![]() |
Kardeşlik Gecesi 31 Aralık Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu
http://www.serigundem.com/imagesX/92...8-7354-580.jpg TV5 televizyonu, çok konuşulacak, unutulmayacak bir “kardeşlik gecesi”ne imza atmaya hazırlanıyor. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ezgiler, türküler, ilahiler ve marşlarla gönülleri şenlendirecek program, 31 Aralık pazartesi gecesi, Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu’nda, saat 19.30’da başlayacak. Arslan Ateş’in sunacağı “kardeşlik gecesi”, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Fatih Çollak hoca’nın Kur’an tilaveti ile açılacak. İslam dünyasından çok sayıda seçkin davetlinin teşrif edeceği “Kardeşlik Gecesi”nde, İntifada diyarı Kudüs Müftüsü İkrime Sabri, selamlama konuşması ile katılımcılara hitap edecek. Türk sanat müziğinin genç yeteneği Süleyman Erkişi, Türk sanat ve tasavvuf müziği konseriyle, Türk Halk müziği sanatçısı Uğur Murathan sevilen türkülerle geceye renk katacak. Cihangir ve Seher Çınar da okuyacakları şiirler ile duygulara tercüman olacaklar. Mısırlı çocuk hafızlar Zeyn’ul İrşadi ve Sümeyye Eddeb, gecede verecekleri Kur’an ziyafetiyle gönüllerin pasını silecekler. Sanatçı Adem Karabey’in ezgilerini, tasavvuf müziğinin yetkin ismi Mustafa Demirci’nin mana yüklü ilahilerini seslendireceği “Kardeşlik Gecesi”nde, İstanbul Mehteran Takımı’nın marşlarıyla coşku doruğa ulaşacak. Sürpriz konuklar, hediyeler Bosna’dan programa katılacak olan Zeyd Soto ve Grup Seyfullah bir ilahi konseri verecek, ayrıca İstanbul Mehteranı ile Grup Seyfullah unutulmaz bir düet gerçekleştirecek. Hediye çekilişleri ve sürpriz sanatçılarla zenginleşecek programda, Kabe İmamları’nın hocası Dr. Abdullah Basfar da bu kardeşlik ruhunun tüm dünyada hakim olması için, salonu dolduranlarla birlikte dua edecek. Davetiyeler Anadolu Gençlik Derneği Şubeleri ve Tekbir Giyim İstanbul Şubelerinden Temin Edilinebilir. Ayrıntılı Bilgi ; Tv5 İstanbul (212) 495 10 05 (Pbx) |
evet buraya vakıf olarak gidicez herkes gelsin tavsiye ederim....agd nin bu organizasyonlarına hep ilgi olmuştur...umarım güzel geçer
|
ya hoş guzel de milletin yılbaşını kutlayacağı gece olması bana ters geldi açıkçası aynı gun olmasaydı.Biz o gunumuzu evde tv bile açmayarak geçirmeyi düşünürken ...Ne bilim o maksatla değildir de sanki yılbaşına alternatif gibi olmasın aynı gun:)
|
Alıntı:
inşaalah o gece ordayım....gelecek bayan arkadaşlar varsa tanışabiliriz... |
Protokol davetiyesi yolladılar yalnız katılamayacağım ama arkadaşlar gidecek
|
saat kaçta
|
Alıntı:
bu ne biçim yaklaşım ya....burası mizah bölümü değil...mekkenin fethi münasebetiyle alternatif bir kutlamadır....kırmızı giyilecek yerleri biliyorsundur...seni oraya alalım...şerbet içmenin ne kızılacak nede gülünecek tarafı var...istersen sen kırmızıda içebilirsin kimse sana karışamaz...lütfen saygılı olalım... |
çok özür dilerim bende sayfanın tamamı çıkmadığından dolayı böyle bi yaklaşımda bulundum konunun içeriğini bilseydim böyle bi yaklaşımda bulunmazdım afedersiniz :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
Alıntı:
|
eminim çok güzel bir program olacak..herzamanki gibi..gelemesekte yüreğimiz tv 5de atacak..
|
güncelleme...
|
Geçen yıllardan bazı manzaralar
Bu Kuran-ı Kerim dinleyip geceyi gafletten uzak geçiren insanlar http://image.haber5.com/haber/2822.jpg Buda her türlü ahlak yozlaşmasının sergilendiği bir yıl başı kutlaması http://sp.ibb.gov.tr/WebPortal/en-US...m_yilbasi6.jpg Karar Sizin! |
güzel fotoggraflar eklemişsin mümin ile munafıgın ayırt edilecegi bu gecemizi ziyan etmeyelim insallah....
