AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Fenerbahçe usulü şampiyonluğa koşuş ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=128093)

hipermuhafazakar 05-10-2010 00:36

Fenerbahçe usulü şampiyonluğa koşuş !

Daha 3 hafta önceki kadıköydeki beşiktaş derbisindeki galip gelme uğruna yapılan inanılmaz furbol rezaletleri ve hakem terörü akıllardan tam çıkmamışken, 2001 yılındaki şampiyonluğun perde arkasında devreye girdiğini açıklayan Cihan Öskay'ın iddiaları unutulmamışken gene YENİ BİR fenerbahçe usulü şampiyonluğa koşuş rezaleti öğrendik bugün.. Melih Gökçekin söylediklerine göre 'derin fener' devreye girmiş ve kritik şampiyonluğu belirleyecek Ankaragücü maçında rakiplerini 10 kişi bıraktırmak karşılığında 200 bin eıro teklif edilmiş !!!

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6489.jpg

Bence bu oyuncu olmayınca kalecilerine heralde yüksek bir teklifte bulunmuşlar. kaleye doğru gelen gelmeyen ne kadar şut olduysa yedi hepsini :evet:

Hakederek proföyonelce oyununu oynarak kupasını alana kimse birşey demez.. Hepimiz tebrik ederiz takdir ederiz. Ancak bu şekilde ancak mide bulunadırıyor fenerbahçe kulübü

CeVHeR 05-10-2010 00:39

Geçen facede biz yazı gördüm ve çok hoşuma gitti...
17 nize rağmen 18. kez şampiyon olacağız...

LuTeNeS 05-10-2010 00:40

mide bulandıranlar sizlersiniz biz ne zaman lider olsak Şampiyonluğa koşsak sizin gibiler çıkıp böyle haberler yapıyosunuz ve böyle haberleri yayınlıyorsunuzz bize ezik diyorsunuz yaa asıl ezikler sizlersinizz UNUTMAYIN Kİ BÜYÜKLERİ KÜÇÜKLER ÇEKEMEZ EE SİZLERİDE ANLIYORUZZ YAZIKK ZAVALLILARR

Hüdaverdi 05-10-2010 00:40

Hiç fark ettiniz mi fener bahçelerinde rakipkaleciler hep hatalı gol yedi???

CeVHeR 05-10-2010 00:45

HAginin 40 metreden sağ ayakla Trabzona attığı golü hala unutmadık...
Ve 8-0 lık Ankaragücü maçıda hala hafızalardaki yerini koruyor...
Yıldırım Demirören' in Gs şampiyon olacak dedikten sonra oynanan maçta 1-0 önde olan BJK' nin iki hatalı gol yiyerek yenilmesiyle sonuçlanan ve GS nin şampiyon olmasını sağlayan maçın üstündende çok zaman geçmedi hani...
Ve Gökdeniz' in Galatasaraya yenildikleri ve şampiyonlukdan oldukları maçtan sonra yaptığı açıklamada unutulacak gibi değil hani... ( Galatasaray geçmişi çabuk unuttu )

LuTeNeS 05-10-2010 00:45

AL İŞTE TİPİK GSLİ NE DENİLEBİLİRKİ SİZİN KALECİNİZDE 40 METREDEN YEDİ DEMEKKİ SATILIK ADAMLARLA ÇALIŞIYORMUŞSUNUZZ

hipermuhafazakar 05-10-2010 00:48

Alıntı:

LuTeNeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742203)
mide bulandıranlar sizlersiniz biz ne zaman lider olsak Şampiyonluğa koşsak sizin gibiler çıkıp böyle haberler yapıyosunuz ve böyle haberleri yayınlıyorsunuzz bize ezik diyorsunuz yaa asıl ezikler sizlersinizz UNUTMAYIN Kİ BÜYÜKLERİ KÜÇÜKLER ÇEKEMEZ EE SİZLERİDE ANLIYORUZZ YAZIKK ZAVALLILARR

bana bak önce adam gibi konuşş !! ezik mezik sen kimsin lan derler adama !! adam gibi konuş yada adam taklidi yap ! klavye aldın diye eline sallama orta yere temizletirler adama o salladıklarını !

bu haberi yapan A kalite sizin karaktersiz fener yalakası basınınız.. fenerden her türlü çirkeflik beklenir zaten sezon başından beri hakem hatalarından aldığınız puanın haddi hesabı yok ! itirazı olana hadri meydan dökelim ortaya..

