AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   ÜLKÜCÜLER VE NİHAL ATSIZCILAR ARASINDAKİ FARK. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=20973)

Saltuk Buğra Han 02-24-2008 18:27

ÜLKÜCÜLER VE NİHAL ATSIZCILAR ARASINDAKİ FARK.

Kurdukları sitelerde sağa sola çatan,sadece küfür etmeyi bilen kendilerine Türk asıllı isimler koyup Türklükle alakaları bile olmayan,Türk'ün kutsal değerlerini kullanarak sadece Türklüğe zarar vermeye çalışan(Bu bir oyun ve bilerek)Milli ve manevi değerlere küfür etmekten başka bir şey bilmedikleri gibi kendi anasına ,bacısına bile manevi değerlerinden dolayı ağıza alınmayacak küfürler edebilen,Bundan daha kötüsü dine ve peygambere bile küfür edebilecek kadar çirkefleşen ve bu yüzden tarafımızca sık ,sık okşanan ve kesinlikle Türklükle alakaları bile olmayan Türklüğü kötü göstermek adına başta yahudiler olmak üzere dış mihrakların ülkemize besleyerek yolladıkları bir güruh.
Biz ülkücüleri asla sevmezler.
Çünkü biz onların inlerine çomak sokarız.
Çünkü biz Bedenimiz Türk ama ruhumuz İslam deriz.
Çünkü Allah ve Peygamberi dilimizden düşürmediğimiz için bize ümmetci derler.
Çünkü biz Selçukluyu ve Osmanlıyı da sevipgurur duyarken,onlar ise sırf müslüman oldukları için her iki imparatorluğuda ret ederler.
Çünkü onlar sahte biz gerçeğiz.
Çünkü biz lazını ,çerkezini,gürcüsünü pomağını kabul ederiz.Kendini Türk kabul eden ve hisseden herkez bizim için Türktür.
Çünkü yukarıda bahsettiğim gibi lazına,çerkezine,gürcüsüne abazasına kız alır kız veririz.
Çünkü biz ülkücüler her zaman ve her yerde onların Türklük maskesi altında yaptıkları sahtelikleri çok iyi biliriz.Bir kaç kez sitelerine girip üye oldum ülkücü olduğumu anladıklarında hemen banladılar.Onların sahteliklerini en iyi biz anlayıp ,biliyoruz.
Onun için biz ülkücüleri asla sevmezler.
yanlış anlaşılma olmasın sadece ifade açısından diyorum,sizleri bile kendi otağlarına kabul ederler ama Ülkücüleri asla .Çünkü onların ipliğini biz pazara çıkarıyoruz ve bu sebeble ülkücü gördüklerinde hepsinin tüyleri diken diken olur.

Beritan 02-24-2008 18:47

ben ırkçılığa karşıyım...yani allah türkü korusun nedemek...

parabol 02-24-2008 18:54

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı

Allah insanlığı korusun....

Beritan 02-24-2008 18:55

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı

Allah insanlığı korusun....

amin

TÜRK EVLADI 02-24-2008 18:57

Site bayağı ülkücü siteye döndü...

parabol 02-24-2008 19:08

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı

Güzel bir şey aslında...Ülkücüsü var milli görüşçüsü var solcuya benzeyeni benim tam çözemediğim muhalifler var...

Vay be biz neymişiz biz ne kabulkar bir forummuşuz 8) ;)

Saltuk Buğra Han 02-24-2008 19:13

Alıntı:

Rahatsızmı oldun oldun yoksa? sen ırkcılığın değişik şeklini yapıyorsun.Ülkücü isek uzaydan gelmedik.ayni memlekette yaşıyoruz.Biraz değişiklik senin içinde iyi gelir.

TÜRK EVLADI 02-24-2008 19:18

[i][b]Rahatsız oldum...

Çünkü burada Ak Parti'yi gerçekten anlamak için değil ülkücü propoganda yapılıyor...

Ben ırkçılığın hiçbir şeklini yapmam!
Allah'ın emirleri dışında hiçbirşeye dahil olmam!

Nickime bakıpta ırkçı olduğumu düşündüysen eğer o nick sadece batılıların Türkleri aşağılamasına karşılık bir tepkidir!
Gerektiğinde ırkımı kormasını bilirim ama fazlasına gerek yok...

