![]() |
Kendinizi hangi siyasi görüşte görüyorsunuz?
evet arkadaşlar siyasi eğilimlerimizi belirtelim
|
Milliyetçiyim ...
|
sadece doğru olana oy veririm hiç bi görüşten değilim. bugün akpartiye oy veririm yarında daha iyi olana oy veririm! 22 temmuzdan sonra siyaset benim için bittiğinden :D görüşüm yok! ülkemizi seviyoruz ya o yeter ;)
|
Liberal demokratım :)
|
dinimi seviyorum(ama aşırı dinci değilim kara çarşaf cüppeye karşıyım)
miiliyetçiyim(ama aşırı değil Kürtlerle Türklerin KARDEŞÇE yaşayacağına inanıyorum) yani AKP ciyim ;) |
HİÇBİRİ
KOLTUĞUN HAKKINI VERENDEN YANAYIM |
BBP PARTİLİYİM MUHSİN YAZICIOĞLUNU DESTEKLİYORUM AMA MUHSİN BABA DA SÖLEDİ ZAMAN GAZTESİNE MHP-CHP LE BİR OLCAKSA AKP DESTEKLERİM DİYE:D
|
futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutulmaz...
hangisi ülkem için faydalı ise ben ondan yanayım ;) şuan AK PARTİ =) |
şu anda ak parti böyle davam ettiği sürece hep ak partiliyim ;)
|
milli görüşçüyüm. ve şunada inanıyorumki eger bu ülke ve dünya bir gün huzur bulacaksa bu adil düzen ve milli görüş ile olacaktır çünkü bu ülkeyi bu güne zaten diğerleri getirdi dünyada yaşanan huzursuzlukların temelinde olan hastalıklarda belli ve bu hastalıkları ortaya koyan ve çözüm metodlarını söyleyen tek çare milli görüştür.
|
Muhafazakar demokrat !
|
Milliyetçi hareket.
|
Alıntı:
|
milli görüşçüyüm...
|
ülkem için yararlı olan partinin saadet partisi olduğunu düşünüyorum!!!
|
Milletimiz için,selametimiz için AK PARTİ...
|
Ak Partiliyim..
|
yaradalanı sev yaradan dan ötürü görüşü AK PARTİ GÖRÜŞÜ
|
AKGENCİM GURUR DUYUYORUM :D :D
|
AK partiliyimj ama liberal demokratım
|
Türkiye sevdalısıyım..Halkımın kavgasıyım..
|
Alıntı:
|
BEN MİLLİ GÖRÜSÇÜYÜM.. AMA ACIKCASI SUANDA OLANLAR KANIMA DOKUNUYOR VE BİR MÜSLÜMAN OLARAK CANIMI ACITIYOR.. R.TAYYİP ERDOĞA'IN DUA ETTİGİ ABD ASKERLERİNİN BAĞDAT'IN BİR CAMİSİNDE VERDİKLERİ PARTİ VE ORADAKI MÜSLÜMAN HANIMLARI..... ARTIK SÖYLİYEMİORUM ARTIK
VİCADININ SESİNİ DİNLE VE HAYKIR BU BÖYLE GİTMEZ!!!!!! TEK ÇARE SAADET PARTİSİ |
Alıntı:
|
BİZ OSMANLIYIZ BİZ SELÇUKLUYUZ BİZ ENDÜLÜSÜZ BİZ GAZALİYİZ BİZ MEVLANAYIZ BİZ SELAHADDİNİZ BİZ BEDİÜZZAMANIZ BİZ HARZEMŞAHIZ BİZ KÜRŞADIZ BİZ BARBAROSUZ BİZ YAVUZUZ BİZ FATİHİZ BİZ GEÇMİŞİNE SADIK MİLLETİNE SADIK DEĞERLERİNE SADIK DİNİNE SADIK İNANCINA SADIK BİZ AK PARTİLİYİZ BİZ ERDOĞANIZ BİZ GÜLÜZ BİZ ARINÇIZ BİZ MUHAFAZAKAR VE DEMOKRATIZ BİZ ÖZGÜRLÜKÇÜYÜZ BİZ ADİLİZ ÇÜNKÜ HEM MÜSLÜMAN HEM ADAM GİBİ ADAMIZ |
muhafazakar demokrat
|
herhangi bi syasi görüşte değilim
ülkemi seviyorum ülkem için en hayırlısı neyse o derim secimlerden sonra zaten benm için hersey bitiyor bundan sonraki secimlerdede hangisini iyi gibi görürsem ona veririm |
Ülkem,milletim ve kendim için en uygun en yakışandanım.
