AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Japonya'da sel felaketi 24 ölü 5500 kayıp..! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=163217)

depare 07-16-2012 01:30

Japonya'da sel felaketi 24 ölü 5500 kayıp..!

Japonya'da sel 24 ölü 5 bin kayıp

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/Liv...F130915210.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/Liv...F130915220.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/Liv.../P13081722.jpg

Japonya'nın güneybatısında hafta ortasından bu yana etkili olan şiddetli yağışlar ve toprak kaymaları nedeniyle halen 5 binden fazla kişiye ulaşılamadığı bildirildi.

Televizyonlar, Yame bölgesindeki dağlık alanda yaşayanlara askeri helikopterlerle gıda, su ve ilaç yardımı yapıldığını, yaşlıların ve hastaların helikopterlerle hastanelere götürüldüğünü duyurdu.

Yetkililer, Yame'nin bazı kasabalarına ulaşımın sağlanamadığını, dün akşamdan bu yana 5500 kişiye ulaşılamadığı belirtildi..

Seller ve toprak kaymalarında 24 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin kaybolduğu açıklandı

Kaynak: AA

Fatih Hakan 07-16-2012 03:14

Allah yardim etsin

barayev 07-16-2012 21:32

Japonyada CHP yok mu ? HÜKÜMET İSTİFA diye sokaklara dökülsün.

Fatih Hakan 07-16-2012 21:44

Yok ama Japonya hükumeti CHP gibi dinsiz zalim zihniyet

ali1986 07-16-2012 21:47

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013616)
Japonyada CHP yok mu ? HÜKÜMET İSTİFA diye sokaklara dökülsün.

sen ne kadar akıllısın barayev efendi türkiyeyle japonyayı karşılaştırıyosun resimlere iyi bak istersen ayamama deresi taşmamış orda şehir sulara gömülmüş öyle sel olsa türkiyede milli felaket ilan ederler ölü sayısı kaç olur bilmiyorum

Fatih Hakan 07-16-2012 21:57

Lütfen uslubunuza dikkat eden biraz terbiyeli olun.

barayev 07-16-2012 22:04

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013622)
sen ne kadar akıllısın barayev efendi türkiyeyle japonyayı karşılaştırıyosun resimlere iyi bak istersen ayamama deresi taşmamış orda şehir sulara gömülmüş öyle sel olsa türkiyede milli felaket ilan ederler ölü sayısı kaç olur bilmiyorum

sen CHP li miydin ? desene yaran varmış da gocundun a canımmmm

Garibüzzaman 07-16-2012 22:06

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013621)
Yok ama Japonya hükumeti CHP gibi dinsiz zalim zihniyet

Japonya'yi nereden okudun ve biliyorsun. Japonya halkı öyle ahlaklı bir millettir ki, hep gıpta eder hayranlık duyarım. Onlar kadar dünyada ahlaklı bir millet görmedim.

Tsunami felaketinden sonra, kuyrukta benzin bekleyen necip millet japonların hiç kavga ettiklerini duydun mu ? Kuyruk kavgaları yaşandığını.. Veya ürünlerin karaborsaya düştüklerini ve fiyatlarının fahiş miktarda arttıklarını. Öyle bir sistem kurmuşlar ki ve o sisteme bağlılıkları hayatlarında da öte..

Eskişehir CHP zihniyeti , o chp zihniyeti bu zalim zihniyet

Acaba şahsınızın fikirleri hangi zihniyetin ürünü ? Ben söyleyeyim CHP zihniyeti... Bir zamanlar yobaz yaftalamasının bir dalı sizin fikirlerinizin meyvesi. Hoyrat, haşin ve sevimsiz bir karakter..

Fatih Hakan 07-16-2012 22:11

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013630)
Japonya'yi nereden okudun ve biliyorsun. Japonya halkı öyle ahlaklı bir millettir ki, hep gıpta eder hayranlık duyarım. Onlar kadar dünyada ahlaklı bir millet görmedim.

