEK GEÇERİM Zaman dilimi AKŞAM İş MASA BAŞI HARİÇ HER İŞİ SEVERİM :D ;) Bilgisayar oyunu lord of the rings 2 - 3 tomb raider tüm seri;) counter strike ;) ;D Yemek bamya patlıcan hariçç hepsinini severim ;D Spor voleybol, basketbol, futbol, atletizm ,su sporları Sporcu hagi ;D tek geçerim Şair m. akif ersoy, necip fazıl kısakürek,bedirhan gökçe, cezmi ersöz, atilla ilhan a.selçuk ilkan, ağa ;D çok varr Yazar vehbi vakkasoğlu, mehmet emin ay... Köşe yazarı hasan karakaya fehmi koru can dündar çiçek büyük papatyalar ;D aklıma gelirse eklerim ;) |
EN'leriniz...
En Sevdiğim
film: You've Got Mail,The Holiday. Kitap: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git. Fikir Adamı:Hekimoğlu İsmail, Cemil Meriç. Aktör: Çetin Tekindor,Haluk Bilginer. Şarkı: Sarı Odalar,Çok Uzaklarda.. Şiir: Yağdıkça,Bu Yol Nereye Gider,Sevgilim Ben Şimdi Hayvan: Bir ara bakamaya çalıştığım ama pek beceremediğim balıklarım. Zaman Dilimi: Günün yeni başladığı saatler. Yemek: Herşey yerim yeter ki sebze ağırlıklı olsun. Şair: Yılmaz Erdoğan,Cemal Süreyya Yazar: Victor Hugo,Mustafa Kutlu,Tolstoy,Mustafa İslamoğlu.. |
EN'leriniz...
En sevdiğiniz
Film : ÇAĞRI, HZ.MERYEM,HZ.MUSA VE DANİMARKALI GELİN Şiir : ŞİİRLERİ GENELDE AYRIM YAPMAM SEVERİM. AMA EN ÇOK PEYGAMBERİZ (S.A.V) İÇİN YAZILAN "eğer" Şehir : İSTANBUL Ders : TARİH Hayvan : KEDİ Şair : NECİP FAZIL Zaman dilimi: Gece |
EN'leriniz...
Film:son durak,kelebek etkisi,iskelet anahtar,karayip korsanları Kitap:suç ve ceza Dizi:hatırla sevgili Aktör:mehmet gürsün Şarkı bu kez anladım (emre aydın) Şehir: istanbul Ders:geometri Hayvan:hayvanları sevmem Mekan: alışveriş merkezi Zaman dilimi:gece Bilgisayar oyunu: need for speed Yemek:tavuk yemekleri ve çöğ kebabı Sporcu: emre belözoğlu Yazar: stephın king |
EN'leriniz...
Film Gladyator
Kitap Yüzüncü Ad Fikir Adamı .... Dizi.....KurtLar Vadisi ve Pususu Aktör....Necati Şaşmaz Aktirst....Jessica Bell Şarkı....No We Are Free Şiir.......Gelseydin Şehir.....Mekke Ders.....Coğrafya Hayvan...Akrep Mekan....Eyüp Sultan Zaman dilimi..... Her An İş.......... Otobus Soforlugu Bilgisayar oyunu...Fifa serileri Yemek........ Kuru Fasulye Sporcu.......HAKAN ŞÜKÜR....Ricardo İzecson Kaka Leite Şair......... Uğur Arslan Yazar....... Hasan Karakaya |
EN'leriniz...
film ..dabbe,büyü
kitap..şu derin devlet fikir adamı...adnan menderes dizi...hatırla sevgili ,kelebek cıkmazı sarkı..kara gözlüm şiir..kaldırımlar şehir...izmir:) ders..tarih,fizik,matematik hayvan..at mekan..huzurun oldugu yer yer zaman dilimi...gece iş...genetik mühendisliği bilgisayar oyunu...diablo,dracula day of gore,impera online yemek...enginar,köfte,kereviz sporcu...hakan şükür spor..voleybol şair..necip fazıl yazar...namık kemal |
EN'leriniz...