Benim için zararınız yok aslında fakat her tartışma konumuz ülkücüler oldu artık...
Ekonomi yada diğer konulara kimse girmiyor...
Gergin ortam...

asilkurt55 02-24-2008 19:24

vay be ülkücüleri dışlamak ha.sen ne yapmaya calışıyorsun be kardeşim.bizler bu ülkenin birer neferi degilmiyiz.burada sadece akp yi konuşacaksan bunun hiç geregi yok.akp li olanlar zaten kendini biliyordur.degişik fikirlerin tartışıldıgı ortamlardan rahatsız olacagına kendinizi geliştirinde daha farklı konularla karşımıza cıkın.

asilkurt

TÜRK EVLADI 02-24-2008 19:28

[i][b]İşte bu konuşma tarzın yüzünden o ülkü ocaklarından ve ülkücülerden koptum ve dönmemeye yemin ettim!

Konuşmalara bak!
Nesin sen?
Eşkiya mı?

Farklı konularla karşımıza çıkın demişsin bana...
Şöyle bir forumu dolaş ve nasıl her fikirde mükemmel derecede fikir alış verişi olduğunu gör...

Sonra da sizin girip yorum yaptığınız konuların nasıl rezilleştiğini gör!

Alparslan Türkeş'in Kuran okuttuğu ülkü ocaklarını hapçıların barınağı yapan zihniyetin ülkücülüğü çökerttiği görüşündeyim...

Selametle...

Beritan 02-24-2008 19:29

hıh tam oldu şimdi....hadi şimdi tartışmanın koyusu çıkar :D :D

asilkurt55 02-24-2008 19:36

Alıntı:

asilkurt55 Nickli Üyeden Alıntı
vay be ülkücüleri dışlamak ha.sen ne yapmaya calışıyorsun be kardeşim.

asilkurt

Alıntı:

[i][b]İşte bu konuşma tarzın yüzünden o ülkü ocaklarından ve ülkücülerden koptum ve dönmemeye yemin ettim!

Konuşmalara bak!
Nesin sen?
Eşkiya mı?

sana eşkıya diyen kim acaba.bu konuşma tarzımda nevar anlayabilmiş degilim.
yarın sizlerle tekrar görüşmek üzere şuan netten cıkıyorum.
ALLAHA EMANETSİNİZ
asilkurt

TÜRK EVLADI 02-24-2008 19:38

[i][b]Ülkücüleri dışlamak bir günah filan mı?

Neyse...

Yarın gelsen bile böyle tartışmaya devam ederseniz kendinize muhattap bulamaz olacaksınız...

Saltuk Buğra Han 02-24-2008 20:26

Alıntı:

[i][b]Rahatsız oldum...

Çünkü burada Ak Parti'yi gerçekten anlamak için değil ülkücü propoganda yapılıyor...

Ben ırkçılığın hiçbir şeklini yapmam!
Allah'ın emirleri dışında hiçbirşeye dahil olmam!

Nickime bakıpta ırkçı olduğumu düşündüysen eğer o nick sadece batılıların Türkleri aşağılamasına karşılık bir tepkidir!
Gerektiğinde ırkımı kormasını bilirim ama fazlasına gerek yok...

Benim için zararınız yok aslında fakat her tartışma konumuz ülkücüler oldu artık...
Ekonomi yada diğer konulara kimse girmiyor...
Gergin ortam...

TÜRK EVLADI Ne dediğini sende bilmiyosun arkadaş ,denizde mahsur kalmış küreksiz sandal misali bir sağa yalpalıyorsun bir sola.Kimse sana ne ismini sordu ne de yerine göre ırkını savunup savunmayacağını.Ben burada özellikle yeni yetişen gençler için tehlikeli oluşumların dikkatini çekmek adına elbetteki ülkücülüğümüde kullanarak bir konu açtım.Ortalık tuzaklarla dolu bunun illaki bir mayın olması gerekmiyor hemen yarın bile yanı başımızda rastlayabileceğimiz bu ve buna benzer tuzaklara karşı her zaman uyanık olmalıyız.Belki sen,ben kendimizi kurtarabiliriz, ama yeni yetişen nesillerin bunlardan haberi olması gerekir.Hem bu iblislerin hal ve durumunu ,hemde aramızdaki farkları anlatmak gayesi ile içinde ülkücü terimleride kullandım suç mu.Rahatsız olduysan okumazsın yada katkıda bulunup senin bildiğin başka şeyler varsa anlatırsın.İnsanlar öğrenir.