Alın buda 2001 yılındaki pisliğinizdi !

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6574.jpg

Bunlar sahile vuran kırıntılar..

CeVHeR 05-10-2010 00:49

Eğer bu laf bana ise yazdıklarımı tekrar oku eğer bana değilsede kandi yazdıklarını tekrar oku ve biraz daha yumuşatılmış yaz ;) ( Lutenes )

hipermuhafazakar 05-10-2010 00:51

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742208)
HAginin 40 metreden sağ ayakla Trabzona attığı golü hala unutmadık...
Ve 8-0 lık Ankaragücü maçıda hala hafızalardaki yerini koruyor...
Yıldırım Demirören' in Gs şampiyon olacak dedikten sonra oynanan maçta 1-0 önde olan BJK' nin iki hatalı gol yiyerek yenilmesiyle sonuçlanan ve GS nin şampiyon olmasını sağlayan maçın üstündende çok zaman geçmedi hani...
Ve Gökdeniz' in Galatasaraya yenildikleri ve şampiyonlukdan oldukları maçtan sonra yaptığı açıklamada unutulacak gibi değil hani... ( Galatasaray geçmişi çabuk unuttu )

Öyle üstu kapalı yazmayın ne varsa elinizde objektif olarak dökün yada çamur atmayın ! Sen bu saydıklarından bir pislik ortaya çıkaramazsın. Açsak bu saydığın maçları mahçup olursun..Bu ülkede bu kirli işlerde en maharetli bulüp fenerbahçedir

CeVHeR 05-10-2010 00:54

Biz birilerinin her şampiyonluk ellerinden gittiği ve alt sıralara düştüğü zamanlarda başlattıkları bu karalama kampayalarına alıştık artık. Ama o birileri bilsinki bu oyunlara artık kendi taraftarları bile inanmıyor. Çünkü onlarda artık anlamaya başladılarki kendi başarısızlığının faturasını başkalarının başarısına çamur atarak ödeyemezsin...

LuTeNeS 05-10-2010 00:54

BUNLAR FENERBAHÇEYİ ÇEKEMEYEN ADİLERİN HABERLERİ UNUTMAKİ BU HABERİ YAPAN SERHAT ULUEREN DENEN GALATASARAY UŞAĞI ADAMDII NE OLDU HEPSİNİN YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI HAKEM HATALARI DİYORSUN PARDON AMA SİZİN YILLAR BOYU NASIL ŞAMPİYON OLDUĞUNUZUDA ÇOK İYİ BİLİYOR BU ÜLKE HALUK SAĞOLSUNN BİZ BU ÜLKEDE YIILLARDIR PENALTI ATAMIYORUZZ AMA BİZ LİDER OLUNCA HEMEN HAKEM HATALARI YOK ONLAR YOK BUNLARR NEDEN KARALAMA KAMPANYALARI FENERİN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖLGELEMEK AMA SİZ BUNU BAŞARAMAZSINIZ BİZ YÜREKLE BİLEKLE OLCAZ İNŞAALLAH DAHA OLMADIK ÇÜNKÜ BELİDE OLMAZ DENİZLİYİ UNUTMADIK DAHA SON HAFTA NELER YAPILACAĞIDA BELLİ OLMAZZZ

LuTeNeS 05-10-2010 00:55

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742213)
Eğer bu laf bana ise yazdıklarımı tekrar oku eğer bana değilsede kandi yazdıklarını tekrar oku ve biraz daha yumuşatılmış yaz ;) ( Lutenes )

HAYIR SANA DEĞİL KONUYU AÇAN ARKADAŞA

Hüdaverdi 05-10-2010 00:56

Bazı şeyleri yazıp fenerinkini kabul etme ve üstünü kapama çabaları taktir edilesi :güzel:

hipermuhafazakar 05-10-2010 00:56

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742216)
Biz birilerinin her şampiyonluk ellerinden gittiği ve alt sıralara düştüğü zamanlarda başlattıkları bu karalama kampayalarına alıştık artık. Ama o birileri bilsinki bu oyunlara artık kendi taraftarları bile inanmıyor. Çünkü onlarda artık anlamaya başladılarki kendi başarısızlığının faturasını başkalarının başarısına çamur atarak ödeyemezsin...