Kitap:gülü koklayamadım: Ali Erkan KAVAKLI Dizi:dudaktan kalbe şu sıralar AktörJean Reno Şarkı:lale devri Şiir:bekleyen ve beklenen n.f.k Şehir:İSTANBULLLL Ders:fen Hayvan:kedi Mekan:çamlıca Zaman dilimi:gece 12'den sonra İş:dekorasyon Bilgisayar oyunu:secret files:TUNGUSKA ve silent hill Yemek: su böreği Sporcu:Hakan ŞÜKÜR Şair:Necip Fazıl KISAKÜREK Yazar:Jean-Christophe Grangé |
EN'leriniz...
Film;…….Filistinli Zehra’nın gözleri
Kitap;……..İdamlık Genç Dizi;……..TEK TÜRKİYE Şarkı;……….Uğur ışılak bütün şarkıları ::) (dilini kana bulama,Aşkım sana emanet,Kal biraz daha) Şiir;…….Mona Roza,Ben böyle olmamalıydım.. Ders;………edebiyat,tarih, Şair;…….. M.Akif Ersoy,Necip Fazıl,Bedirhan Gökçe |
EN'leriniz...
film___fatih akın'ın tüm filmleri
kitap ___mehmet oruç aile dizi ___prsion preak,lost aktör ___fikret kuşkan aktris ___penelope cruz şarkı ___ şebnem ferah_vazgeçtim dünyadan zaman dilimi ___ gece sporcu ___ hakan şükür........... şair___Necip Fazıl Kısakürek... |
EN'leriniz...
Film Yeşil Yol-Rain Man-Ocean's Serisi
Kitap Agatha Christie serisi Fikir Adamı R.T.E-Mahatma Gandhi Dizi Kurtlar Vadisi Aktör Tom Hanks Aktirst Sandra Bullock-Nicole Kidman Şarkı Tarkan-Asla Şiir - Şehir Muğla,Bodrum Ders Boş Ders :D Hayvan Köpek-Örümcek Mekan Odam Zaman dilimi Yağmurlu Akşam İş yok Bilgisayar oyunu Call of Duty serisi Yemek Sucuklu Yumurta :D Sporcu Hakan Şükür Şair Fuzuli Yazar Agatha Christie |
EN'leriniz...
Film :BABAM VE OĞLUM
Kitap :ÖNCE YALNIZLIĞIM VARDI (İSMAİL ACARKAN) Fikir Adamı :NECİP FAZIL KISAKÜREK Dizi :ELVEDA RUMELİ,YAPRAK DÖKÜMÜ Aktör :HALİL ERGÜN,ÇETİN TEKİNDOR Aktirst :BENNU YILDIRIMLAR,GÜLSE BİRSEL,BEREN SAAT Şarkı :KALP KALBE KARŞI DERLER (ASLI GÜNGÖR) Şiir :KÜFE,MONAROZA Şehir :BİTLİS Ders :TÜRKÇE Hayvan :KANARYA Mekan :MEKKE (HİÇ GİTMEDİM AMA MANEVİ HAVASI YETER) Zaman dilimi :17:00-06:00 ARASINDAKİ TÜM ZAMAN İş :ÖĞRETMENLİK Yemek :GARİ AŞİ-KÖFTE :) Sporcu :HAKAN ŞÜKÜR Şair :MEHMET AKİF ERSOY,NECİP FAZIL KISAKÜREK |
EN'leriniz...