asilkurt55 02-25-2008 09:49

ozaman site yöneticilerine iletirsin de sitede sadece akp konuşulur.mademki köklü üyesin okadar hatrın gecer heralde.bir kominist gelse burada farklı muhabbetler yapsa hoşunamı giderdi,ülkücülerin sana ne zararı var.söylede bilelim.ama anlaşılan senin bi yaran var bu konuda ki bukadar üsteliyorsun bu konuyu.sana kim eşkıya demiş veya o sözün bizeyse bi özür borclusun.sitede kıdemli üye olmak agır kişilik ister,yanlış anlama senin kişiligine lafım yok,kendini bizlere iyi tanıttın zaten.bizim muhattap bulmamızada gerek yok.saolsun ülkücü düşmanları burada üzerimize geliyor yeterince.

asilkurt

LüGaT 02-25-2008 11:12

Sevgili ülkücü arkadaşlar, bu forumda derin bir "ülkücü düşmanlığı"ndan bahsetmişsiniz.Siz söylediğinize inanıyor musunuz merak ettim.

İkincisi ülkücüleri sevmek bu ülkede yaşayan ya da bu foruma üye olan insanlar için vazgeçilmez ve vazgeçilmesi teklif dahi edilemez bir zorunluluk mudur?Neden bir takım ideolojileri, gelenekleri, akımları idealleştirmek, kutsamak zorundayız?

Ülkücü camianın genel anlamda hangi siyasi partiyle flört ettiğini hepimiz biliriz.Burası da bir siyasi parti forumu olduğuna göre izin verin de aleyhlerine birşeyler yazıla"bilsin".

Saygıdeğer, dokunulmaz ülkücüler olarak herhangi bir ülkücü forumda Ak Partinin propagandasını yapıldığında size davranıldığı kadar hoşgörülü davranacağını garanti eder misiniz? Bunun sonucunun ne olacağını siz de biliyorsunuz.Ya da Nihal Atsız aleyhine yazılar bulunan bunun gibi bir başlık açıldığında...

Birileri gelip daha ilk mesajında siyasi partimiz ve üyelerimiz hakkında "şerefsiz", "ulan", "satıcı", "hain" gibi ağır ithamlarda bulunsun, biz sakın müdahele etmeyelim.Neden ? Onlar ülkücü, dokunulmaz.

Azıcık izan...

TÜRK EVLADI 02-25-2008 11:40

[i][b]Konuyu fazla uzatmamam gerekir!

Fakat;

Sitede girdiğiniz her konuya tehditkaR mesajlar yollamışsınız sanki mafya gibi!
(Özendiğinizi biliyorum ama mafyanında biraz seviyesi olur)

Bunun haricinde hatırlamadığım ama beyni olmadığına emin olduğum bi tane ülkücü arkadaşta çıkmışta mesajında ''başörtülü kızların bilgisayarına girip neler yapğtığınıda biliyoruz hepsini öğrendik'' gibi uyduruk laflar etmiş!

Bu tür laflar arkadaşlarıma hakarettir ve kabul etmem!
Ayrıca başkasının bilgisayarına girebilecek kadar zeki olan biri asla böyle birşey yaptığını söylemez!
O yüzden böyle basit oyunlarla sitede ki kız arkadaşları korkutmaya çalışarak bir yere varamazsınız...

Eşkiya lafım bu konudan dolayı değil bütün forumda ki yazılarınızdan dolayı...

Eğer insan gibi tartışıp fikir alış verişi yapacaksanız durun burda ama eğer böyle tehditkar ve ahlaksız olunacaksa bir dakika bile durmayın çünkü her dakika küçük düşersiniz...

asilkurt55 02-25-2008 11:46

burada veya başka yerde kimseyi tehtid ettigimiz yok,mafya özentiligide yapan yok.bayanlar konusuna gelince baş örtülü diye bi hitap kullanılmadı.ve hepside kapsanmadı asla.biz yaşadıgımız bazı gercekleri bildirdik.herkes kendini bilditen sonra kimsenin korkmasına gerek yok deilmi.silerle tartışma yaratma merakım da asla yok bunu bilesiniz.

Saltuk Buğra Han 02-25-2008 12:29

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili ülkücü arkadaşlar, bu forumda derin bir "ülkücü düşmanlığı"ndan bahsetmişsiniz.Siz söylediğinize inanıyor musunuz merak ettim.

İkincisi ülkücüleri sevmek bu ülkede yaşayan ya da bu foruma üye olan insanlar için vazgeçilmez ve vazgeçilmesi teklif dahi edilemez bir zorunluluk mudur?Neden bir takım ideolojileri, gelenekleri, akımları idealleştirmek, kutsamak zorundayız?