Tsunami felaketinden sonra, kuyrukta benzin bekleyen necip millet japonların hiç kavga ettiklerini duydun mu ? Kuyruk kavgaları yaşandığını.. Veya ürünlerin karaborsaya düştüklerini ve fiyatlarının fahiş miktarda arttıklarını. Öyle bir sistem kurmuşlar ki ve o sisteme bağlılıkları hayatlarında da öte..

Acaba şahsınızın fikirleri hangi zihniyetin ürünü ? Ben söyleyeyim CHP zihniyeti... Bir zamanlar yobaz yaftalamasının bir dalı sizin fikirlerinizin meyvesi. Hoyrat, haşin ve sevimsiz bir karakter..

Beni CHP li sanıyor ;D

Garibüzzaman 07-16-2012 22:14

Anlamadıysan ne diyeyim ki sana...!!!!

Fatih Hakan 07-16-2012 22:17

Sen devamlı Akpyi eleştiren şahıs değil misin? Kendini bir bak önce sonra başkalarına eleştir..

barayev 07-16-2012 22:19

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013630)

Japona Hayran,Avrupaya Hayran ,Abd ye Hayran da bi kendi MİLLETİNİZE DÜŞMANSINIZ..
Dünyanın en NECİP milleti 80 yıldır İrticacı, Mürteci, Gerici, YOBAZ diyerek KÜFRETTİĞİNİZ bu MİLLETTİR de onuda DEVLETİNİZ PERİŞAN VE HEDER ETTİ.

Garibüzzaman 07-16-2012 22:20

Eleştirilerime eleştiri koyacak bir cümlen yoksa sükut et..

Fatih Hakan 07-16-2012 22:27

Uslubunuza dikkat edin

ali1986 07-17-2012 01:45

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013640)
Japona Hayran,Avrupaya Hayran ,Abd ye Hayran da bi kendi MİLLETİNİZE DÜŞMANSINIZ..
Dünyanın en NECİP milleti 80 yıldır İrticacı, Mürteci, Gerici, YOBAZ diyerek KÜFRETTİĞİNİZ bu MİLLETTİR de onuda DEVLETİNİZ PERİŞAN VE HEDER ETTİ.

görende bu millete 80 yıl siz sahip çıkmış sanır sizin hayranlığınız 10 yıllık hayranlık millet hayranlığıda değil tayyip hayranlığı torpil kayırma para hayranlığı

Fatih Hakan 07-17-2012 03:26

Ne 10 yılı??? Hiç mı siyasi tarih bilgisi yok sende! AKP den önce de dindarlar vardı ülkenin basında rahmetli Necmettin Erbakanın Refah partisi Fazilet Milli Selamet partileri vardı ! Milli görüşçüler vardı ! Rahmetli Turgut Özal vardı Adnan Menderes vardı! her zaman bize zorluklar çektirdiniz ama bizi bir türlü bitiremediniz ! Hep ayakta durduk!

barayev 07-17-2012 09:05

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013715)
Ne 10 yılı??? Hiç mı siyasi tarih bilgisi yok sende! AKP den önce de dindarlar vardı ülkenin basında rahmetli Necmettin Erbakanın Refah partisi Fazilet Milli Selamet partileri vardı ! Milli görüşçüler vardı ! Rahmetli Turgut Özal vardı Adnan Menderes vardı! her zaman bize zorluklar çektirdiniz ama bizi bir türlü bitiremediniz ! Hep ayakta durduk!

Alisiz aldın mı cevabını...
70 yıldır bu Ülkeyi BASKI ve ZULUMLE YÖNETTİNİZ ..Darbelerle ,Devalüasyonlarla ,Enflasyonlarla, OHAL ve SIKIYÖNETİMLERLE, HORTUMLAMALARLA Yönettiniz ve TALAN ettiniz ...
IMF ye Gırtlağına kadar BORCUN içine ATTINIZ..
30 senedir Terörle Mücadele ediyoruz diye MİLYAR DOLARLARI iç ettiniz Ülke Ekonomisini ÇÖKERTTİNİZ IMF ye BORÇLANDIRTTINIZ ve 4 hışır pkk yı Düzenli konuma taşıdınız ve şimdi de AKP Hükümetine karşı KULLANIYORSUNUZ.