Film : Gora :)
Kitap : Metal Fırtına Serisi ,İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı(İlber Ortaylı) Fikir Adamı :Fatih Sultan Mehmet , Mevlana ,İlber Ortaylı Dizi : Kurtlar Vadisi ve K.Vadisi Pusu, Köprü , Avrupa Yakası , Ihlamurlar Altında , Ekmek Teknesi Aktör :Serdar Gökhan , George Clooney , Morgan Freeman , Charles Bronson Aktirst : Nicole Kidman , Türkan Şoray Şarkı : Bu aralar Mustafa Sandal - Gönlünü Gün Edeni. Şiir : Mehmet Akif Ersoy - Çanakkale Şehitlerine Şehir : İstanbul Ders : Matematik ,Tarih Hayvan : Kanarya :) Mekan :Pierre Loti , Marmaris başlı başına güzel mekandır. :) Zaman dilimi :21.00 ile 02.00 arası İş :Valilik Bilgisayar oyunu :Medal Of Honor Yemek :İnegöl Köfte Sporcu : Nesta,Messi Şair : Mehmet Akif Ersoy,Necip Fazıl Kısakürek,Orhan Veli Kanık |
EN'leriniz...
FilmBabam ve oğlum KitapTavuk suyuna çorba serisi ve kişisel gelişim setleri. Fikir AdamıMevlana DiziKavak yelleri,vazgeç gönlüm AktörTarık akan ;D Aktirst Gülse birsel ve vazgeç gönlümde ki baş rolde oynayan erkek oyuncu ;D ŞarkıVolkan Konak-Ayşem ŞiirBedirhan Gökçe-Ihlamurlar Şehirİzmirimmm :) DersTarih HayvanKelebek MekanKonak pier Zaman dilimi19.00-24 arası İşbakan Bilgisayar oyunugeçinizzzz Yemekne olursa ;D Sporcu hakan şükür,Arda Şair-YazarMehmet coşkun deniz,bedirhan gökçe,ikbal gürpınar |
EN'leriniz...
Film :Babam ve Oğlum
Kitap : Gelibolu,Şeytan Bu Kitaba Çok Kızacak Dizi : Ihlamurlar Altında,Avrupa Yakası,Köprü Aktör :Bülent İnal,Cansel Elçin :) Aktirist :Başak Köklükaya,Tuğba Büyüküstün Şarkı :Unutamam(Mustafa Ceceli),Kalp kalbe karşı(Aslı Güngör),Takvim(Ferhat Göçer) Şiir : Bence Şimdi Sen de Herkes Gibisin-Nazım Hikmet,Hadi Git-Cemal Safi Şehir :Bartın,İstanbul,Ankara Ders : Türkçe,Matematik Hayvan :Tavşan,Civciv :) Mekan :Amasra(Yeşille mavinin buluştuğu her yer) Zaman dilimi :20.00-01.00 İş :Öğretmenlik Yemek : Makarna,Köfte Şair :Necip Fazıl Kısakürek,Mehmet Akif Ersoy,Bedirhan Gökçe |
EN'leriniz...
Film:Ömer Muhtar
Kitap:Bu Ülke Fikir Adamı:Cemil Meriç Şiir:Sakarya Şehir:Kastamonu Ders:Felsefe Hayvan:Kaplumbağa Şair:Mehmet Akif Ersoy,Necip Fazıl Kısakürek |
EN'leriniz...
Film :Godfather 1,2,3
Kitap : suç ve ceza Fikir Adamı :gazali Dizi :yok Aktör :Al paçino-de niro Aktirst :salma hayek Şarkı :pavorotti-o sole mio.. Şiir : kendiminkiler Şehir :sevilla-kudüs-venedik- Ders :boş olan Hayvan :at Mekan :kordon boyu Zaman dilimi:21:45 İş :öğretmanlik Bilgisayar oyunu:Championschip manager 03-04 Yemek :pismis yemek Sporcu :T-mac-Alex Şair :ben&kendim Yazar : Dostoyevski |
EN'leriniz...
Film: Çağrı
Kitap: Amerika Bizimdir Fikir Adamı:Seyyid Kutup Aktör: Şener Şen Şarkı: Kara Gözlüm Şiir: Çanakkale Destanı Şehir: Trabzon Ders: Tarih Hayvan: Köpek - İnek - Kirpi Zaman Dilimi: Sabahın Nuru Bilgisayar Oyunu: ... Yemek: Kurufasülye Pilav Şair: Mehmet Akif - Necip Fazıl - Sezai Karakoç Yazar: Fatma K. Barbarosoğlu Sporcu : Hami Mandıralı |
EN'leriniz...
