AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   İzmir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=59)
-   -   ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ AK Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=17580)

VAROLİDER 01-05-2008 12:39

ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ AK Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ

SELAMALEYKUM ARKADASLAR İZMİRİ 2009 YEREL SECİMLERDE AKPNİN KAZANMASI İÇİN AKP 5 YILDIR YAPTIGI HİZMETLERİ EV EV GEZEREK ANLATMALIYIZ YETER ARTIK CHP BELEDİYE İSTEMİYORUM MESAJ LARINIZI BEKLİYORUM

MaU_95 01-06-2008 00:27

ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ AKP KAZANMASI İÇİN NEYAPMALIYIZ

Hak eden kazansın.

Meftun 01-06-2008 00:29

önce ak parti demeliyiz ;)
sonra hakeden kazansın değil hakeden olmak için neler yapmalıyız onu düşünmek lazım...
aynı dertten müzdaribiz..biz de çankayayı almak için neler yapmalıyız diye düşünüyoruz, çalışıyoruz,çabalıyoruz....
kalitederin yaptığı araştırmaya göre izmirde belediyeden memnuniyet oranı %51,çankayada %49...
BAŞARABİLİRİZ ;)

LüGaT 01-06-2008 00:30

Toktamış Ateş "Tamam AK parti yararlı işler yapıyor ama ben oy vermem" demişti..

Bilmem birşey ifade ediyor mu ?..

Çok zor İzmir'i almak, ancak varoşların desteğiyle, inşallah başarılır..

ak_mavish 01-06-2008 00:33

ya bence chplilerin oyunu kazanmak çok zor.çünkü onlar hizmet derdinde değiller.kafayı başka şeylerle bozmuşlar.bence diğer partiyi tutan kişilerin aklıllarını başlarına almaları lazım..ak partinin kalitesi ortada.çok çalışmalıyız çok :D

MaU_95 01-06-2008 00:41

Hak eden kazansın derken zaten kastettiğim partimizdir.
Ve bu cümledeki mana Ak Parti hak etmesine rağmen İzmir'i kazanamamasıdır.
Belediye bir ideoloji değil hizmet işidir. Belki bunu düzgün bir şekilde anlatabiliriz İzmirli kardeşlerimize.

Hatta benim bir düşüncemde belediye başkanlıkların partilerden bağımsız olmasıdır. Aynı Cumhurbaşkanı gibi partiden çıkıp öyle aday olmalıdırlar. Çünkü bu hizmet işidir. Hizmet eden kazanmalıdır, parti adına oy verilmemelidir.

Hak eden kazansın ;)

oguzdesouza 01-06-2008 12:06

İnşallah İzmir'i de kazanacağız ama malum İzmir'in yıllardır süre gelen görüşü buna engel.Burada bence AKPARTİ'nin yapması gereken en önemlisi sevilen bir aday çıkarması olmalıdır.

Çok zor değil bence İzmir'i kazanmak.Biz bunu İktidar gücüyle alacağız inşallah..

VAROLİDER 01-06-2008 14:03

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM YETER ARTIK İSTANBULDAKİ BELEDİYELERİN HİZMETİNİ GÖRMÜYORMUSUNUZ İZMİRDE HALA METRO BİTMEDİ AKP GELİNCE BUNLARIN HEPSİNİ YAPAR

TÜRK EVLADI 01-06-2008 14:24

[i][b]EXPO 2015 kazanılırsa belki bir ümit olur fakat İzmir'li bir arkadaşımla konuştuğumda bana şunu söylemişti :

''Ak Parti ağzıyla kuş tutsa yine İzmirliler vermez oyunu...Çok fazla kin var!''

Sanıyorum İzmir'i almak hizmetten ve yardımdan öte ideolojilerin kaldırılabilmesiyle ilgili bi durum...

