![]() |
Flaş flaş flaş ! fener kümeye düşürüldü
Puhahahha
|
Allah iyiliğini versin muhterem nasıl sevinmiştim oysa ki hayallerimi yıktın vallaha :D
|
:)
O da olur :) |
Olcak olcak şimdiden hazırlık yapalım dedim ;D
|
Alıntı:
|
:w::w::w:
Neden insanları erkenden sevindiriyorsun hüdaverdi :kızdım: Bende ne keyifle tıklamıştım halbu ki konuyu:ağla: Bu yaptığına istinaden hemen senden beğeni bekliyorum:hmmÇabuk :hmm:evet: (kutlamaları beraber yapıcaz:w::w::w: ) |
fener düşsün kuşlarımı özgür kılacağım :w:
|
anti uzantılı paylaşımşarım silinmesi grekemiyormu..zira bir zamanlar bende aynı şekilde konu açmıştım anti olduğundan silinmişti...yoksa kişiye özel uygulamamıydı??
|
Anti paylaşımlar ne yazıkki yasak gençler :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
komik değildi.
|
yavuz bana ben yavuza destek veriyorsam konu kapanmıştır..dağılabilirsiniz:)
|
dağılın ! :)
|
Konu başlığı gayet olumludur. Sorun kalmamıştır :D
|
Alıntı:
|
Uzayın !
Olay kontrol altında... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nereye uzayalım yavuz'cum ? konu başı mı olsun,konu sonu mu? :w::w: |
elbet aziz başkan çıkacak o zaman görürsünüz gününüzü :) adamın suçu belli :)
|
Puhaha rezillik vallahi :w:
|
Bu şike skandalı Fenerbahçe'nin tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Fenerbahçeliler için Fenerbahçe'nin küme düşürülmesinden daha acı olan şey, Fenerbahçe'nin rakip takımlarını tutan pek çok kişinin Fenerbahçe'den muhtemelen Şikebahçe diyerek bahsedecekleri ve Fenerbahçelilerin de bu söze cevap veremeyecek olmalarıdır. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve şikeye karışan Fenerbahçeli yöneticiler, 104 yıllık Fenerbahçe kulübüne yazık ettiler.
|
Bundan ne anlıyoruz arkadaşlar ; Parayla saadet olmuyor... ;D
|
Alıntı:
Şimdi aziz yıldırım ceza almadan çıksa ve fener aklansa bu davada bundan sonra kimse fener şike yaptı diyemeyecekmi ? Türk futbolunun temiz olduğunu söyleyen ağır espiri yapar... 92 93 sezonu galatasaray ankaragücü munasebeti Gökdenizın galatasaray maçı sonrası galatasaray geçmişi unuttu itirafı Lig temiz değil şikeye bulasmamiş takım yok şu an fenere patladı üzerine gidilirse nelere patlar ama gidilemez... |
Kümeye la kümeye ;D
|
Daha bekleyin :)
Düşersek söylerim :) |
Dolandırıcılar spor hainleri terk edin süper ligi ;D
|
Yalan haber açmak yasak :)
Sil la konuyu :p |
Alıntı:
|
la bütün sezon gs ile dalga geçtik küme düşecek diye,adamların ahımı tuttu nedir ;D
|
Neremle gülsem şaşırdım dünden beri :w:
|
Yok hacı :)
Galatasarayın ahı tutsa şimdiye saraçoğlu yıkılmıştı :) O değilde fener maçları şike ile alıyorsa fenere maçları satanlarda şike yapmış oluyor :) Şimdi gs bjk ts demi şikeci :/ |
Alıntı:
|
Ağzımla gülüyorum yeterli olmuyor,vucut hareketleriyle gülüyorum yine yeterli olmuyor la ;D
|
Alıntı:
Hacı bizde şike olmaz. Baksana en temiz bizim takım :w: |
Sizi şikesizmi yenmişiz oyşş :)
Açıktım la kahvaltıya iniyorum ben |
Alıntı:
Fenerbahçe kulübünün bu rezaletten daha az hasarla kurtulması için şikeye karıştığı tespit edilen kim varsa, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dahil şikeye karışan tüm yöneticileri Fenerbahçe'den ihraç etmeleri gerekir. Böylelikle Fenerbahçe'nin kurumsal kimliğinin alacağı hasarı azaltmış olurlar. |
arada iki üç fenerli var..
fena kızıyorlar;D |
Beter ol beter zavallı fener ;D
|
Fanatiklik kötüdür fakat ateş olmayan yerden de duman çıkmaz keza sivaspor maçında gördük adamlar ağır çekimde oynadı resmen... Bir BJK'lı olarak Trabzonspor'un hakkının yendiğini düşünüyorum...
|
All times are GMT +3. The time now is 19:55. |