![]() |
en yakışıklı politikacı kim?
en yakışıklı politikacı kim bakalım görelim başka düşünceler varsa onlarıda şıklara ekleyebilirm
|
BÜLENT ARINÇ tabikii ::) ::) ;)
|
GÜL YÜZLÜ ABDULLAH GÜL....
|
bence mukadder başeğmez.....
|
SN. BAŞBAKANIMIZ BENCE :D
|
Seceneklerde baska bir politikaci olmadigi icin Recep Tayyip ERDOGAN i sectim.Simdi hakkini yememek lazim karizmatik bir baskan.
Ama asil cevabi isterseniz Cem UZAN(Sari sac,renkli goz daha ne olsun)bence politikayi birakip modellige baslasin. |
ÖNEMLİ OLAN YAKIŞIKLILIK DEĞİL ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIĞI BAŞARIDIR ŞİMDİLİK TAYİP BABA DİYORUM :) :) :)
|
Alıntı:
|
arkadaşlar yanlı davranmayın tabikide şıkların içinden en yakışıklısı ali babacan
|
Alıntı:
Recep Tayyip ERDOĞAN.... |
tabiki başbakanımız
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başbakanımızın karizması yeterli,bülent arınç ı çok sevdiğim için oyun bülent arınç a ama bu demek değildirki başbakanımızı unuttum.
|
3 kişide dennis bykal demiş !! :o :o
göz var nizam var onun neresi yakışıklı ya !! ;D ;D ;D |
Alıntı:
|
Receb Tayyib Erdogan karizmatik, Abdullah Gül sempatik, Bülent Arinc duygusal,Ali Babacan yakisikli, Deniz Baykal da itici dir ;)
|
Alıntı:
|
Bence Yakisikliliginin hic önemi yok
Laf Degilde Icrat yapan Meydanlarda Tiyatro Degil de, sorumlulugunu yerine getiren yani Meydanlarda Birileriiin Arkasindan atip tutupta sonra o arkasindan atip tuttugu ülkenin Lideri ile Görüstükten sonra söylediklerini yutmak bir tarafa iltifatlar yagdirmayan , yapacam deyipte geri adim atmayan, ülkenin cikarini bahane ederek Komsu ülkenin arkasindan vurmayan, Pkk Amerika ile ortak Düsmanimiz Diyerek Milleti kandirmayan, yapacagi Operasyonu Pkk yi Besleyen Ülkeye danisipta sartli operasyon yani sadece amerika nin istihbarati sartina bagli olarak yapmayan,yapmasi gereken operasyonu 1 ay sonrasina atarak sadece Pkk nin geriye biraktigi ufak Pkk lilarla yetinmeyen,ülkesini imf nin istegine göre yönetmeyen,IMF bagliligini Dis borclari bahane ederek Türkiye nin Dis borclarini katkatina yükseltmeyen,Peygamber efendimize hakaret eden Papa ile görüsmeyecegim diyerek sonra sözünü untupta Hava alninda ayagina kadar vararak karsilamayan,Filistin Hükümetinin Basbakanini Davet edipte sonradan Köse bucak kacip ve sonra Ampüllerin Üzerinin Örtülmesi ile basin Toplantisi yaptirmayan,Ihaleye katilan Yahudi is adami ile Görüsüpte Basin Tarafindan soruldugunda inkar edip te sonra dan Görüstügünü itiraf etmek zorunda kalmayan, |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu deli sacmasi yazina cevaplar ne iyi sekilde itinayla verilmistir ve verilecektir! |
Abdullah gül :) :) :) :)
|
Fiziken Tayyip Erdoğan, simaen Abdullah Gül..
|
Alıntı:
|
tayyip erdoğan tabikiii.. dünyanın 8. harikası o bitanecik basbakanımm ::)
|
Kesinlikle Sevgili Başbakanım Recep Tayyip ERDOĞAN.
|
oooo birrrrr karizma o bir yakışıklı işte ooooooooooooo recep tayyib erdoğan :D
|
İlk başta Recep Tayyip ERDOĞAN demiştim ama şıkları görünce tabiikiii de
BÜLENT ARINÇ http://images.habervitrini.com/haber...t_arinc_03.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı: