AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   İzmit'te Deniz Otobüsü Kaçırıldı..! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=157097)

depare 11-11-2011 21:51

İzmit'te Deniz Otobüsü Kaçırıldı..!

Deniz Otobüsü Kaçırıldı !

http://im.haberturk.com/2011/11/11/6...jpg?1321033708

İzmit-Gölcük seferini yapan Kocaeli Belediyesi'ne ait Kartepe isimli deniz otobüsünün üzerinde bomba olduğunu söyleyen bir kişi tarafından kaçırıldığı bildirildi. Kaptanın etkisiz hale getirildiği belirtilen deniz otobüsünde 20 kişinin bulunduğu öğrenildi.

Kaçırılan deniz otobüsü şu sıralarda Darıca - Tuzla arasında seyir halinde.

Deniz otobüsünün sahil güvenlik ekipleri tarafından takip ediliyor.

Yolcuların cep telefonunu da toplayan eylemcinin medyaya açıklama yapmak istediği bildirildi.

Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, mürettebatla birlikte deniz otobüsünde 20-21 kişinin bulunduğunu, eylemi gerçekleştirilen kişinin üzerinde bomba olduğu bilgisinin alındığını söyledi.

Karaosmanoğlu, eylemi gerçekleştirilen kişinin PKK'nın "silahlı kanadı" HPG üyesi olduğunu söylediğini, örgütün adının medyada yer almasını istediğini belirtti.

VALİ'DEN AÇIKLAMA
Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit-Gölçük seferini yapan yolcu vapurunun kaçırıldığını söyledi.

Vali Topaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde İzmit-Gölçük seferini yapan yolcu vapurunda kaptanın bulunduğu bölüme giren bir kişinin kaptanı rehin aldığını söyledi.

Vapurun kontrolünü ele geçiren kişinin İzmit Körfezi'nde vapuru dolaştırdığını dile getiren Topaca, ''Vapuru kaçıranların bir kişi olduğu net değil. Sadece kaptanın yanında bir kişi var. Güvenlik güçlerimiz olayla ilgili inceleme başlattı. Mürettebatla birlikte vapurda 20 kişi var'' dedi.

Kocaeli Valisi, sahil güvenlik botlarının gemiyi takip ettiğini, şu an için operasyon yapılmadığını, kaçırılan geminin izlendiğini söyledi.

Kaçırılan geminin havadan takibi için de hazırlıkların başlatıldığı bildirildi.

BAKAN ANKARA'YA DÖNÜYOR
Bu arada Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, olay nedeniyle Erzurum gezisini iptal etti ev Ankara'ya dönem kararı aldı.

Kaynak: habertürk

unnamed 11-11-2011 22:55

yok artık işe bak...
yazık günah oradaki insanlara...

Özgür Çağrı 11-11-2011 23:36

vay arkadaş bizim körfez artık büyük çaplı eylemlere sahne oluyor

alperenler 11-11-2011 23:44

Kaç saatir hala bir sonuca ulaşılamamış durumda.Deniz otobüsünun hedefinin İmrali olabileceği dahi düşünülüyor.

alperenler 11-12-2011 00:14

www.marinetraffic.com adlı siteye girin. Sağ üst köşedeki arama kısmına Kartepe yazarak gemiyi arayınız. Gelen sayfadan Last Position Received bölümünden Latitude / Longitude kısmındaki Kartepe adlı geminin seyir halindeki enlem ve boylamı gösteren linke tıklanarak (ÖRN:40.82543° / 28.97669° (Map)) Kartepe adlı gemiye ulaşabilirsiniz

İntifada 11-12-2011 00:27

oys pkk sicak denize indi

alperenler 11-12-2011 00:42

Şu deniz otobüsünü kaçıran gerizekalılar bari milli takım otobüsünü kaçırsalardı da bu kadar rezil olmasaydık.

onurcan 11-12-2011 01:20

http://www.marinetraffic.com/ais/tr/...ate=11/11/2011

burdan takip edebilirsiniz....

_Ednâ_ 11-12-2011 01:30

yahu nereye kadar kaçırılabilirki nereye gidicek :)

Yıldırım 11-12-2011 01:31

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968891)
yahu nereye kadar kaçırılabilirki nereye gidicek :)

Amaçları ses getirmek...
sanırım yarında Diyarbakır'da gösteriler olacakmış?

_Ednâ_ 11-12-2011 01:38

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968893)
Amaçları ses getirmek...
sanırım yarında Diyarbakır'da gösteriler olacakmış?

ses getirceklerse egeden akdenizden kaşırsaymış :) izmitten olsa olsa fantazi macera için kaçırılır :)

İntifada 11-12-2011 01:47

ben kesin benhur kaçırmıştır dediydim ama...

Eşref 11-12-2011 01:52

Hâlâ durdurulamadı mı? Bunlar deniz otobüsüyle nasıl gidiyorlar?

Mavera 11-12-2011 02:08

bakalim yakitlari bitince ne olacak..