|
Alıntı:
|
ben de orada olacağım inşaallah beni gümüş ak parti rozetimden tanıyabilirsiniz ;)
|
Alıntı:
:D :D :D :D inşallah gelirim bi mani çıkmazsa seni tanırım dildade abla ;) |
Alıntı:
Bu arada ben erken ayrılmak zorunda kaldım proğramdan rahatsızlığım nedeni ile güzeldi proğramlam katılanlar bilir zaten :)Şuan hala tv5 te yayında az önce mehteran konseri bitti.. |
Gitme imkanım varken evimi tercih ettim ::)
|
Alıntı:
Şimdi kardeşim Öncelikle her yılbaşı tv lerde meydanlarda rezalet boyutlarını görüyoruz değilmi ? Ben geçen yılbaşıydı sanırım tv de sarhoş bi kadının otobüs duranın üstüne çıkmak isteyişini ve çevredeki erkeklerinden onu çıkartırken ortaya çıkarttıkları mide bulandırıcı görüntüler.... Yılbaşı aynı zamanda Mekkenin Fethine denk geliyor ve Tv5 Bir Kaç yıldır bu şekilde her yılbaşı bu proğramları yapıyor... Arkadaş Mü'in ve Münafık karşılaştırması yapmış....Duyduğun zaman kulağa hoş gelmeyebilir ancak iki taraftaki görüntülere baktığın zaman fakın haklı olduğuna inanabiilirsin... Geçen sene değil ondan önceki yılbaşında hasta halimde kalktım gittim,Çıktım bi eczane aramaya orda surkapısı die biyer var çarşı gibi bi yer arkadaşlarla ,yahu birader bir girdik heryer meyhane...Bi bayan kuaförü gördüm baktım içerde 5-6 erkek 5-6 kız dans ediolar oynuolar falan... Ben salona geri döndüm sahnenin arkasına geçtim yattım.Abdurrahman sadienin sesine uyandım.... İşte Fark Onlar O gece rakı sofrasına uyanıyorlar biz ise Kur-an Sesine... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saadet Parti'sinden " kardeşlik " geceleri programları görmek hoş ... Allah c.c. tekrarını nasib eylesin.
VesseLam |
Alıntı:
|
ben orda olmayı çok mu çok isterdim ama televizyondan izlemek nasip olmuş, mehter ekibini çok beğendim, hele mehter ekibinin son bölümü çok hoşuma gitti, tv5 böyle bir gece düzenlediği için teşekkürlerimi iletiyorum...
|
Dün aksam camiide bilardo turnuvasi vardi ve bu vesileyle bu güzel programi izleme firsatimizda oldu..gercekten program dolu doluydu ama grup endise nin sesi cok boguk geliyordu hele o kuran-i kerim okuyan kardesler bizleri baska diyarlara getirdi..
degisik ülkelerden degisik gruplarin olmasi, Kuran ziyafetleri, ilahilerle gercekten dolu dolu bir programdi ve gece gec saatlere kadar programi izledik.. bu arada turnuvada 3. olmakta arada bize nasip oldu, bende bu güzel programi hazirlayan tv5 i tebrik ediyorum, bu tarz programlari avrupa milli görüs teskilatlari fazlasiyla düzenliyor bizde icabet etmeye calisiyoruz, rabbim onlardan razi olsun.. |
milli görüş bunu hep yapıyor
muhteşem bir geceydi bende oradaydım ve zaten programın adı okadar manidar ki............. "kardeşlik gecesi" |
Alıntı:
|
ben gittim ve 01'e gelirken ayrıldım başım ağrıdı çünkü yalnız herşey güzeldi de kardeşlik gecesinde siyasete hiç gerek yoktu anladınız siz onu adı üstünde "kardeşlik gecesi" ama...... :-\
|
Alıntı:
siyasete gerek yok diyorsunuz ama bu gün dünyadaki tüm zulm siyasal güçler üzerinden yapılıyor ve orada vurgu yapılan parti değil tüm müslümanların kardeş olması gerekliliğidir... zaten siyaset biz istesekte istemesekte hayatımızın her alanında(!) |
dışarı çıkmış olmama karşılık hedef alınan partiyi duydum ve maalesef ki bu benim partim yani Ak parti idi ondan sonra da dinlemedim ayrıldım >:(
|
Alıntı:
|
Evet O gece bende ordaydım . Güzel program hazırlamış kanal ama büyük bir hata yaptılar bence .
Şahsen kendi adıma ben yapılan organizasyondaki bazı eksikliklere sinirlendim . Kur'anı kerim okumak için yurt dışından gelen hafızlar programın sonunda çıkarıldı ve malesef ki boş sandalyelere Seslendiler çünkü Saat 01:30 'dan sonra salon boşalmıştı. Programın başından itibaren yani 19:30 'dan saat 01:30 'a kadar o hafızlar orada boş boş beklediler ve insanlar gittikten sonra sahneye çıkarıldılar :( 10000 kişiden sadece 500 kişi kalmıştı belki de. Oraya gitmekte ki tek amacım Kur'anı Kerim dinlemekti ama ilahiden başka bir şey dinleyemedik. Tam hafızlar çıktı bizde ayrılmak zorunda kaldık . Kim bu organizasyonu hazırlamışsa Hem gelen Seyirciye hemde Yurt dışından gelen o Hafızlara haksızlık yaptılar. Ayrıca Kardeşlik gecesinde Siyaset dinlemekte beni fazlası ile rahatsız etti. Şahsen bir daha gideceğimi sanmıyorum ... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Canım iyiki gitmemişsin . İlahiden başka bir şey dinlemedik zaten. Kur'anı Kerimi en sonra insanlar gittikten sonra okutmaya başladılar :( Kardeşlik gecesi denince bende bir şey sanmıştım . yazık oldu oraya harcadığım zamana . Daha faydalı bir şey yapabilirdim oysa . Neyse olan oldu . Bu da bana ders oldu inşaAllah :) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:38. |