Bırakın bu ezbere dürüst namuslu mücadeleci ayaklarını. sizin maçlarınızı izleyen sizi çok iyi tanıyor ! Ben çamur mamur atmak için açmadım bu başlığı, bu bir gazetenin bugünkü manşetiydi..

İlizyon bilmiyorsanız eğer malum medyadan taktik alın.Öyle daha kolay kaybediverirsiniz bu manşetleri.

CeVHeR 05-10-2010 00:57

Kullandığımız lafları daha fazla özen göstererek seçelim ve birbirimizi kırmayalım arkadaşlar... Lütfen...

Beylerbeyi 05-10-2010 00:58

ortamı hiper geren arkadaşım bugün de boş durmamış. aslında bekliyordum senden böyle bir çıkış. çünkü fenerin galip geldiği maçlardan sonra illa bir şeyler buluyorsun.

fenerbahçe bjk maçı için hala dövünüyorsun :) bugünki galibiyetimizle de şampiyonluk yolunda büyük avantaj kazandığımız için kahrolmuşsun. kendine dikkat et bu fenerbahçe yüzünden kafayı yemezsen iyidir :)

CeVHeR 05-10-2010 01:00

Bizim hiç birşeyi kaybetmeye ihtiyacımız yok. Biz yolumuza ve önümüze bakarız...
Şu an önümüzde kimse yok. O zaman muhattap olacak kimsede yok...

LuTeNeS 05-10-2010 01:01

YAHU ANLAYAMADIĞIM ŞEY BU GSLİLERİN FENERBAHÇE HAKKINDAKİ HAKEM HATALARINI KONUŞMALARI YAHU HER MAÇ PENALTI ATAN SİZ HAKEME TÜKÜREN KÜFEDEN TOPÇULARA CEZA VERİLMEYEN TAKIM SİZ AVRUPADA MAÇI VAR DİYE MAÇLARI ERTELENEN SONRADA ŞAMPİYON YAPILAN SİZ HALUKUN TAKIMI YİNE SİZZ HALAAAA BİŞİLERDEN BAHSEDİYOSUNUZ YA VALLAHİ BRAWO YAA PÜFF BİZİM ANELKA KALECİYE FAUL YAPTI GOL ATTI TAMAM FAULDÜ AMA YILLARDIR ELLE ATTI DİYE KENDİNİZİ KANDIRDINIZ NASIL GÖRMEK İSTİYOSANIZ ÖYLE GÖRÜYOSUNUZZ YAZIK YAA SİZE VALLA YAZIK GARİPLERR

Mavera 05-10-2010 01:01

Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahceyi tebrik ederim.. kim ne dersin desin adamlar 9 mactir yenilmiyor hatta gol yemiyorlar..
bugünde güzel bir futbol ve 3 puanla maci aldilar futbol böyle kardes, bacanak muhabbetleriyle olmuyor güzel oynayan kazaniyor..
Haftaya fenerbahceyle macimiz var tabiki cikacagiz bize yakistigi gibi oynayacagiz sonucta Trabzonspor büyük bir camiadir ve saibeye aman vermeyecek sekilde macin hakkini verecekdir..
Ancak itiraf etmeliyim ki kendi adima Fenerbahce nin sampiyonlugunu istiyorum ve öyle olacak gibide duruyor..
Fenerbahceyle kozlarimizi birde süper kupada paylasmak cok hos olacak ;)

hipermuhafazakar 05-10-2010 01:02

Alıntı:

LuTeNeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742218)
BUNLAR FENERBAHÇEYİ ÇEKEMEYEN ADİLERİN HABERLERİ UNUTMAKİ BU HABERİ YAPAN SERHAT ULUEREN DENEN GALATASARAY UŞAĞI ADAMDII NE OLDU HEPSİNİN YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI HAKEM HATALARI DİYORSUN PARDON AMA SİZİN YILLAR BOYU NASIL ŞAMPİYON OLDUĞUNUZUDA ÇOK İYİ BİLİYOR BU ÜLKE HALUK SAĞOLSUNN BİZ BU ÜLKEDE YIILLARDIR PENALTI ATAMIYORUZZ AMA BİZ LİDER OLUNCA HEMEN HAKEM HATALARI YOK ONLAR YOK BUNLARR NEDEN KARALAMA KAMPANYALARI FENERİN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖLGELEMEK AMA SİZ BUNU BAŞARAMAZSINIZ BİZ YÜREKLE BİLEKLE OLCAZ İNŞAALLAH DAHA OLMADIK ÇÜNKÜ BELİDE OLMAZ DENİZLİYİ UNUTMADIK DAHA SON HAFTA NELER YAPILACAĞIDA BELLİ OLMAZZZ

o iddiaların yalan değil DOĞRU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI DOĞRULAYAN ŞAHİTLER BİLE ÇIKTI ! İŞTE BAK ONUN BİR HABERİ;

