![]() |
Ankara'dan Selamlar!!!
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatühü Arkadaşlar 2004 yılından beri Akp'ye ve Saygıdeğer Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sonsuz sevgim ve minnehtarımı buradan sunmak istiyorum.Herkese Selamlar!!!
|
a.selam hoşgeldiniz..
|
Aleyküm selam foruma hoşgeldiniz...
|
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakâtûhu. AK Parti Forum'a hoşgeldiniz. İyi forumlar.
|
Aleyküm selam hoş geldin kardeşim:)
|
ALEYKÜM SELAM
|
evet ve evet ve
|
ALEYKÜM SELAM
|
Kardeşim braz geç yazıyorum ama,Gençlik kollarına kayıt için yaş sınırı varmıdır ??
|
Alıntı:
|
A. selam ,sevgili din kardeşim ,benden de herkese selamlar ..
|
merhabalar,
|
arkadaslar ben sıze bı dusuncemı paylasmak ıstıyorum, 529 ıdama hıc kımsenın sesı cıkmıyor, ağac ıcın bırbırıı yıyen sozde muslumanların sımdı gık ı cıkmıyor, ak partıden baska, artık daha cok sewıyorum basbakanı ve partımızı. ve sunu sormak ıstıyorum sayın erdoğanla gorusmeyı konusmayı cok cok ıstıyorum bu mumkun mu acaba
|
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.
|
Selamun aleyküm arkadaşlar...
|
Aleyküm selam ho şgeldin
|
Ve aleyküm sealm hoşgeldiniz
|
Selamun aleyküm Ankara etimesgut dan selamlar.
|
Merhaba
|
Hg kardeşim
|
Tüm Dostlarıma Ankara-Çankaya (İnş Bu Sefer Alıcaz) :) selam olsun
|
aleykumselam
|
Aleyna ve aleyküm selam dostum merhabalar
|
Ankara Mamak'tan tüm Ak Parti sevdalılarına selam olsun.
|
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakâtûhu
|
aleykum selam
|
Aleykumselam hayırlı geceler
|
İstanbul
Ve aleykümselam
|
SELAM'UN ALEYKUM KARDEŞİM
|
teşekkürler
|
Erdoğan'ın Aracına Pkklı Teröristten Suikast Girişimi
Erdoğan'ın Aracına Pkklı Teröristten Suikast Girişimi
https://www.youtube.com/watch?v=NnctAJz-Ibk |
Aleyküm selam. Allah sağlık sıhhat iman versin
|
Selamun aleykum
|
selamlar
|
Hoş geldiniz..
|
Merhaba,
Gerçekten ülkenin gelişmesini isteyen yöneticilere mütevazı önerim: -Muhalefete saygı duyun, tabi ki de eleştirin ancak dediklerini dinleyin iktidarı da eliştirin. Hiç bir varlık mükemmel değildir akp nin şurası yanlış diyebilin, gerekince de değiştirmesini bilin. -Bu ülkenin vatandaşlarını sahiplenin, insanları fetöcü pkk lı diyip kestirip atmayın; azcık olgunluk gösterin. Kutuplaşma yaratmayın, kutuplaşmaya kucakla gidin. Bu bir parti oyunu değil, hepimiz aynı gemideyiz. -Dünyayı takip edin, diğer düşüncelere karşı bir tutumunuz olsun. "Ben müslümanım onlar gavur" diye kestirip atmayın, kültürler birbirinden çok şey öğrenir. -Okuyun araştırın, ülkeye bir katkıda bulunmaya çalışın. Dini yozlaştıran, rant haline getirenleri ifşa edin, duyarlı olun; dininizi başkaların düşüncelerine teslim etmeyin. Kendi duruşunuz olursa insanlar sizi samimi duygularınızı aldatamaz. (herkes için geçerli)Duymak istedikleriniz değil gerçeğin peşinden ilerleyin. -Son olarak da, yukarıdakileri yapıyor olsanız dahi, üyelerinize ve arkadaşlarınıza da aynı değerleri katmayı çalışın. İyi günler |
Selam h.g.
|
10 mesaj için tekrar.
|
10 mesaj icin Bir saha
|
Kaldı 2 adet
|
All times are GMT +3. The time now is 01:44. |