AdnnSmr 06-04-2008 21:44

elimizden geleni yapacağız ben yaşım tutmamasına rağmen gençlik kollarına gidip yardım etmeyi düşünüyorum gençlik kollarında olan varsa irtibata geçersek iyi olur :-*

ultrAstribun 06-04-2008 21:54

Ezkişehir şölenimizde İzmirliler ellerinde bir pankartla sahayı dolaştılar.
Pankartta ne yazdığını hatırlayamadım ama o an gözlerim dolmuştu.

hoyloys 08-29-2008 14:35

ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ Ak Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ

O pankartta Sabret İzmir , Şafak 154 yazıyordu.. Ama arsenikli su yüzünden belki o günleri göremeyebiliriz. Adamlar bizi göz göre göre zehirlemekte..Durmadılar da devam ediyorlar..

MertcAn_1903 08-29-2008 15:34

ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ Ak Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ

Yarın elbet bizim elbet bizimdir...

izmirbizimdr 10-26-2008 16:37

bir yıl önce afyona taşındım sırf belediye seçimleri için ikametimi aldırmadım hala gaziemir ilçesine kayıtlıyım ve bir oy bir oydur diyerek geleceğim seçimde oy kullanmaya. izmir bizimdir!!!

politikaci 10-27-2008 19:48

Alıntı:

izmirbizimdr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 448663)
bir yıl önce afyona taşındım sırf belediye seçimleri için ikametimi aldırmadım hala gaziemir ilçesine kayıtlıyım ve bir oy bir oydur diyerek geleceğim seçimde oy kullanmaya. izmir bizimdir!!!

hoşgeldin hemşerim :) bende aslen afyonluyum fakat doğduğumdan beri izmirdeyim..evet İzmiri inşallah alacağız

ahmetermiş 10-27-2008 20:55

alacağız inşallah..önce allaın izni ile ve sonrada http://www.akpartiforum.com//ak-part...ma-t44442.html
bunların yüzü hürmetine....

izmirbizimdr 10-29-2008 22:16

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 449107)
hoşgeldin hemşerim :) bende aslen afyonluyum fakat doğduğumdan beri izmirdeyim..evet İzmiri inşallah alacağız

hoşbulduk hemşerim:) hiçkimsenin şüphesi olmasın izmiri alacağız.

facebook'ta kurmuş olduğumuz grubada katılım bekliyoruz arkadaşlar rakipler facebookta başlamışlar bizde geç kalmayalım cevabımızı verelim dedik

bayonet 11-10-2008 03:37

hemserilerim nasilsiniz yahu :)

akgençlk 11-10-2008 16:01

Açık konuşmak gerekirse Akparti'nin İzmir'i alabilmesi biraz zor görünüyor. İzmir halkının gerçeği anlayabilmesi biraz zaman alacaktır diye düşünüyorum. Yani evrimleşme meselesidir biraz bu...=)

OZAN_AK 12-23-2008 22:19

hatırlatmak isterimki geçen seçimlerde chp piriştina ile %4 fark ile kazanmıştı.piriştina bütün göçmenlerin oyunu aldı.hemde ak parti iyi bir aday çıkaramamıştı.şimdi piriştina yok dandik bi başkan var onu da kimse sevmiyo.ak parti yapacağı tek şey o da ciddi bir aday çıkartması oda mahmut özgener yada ertuğurul günaydır.

feda35 01-01-2009 13:51

yani açık konusmak qerekirse bence izmiri kazanamayız bende izmirde yasıyorum
burda coqunluk chp akp yi hernedense istemiolar izmirde chp den memnunlar

Marlon3535 01-04-2009 20:40

İzmir de yaşayan biri olarak söylemeliyimki; İzmirli hemşehrilerimizin artık "muhalif olma" takıntısından kurtulması gerekiyor. Bunun acısını şehrimiz çekiyor. Bir zamanların 3. büyük şehri olan izmir, artık milli gelirden enaz pay alan iller durumuna düştü. Doğalgazla enson tanışan il oldu.
Hala metro ağına kavuşmuş değil.
Belediye başkanları "laiklik" edebiyatıyla, halka hizmet sunmadan sandıktan çıkabiliyorlar.
Örneğin Çiğli'de seçilmek için, CHP adayı olmak yetiyor.
Bir önceki başkanları yolsuzluktan ağır cezada yargılandı. Ama yerine yine bir CHP li Ankara'dan yollanarak seçilebildi. CHP oyları fazla .
AK Partimizin bu hataya düşmemesi lazım.
Yıllardır yerelde politika yapanlar, çizilip Genel Merkezden atama adaylar yapılabiliyor.
Yine aynı şey olursa, Yerelde çalışanlar değilde, atamayla başkan adayları belirlenirse, sonucu tahmin etmek zor değil.
Zaten fazla olan CHP oylarını, merkez atamasıyla geçmek çok zor.