Eşref 11-12-2011 02:15

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968907)
bakalim yakitlari bitince ne olacak..

Şu ana kadar durdurulamamış olması bence düşündürücü. Durmaları için yakıtının bitmesini bekleyeceksek, bu ülkede Allah'a emanet yaşıyoruz demektir.

Yasal olarak prosedürü bilmiyorum ama bunları durdurmaya çalışan askeri donanma değil mi?

alperenler 11-12-2011 02:18

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968908)
Şu ana kadar durdurulamamış olması bence düşündürücü. Durmaları için yakıtının bitmesini bekleyeceksek, bu ülkede Allah'a emanet yaşıyoruz demektir.

Yasal olarak prosedürü bilmiyorum ama bunları durdurmaya çalışan askeri donanma değil mi?

Mesele durdurmak değil ki,durdurmak isteseler zaten durdururlar.Helikopterlerle,gemilerle takip ediliyor.İçinde bomba olduğu iddia edildiği için bir mudahele yapılmıyor.

İntifada 11-12-2011 02:18

la birakin gezsin adamlar mapusta nereden görecekler denizi ;D

Mavera 11-12-2011 02:18

üstad durdurmak sorun degil ama orada 17 yolcu ve 4 mürettabat varmis.. onlari tehlikeye atmamak lazim.. su anda amaclarinin ne oldugu tespit edilecek adamlarin bomba yüklü oldugu söyleniyor bir müdahale yapilsa ve o bomba patlatilsa bunun sorumlusu kim olacak?

Yıldırım 11-12-2011 02:20

Adamlar gemidekileri öldürürüz demesi bile gemiye yaklaşamama sebebidir.
Ya gemiye özel eğitimli birileri deniz altından gidip sessizce gemiye çıkacak yada en sonunda masaya oturulacak.
Adamlar teslim olmadığı sürece gemiyi durdurmayı unutun.
Oradaki insanların hiçbirinin canı tehlikeye atılamaz.

alperenler 11-12-2011 02:21

Ancak deniz otobüsüne saz komandoları sızma girişiminde bulunabilirse belki o şekilde etkisiz hale getirilebilirler

Mavera 11-12-2011 02:23

su sas komondalarini öve öve bitiremiyorlardi.. daha bir hareketlerini görmedik ama yinede bekleyelim..

Eşref 11-12-2011 02:29

Konuyu detaylı bilmiyordum. Şimdi baktım. Pkklı teröristlerin kaçırdığı yazıyor. Gemiye yaklaşan güvenlik botlarını engellemek için havaya ateş açmışlar.

http://haber.mynet.com/deniz-otobusu...601749-guncel/

Özgür Çağrı 11-12-2011 02:35

Ya ne amele militanlar izmit körfezinden zaten gemiyi çıkarana kadar 2-3 saat sürer :)
türkiyede en gemi kaçırması zor noktayı seçmişler
donanmanın göbeğinden deniz otobüsünün körfezden çıkmasıda ayrı bir muamma zaten.

teröristler için en mantıklı hareket rotayı imralıya çevirmeleri ve pazarlığa oturmaları

yoksa çok boş beleş manasız bir eylem olur sap gibi içeri girdikleriyle kalırlar ameleler

hayır zeka özürlü ahmak olduklarını zaten biliyoruzda bu kadarınıda beklemiyordum :)

bugün arkadaşın yanına gideektim karamürsele muhtemelen akşam üstü buna binecektim iyiki uyumuşum oyşş :)

Mavera 11-12-2011 02:37

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968923)
Ya ne amele militanlar izmit körfezinden zaten gemiyi çıkarana kadar 2-3 saat sürer :)
türkiyede en gemi kaçırması zor noktayı seçmişler
donanmanın göbeğinden deniz otobüsünün körfezden çıkmasıda ayrı bir muamma zaten.

teröristler için en mantıklı hareket rotayı imralıya çevirmeleri ve pazarlığa oturmaları

yoksa çok boş beleş manasız bir eylem olur sap gibi içeri girdikleriyle kalırlar ameleler

hayır zeka özürlü ahmak olduklarını zaten biliyoruzda bu kadarınıda beklemiyordum :)

bugün arkadaşın yanına gideektim karamürsele muhtemelen akşam üstü buna binecektim iyiki uyumuşum oyşş :)

zaten binseydin sende eylemcilerin arasina katilirdin muhtemelen ;D;D

Özgür Çağrı 11-12-2011 02:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968925)
zaten binseydin sende eylemcilerin arasina katilirdin muhtemelen ;D;D

tabiğğ mübarek ;D bayram abide gemideymiş eylemciler ondan feyz alıp talebe olmaya karar vermişler ;D

Mavera 11-12-2011 02:41

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968928)

tabiğğ mübarek ;D bayram abide gemideymiş eylemciler ondan feyz alıp talebe olmaya karar vermişler ;D

o degilde o gemide cihannur olsaydi simdiye o eylemciler büyük ihtimalle kendilerini intihar etmislerd
i ;D;D

Yıldırım 11-12-2011 02:41

Bakalım stokholm sendromuna tutulan olacakmı?