Film: 60 second, melekler şehri, titanic
Kitap: Kendini bulanmı arayan adammı neydi abilerde okumuştum harika :) Fikir Adamı: Gülen hoca efendi, adnan menderes Dizi: Kurtla vadisi pusu, yaprak dökümü :D Aktör: nicolas cage Aktirst: ... Şarkı: Çookk müziksiz olmaz.. Şiir: pek öle yoktur genelde kendim 2-3 cümle yazarım.. Şehir: ERZİNCAN beee :D Ders: Rehberlik beden :D Hayvan: çakal :D porsuk :D civciv :D Mekan: Üsküdar ulaaaaa :D Zaman dilimi: gece 1 den sonra İş: boştayım :D Bilgisayar oyunu: pek aram yoktur ama cs oynarım :D Yemek: offf mantar,bamya hariç hepsini yerim :D Sporcu: Hakan şükür, ertuğrul sağlam, hakan ünsal Şair: necip fazıl Yazar... |
EN'leriniz...
Film: Leon,Godfather serisi ve Çağrı
Kitap: Düzceli Mehmet Fikir Adamı: MALCOLM X Dizi: Sınıf (bitti malesef az izlendiği için) :'( Aktör: Vin Dıesel Aktirst: aklıma gelmiyor Şarkı: Sagopa Kajmer - Baytar Şiir: Necip Fazıl Kısakürek - Zindandan Mehmet'e mektup Şehir: İstanbul-Eskişehir-Ankara Ders: yok Hayvan: Aslan Mekan:İstanbul - Ortaköy Zaman dilimi: 23:00 - 04:30 İş: hosttt :D Bilgisayar oyunu: Call of Duty serisi Yemek: bezelye,mercimek çorbası,taze fasulye,pilav Sporcu: Metin Oktay,Ümit Kara,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz Şair: Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek |
EN'leriniz...
Film--- frekans
Kitap--- efendi: soner yalçın Fikir Adamı:--- hasan karakaya Dizi--- karayılan Aktör--- olgun şimşek [size=10pt][size=10pt]Şarkı--- LİNKİN PARK:WHAT I'VE DONE[/size][/size] Hayvan:--- at Mekan:--- ali sami yen Zaman dilimi:--- seher vakti Bilgisayar oyunu:---nfs Yemek---patates kızartması Sporcu---- hakan şükür,metin oktay, eto'o daha çok var da kim yazcak şimdi buraya |
EN'leriniz...
Film-----> fight club
Kitap-----> nutuk Fikir Adamı-----> atatürk Dizi-----> avrupa yakası Aktör-----> bruce wills Aktirst-----> nicole kidman Şarkı-----> vasiyet Şiir-----> mustafa kemal (attila ilhan) Şehir-----> antakya Ders-----> felsefe Hayvan-----> kuş Mekan-----> evim... Zaman dilimi-----> sabahın körü... İş-----> yazarlık... Bilgisayar oyunu-----> call of duty serisi Yemek-----> taze fasulye Sporcu-----> kobe braynt Şair-----> attila ilhan Yazar-----> attila ilhan |
EN'leriniz...