ali1986 07-17-2012 17:39

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013814)
Alisiz aldın mı cevabını...
70 yıldır bu Ülkeyi BASKI ve ZULUMLE YÖNETTİNİZ ..Darbelerle ,Devalüasyonlarla ,Enflasyonlarla, OHAL ve SIKIYÖNETİMLERLE, HORTUMLAMALARLA Yönettiniz ve TALAN ettiniz ...
IMF ye Gırtlağına kadar BORCUN içine ATTINIZ..
30 senedir Terörle Mücadele ediyoruz diye MİLYAR DOLARLARI iç ettiniz Ülke Ekonomisini ÇÖKERTTİNİZ IMF ye BORÇLANDIRTTINIZ ve 4 hışır pkk yı Düzenli konuma taşıdınız ve şimdi de AKP Hükümetine karşı KULLANIYORSUNUZ.

12 yıldır aynı terane geç bunları barayev efendi geç geçti o günler sen onları sokakta dolaşan halk ekmeği kuyruğunda duran yaşlı teyzelere yuttur biz menunuhh diyenler var yaa onlar işte ben yemem hani dünya lideri olcaktınız ırak bile atarını yaptı suriyeyi gördük zaten hala gel konuş burda geç bunlar bugüne dön sen

barayev 07-17-2012 17:54

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013844)
12 yıldır aynı terane geç bunları barayev efendi geç geçti o günler sen onları sokakta dolaşan halk ekmeği kuyruğunda duran yaşlı teyzelere yuttur biz menunuhh diyenler var yaa onlar işte ben yemem hani dünya lideri olcaktınız ırak bile atarını yaptı suriyeyi gördük zaten hala gel konuş burda geç bunlar bugüne dön sen

Alisiz , sizin derdiniz Akp nin gitmesi ve CHP sayesinde Devlet Kurumlarına sınavsız ÇÖREKLENMEK geçmişlerde olduğu gibi YARGI ve TSK DA KADROLAŞMAK..
arrtık Aşiret Devlet, CHP DEVLETİ Bitti HUKUK DEVLETİ VAR uyuma çuval ağzı aç

Fatih Hakan 07-17-2012 18:22

Güzel söyledin barayev

ali1986 07-17-2012 18:25

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013846)
Alisiz , sizin derdiniz Akp nin gitmesi ve CHP sayesinde Devlet Kurumlarına sınavsız ÇÖREKLENMEK geçmişlerde olduğu gibi YARGI ve TSK DA KADROLAŞMAK..
arrtık Aşiret Devlet, CHP DEVLETİ Bitti HUKUK DEVLETİ VAR uyuma çuval ağzı aç

:) çok komiksin barayev efendi sınav oluyoda ne oluyo çalmıyomusunuz soruları şifre yapıp şifreleri şakirtlere dağıtmıyomusunuz asıl siz çöreklendiniz soru hırsızları sizi bide kul hakkından dem vurmuyomusunuz dindar hırsızlar

Fatih Hakan 07-17-2012 18:40

Asıl siz hırsızsiniz

barayev 07-17-2012 18:40

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013857)
:) çok komiksin barayev efendi sınav oluyoda ne oluyo çalmıyomusunuz soruları şifre yapıp şifreleri şakirtlere dağıtmıyomusunuz asıl siz çöreklendiniz soru hırsızları sizi bide kul hakkından dem vurmuyomusunuz dindar hırsızlar

İFTİRACILIK MÜPTEZELLİKTİR.....
iki kör köfte yiyorlarmış biri diğerine 2 şer 2 şer yeme demiş ,diğeri nerden biliyorsun demiş o da ben 2 şer 2 şer yiyorum da demiş.
Alisiz Devlet kurumları Alev KADROLARIYlLA doluydu hele şükür ki KPSS sayesinde BİTİYORSUNUZ çünkü ilkokul mezunları Alisizler Memur dahi olamıyorlar...
sizde helal,haram,merhamet,acıma kitap, din, hak getire.