Şike bombasının tek şahidi
BEHRAM KILIÇ
Sayı: 626/ Tarih : 04-12-2006

Cihan Oskay'ın iddiaları futbol camiasına bomba gibi düştü; ancak inkâr edildi. Onu doğrulayan tek isim ise Petrol Ofisi Spor Kulübü Başkanı Şahin Ulu oldu.

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/ne...ek-sahidi.html

EpiVaTeS 05-10-2010 01:02

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742228)
ortamı hiper geren arkadaşım bugün de boş durmamış. aslında bekliyordum senden böyle bir çıkış. çünkü fenerin galip geldiği maçlardan sonra illa bir şeyler buluyorsun.

fenerbahçe bjk maçı için hala dövünüyorsun :) bugünki galibiyetimizle de şampiyonluk yolunda büyük avantaj kazandığımız için kahrolmuşsun. kendine dikkat et bu fenerbahçe yüzünden kafayı yemezsen iyidir :)

Yahu murat onu bunu boşverde...
İyi hesapla...
05.05.2010 Saat:15.45...
Toplamı:5+5+2+1+1+5+4+5=28...
fenerin kupayı alamadığı yıl sayısı...;ı:
Bahçeliye özendim...
malum oda iktidar hesabı yapıyordu...;D

hipermuhafazakar 05-10-2010 01:04

Alıntı:

LuTeNeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742232)
YAHU ANLAYAMADIĞIM ŞEY BU GSLİLERİN FENERBAHÇE HAKKINDAKİ HAKEM HATALARINI KONUŞMALARI YAHU HER MAÇ PENALTI ATAN SİZ HAKEME TÜKÜREN KÜFEDEN TOPÇULARA CEZA VERİLMEYEN TAKIM SİZ AVRUPADA MAÇI VAR DİYE MAÇLARI ERTELENEN SONRADA ŞAMPİYON YAPILAN SİZ HALUKUN TAKIMI YİNE SİZZ HALAAAA BİŞİLERDEN BAHSEDİYOSUNUZ YA VALLAHİ BRAWO YAA PÜFF BİZİM ANELKA KALECİYE FAUL YAPTI GOL ATTI TAMAM FAULDÜ AMA YILLARDIR ELLE ATTI DİYE KENDİNİZİ KANDIRDINIZ NASIL GÖRMEK İSTİYOSANIZ ÖYLE GÖRÜYOSUNUZZ YAZIK YAA SİZE VALLA YAZIK GARİPLERR

Senm ilk önce forum adabını öğrende ondan sonra yaz buraya.. Al bak bakalım 1 tanemi sayısızmı..daha vardı burdada silmişti Nusret;

EL-CLASSİCO
O BU AHLAKSIZLIĞI HEP YAPIYOR VE HEP GÖRÜLMÜYOR

huyundan suyundan çekmiş ali güneş;
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/19/1671.jpg

CeVHeR 05-10-2010 01:07

Benim sildiklerim hakaret içeren resimlerdi ve yine koy yine silerim...
Arkadaşlar birbiriznizle düşman gibi tartışmayın allah aşkına yahu...
Sanki yanyana olsanız tekme tokat kavga edeceksizniz...
Biraz daha sakin...

LuTeNeS 05-10-2010 01:07

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742234)
o iddiaların yalan değil DOĞRU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI DOĞRULAYAN ŞAHİTLER BİLE ÇIKTI ! İŞTE BAK ONUN BİR HABERİ;

Şike bombasının tek şahidi
BEHRAM KILIÇ
Sayı: 626/ Tarih : 04-12-2006

Cihan Oskay'ın iddiaları futbol camiasına bomba gibi düştü; ancak inkâr edildi. Onu doğrulayan tek isim ise Petrol Ofisi Spor Kulübü Başkanı Şahin Ulu oldu.

