![]() |
Eylül Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
|
Eylül ayı anketimiz son zamanlarda aktif olan yeni üyelerimizden belirlenmiştir...anketimiz pazartesi oylamaya açılacaktır....bu zaman zarfında forum üyelerimiz adaylarımızın mesajlarını daha iyi değerlendirme fırsatı yakalayacaklardır.
|
Yeni üyelerin içinde en aktifler seçilmiş,bu yüzden hemen oy kullanımı yapılmaz,ay sonuna bırakılır daha çok diye düşünüyorum :)
Alışık olmadığımız cinsten olmuş seçenekler, yani tanıdık yok,bakalım hayırlısı :) Gözüme doluşan 2-3 isim öne çıkar kesin. |
Liste heyecan verecek. Emeğine sağlık Canım.;1
|
Evet sevgili arkadaşlar anketimiz oylamaya açılmıştır..
Listede olan arkadaşlarımızın birçoğu aramızda yeni..oylama yapraken aktif olmaları,paylaşımları ve yorumlarını gözardı etmeyelim... |
HAdi hayırlı olsun...
İlk oylar benden... ikra hazançiçeği ve buzula verdim oyumu... hızlı bir giriş yaptılar foruma... |
bedevi, hazancicegi, ikra, buzul, nrsbh
Hayirli olsun insaAllah. |
Tüm arkadaşlarımızın gayreti takdire şayan şuanda BeDeVİ
ve matilla favorim...ama oy vermek için daha erken diyorum..bakalım sonuçları merak ediyorum şimdiden :) |
malesef anketteki bazı üyeleri hala tanımıyorum.
hazançiçeği, ikra, nursabah'a verdim oylarımı.. hazançiçeği fransadan ya, 20 tl lik konuşma süresi kazansa nasıl alacak ödülünü onu merak ettim ;D |
Alıntı:
|
:) bende kullandım..
|
Alıntı:
|
Nursabah kim :)
Kontör devri kabul edilmiyor :) |
en altta nrsbh
hazançiçeği 1.olursa madem kontör yollayamayacaksınız o zaman hesabına 10 euro yatırın ;D |
beklemedeyim...
aklımda şuanda isim belirmedi... |
Alıntı:
Bakalım birinci olusa kendi fikrini beyan edecektir...kendimizi boşuna yormayalım :) |
Hazançiçeği ve İkra için kullandım oyumu hayırlı olsun;1
Yine listede yokum bu bayramda yok bana kontör :ağla: herzamanki gibi alışım yani;ı: |
Gönlüm 'matilla' arkadaşın kazanmasından yana çok paylaşımcı kendisi gördüğüm kadarıyla .
|
İKRA Demek istiyorum... ;1 |
ikra, hazancicegi, matilla,nrsbh ve tabiki her yorumunu takdirle takip edip, zevkle okudugum bedevi ;)
|
Beni onure ettiniz Sayin Yônetim...cok tesekkùr ederim :)
Listede ismimi gôrecegimi hic beklemiyordum dogrusu, sasirdim :şaşkın: bu cok erken diye dùùsnùyorum aslinda,henùz cok yeniyim,biraz zaman gecseydi :ayutandım: biraz tanisaydiniz... Listedeki tùm arkadaslar icin Hayirlisi... Gönülden - AKıncı 34 - akgurbetci - Beylerbeyi - siyah gül 07 - Mavera- hepinize tesekkùr ederim ;1 Allah razi olsun. |
oyumuzu verdik başarılar herkese :)
|
Herkese verdim ayrı gayrı yok bende...:)
|
Oy kulanmayı düşünmüyorum. Boykot edecem bu ay..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bukadar da açık sözlü olunmaz ki :neki: Nun sen bakma Fırat'ın yazdıklarına :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bitaraf olan bertaraf olur... |
ankette bulunmak gerçekten mutluluk verici bir durum..bu anketin sonucu bana forumdaki icraatlarımın sonucunu gösterecek..benim için bu yönden önemli..bundan dolayı oy veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ederim..hepinize hayırlı ak günler diliyorum..
|
Buz-uL'a oy kullandım...
Hayırlı olsun bakalım... |
Bayramdan sonraya bırakıyorum tercihlerimi.
|
Oyumu matilla ve Bedevi'ye verdim...hak eden arkadaşım kazansın inşallah..
|
kullandık
|
Yeni üyelerin varlığı çok manidar olmuş.
Oylamaya bir müddet sonra eşlik ederiz hele bir ortalık kızışsın. :) |
bana oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ederim...bana oy veren kardeşlerimize de ayrıca şükranlarımı sunarım...:)
|
Oyumu kullandım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
|
Evet Eylül ayını yarıladık oy kullanmayan arkadaşlarımızı oy kullanmaya bekliyoruz...
Bu bölüm biraz sönük kalmış :) |
ben daha kullanmadım...
kararsızım!!! |
listeye eklediginiz için teşekkür ederim yalnız..... ben foruma pek vakit ayıramıyorum günlük 1 saat falan anca. o da konuları okumakla ve elimden geldigi kadar yorum katmakla geçiyor. ben derim ki foruma daha çok emek veren biri birinci olsun. bunu da göz önünde bulundurun oy verirken....
|
All times are GMT +3. The time now is 20:45. |