AK PARTİ' liyim,bundan da büyük gurur duyuyorum. |
Ak Parti= muhafazakar demokratım
|
Arkadaşlar biz yeni bir hareketi temsil ediyoruz
esasen bütün dünya AK Partinin be AK Partililerin bu yeni HAREKETİNİ ve DURUŞUNU takip ediyor Dünyada demokrasi sözcüğü çok muğlak bulunduğu için sürekli önüne tamamlayıcı takılar getirilmiştir Muhafazakar demokrat-Hristiyan demokrat-Liberal demokrat-sosyal demokrat vesair. Ama AK Parti hareketi bütün bu açılımların ve tanımlamaların dışında yeni bir kulvar buldu kendine Bana göre o da "MÜSLÜMAN DEMOKRAT" tanımlamasına çok yakın ben şahsen kendimi artık müslüman demokrat olarak görüyorum |
Alıntı:
|
seviyeli olup propangada yapmayan heryere kopyala yapıştır yapmayan ve insan olan herkes bu forumda bulunabilir :D
|
Ben;Ataturkcu,Milliyetci ve Laik'im
AKP'liyim.Sayin BASBAKANIMIZ Recep Tayyip Erdogan'i cok seviyorum.Partimizi cok seviyorum.Yaptigimiz icraatlar cok guzel. Iste ben buyum ;D |
Milliyetçiyim vatanımın yararına olan her şeyin arkasında...bayrağıma,vatanıma dil uzatan herkesin karşısındayım..kim milletim için uğraşırsa onun hakkını da her alanda savunurum
|
anketteki seçeneklerin tam manasıyla ne olduklarını pek bilemiycem o yüzden şucuyum bucuyum demiyeyim. ama Osmanlıya hayranım bu kadarı yeter herhalde. (Tabi bazı güçler Osmanlıyı bozup karıştırmadan önceki hallerine.) partileri ve siyaseti de pek sevmiyorum işin açık tarafı çünkü bence en çok yalan dolanın döndüğü yer oralar ...
|
kim milletini seviyorsa ondan yanayım dedem rah. Adnan Menderesin arkdasından gitmiş torunu olrak bende sn:recep tayyip Erdoğanın arkdaından gidiyorum Allah onları fikilerini ve zihiyetlerini değiştirmesin.....
saygılarımla |
tüzüğümüzde de geçen muhafazakar demokratlıktan yanayım...
|
ELBETTE PARTİ TÜZÜĞÜNDE NE YAZIYORSA O..
YANİ MUHAFAZAKAR DEMOKRAT AMA EĞER AKPARTİ KİTLE VE MERKEZ PARTİSİ İSE VE SOLCULARA BİLE YER VARSA BENDE MİLLİ GÖRÜŞ DERDİM.. BUDA ÇOK NORMAL.. YANİ SOLCU ERTUĞRUL GÜNAY GELMİŞ VE BENİM 40 YILLIK FİKİRLERİM Bİ GECEDE DEĞİŞMEZ DEMİŞ.. SEVERİMDE KENDİSİNİ.. EĞER MERKEZ PARTİSİ İSEK MİLLİ GÖRÜŞDE OLMALI TABİİKİ.. BAŞBAKANIMIZ MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARDIK DERKEN KURUMSAL YAPIYI KAST ETTİ BENCE. YOKSA BİREYLERİN YAPILARI Bİ GECEDE DEĞİŞMEZ... |
Birini unuttunuz Basbakanimizin getirmis oldugu Ilimli Müslüman Görüsü ???
|
All times are GMT +3. The time now is 12:45. |