![]() |
Saadet Partisi'nin İftarında Olay Var!
Saadet Partisi'nin iftarında olay var!
Saddet Partisi iftarında korkulu anlar! Erbakan'ın adamları iftar yemeğini bastı; sofraları dağıttı!.. Ortalık savaş alanına döndü!.. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğini basan 50 kişilik grup, Erbakan'ın gönderdiği telgrafla birlikte slogan atmaya başladı. 'Mücahit Erbakan, Numan İstifa', 'Hocamız bizim şerefimiz' sloganlarıyla Numan Kurtulmuş'un oturduğu masaya doğru yürüyen 50 kişilik grup, yeni iftarını açmaya çalışan misafirlerin tepkisi üzerine iftar masalarını dağıtmaya başladı. Korkulu saatlerin yaşandığı iftar sofrasında olayların büyümemesi için Numan Kurtulmuş, eşi ve kurmaylarıyla birlikte salonu terketti. Kurtulmuş'un ayrılmasının ardından salondan çıkmayan grup, tüm misafirlerin önündeki yemekleri dağıtarak ortalığı savaş alanına çevirdi. İnternet Haber'e konuşan Numan Kurtulmuş, "Her şey ortada çok üzgünüm." dedi. İnternet Haber 21.08.2010 |
Bence bu olayın arkasında Erbakancılar değil Numancılar var ...
|
Alıntı:
Böyle bir emir vereceğini sanmıyorum erbakan hocanın... Ama partide HUZUR kaçmış cihannur MUTLULUK lazım sanki :) |
kim varsa yazıklar olsun ona..
ramazan ayında değilmiyiz. biz kardeş değilmiyiz. sorunları böyle mi çözecekler. bitaraf olarak gerçekten yazıklar olsun... |
görüntüleri izledim.. gercekten ibretlik Allahin kelami okunuyor bazi bedbahtlar taht kavgasi yapiyor..
Ne diyeyim bu is iyice cirkinlesmeye basladi ama Rabbime sükürler olsun ki Mücahidlerin yüzünü bize cok iyi gösterdi!.. |
Numan Kurtulmuş Canını Zor Kurtardı!
Numan Kurtulmuş canını zor kurtardı!
Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü!.. Masalar devrilmiş, iftarlıklar yerlerde... Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftar yemeğinde Numan Kurtulmuş'u protesto eden bir grup ile protestoya tepki gösterenler arasında kavga çıktı. İftarın düzenlendiği WOW Otelinin salonu savaş alanına döndü!.. Masalar devrildi; iftarlıklar yerlere saçıldı! Davetliler korku içinde kaldı. Numan Kurtulmuş'un kurmayları erken hareket etmeseydi, Kurtulmuş zor anlar yaşayabilirdi. Çünkü göstericiler tarafından Kurtulmuş'a fırlatılan bir tuzluk, Pakistan Başkonsolosu'nun alnını teğet geçti. Ayrıca, Kurtulmuş'un oturduğu protokol masası resmen yerlebir edildi!.. Masa üzerinde bulunan; tabaklar, çatallar, bardaklar hepsi yerlere fırlatıldı. SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ? Salonda konuşulanlara göre bu saldırı organizasyonunu Oğuzhan Asiltürk'ün organize ettiği, olayları tetikleyenin ise Necmettin Erbakan'ın gönderdiği söylenilen telgraf olduğu iddia edildi. Telgrafın Erbakan tarafından gönderilip gönderildiği halâ netlik kazanmasa da, telgrafın sonunda bulunan 'Efsane Başkan' ifadesi kafaları iyice karıştırdı. GAZETECİLER DARP EDİLDİ Olayı görüntülemek isteyen basın mensupları iki grubun arasında kalarak darp edildi. Yaşananların ardından darp edilen gazeteciler olaya tepki göstererek salonu terk ettiler. EYLEM SÜRÜYOR Polis olayı yatıştırmaya çalışırken, protestocu grup ise sloganlar eşliğinde eylemini sürdürüyor. İnternet Haber 21.08.2010 |
Cihannur kardeş daha önce belirttigin düşüncelerien katılamaya başlıyorum artık.
|
NE fitneymiş arkadaş :)
kim soktu acaba araya :) ahh şimdi mgf de olmak vardı :) |
gözleri dönmüs adamlarin.. numan hocanin canina kastediyorlar, kim bilir buda onlarin cihadinin bir parcasidir!
|
Mücahid Erbakan, Mücahid Milli Görüşçüler..
(Ben o söylediklerine öyle bir şey söylerdim böyle cuk oturacak ama forumda da söylenmiyor ki) Aferin benim mücahidlerime...Kesin yine bahçede toplanmışlar hoca tam çıkacağı anda şimşek falan çakmış mücahidlerimde almış mesajı hemen numan hocaya saldırı hurra...Heyt Aslan yavruları Aslan.. Birader biri fitneyi soktu bir soktu pir soktu parti kendine gelemedi :D Ne fitneymiş ya hu. Güzel demiş kolera; "Biliyorum, kul yaptı sanıyorsun, Zalimi zalim kuluna kırdırır, kelak." |
Alıntı:
erbakan hocanın yapacağı iş değil bu... kraldan çok kralcı üç beş holigan işte... |
Alıntı:
|
Arkasında kim olursa olsun,kafirlerin dahi cesare edemediği şeyi yapıp iftarı basmak ne demek ? Nimetlere saldırmak ne demek ? Bu emri anca dinsiz,şeref yoksunu birisi verebilir benim gözümde.
Allahtan korkusu olmayan birisi yapar bunu anca. Arkasında kim varsa Allah cezasını versin,Erbakan varsa onun,Kurtulmuş varsa onun. Partileri uğruna yaptıklarını bu pisliği sevap olarak görüyorlardır eminim. |
Alıntı:
Hangisine katılıyorsunuz kardeşim? http://img819.imageshack.us/img819/9...iyensmiley.gif Milli Görüşün yeni partisinin adı Huzur Partisi mi olsun yoksa Mutluluk Partisi mi olsun? http://img341.imageshack.us/img341/5459/dnensmiley.gif |
hayır akpartinin çakması diyordunuz ya.
Numan başkanla bu yolda ilerliyor. |
Alıntı:
sarıgülle baykalın kavgalarını hatırlattı bana... |
kavga acısından benzetmedim.
sayın akıncı.. kavgalar her partide var.her... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Numan hoca kongreye yeni bir liste ile gelmiştir .ikinci liste ile yani beyaz liste ile. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Acizane görüşlerim bunlar. |
Alıntı:
|
İftarı basan bir grup
Tam eşkiya bunlar Milli görüş oldu milli dövüş |
Aferim...
Bir Ramazan'da İftar sofrası basılmamışdı oda oldu... |
|
bu fanatiklere sorsak cihad ettik derler.
|
utanıyorum bu terbiyesizlerden, yazıklar olsun.
50 yaşında olan, kendini bildi bileli milli görüş camiasında olan bir kişi olarak bu yapılanlardan dolayı yerin dibine girdim. Bu terbiyesizliği yapanlar, bu ahlaksızlığı yapanlar milli görüşçü olamaz, milli görüş terbiyesinden nasibini almamış odunlardır bunlar! Hiç kimse erbakan adına bu ahlaksızlığı yapmaya kalkmamalı! Erbakan hoca gidin iftira basın mı dedi? gidin partinin genel başkanını protesto edin mi dedi? Siz kimsiniz? kendi kendinize böyle bir terbiyesizliği yapma hakkını nerden alıyorsunuz? Erbakan hoca bunu yapın dediyse bunu ispatlamalılar, ya da hem erbakan hocadan hem numan beyden hem de tüm milli görüş camiasından özür dilemeliler sonra da milil görüş camiasından defolup layık oldukları dağlara gitmeliler! |
Alıntı:
Ramazan İftarına saldırmak ne demek... Nasıl Müslüman bunlar... Oruç tutanların yemeklerini deviriyorlar...? Ciddi Ciddi sorgulamak gerek ne demek bu...? |
Alıntı:
Teşkilatın ona güveni kalmamıstır.Ve kongre istemektedir.Bnun işi kılıfına uydurarark engellemiştir.Teşkilat Onu istemiyor..Gitsin demiyorum da kafalar allak bullak kongre kesinlikle şarttı. Kongreden belki de yine kendi çıkacaktı.Neden yapılmıyor.800 delegenin imzası vardı. Numan k. arkasında kimler var?Bu cemaati bu kadar karıstırmayı nasıl başardı.Ve neden karıstırdı.İlla da kongre yapacagım dedi.Hoca yapmayalım dedi ama o istedi ve onu kırmadılar.Sonrası corap sökügü. off ne bileyim. Hoca dan vazgecemem.Ama onu da seviyorum. |