Özgür Çağrı 11-12-2011 02:44

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968929)

o degilde o gemide cihannur olsaydi simdiye o eylemciler büyük ihtimalle kendilerini intihar etmislerd
i ;D;D

Pkk bölücü terör örgütleri mensubu teröristler kürtçüler bu yaptığınız anayasamızın 238437 . maddesinin 323. fırkasına göre suçtur. Eğer yakalanırsanız 24 yıla kadar ağır hapis cezası ile yargılanırsınız. Bu yaptığınız eylemler milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Her ne olursa olsun milletimizin dirayeti üstün gelecektir. Bu kandırılmışlıktan en kısa sürede vazgeç ....

bla bla bla

ve eylemciler denize atlar cihannur komutayı ele geçirir.

;D

Mavera 11-12-2011 02:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968931)
Pkk bölücü terör örgütleri mensubu teröristler kürtçüler bu yaptığınız anayasamızın 238437 . maddesinin 323. fırkasına göre suçtur. Eğer yakalanırsanız 24 yıla kadar ağır hapis cezası ile yargılanırsınız. Bu yaptığınız eylemler milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Her ne olursa olsun milletimizin dirayeti üstün gelecektir. Bu kandırılmışlıktan en kısa sürede vazgeç ....

bla bla bla

ve eylemciler denize atlar cihannur komutayı ele geçirir.

;D

sonrada :)

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968836)
Dertlere Derman AK Parti yine dertlere derman oluyor.http://img143.imageshack.us/img143/2...yensmiley1.gif

alperenler 11-12-2011 03:04

http://www.marinetraffic.com sitesinde takip edilebiliyormuş deniz otobüsü.Lakin Kartepe' nin kordinatlarını girince sayfada sorun çıkıyor bende.Acaba sorun benden mi kaynaklı,sayfaya yoğun yüklenmeden dolayı mı?

unnamed 11-12-2011 04:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968932)
sonrada :)

hacım adamlar kısa yoldan bombayı patlatırlardı...
cihannura kimse dayanamaz;D
arada cihanıda kaybederdik;D

İntifada 11-12-2011 12:57

noldu sonuc

serdary 11-12-2011 13:00

Sabah 6'da gemi silivri açıklarında demirleyince operasyon yapılmış ve terorist öldürülmüş...

serdary 11-12-2011 13:01

http://www.internethaber.com/gemiyi-...du-383396h.htm

Beylerbeyi 11-12-2011 13:13

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968929)
kendilerini intihar etmislerdi ;D;D

bu lafı anlamıyorum. insan intihar ederse zaten kendini eder, başkasını etmez ki :) çok sık kullanılıyor o yüzden alıntıladım, sana kafayı takmadım yani ;D

Mavera 11-12-2011 13:18

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968978)
bu lafı anlamıyorum. insan intihar ederse zaten kendini eder, başkasını etmez ki :) çok sık kullanılıyor o yüzden alıntıladım, sana kafayı takmadım yani ;D

la ben orada ironi yaptim daha dogrusu türk filmlerinin usta sanatcisi aysen gruda ya gönderme yaptim öyle hemen atlama yoksa bizde biliyoruz bir insanin kendini intihar edemeyecegini ama sen böyle konusursan önce kendimi sonra seni vuracagim ona göre ;D;D

Mavera 11-12-2011 13:19

o degilde anf( pkk nin ajansi) bu konuda bile türkiyeyi suclu buldu.. üzerinde bomba yok, istek yok ama sucsuz infaz var :D

İntifada 11-12-2011 13:23

pkk isi ilerletti ya...
bi dahaki sefere balon teleferik falan kacirirlar

Beylerbeyi 11-12-2011 13:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968979)
la ben orada ironi yaptim daha dogrusu türk filmlerinin usta sanatcisi aysen gruda ya gönderme yaptim öyle hemen atlama yoksa bizde biliyoruz bir insanin kendini intihar edemeyecegini ama sen böyle konusursan önce kendimi sonra seni vuracagim ona göre ;D;D

o lafı ilk ayşen gruda mı kullandı bilmiyorum ama günümüzde de çok sık kullanılıyor ayşen grudaya gönderme yapılmadan. senden de beklerim yani, beni az şaşırtmıyorsun :) son cümlene gelince, o isteğini gerçekleştirmek için istediğin her yerde seninle buluşmaya hazırım ;D

Mavera 11-12-2011 13:32

bana türkce hocasi kesilme öyle ecnebi ellerde yasamama ragmen türkcem gayet iyidir :)..
o laf aysen gruda sayesinde ünlü olmusdur az türk filmi izleseydin bilirdin..
neyse la sabah sabah seninle türk bilgisi tartisip, egolarini tavan yapmaya niyetim yok :D

All times are GMT +3. The time now is 06:51.