Film:Charlie'nin ÇİKOLATA FABRİKASI... ;D ;D
Kitap:Necmi Aytan'ın muhteşem kitabı Kravatlı akrep.. Fikir Adamı:Valla her önüme gelenden fikir alıyorum ama kendi kafamın dikine göre hareket ediyorum ;D Şaka şaka.. ;D ;D Peygamberimiz hz. Muhammed(sav) en güzel fikir insanı.. :) Ondan sonrada Halid'i bağdadi hazretlerinin fikirlerini seviyorum.. ::) Dizi:Avrupa yakası.. ;D ;D onun dışında bişe izlemem.. :) :) Aktör:jhoney deep Aktirst:enime girecek kapasitede ve yetenekte bir bayan aktrist olmadı henüz.. :) ;D Ben tek geçerim.. ;D ;D Şarkı:Konuşamıyorum(İlhan İrem) ve Gitarımın içindeki cin(Erhan güleryüz) Şiir:Kendi şiirim.. ;D ;D ;) Şehir:İstanbul ve İstanbulun yavrusu İskenderun.. :) :) birde Mardin.. ;D ;D çok oldu demi.. :-\ ;D Ders:Edebiyat Hayvan:Tavuklar.. ;D ;D koşarken onları izlemeye bayılıyorum.. ;D ;D ;D Mekan:deniz kıyısında yemyeşil olan her yer.. :) :) Zaman dilimi:Gece..İnsanın kendisiyle başbaşa kaldığı,bol bol dua ve istiğfar edebildiği en güzel zaman bence.. :) :) İş:Fidanlarımla vakit geçirmek en güzel iş..Onları çok özledim.. :-[ dilerim çabuk kavuşuruz.. :-[ :'( Bilgisayar oyunu: bilgisayarda oyun oynamam.. Yemek:Ne olursa yirim.. ;D ;D bir gün yemekten infilak etcem.. :-\ ;D ;D ;D Sporcu:Hakan şükür.. ;) Şair:Mehmet Akif,Nazım Hikmet ve Necip fazıl.. Yazar:Emine şenlikoğlu ve hakikat kitabevinin tüm yazarları.. Yönetmen: Quantino tarantino.. Bakan:Cemil çiçek,Binali yıldırım.. ;D ;D Milletvekili:Sadulllah Ergin,Abdulkadir Aksu.. :) :) :) Tatlı: ÇİKOLATA.. Ülke:Mekke,Mısır.. Site:Halidiye.com Sanatçı:Mustafa Cihat Şimdilik bu kadar..Aklıma gelirse eklerim.. ;D ;D ;D 8) 8) 8) |
EN'leriniz...
ben bu hayat herşeyi severiö :-\
|
EN'leriniz...
Film------------Cennet gibi,Aşkın peşinde.
Kitap--------------Leyleklerin uçuşu (Jean Christophe Grange) Dizi---------------Yaprak dökümü,parmaklıklar ardında. Aktör-------------Haluk Bilginer,Antonia Banderas,George Clooney, Şarkı------------- Aslında o kadar çok varki ama bu aralar " Fikrimin ince gülü." Şiir--------------Bekleyen (N.F.Kısakürek )İşte ben (Ü.Y.Oğuzcan) Şehir-------------Aziz İstanbul'um. Hayvan-----------Renk desende belirterek tekir kedi diyorum. Mekan------------Çamlıcada osmanlı esintileri taşıyan bir restorant var orayı seviyorum,mekanlardada konforlu alanlar tercihim. Zaman dilimi-------Gece 2'den sonra kendimi bulurum en sevdiğim zamanlardır Bilgisayar oyunu---Still Life Yemek-------------Fast food ve zeytinyağlı yaprak sarması. Şair----------------Büyük şairlerimizi saymazsak, Ümit Yaşar Oğuzcan. |
EN'leriniz...
en sevdiğim;
şair;nurullah genç-mehmet akif ersoy-atilla ilhan-murathan mungan-orhan veli kanık-ahmet haşim-yahya kemal beyatlı.... |
EN'leriniz...
en büyük adam:başbakanımız recep tayyip erdoğan
en çok sevdiğim sanatçı:şebnem ferah en çok izlediğim dizi:avrupa yakası en çok dinlediğim müzik türü:ROCK en sevdiğim arkadaşım:kerem(kankam) en sevmediğim müzik türü:rap-pop :-X |
EN'leriniz...