ali1986 07-17-2012 18:42

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013860)
İFTİRACILIK MÜPTEZELLİKTİR.....
iki kör köfte yiyorlarmış biri diğerine 2 şer 2 şer yeme demiş ,diğeri nerden biliyorsun demiş o da ben 2 şer 2 şer yiyorum da demiş.
Alisiz Devlet kurumları Alev KADROLARIYlLA doluydu hele şükür ki KPSS sayesinde BİTİYORSUNUZ çünkü ilkokul mezunları Alisizler Memur dahi olamıyorlar...
sizde helal,haram,merhamet,acıma kitap, din, hak getire.

kör kim yaa adam demedimi şifre var diye her yeriniz torpil rüşvet konuşuyosun soru hırsızları iftira değil googleye yaz bakalım 2010 kpss şifre diye neler çıkıyo

Fatih Hakan 07-17-2012 18:45

Barayev size beğeni puanı verdim :)

barayev 07-17-2012 18:46

eyvallah dostum

ali1986 07-17-2012 18:48

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013866)
At YALANI s..... inananı.

niye sinirlendin dostum şifre yokmuydu sorularda hadi söyle

Fatih Hakan 07-17-2012 18:51

Banada versen memnun olurum

ali1986 07-17-2012 18:54

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013871)
Banada versen memnun olurum

:) tv de adam çıkıp istemeden şifre koyduk dediğini ne çabuk unuttunuz siz yaa uyuşturucumu verdiler size sizede vermiyorlar sizinde hakkınız yeniyor siz hala savunuyorsunuz

barayev 07-17-2012 19:03

Alisiz bak şunu bilesin ki Bu DEVLETİN hemen hemen bütün Kurumlarında Halkına Gerici, Yobaz,İrticacı diyen CHP liler KADROLAŞMIŞLARDIR...
TSK düne kadar irticaya (müslümanlara) karşı gerekirse TOP YEKÜN SAVAŞ İLAN ederiz dediğini UNUTMADIK..
ORDU ve YARGI vede MEDYA AKP ye Müslüman HALKA tÜRK VEYA kÜRT FARK etmez CEPHE aldığını unutmadık.
Şifre olmuşsa bile bunu CHP li Kadrolar bile bile AKP yi ve ÖSYM ye atanan kişiyi ZORDA bırakma adına YAPMIŞLARDIR..
YÖK değil miydi Üniversite Profları değil miydi Üniversitelere Tesettürlü kızları sokmama adına ''ORDU GÖREVE '' diye YÜRÜŞLER YAPANLAR....
AKP bu ülkede Seçilmiş İktidar ise CHP 80 SENEDİR DEVLETTİ Yargıydı, ORDUYDU, DARBECİYDİ, MEDYAYDI, ANAYASA MAHKEMESİYDİ,

barayev 07-17-2012 19:09

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013875)
.......................................

Fatih YAKIŞMIYOR çok çok Ayıp...
Kötü söz,Küfür bunlar bize ASLA YAKIŞMAZ.

ali1986 07-17-2012 19:12

[QUOTE=Fatih Hakan;1013875]......................................../QUOTE]

sen ne celallendin birader ne oldu sana gençsin ergensin anladıkta o kadarda değil hakim ol kendine hadi burası sanal görmüyoruz sallıyosunda dışarda fena yaparlar seni

ali1986 07-17-2012 19:21

ana bacı küfür edenleri bu siteden atmıyorlar herhalde

barayev 07-17-2012 19:26

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013878)
sen ne celallendin birader ne oldu sana gençsin ergensin anladıkta o kadarda değil hakim ol kendine hadi burası sanal görmüyoruz sallıyosunda dışarda fena yaparlar seni

böyle küstahlığı Kardeşim dahi yapsa ASLA onaylıyamam ..içimi acıttın Fatih Hakan eyer varsa biraz Asaletin bu arkadaştan Özür dilersin..
Özür dilemek asla insanı Alçaltmaz ve Muhatabımız bize asla saygısızlık ve hakaret içinde olmamıştır

_SoN_ 07-17-2012 19:45

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013879)
ana bacı küfür edenleri bu siteden atmıyorlar herhalde

Küfür hakaret eden üye bu sitede barınamaz.Sizin üzerinize düşen bu tarz konuları hemen şikayet etmenizdir.Gereği yapılır.

All times are GMT +3. The time now is 12:37.