![]() |
Devlet Bahçeliden Piskevit Açılımı
|
:hihi2::hihi2:
|
Erhan bunu beğendi. (:
|
Sizin tabirinizle sesli güldüm :hihi2: ;D
Süper ya. Piskevit :w: |
pauahahahah ya bu adamı seviyorum yemin billah ya :D
|
Alıntı:
|
Body çalışıyormuş muhammed :)
|
Alıntı:
Hani komik-gereksiz açıklamaları da olsa gerçekten bir fikir adamı olduğunu düşünüyorum,saygı duyuyorum :r |
Beğeniyorum Derken Açıklayın Biraz Malum Adam Bekar (; Kaset Partisi Üyesi CcC'den Gelip Siteye Girenler Yanlış Anlar. (;
|
En büyük seçim vaadi yahu her aileye bedave piskevit :D analar babalar rahat rahat piskevit alacak buda kemalden :D
|
Biri bahçeli reyize piskevit alsın ya lütfen :hihi2:
|
adamin evinde televizyon var cocuklari televizyona bakiyor ama yiyecek piskeviti yok, buda güzelmis :)
|
Haklı adam beyler hükümet istanbula kanal açacağına çocuklara piskevit alsın:karizmatik:
|
huahahahha geberdim yine ya :hihi2:
|
biri bime götürsün şunu orda ucuz piskevit var;D
|
gencler bu piskevitin kaci, kac para?
|
abi bimin var çok ucuz koca petibör 1,50 mi ne....
siz piskeviti alın ben sütünü alırım...;D |
o zaman yarin törenle bir kutu piskevit yolluyoruz bahceliye hatta durun ben bunun haberini yapip medya kuruluslarinada yollayim, bomba olur :)
|
de hayde...
olmadı bebesinide alalım... onların tadıda güzel... yardımcı olun arkadaşlar çerez filanda koyalım pakete;D |
o bebenin harbi tadi güzel.. hanim, oglana aliyordu aksam ben hepsini bitiriyordum sabah kalkinca zilgiti yiyorduk :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Yav gerçekten seviyorum adamı ne hikmetse var adamda şeytan tüyümü var ne var bilmiyorum ama bu adamı seviyorum..:w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye tarihinde Akparti kadar şanslı bir parti daha varmıdır acaba? Muhalefete bak ya.. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin Cumhuriyet HAREKET Partisi... Kılıçdaroğlu Reklam; http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...UfGcZ_hfQA&t=1 Muhalefet kardeşim, dilerim ki pisgevitsiz kalmayasın, karnın tok olsun, zihnin açık... mitinglerde 40'ı rahat bulasın! Ben Kemal Kılıçdaroğlu CHP varsa Herkese Var! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...Bztka_Mcag&t=1 :karizmatik: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz piskevit yemeye devam edelim diyorum..:) |
bebe piskeviti yiyelim diyorsun gerci senin yasa uygun o piskevitler :)
|
Alıntı:
Abi sende hep ya ifrattasın ya tefritte...Bak benim gibi yaşını yaşa..:):hihi2: |
ara, sira cocukla cocuk olmak gerekir :).. daha bende neler var sen bir bilsen cocugun cikolatali yogurtlarini yürüten ben sonra cocuga izlettiriyorum bahenesiyle caillou bakan ben :)
|
Alıntı:
Yav ama abi yenilmeyecek gibide değil meretlere hazırlananlarda çok güzel oluyor..:w: |
Muhammed hep açık veriyon keko :D
|
Alıntı:
Ye tadını gör ondan sonra konuş keko fena ya..:) |
piskevüt reklamında oynatmak lazım bahçeliyi iyi becerir bu işi;D
sorada anneme döner derim ki anne nie bizim evde piskevüt yokk:( |
Kemal Bey'den çılgın proje;
Biiiz Bahçeli gibi halka kuru kuru piskevit dağıtmayııızz, eveeet şimdi çılgın projemi açıklıyorum; Her aileye piskevit veeeee 50 kg çaay halkımız piskeveti rahat yesin diye, herkez rahat bir nefes alacak... Ben KEmal kılıçtaroğlu... :D |
çocuktan bahsederken bizimkiler yegana o meyveli yoğurtlardan almışlar...
ne zaman bilmiyorum ama... neyse gçen dolbı açtım sigara altı ne yapsam diye bakarken o yoğurdu gördüm dedim yiyeyim... aldım çay kaşığını daldırdım kaba ağzıma attım, aman Allah'ım bu tat ne... ıyyyy...bütün iştahım kaçtı... o sıra son kullanma tarihine bakmak aklıma geldi... yaklaşık 2 hafta geçmiş... dedim yazıklar olsun.... bu arada yaklaşık 3 haftadır bekar hayatı yaşıyorum:( |
yav sırf bisküvimi...
yengem yeğenlere böyle muz falan ezerdi işte bazı meyvaları mixere falan atardı... dua ediyodum veletler yemesin diye :) |
Alıntı:
Evet abla kesinlikle hep bizle kalsınlar, böyle muhalefet dostlar başına dedi zaten bugün Sayın Başbakan =) Tüm siyaset bilimciler bu konuda mütabıklar zaten abla yarın meydanlar piskevüt piskevüt diye inleyecek :w: |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:37. |