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/ne...ek-sahidi.html

BOZACININ ŞAHİDİ ŞİRACI MADEM BÖYLE BİŞİ VARDI HANİ NEREDELER NEDEN KİMSE BİŞİ YAPAMIYOR ÇÜNKÜ BÜTÜN KULÜPLERİN TARİHİNDE VAR BU TÜR ŞEYLER O YÜZDEN BENCE HİÇ KONUŞMA HELEKİ BİR GS Lİ OLARAK HİÇ ;)

LuTeNeS 05-10-2010 01:10

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742238)

HAHAH SEN HARBİ ÇOCUKSUN YAA BENDE BU RESİMLER GİBİ 100 TANE BULURUM BUNLAR SADECE BİZİM LEHİMİZEMİ YAPILIYOO ARTI HALA ANLAMIYOSUNUZ ANELKA ORADA TOPA ELLE DOKUNMADI KALECİNİN ELİNE VURDU SİZDE NE GÖZLÜĞÜ VARSA HERŞEYİ EL OLARAK GÖRÜYOSUNUZZ PÜFF HARBİ EZİKSİNİZ YAA :w:

Beylerbeyi 05-10-2010 01:12

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742233)
Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahceyi tebrik ederim.. kim ne dersin desin adamlar 9 mactir yenilmiyor hatta gol yemiyorlar..
bugünde güzel bir futbol ve 3 puanla maci aldilar futbol böyle kardes, bacanak muhabbetleriyle olmuyor güzel oynayan kazaniyor..
Haftaya fenerbahceyle macimiz var tabiki cikacagiz bize yakistigi gibi oynayacagiz sonucta Trabzonspor büyük bir camiadir ve saibeye aman vermeyecek sekilde macin hakkini verecekdir..
Ancak itiraf etmeliyim ki kendi adima Fenerbahce nin sampiyonlugunu istiyorum ve öyle olacak gibide duruyor..
Fenerbahceyle kozlarimizi birde süper kupada paylasmak cok hos olacak ;)

ben de Trabzonsporu Fenerbahçeyi yenerek kupayı almasından dolayı kutluyorum.

güzel mesajın için teşekkürler, "bazılarının" seni örnek alması lazım. kalkıp galatasaraya 3 gol atan ankaragücüne 3 gol atıyoruz. ankaragücü son haftaların başarılı takımı. güzel futbol oynadık ve farklı kazandık. illa bişiler bulacaklar ya, şimdi çıkıp kalecinin satıldığını uydururlar, hakem kötü, saha kötü, tribün kötü, hava kötü. yoksa fener hayatta yenemezdi canım diye zırvalarlar.

istedikleri kadar dövünsünler, çatlasınlar, patlasınlar, ip atlasınlar ;D artık biz bunların çamur atmalarına alıştık. kendilerini de umursamıyoruz. madem fenerbahçe iyi bir takım değil ve hep oyun yaparak maçları alıyor neden Galatasaray her iki maçta da Fenere yenildi :) sadece bu yıl değil 10 yıldır yeniliyorlar bize ;D ama kalkıp hala çamur atıyorlar. şunu öğrensinler artık: Bükemediğin eli öpeceksin (:

Beylerbeyi 05-10-2010 01:31

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742239)
Benim sildiklerim hakaret içeren resimlerdi ve yine koy yine silerim...
Arkadaşlar birbiriznizle düşman gibi tartışmayın allah aşkına yahu...
Sanki yanyana olsanız tekme tokat kavga edeceksizniz...
Biraz daha sakin...

valla hiperortamgerici nin mesajlarına bakınca ve pc başında değil de yüzyüze bir mekanda oturup tartıştığımızı hayal edince şöyle bir görüntü beliriyor zihnimde: biz fenerliler bir kanepede oturmuşuz karşımızda hiper başkanlığında birkaç GS li, tabi hiper ortada. biri sol kolundan diğeri sağ kolundan tutmuş hiperi sakinleştirmeye çalışıyorlar. biz de gayet sakin ve galibiyetlere alışmış büyük takımın taraftarları olarak kendisini için üzülmekteyiz. ben garsondan su istiyorum ama soğuk su, çünkü hiper içince iyi geliyor kendisine. biri gömleğinin üst düğmesini açıp rahat bir şekilde nefes almasını sağlamaya çalışıyor. hiperin GS li arkadaşı "ne yapalım be kanka, hazmedecez artık bu fenerin başarılarını biz hazmettik sen de et be kanka bu kadar yıpratma kendini bak durumun içaçıcı görünmüyor" diye tavsiyede bulunuyor kendisine, hiper bağırıyor "bırakın uleynnn" "bırakın beniii, herifler şampiyon oluyor lenn, biz ise nerelerdeyiz, hazmedemem bunu" diye bağırıyor.. vs vs. devamı haftaya..