İnşallah , araştırmalar biterde, milletin oyunu alacak en uygun adaylar belirlenir.

MaU_95 01-14-2009 23:51

Aynı durum Kadıköy de var ağzımızla kuş tutsak kazanamayacağız gibi. Halk LAF'a değil İŞ'e oy verse Ak Partinin alamayacağı belediye yok. Ak Parti'nin İstanbul'u ne hale getirdiği ortada, Erdoğan eğer İstanbul'u yönetmeseydi şuan halimiz haraptı. Onun başa getirdiği herkes de çok çalıştı Allah bin kere razı olsun. Kadıköy ise muamma ne bir icraat var ne adam gibi bir iş, tek yaptıkları Büyükşehir'in yaptığı işlerin yanlarına Kadıköy Belediyesi tabelası iliştirmek! Bakalım bu seçimde neler olacak. Ben pek ümitli değilim ama inşallah partimiz kazanır.

Cmbmlu 01-14-2009 23:59

yıllardır metro olcak suyu desen asnenıklı ama chp bunun ustune dusunuyo cunku ızmırı kaybemek ıstemıyo ve su faturalı cok ucuz gelmeye basladı cunku bı sınır ton var ondan sonra ucretlendırme gırıyo dıye duydum chp oynuyo ama ak partı daha buyuk oynuyo ıcerden fetedıyo Izmırı

FarukARSLAN. 01-15-2009 00:56

Alıntı:

Cmbmlu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 493409)
yıllardır metro olcak suyu desen asnenıklı ama chp bunun ustune dusunuyo cunku ızmırı kaybemek ıstemıyo ve su faturalı cok ucuz gelmeye basladı cunku bı sınır ton var ondan sonra ucretlendırme gırıyo dıye duydum chp oynuyo ama ak partı daha buyuk oynuyo ıcerden fetedıyo Izmırı

Arkadaş burası MSN yahut başka bir muhabbet platforumu değil. Şu Türkçe kullanımına özen gösterseniz biraz..

Gökmen 01-15-2009 01:24

Alıntı:

VAROLİDER Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 166037)
SELAMALEYKUM ARKADASLAR İZMİRİ 2009 YEREL SECİMLERDE AKPNİN KAZANMASI İÇİN AKP 5 YILDIR YAPTIGI HİZMETLERİ EV EV GEZEREK ANLATMALIYIZ YETER ARTIK CHP BELEDİYE İSTEMİYORUM MESAJ LARINIZI BEKLİYORUM

Benim izlenimlerim şu arkadaşım, ne yazıkki bu sene AK PARTİ,miz İZMİR,i alamayacak. Nedenine gelirse ANTALYA,dan ve BODRUM,dan İZMİR,e çok göç oldu ve bu yüzden oylar CHP,ye kaydı ama şunuda söyleyeyim ANTALYA,yı bu seçimlerde alma ihtimalimiz çok yüksek bu göç saysinde. Bu benim kendi görüşüm ve yorumum bakalım ne kadar doğru seçimlerde görücez.:cool: Benim AK PARTİ,me 5 oyum garanti daha fazla bula bilirsem n mutlu bana, İZMİR deki akraba ve eş dostları aricam bakalım oradan ne kopara bileceğim, ALLAH c.c büyük...

akmmr 01-17-2009 14:41

arkadaşlar karamsarlıktan kurtulmamız lazım artık.milletvekili seçimlerinde başbaşa yakın bir mücadele oldu.taha aksoy geçen seçimlerde rahmetli piriştinaya kaybetti chpye değil ve taha aksoy universiade organize komitesi başkanlığını ve izmir milletvekilliğini başarılı bir şekilde yapmış ve izmir sosyetesinin içinden birisidir bu sebeplerden inş izmir artık bizimdir.

