![]() |
S.A.
Selamun Aleykum. Ben Yunus DURAN Diyarbakırlıyım. Geçen ay 18. yaşıma bastım. Bu sene lise bitti. Devamlı foruma takılan bir arkadaşım bana önerdi.Kendi çok memnunmuş. İnşALLAH benim içinde hayırlı olur. A.E.O.
|
Ve Aleykumselam...
Hoşgelmişsiniz... |
hosgeldin hewalim.. insallah daimi olursun, bu arada kimmis sana siteyi öneren arkadasin cünkü bana arkadasini söyle, sana kim oldugunu söyleyim :)
|
Eyw. hoş bulduk.
|
aleyna aleykum selam
hoşgeldin hayırlı paylaşımlar hemşerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vealeykümselam Hşgeldiniz kardeşim...:gül:;1
|
Alıntı:
|
Aleyküm selam.
Hoşgeldiniz. |
Aleyküm selam.
Hoşgeldiniz. |
Aleykum Esselam Hoşgeldiniz...
|
Hoş Bulduk.
|
Bende dahil sizin hemşerileriniz çok forumda..
|
İnşALLAH daha çok olur. Yanlız forumda değil, kendi hayatımızdada AK Parti için çalışıyor gerektiğinde tartışıyorum. Ama fark ettim ki uğruna en yakın arkadaşlarım ile bile tartıştığım parti hakkında bende yeterince bişey bilmiyorum. ;ı:
İnşALLAH hayırlı olur. |
Ve aleyküm selam. AK Parti Forum'a hoşgeldiniz. İyi Forumlar dilerim.http://img571.imageshack.us/img571/6...yensmiley1.gif
|
ve aleyküm selam,hoşgelmişsiniz...
|
ve aleykumselam..
hoşgelmişsiniz kardeşim... İnşaAllah sizde içten gibi sevilirsiniz... |
Aleykumselam hoşgeldiniz...
Umarım Muhammet kardeşim gibi daimi olursun ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Yunus aga bir şey olursa Bak Ahmet abiye gidiyorsun...:) Bu ahmet abi bizim ahmet abi gibi değil rahat ol....:w: Onuda çekelim foruma 3 aya yola gelir...:w: |
dogru diyor muhammet baksana muhammet nerdeyse bir senedir forumda.. anca anca yola soktuk :)
|
Alıntı:
eyvALLAH abi...:ağla::ağla::ağla: |
Aramıza hoşgeldin :gül:
|
Aleykümselam...hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar |
Ve aleyküm selam hoş geldiniz,hayırlı forumlar...
|
Aleyküm Selam hoş geldiniz...
Referansınız oldukça sağlam... İnşAllah daimi olursunuz...Hayırlı forumlar... |
Alıntı:
Alıntı:
|
ve aleykümselam kardeşim hoşgeldinnnn..
|
Güzel hoşta bu yunus nerde.. Nereye kayboldu..
|
Hepinize ayrı ayrı teşşekkür edrim. K.bakmayın!! Cevap yazamadım babam bağlantıyı iptal etti.:ağla: Anca pc başına geçebildim. Hakkınızı helal edin.
|
Ve aleyküm selam kardeşim hoş geldin sefalar getirdin.Muhammedin referansıyla geldiysen sende en az onun kadar bizlerle olacaksın eminim hayırlı olsun üyeliğin :) Daimi olacağına ben inanıyorum ;1 |
Alıntı:
|
Aleykumselam , hoş geldiniz..
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:12. |