![]() |
Ekim Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır...
|
liste bayagi saglammis :) bu listede dereceye girmek, türkiye nin ab ye girmesi kadar zor :)
|
artık yavaş yavaş tanıdığım için forumu anladım ki çok çekişmeli bir anketle karşı karşıya kalacağız sanırım..:)
|
Kendine oy vermek yok ha baştan söyleyim :)
|
hüdaverdi,özgün genç,beylerbeyi,fırat,unnamed ve noktaların efendisine gitti oyum...
bu listede bizi siler süpürüler... bakalım nasıl sonuçlanacak... |
Alıntı:
|
Hoba tek oy demiştik...
neyse... Oyları bekliyorum dostlar... Sıkmayın canımı gece gece...;D |
Hem Toprağımmmmmmm yok...:(
|
Alıntı:
|
oy vereceğim kişiler bellidir...
|
Çok çekişmeli geçecek herkese başarılar ;1
NUN'u özellikle koymadık oyları siler süpürür diye :) |
daha simdiden cekisme basladi :).. sanirim oylama cok kilpayi belli olacak bu acidan her türlü pazarliga acigim.. :D
|
Özgün Genç, Beylerbeyi, Akıncı_34, Ak_kelebek, Fırat, Noktaların Efendisi, Furkanca Bakış...
oylarımı verdim... hayırlı olsun... |
maşallah liste o biçim :)
|
liste iyide...
bu çoklu oy hiç olmamış ki... şahsen tek oy olsa görecektiniz o zaman...:) |
Sınır olsaydı keşke 5 kişi ya da 3 kişi falan insanın herkese veresi geliyo:)
|
Alıntı:
|
Ne alaka toprağım ya...
Karışmasın diye Toprağımmm'a üç meli yazıyorum yaf...;D Ooo şimdi bide bu dert var...;D |
anketteki favorilerim firat, özgün genc ve beylerbeyi gerci anketteki cogu arkadas birbirinden degerli ancak bu 3 arkadas bir adim önde gibi görünüyor..
tabiki arkadan noktalarin efendisi, hüdaverdi, furkanca bakis da öne cikarsa hic sasilmasin he birde her anketin önde bitireni almiyi gözardi edersek ayip etmis oluruz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hediyeside benden olsun söyle okkali birsey :) |
Alıntı:
31 ekimden önce yapılacaksa da KPSS ye yönelik sorular olsun ;D |
onu geçcen ben varken özgün tırıstır...;D
hiç zorlamam bile kendimi... adam sikletim değil kusura bakma...;D |
Alıntı:
toprağım iyimisin yaf... alınganlık ilerlemiş galiba sende... |
Alıntı:
hediye olarakda nokia 6700 düsünüyorum o acidan cekismeli ve zor bir yarisma olsa güzel olur.. bu arada ibrahim abi gecen aklima geldi benim sana bir telefon borcum var diger sitede kazanmistin, gelince görelim yada postalayim yoksa icimde ukde kalir.. |
Alıntı:
yani aslında ben de almazdım ama madem ukde kalmış bilmem nerende, yardımcı olmak lazım sana da ;D |
adres yollarım sen kargoya ver ben alırım...;D
zaten telefonum bozuldu... kardeşimle hır çıkıcak... yolla telefonumu...;D |
Alıntı:
ulaşmak için 40 takla atıyoz bazen ;D;D |
Alıntı:
|
bak ben değil dostlar istiyor...;D
adamlar bana ulaşamıyor... gör halimi gör...;D |
Alıntı:
6/6 sok. Numara 14 Bağcılar/İstanbul...;D İbrahim Ethem Yüksel... |
Alıntı:
|
Alıntı:
aman neler duyuyorum peşmerge...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yat camura yat camura.. hatirlatirim msn de geyik yaparken ahmet abicim gel bir okey atalim dedin bende oglum öyle bosuna yenmek olmaz dedim o halde yenilen, yenene begendigi kitaplari ismarlayacak dedik.. tabiki her zamanki ben kafana kafana vurdum ama ne kitap geldi ne selam :) |
Alıntı:
murat bir nevi benim elimde büyümüstür.. ben bunun cocuklugunu bilirim sümüklü sümüklü komunist forumlara takiliyordu o zamanlar daha bir saygiliydi bana abi cekiyordu ama sonradan komunistlerle hasir, nesir olunca huyuda, suyuda degisti :) |
vay bebe vay...;D
neler duyuyorum lennn peşmerge...;D |
Alıntı:
yok okeyde yendiğini hatırlıyorum da. kitabına mı oynamıştık harbiden :hmm ben bişeyine de oynamam gerçi ama, rüya felan görmüş olmayasın ;D |
Alıntı:
az daha sıkıştırsak neler dökülecek neler... sus peşmerge sus...;D |
All times are GMT +3. The time now is 03:59. |