feda35 01-18-2009 13:16

bana kalırsa taha aksoy yanlıs bi seçim tabi başımızdakilerin kararı ama
cemil şeboy olsaydı akp nin kazanma şansı daha fazla olacaktı,

Ak_Kelebek 01-18-2009 15:16

Alıntı:

feda35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 494936)
bana kalırsa taha aksoy yanlıs bi seçim tabi başımızdakilerin kararı ama
cemil şeboy olsaydı akp nin kazanma şansı daha fazla olacaktı,

Bence sen yanlış düşünüyorsun kardeşim bir kere Taha AKSOY İzmir Milletvekili o yüzden İzmir çok iyiy biliyor Taha AKSOY'u.İkincisi de Başımızdakiler diye hitap etmeyelim de Sayın başbakanımızın taktiridir bu karar! Dün ben Halkapınar ve Karşıyaka spor salonlarındaydım o coşkuyu görseniz bu kadar umutsuz konuşmazdınız heralde.
Başbakanımızın da dediği gibi DURMAK YOK HİZMETE DEVAM.İnşaALLAH. ;1

politikaci 01-18-2009 19:23

Chp belediyeleri ve ana belediyesi,halk üzerinde yardımları arttırarak büyük bi etki yaratmaya çalışıyor.Çevremden görüyorum dar gelirli ailelere erzak yardımı,burs yardımı vs..

kaviz 01-18-2009 22:07

Kardeşlerim. bence izmiri almak kolay.Çünkü izmir cem uzan'a (genç parti) % 18 oy veren bir şehir. AK partinin alması çok zor değil bence. İzmir bana çok radikal,fanatik bir kent gelmiyor chp de ısrar etseler dahi. İzmir hizmet edeni sever tahminimce öyle takıntılı gibi gelmiyolar bana.

Marlon3535 01-20-2009 19:47

"hatırlatmak isterimki geçen seçimlerde chp piriştina ile %4 fark ile kazanmıştı.piriştina bütün göçmenlerin oyunu aldı.hemde ak parti iyi bir aday çıkaramamıştı.şimdi piriştina yok .......... bi başkan var onu da kimse sevmiyo.ak parti yapacağı tek şey o da ciddi bir aday çıkartması oda mahmut özgener yada ertuğurul günaydır."

Sevgili arkadaşımız, yukarıdaki satırları , eski bir tarihde yazdığında, adaylar belli değildi. Oysa şimdi adaylar kesinleşti.
Taha Aksoy, Ahmet Piriştina gibi çok güçlü bir aday karşısında , %3 küsur bir farkla seçimi kaybetmiştir. Aziz Kocaoğlu ise ,İzmir de hiçde sevilmeyen biri değildir. Hatta Deniz Baykal, A.Kocaoğlu'nu aday olarak göstermeseydi, belki de AK Parti den adaylık teklifi alabilecekti. Bu olasılığın da zamanında İzmir de dillerdirildiğini hatırlatayım. Sayın Başbakanımızın, 2-3 ay öncesine kadar, Aziz beye gösterdiği teveccühü unutmayalım. Elbette şimdi seçim zamanıdır. Aziz beye eski müsamaha gösterilemez.
Bence Taha Aksoy tamda aranan adaydır.
Efsanevi bir başkan karşısında, hiçbir politik deneyimi olmadan bu başarıyı elde etmiştir. Şimdi ise milletvekilidir. Politikanın içinde pişmiştir.
Aziz Kocaoğlu karşısında , Ahmet Piriştana kadar zorlanacağını sanmıyorum. Üstelik Arkasında Ak Parti vardır.
İzmir kazanılmaz ise bunun Taha Aksoy ile alakası olmayacaktır. Taha bey, Erzurumludur. Dürüsttür, beyefendidir. İzmir de politikaya damgasını vuran kesim ise Rumeli den göçedenlerdir. Ancak,
Partimiz Ak Parti, yaşanan ekonomik kriz karşısında ne sonuç alacaktır. Onu düşünelim. Yaşanan sıkıntının seçime etkisi olmayacakmı?
ANAP ın 1989 yerel seçimlerinde aldığı yenilgiyi unutmuyorum.
Ayrıca, ülkemizdeki Ulusalcı akımın en yaygın olduğu şehir İzmir. Bunu yaşayarak gördüm. Gerçek şu ki;
İzmir'de laiklerin bir baskısından sözedebiliriz. Bu adeta kan davasına dönüştürülmüş.
"Kemal Paşa'nın partisi CHP(!) " ye saplantı var...
İlçe adaylarımızı da belki başka zaman tartışırız.