Alıntı:
|
terbiyesizlik
samimiyetsizlik bilinçsizlik....... Allah hidayet versin.. |
Alıntı:
Numan beyin hatası olabilir ama her hata yapana gidip böyle iftarı basacağız, mitingi basacağız diye bir şey olabilir mi? Hatanın düzeltilme yeri kongredir. Hoca yapmayalım demiş numan bey yapmış, bunu bu şekilde mi düzelteceğiz? Çok çok büyük bir yanlış çok çok büyük bir terbiyesizlik. Erbakan hocadan asla vazgeçmem aynen senin gibi söylüyorum. Ama numan beye yapılan da terbiyesizliktir. Bu şekilde devam edilirse MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ başkalarının müdahelesine gerek kalmadan tarihin derinliklerine gömülür gider! Tekrar edeyim: Bu yapılan terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır,iftar basmak nerde görülmüş? masaları devirmek, yemekleri yerlerde süründürmek nerde görülmüş? Bu mudur milli görüşçülük? Gerçekten çok büyük utanç içerisindeyim bu odunların yüzünden! Teşkilat istemiyorsa yapılır yeni bir kongre olur biter. Allah korusun şu saatten sonra yapılacak kongrede kan gövdeyi götürür! Bu olmaz diyebiliyor muyuz? ben diyemiyorum artık. UTANIYORUM! Alıntı:
Ama terbiyesizliklerine, edepsizliklerini sorgular ve çok net yazarım ki bunlar terbiyesizdir. |
Abi Müslümanlığını sorgulamk değilde...
Böyle bir şeyi neye dayanarak yaptıkları önemli... Birde savunan bir güruh var... Terbiyesizlere terbiyesizce destek oluyorlar... Yok hoca illa söylemez... İma edebilir falan... Bunlar şık şeyler değil... |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Erbakan hocanın nezaketine, zerafetini herkes biliyor takdir ediyor. Böyle bir mikropluğa, böyle bir edepsizliğe erbakan hoca asla onay vermez. (ama hiç bir zaman bukonuları yazarken sorğularken bunlar nasıl müslüman vs. yazmam, hoşlaşmıyorum bu tür yazılardan) |
Erbakan hoca aynı saatlerde kocaelide antikkapıda iftardaydı. Keşke olayı kınasaydı .
|
Alıntı:
http://habervaktim.com/galeri/resimler/8893860032.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kimin bu çirkin davranışta, olayda ne kadar parmağı var bilemiyoruz ... Lakin nasılki bazı chpliler Atatürk ve laikliğin arkasına sığınıp kendi içlerindeki iğrenç düşüncelerini, fikirlerini Atatürke ve laikliğe mal edip, çirkin hareketlerde bulunuyorlarsa... Aynen burdada öyle bir durum var birileri Hocanın arkasına sığınıp Hocanın adını kullanarak , belki hocadan habersiz böyle çirkin bir eylemi gerçekleştirmişler.... İster hocanın haberi olsun ister haberi olmasın... İster bunu hoca yaptırmış olsun ister numan kurtulmuş... İster o haklı olsun, ister bu.... Sonuç olarak böyle bir şeyin çıkması hiç hoş değil ... Hoş olmasını bırakın tam bir rezillik ... Ben bu haberi ilk izlediğim zaman sadece chpye kurban olun demek geldi içimden... Çünkü chpde onca çirkeflik yaşandı, resmen başkanlarını çirkin bir şekilde sattılar ama yinede herkese hiçbirşey yaşanmamış görüntüsü veriliyor... Chp bunu yapabiliyor ama sözde müslümanım diye geçinen saadet partimdeki vatandaşlar ramazan sofrasını basıp etrafı dağıtıyor ... Diyecek bir şey kalmıyor Allah sizi affetsin .... Bir ak partili olarak çok derin üzntü yaşadım bu olaydan ... |
All times are GMT +3. The time now is 20:57. |