Film:kapımdaki düşman
Kitap:SEFİLLER Fikir Adamı: Dizi:AVRUPA YAKASI Aktör:BRAD PİTT (süperr) Aktirst Şarkı:akparti rap Şiir Şehir:izmir Ders:tarih Hayvan:hiçbirii Mekan: Zaman dilimi:15:00 İş:politika Bilgisayar oyunu Yemek Sporcu:christiano ronaldo Şair:Yazar:VİCTOR HUGO |
EN'leriniz...
siyasetçi:abdullah gül
öğretmen:selim şahin şarkıcı:fatih kısaparmak futbolcu:ahmetdursun,serdar özkan şarkı:cengiz imren(bilsen nasıl sevmiştim) arkadaş:filiz akraba:halam şair:mehmet akif meslek:politika gün:cuma |
EN'leriniz...
Hemen aceleyle aklıma ilk gelenleri yazıyorum
film: Telefon kulubesi Kitap: Gene mi Demirel, Ankara Washinton Hattı, Siyonizm Oyunları, Risaleler, F.Gülen'le röportaj kitapları Fikir Adamı: AK Parti FUL Aktör: Mehmet Ali Alabora, Suavi Eren Şarkı: Islak Mendil Şiir: Ses ver yiğidim Şehir: İstanbul :-* Ders: Boş dersler :D Matematik ama şuan hep tıp dersleri görüyorum Hayvan: başta kediler olmak üzere hepsi :) Zaman Dilimi: İkindi, Akşam Bilgisayar Oyunu: Midtown Madness, Cadillacs and Dinazours Yemek: İskender :-* Şair: Necip Fazıl ,Mehmet Akif, F.Gülen Yazar: Tamer Korkmaz, Ekrem Dumanlı, Fehmi Koru, Mümtazer Türköne, Şamil Tayyar, birde Vakit gazetesindekiler ;) [/quote] |
EN'leriniz...
Alıntı:
bu arada o film çok güzeldir... |
EN'leriniz...
Film:V for Vendetta
Kitap:Mümin-Kafir Fikir Adamı:Necip fazıl Kısakürek Dizi:Ihlamurlar Altında Aktör:Bülent İnal Aktirst:Tuba Büyüküstün Şarkı:Asi ve Mavi Şiir:Zindandan Mehmet'e Mektup Şehir:Şanlı Urfa Ders:Edebiyat Hayvan:İnanmıycaksınız ama penguen:) Mekan:Balıklı göl (muhteşem manevi atmosferi var) Zaman dilimi:Gece 2-4 arası zihnim açık oluyo nedense:) İş:Politika Bilgisayar oyunu:Sims galiba:) Yemek:Çiğ köfte Sporcu:Fernando Alonso Şair:Necip Fazıl Kısakürek Yazar:Necip Fazıl Kıısakürek |
EN'leriniz...
benim hic enlerim olmadi ki :p
|
EN'leriniz...
Film:Yüzüklerin efendisi
Kitap:Yağmur durunca (Ferdi TAYFUR) Fikir Adamı: Dizi:Memur Muzaffer (Ferdi TAYFUR) Aktör:Nuri ALCO ;D Aktirst:Jim KERRY Şarkı:Sabahçı kahvesi (Ferdi TAYFUR) Şiir: Şehir:YEŞİL RİZE Ders:Tüm boş dersler Hayvan:Kedi & Tavşan Mekan:Top kapı sarayı Zaman dilimi:Akşam 20:30 civarı İş: Bilgisayar oyunu:NBA Yemek:Mantı Sporcu:Ruud van NİSTELROOY Şair: Yazar: |
EN'leriniz...
Alıntı:
|
EN'leriniz...
Film: İskilipli Atıf Hoca ( aah ah! ) , uçurtmayı vurmasınlar, cenneti beklerken...
Kitap: özlenen şafak... Fikir Adamı: Mehmed Akif Dizi: Yaprak dökümü :) SANATÇI: UĞUR IŞILAKK Şarkı:göz nurum Şiir:Yokluğumun resmi Şehir:Niğde Ders: Arapçaaa Hayvan: timsahhh Mekan: odamm Zaman dilimi: GECE İş: gazetecilik Bilgisayar oyunu: gta:D Yemek:yeşil fasulye Sporcu: gürkan özkan Şair:Necip Fazıl Yazar: Ahmed Lütfi Kazancı |
All times are GMT +3. The time now is 23:49. |