gelecek haftanın fragmanı: fener-trabzon maçından sonra cinnet geçiren hiper, soluğu hastanede alır. gs li arkadaşları ve fenerli dostları kendisi için ziyadesiyle üzülmektedirler. hiper hastanede sürekli bağırır. ulan bu fener 2001 de X maçında golü elle atmıştı, çirkeflerr, düzenbazlar. 1957 yılında Y maçında attıkları gölü ofsayttı, kalleşlerrr.. gs li arkadaşları ve fenerli dostları bir çiçek alıp kendisi ziyarete giderler.. Allah şifalar versin.. -THE END- ;D

EpiVaTeS 05-10-2010 01:43

Beyler bi maç muhabbeti için birbiriniz kırmaya değmez...
Lütfen artık şu işleri uzatmayalım...
Herkes bi adım geri atsın sorun felan kalmaz...

Mavera 05-10-2010 01:53

gecen sene real madrid ezeli rakibi barcelona nin sampiyonlugu kesinlesince onlari ayakta alkisladilar..
oysaki bizim kültürümüz, örfümüz, adetimiz saygiya, sevgiye, tebrige önem verir ama gelin görün ki bizler hazimsiz insanlariz..
kendimide dahil ederek söylemem gerekirki nedense kendi basarilarimizi sütten cikmis ak kasik olarak görürken, rakibin basarilinda hep bir saibe ariyoruz..
evet ülkemizde saibe vardir evet ülkemizde hakem hatalari ayyuka cikmistir ama bu isler öyle birbirimizi suclamayla cözülmezki..
diyorlarki bursayi sampiyon yapmazlar simdi bursa gs yi yenseydi ipler onun elinde olmayacakmiydi yada genclere, ibb ye puan kaybetmeseydi lider degillermiydi..
haftaya fener puan kaybederse bursa sampiyon olamaz mi nedir bu komplo teorileri, nedir bu ince hesaplar aklim almiyor..
bugün fenerbahce disindakiler ankaragücülü oldular haftaya benden daha fanatik trabzonlu olacaklar..
Allah askina bu ne mantikdir benim icin Trabzon sampiyon olmadiktan sonra kim olursa olsun umrumda degil tabiki gönlümden gecen bir aslan vardir ancak bursada sampiyon olsa, fenerde sampiyon olsa benim icin ne farkederki..
tabiki takimimin maddi cikarlari, takimimin prestiji ve kisisel alerjim yüzünden bursanin sampiyonlugunu istemeyebilirim ama sampiyon olursada helal olsun derim, adam gibi adam ertugrul hocanin ellerinden öperim..
neden biz kendi basarilarimizla övünmek yerine, rakibimizin basarisizliklariyla dalga geciyoruz..
neymis fener 28 senedir kupayi alamiyor.. acik ve net söyleyim 0 28 senedeki türkiye kupasini bir lig sampiyonluguna degismem bunu 28 senedir sampiyon olamayan trabzonspor taraftari ben diyorum..

El Emin 05-10-2010 09:39

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742271)
Beyler bi maç muhabbeti için birbiriniz kırmaya değmez...
Lütfen artık şu işleri uzatmayalım...
Herkes bi adım geri atsın sorun felan kalmaz...

Abi kupa lafı sokuyun arada sonrada geri adım atın diyorsun:):):) Senden korkulur İbrahim abi.:hihi2::hihi2::hihi2:

Dünkü maçta hile vardı diyen mantık akıl kafa her ne deniliyorsa denilsin şike vardı diyorsa ALLAH o zekanın şerrinden bizi korusun.Fenerbahçe hakkıyla bir oyun sergiledi ve kazandı fakat biz artık alıştık.Bizim abiler arasında bir sohbet var.Bir fenerbahçeli abimiz var geliyor diyor ki ya abi gördün mü fenerbahçe beşiktaşa 4-1 yenildi.Abi hemen diyor şike var.Diyor abi ne şikesi zaten beşiktaş kazandı aynen bunların mevzusu da o fenerbahçe kaybedince kötü yenince şike var.Ey Rabbim sen sabır ver her açıdan günümüzde Türkiye de yaşamak zor.

