![]() |
Kaç kardeşiniz Var? Ne ne kadar Memnunsunuz ?
ben tekınden memnun tekınden degılım ;D
|
Msn türkçesi ile niye açarız şu başlıkları yahu...
Türkçemizi katletmeyelim gençler...=(( |
Alıntı:
|
tek çocuğum ve çok mutluyum :)
|
Alıntı:
el alışkanlığı kusura bakmayın ;D |
Beş kardeşiz en büyüğüm kardeşlerimi diktatörlükle yönetmeye çalışıyoruz (:
genelde evde olmadıgım için mutlular (: |
aile içinde 2 kardeş ama internet ortamında yani forum içinde bir çok kardeşim var ve hepsinden son derece memnunum :)
|
toplamda 4 kardeşiz hepsinden memnunum Allah eksikliklerini göstermesin :)sayılarını arttırsın bunuda annem duymasın:w:
|
Alıntı:
:hihi2: |
bi tanecik kardeşim var ama 10 kardeşe bedel neler çekiyorum,bi ben bide ev ahali bilir:)
|
Üç kardeşiz...=)
Biri Askerde... Biriyle iyi geçiniyoruz... Askerdeki gelsin onlada iyi geçiniriz...=) |
5 kardeşiz.
Abimle arkadaş gibiyiz. Bir ufak kız kardeşim ile hayat felsefelerimiz oldukça tezat. Ondan ufak kız kardeşim kişiliği yeni yeni oluşmakta rehber olmaya çalışıyorum. En ufak kardeşim, dünyada sahip olduğum en değerli varlığımdır. |
3 kardeşiz 1 ablam 1 kız kardeşim var çok memnunum halimden:w: sadece bir erkek kardeşim daha olmasını isterdim .
|
Alıntı:
Kardeslerim arasinda en küçügü nezdimde en degerli olanidir, 11 yasinda olsa da daha minnacik gibi gelir bana :) Durumundan sikayetçi, kendini delikanli gibi hissediyor ama bebekmis gibi davraniyorum. Fakat ben gâyet memnunum :) |
Üç kardeşiz en büyükleri benim , hayatı onlar ile yaşamak beni tamamlayan en büyük faktör.
|
2 kardeşiz bi kaç tane daha olsa fena olmazdı ;D
|
biz futbol takımı gibiyiz...ve çok memnunum....çok arkadaşa gerek olmuyor...:saygılar:
|
3 Kardeşiz 2 abim var en küçük benim (: valla ben çok memnunum karışan yok hayatıma herşey bana ait ohhh ... Ama ablamın olmasını çok isterdim
|
:)
5 kardeşiz.. En büyüğümüz ve en küçüğümüz ile gayet iyi anlaşırım. Diğer ikisiyle hayata bambaşka pencerelerden baktığımız için birbirimizi çok da anlayamayız.Ama bu aramızdaki saygının olmadığını ya da yok olduğu anlamına gelmez. Rabbim acısını göstermesin hiçbirinin. Ne olursa olsun Aile işte.. Tartışma da olsa , gülünç zamanlar da olsa kimse yerini alamıyor o sıcaklığın , o samimiyetin, o içtenliğin. Allah kimsenin başından eksik etmesin ailesini, sevdiklerini. |
Alıntı:
Sıradaki gelsin:) |
Alıntı:
Ne güzel kalabalık bir aile değerini bil :) |
Alıntı:
Uzaktan 2 kardeşmişiz gibi mi görünüyordum? :hihi2: |
4 kardeşiz, en büyükleri benim.. 2 kız 2 erkek.. halimden memnunum çok şükür ama 4-5 kardeş daha olsaydı fena olmazdı (:
|
Alıntı:
yoksa yedekler de var mı? |
Alıntı:
;1;1;1;D |
5 kardeşiz benim dışımda hepsi kız içlerinden en çok iki ufak bücürü severim. Canlarım seda ve hatice(.:Ay yıldız:.) büyümediler gitti..
|
Alıntı:
|
4 kardeşiz 2 kız 2 erkek....
kardeş sayısına gelince nasip böyleymiş ama fazla olsada olurdu... hel bi ikizim olsa.... |
Alıntı:
evet en iyisi 3 veya 4 (: ben bebişleri çok seviyorum, hele hele yanakları az tombiş olanlar. ısır ısır doymazsın.. 5 yaş üstü olunca değişiyorlar. 5 yılda bir çocuk yapmalı (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu kadar paylaşılmaz bir kardeş miyim neyim ben ya.. :)
|
Tek çocuk rahatta olsam yine de isterdim bir kardeş :(
|
2 kardeşiz geçinip gidiyoruz vallahi :) Ama keşke 5-6 kardeş olsaydık yokluk yoksulluk olurdu biraz ama yinede isterdim fazla kardeş
|
küçükken kasap olan komşumuz vardı, ara sıra dükanına giderdim. dükana giren her 2 kişiden birine amca derdi. sen öylesine mi amca diyorsun yoksa gerçekten senin amcaların mı bu kadar kişi diye sormuştum.. 32 amcasının olduğunu söyledi. mübarek dedesi insan değil seri üretime geçmiş makine gibiydi ;D
o 32 kişilik aileden 11 kişilik 2 futbol takımı ve 5 er kişiden oluşan 2 basketbol takımı çıkardı.. tam 32 yapıyor :) |
3 kardeşim..2 yaş büyük abla var;evli..Kendisi ile evlenmeden önce aram çok iyiydi,şimdide çok iyi..İki arkadaş gibiyiz..Birde 15 yaşında erkek kardeşim var,hayatında benden çok örnek almaya çalışıyor..Bilmediklerini veya anlamadığı şeyleri bana sorar..Her ne kadar okul dersleri çok iyi olmasada;bir evlat böyle olur denilecek kadar bilgiye sahip..Evdeki birçok boş vaktimi onunla oturup sohbet ederek geçirmeye çalışırım..
|
Alıntı:
|
Üç kardeşiz, en küçüğü benim. Abim'i çok severim, eve geldiği zamanlar sabahlarız, Ablam'a aramız iyidir şükürler olsun, fazla muhabbet etmesekte severiz birbirimizi;)
|
5 kardeşiz :) 4 kız 1 erkek
abim uzakta görev icabı onu çok özlüyorum 2 ablam var evli iyi anlaşırım ikisylede ve bir kız kardeşim var çat pat idare ediyoruz :D:D |
Hımm söylesemmi acaba ... :) |
All times are GMT +3. The time now is 07:33. |