ak61 01-28-2009 03:27

Arkadaşlar öncelikle herkesin yorumu çok güzel iyide İzmirde yaşayan İzmiri bilir.
Hizmet yok gerçekten İzmirde AK belediyecilik zamanı artık gelmiştir İzmire.Ancak bu seçimde sanırım bu olmayacak genel seçimde nasip olur inşallah.
Öncelikle etrafımdaki gözlemlere bakınca son seçimde 22 Temmuzda oylarını zor bela kaptıklarımız bile bize vermekten vazgeçti İzmirde.Ben bizim apartmandan 12 oy almıştım.Şu anda 4 oy dayız.Apartmanda 6 MHP 2 Saadete gidecek oylar. %25 in altına yinede düşmeyiz ancak Halk Şeboy'u aday istiyordu Aksoy'un aday olması şansımızı tamamen azalttı.Kocaoğlu izmire hizmet vermedi ama işte seviyorlar adamı.Metro yıllardır eziyet sürüyor ama bitmedi.yinede kocaoğlunda priştinanın karizması yok.
Ancak Lise öğrencisi olarak şunu söyliyim yeni öğrencilerin ve gençlerin oylarında sıfırız izmirde ordan kaybediyoruz asıl.İlerdeki şansımızı belki bu tıkar.Yinede umutlu olmak gerekir bu seçimde %25-30 arasındaki oya bile rağzıyım.
Beni düşündüren GP nin %10 luk oyu nereye kayacak.
İşte Genel seçim olmadığı için İzmirde chp nin oyu çok daha fazla artacak kocaoğluna vericekler oylarını.
Karabağlar
Bayraklı
Kemalpaşa yine bizim

izmirliyiz 01-30-2009 16:08

arkadaslar ben daha yenı uye oldum henuz 19 yasındayım ızmırde yasıorum unıverstede okuyorum. bana ınanınm bu secımlerde ızmırı almayı basarıcaz.. ozellıkle davos olayı sonra bu cok zor degıl. herhangoı bı genclık koluna uye degılm bunun verdıgı uzuntu ve hıc bırsey yapamamamın getırdıgı baskı cok buyuk ancak ne yapmam gerektıgını bılmıyorum

izmirliyiz 01-30-2009 16:11

ak61 kesınlıkle senle aynı fıkırde degıl davos olayıla bırlıkte bulundugum unıverste de dahıl oy artısında ınanılmaz bı artıs war.ayrıca profosyonel bır kulupte futbol oynamaktayım.ak partıye bır yıgın laf soylıyenler su anda akp ye oy vermek ıcın beklıyorlar.eger bıraz calısırsak ınanın bu secımde basarabılırz

politikaci 01-30-2009 16:16

Hoşgeldin hemşerim..İzmirin neresindensin?

muhammed.ikb 01-30-2009 16:23

dün akşamdan itibaren ibre bizden yana döndü...uzun süre yaptığımız arştırmaların sonuçlarında kesinlikle yanılacaz ekip olarak...

izmirliyiz 01-30-2009 21:06

balçova tarafından kardesım sen

ak61 01-30-2009 21:46

izmirliyiz ben onları yazarken davos gerçekleşmemişti:D
Davos sonrası oylarımız artar ama İzmiri çok etkileyeceğini de sanmıyorum.Bu daha çok anadoludaki oylarımızı arttırır.
Tahminimi yazıyorum son olaylar sonrası İzmirde %40-45 Chp %35 Akp ben izmirde sadece gözlemlerimi yanısıtıyorum.Temennim AKPnin %90 la birinci olmasıdır.

inanc 01-30-2009 23:08

AK parti İzmiri alıcak gibi geliyor bu sefer sadece konak ve karşıyakada şüphem var :S

All times are GMT +3. The time now is 01:21.