El Emin 05-10-2010 11:19

ZEKİ ÇOL

Şampiyon gibi oynadı, eze eze kazandı

Fenerbahçe, çok zor görülen bir maçı akıllı, verimli, etkili, iyi futboluyla ve ezici bir skorla kazandı. Önemli bir engeli daha aştı ve artık şampiyonluğa çok yaklaştı. İnancını, hırsını, mücadelesi ve becerisiyle birleştirdi. Şampiyon gibi oynadı.
Ankaragücü ise beklenenin, sanılanın tam aksine oyuna, hele de ilk golü yedikten sonra hiç tutunamadı. Kolay pes etti ve onca iddialı söylemlerinin karşılığında tam bir hayal kırıklığı oluşturdu.

Maç, aslında 90+2'de değil, ikinci yarı başladığında bitti! Dakika 46'ydı. Emre sağdan korner atışı kullandı. İkinci direkte Güiza yükseldi. Yanında, onu kontrol etmekle görevli İlhan vardı. İlhan hareketsiz kaldı. Güiza kaleye paralel vurdu. Top öne çıkan Serkan'ın göğsüne çarptı, yön değiştirdi ve fileler ikinci kez havalandı.

O golle F.Bahçe iyice rahatladı. Artık puan kaybetme şansı yok denecek kadar azdı. Çünkü oyun, bu golle tam da onun istediği bir şekil aldı. Zaten iyi savunma yapıyor ve tam 8 maçtır ligde gol yemiyordu. Son dönemlerdeki en güçlü yanı savunmasıydı. O savunma karşısında, A.Gücü ilk yarıda pozisyon dahi bulamamıştı. Daum, ikinci yarıya Alex'i çıkarıp Cristian'ı oyuna alarak başlayınca, orta alanın direnci doğal olarak iyice artacaktı. Onun içindir ki, o golle F.Bahçe maçı 46. dakikada tamamen koparmıştı.

Oyun, hafta içi yaşanan gelişmeler nedeniyle biraz gergin başladı. A.Gücü orta alanı kalabalık tuttu, sürekli alan daraltarak F.Bahçe'nin oyun kurmasını engellemeye çalıştı. Ama Geremi-Mehmet Çakır ikilisinin savunduğu sağ kanattan etkili ataklar yedi. Vederson o ataklardan birinde son derece iyi bir orta yaptı. Güiza elverişli durumda topu auta attı. 23. dakikada ise tıpkı ikincisinde olduğu gibi yine duran toptan F.Bahçe'nin ilk golü geldi. O korner atışını kullanan Alex, kafayı vuran ve bu sezon ilk golünü atan da Mehmet Topuz'du. Topuz'u kontrol edemeyen ise, yine ikinci golde Güiza'ya rahatlıkla kafa vurma şansı tanıyan İlhan. İlk gol F.Bahçe'ye derin bir nefes aldırmıştı. İkinci gol kontrolü tamamen ele geçirmesini sağladı. Zira A.Gücü bu golle oyun disiplininden iyice uzaklaştı. Çok adamla hücuma çıkmaya kalkınca arka alanda önemli boşluklar bıraktı. F.Bahçe bundan iyi yararlandı. Ani ataklarda yine tehlike oluşturdu. 67. dakikada ise Cristian'ın golüyle skoru noktaladı. Ve avantajını son maça taşıdı.

ALmi´ 05-10-2010 11:36

Öyle ya da böyle Fener şampiyon olacak. Son Beşiktaş maçında yaşananlar beni fena halde üzse de yine de olan oldu.Tekrar tekrar bu konuları açmaya, birbirinizi kırmaya hiç gerek yok.
Asıl D.bakırspordan 3 puan alıp kendini şampiyon ilan eden Bursa, Fenerden kat kat daha bedava almıştır maçını.
Çirkef bir taraftara sahip olan (d.bakırlılara pkk dısarı) Bursa olacaksa şampiyon , Fener olsun çok daha iyi.

El Emin 05-10-2010 16:59

Hipermuhafazakar ağzını topla burası dingonun ahırı değil ve böyle istediğin gibi hakaret savuramazsın.

All times are GMT +3. The time now is 19:54.