Ülkücü camianın genel anlamda hangi siyasi partiyle flört ettiğini hepimiz biliriz.Burası da bir siyasi parti forumu olduğuna göre izin verin de aleyhlerine birşeyler yazıla"bilsin".

Saygıdeğer, dokunulmaz ülkücüler olarak herhangi bir ülkücü forumda Ak Partinin propagandasını yapıldığında size davranıldığı kadar hoşgörülü davranacağını garanti eder misiniz? Bunun sonucunun ne olacağını siz de biliyorsunuz.Ya da Nihal Atsız aleyhine yazılar bulunan bunun gibi bir başlık açıldığında...

Birileri gelip daha ilk mesajında siyasi partimiz ve üyelerimiz hakkında "şerefsiz", "ulan", "satıcı", "hain" gibi ağır ithamlarda bulunsun, biz sakın müdahele etmeyelim.Neden ? Onlar ülkücü, dokunulmaz.

Azıcık izan...

Lügat kardeşim.Hakkını yiyemeyiz forumda ülkücü düşmanlığı yok sadece antipatiniz var bu ise normal olması gereken bir durumdur herhalde.Yanlız belki çok sık tekrarlıyor olabilirim ama dediğim gibi bizim geleneklerimizde misafire iyi ve kibar davranmak vardır.Şimdi sen gelsen benim evime en fanatik bir akpartili yada daha değişik bir partili olsan yemin ederimki sana ben yemediğimi yedirir içmediğimi içiririm en iyi şekilde ağırlarım bundan emin olabilirsin.
Ülkücüleri ise sevin diye bir derdimiz yok.Canınız sağolsun ister sevin ister sevmeyin bizim birbirime olan sevgimiz bize yeterde artar bile.Sizden beklentimiz biraz daha ağırbaşlı olmanız.Bizim sitelere üye olan akpartili arkadaşları da en fazla kollayan ve bir kez bile hakaret etmemiş birisi olmamıda (Eğer benim değerlerime hakaret yoksa)kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim.Bir kaç kişinin yaptığı saygısız ifadeleri de genelleme yapıp bütün ülkücülere mal etmeyin.Hele bu senin gibi saygın bir arkadaşa hiç ama hiç mi yakışmaz.

Saltuk Buğra Han 02-25-2008 12:48

Alıntı:

[i][b]Konuyu fazla uzatmamam gerekir!

Fakat;

Sitede girdiğiniz her konuya tehditkaR mesajlar yollamışsınız sanki mafya gibi!
(Özendiğinizi biliyorum ama mafyanında biraz seviyesi olur)

Bunun haricinde hatırlamadığım ama beyni olmadığına emin olduğum bi tane ülkücü arkadaşta çıkmışta mesajında ''başörtülü kızların bilgisayarına girip neler yapğtığınıda biliyoruz hepsini öğrendik'' gibi uyduruk laflar etmiş!

Bu tür laflar arkadaşlarıma hakarettir ve kabul etmem!
Ayrıca başkasının bilgisayarına girebilecek kadar zeki olan biri asla böyle birşey yaptığını söylemez!
O yüzden böyle basit oyunlarla sitede ki kız arkadaşları korkutmaya çalışarak bir yere varamazsınız...

Eşkiya lafım bu konudan dolayı değil bütün forumda ki yazılarınızdan dolayı...

Eğer insan gibi tartışıp fikir alış verişi yapacaksanız durun burda ama eğer böyle tehditkar ve ahlaksız olunacaksa bir dakika bile durmayın çünkü her dakika küçük düşersiniz...

TÜRK EVLADI dostum tamamen konunun dışına çıkmışsın.Yorum yapacağına eleştiriye devam ediyorsun.Buradaki bacılarımız bizimde kardeşimizdir.Öyle bir şey denilip denilmediğini bilemem fakat eğer denilmişse,diyen kişilerinde ülkücülükle alakası olmayıp sadece ülkücü insanları lekelemek için yapmış olan birer hainden başkası değildir.Belkide nihal atsızcıdır çünkü onlar baş örtüyüde sevmezler.İnsan gibi tartışın derken hayvan gibi tartışmayın mesajını da veriyorsan yazık sana .Fikir alışverişi diyorsun,sana fikir vermeye çalışıyoruz ama alamayan da ne yazık ki gene sensin.

TÜRK EVLADI 02-25-2008 14:06

[i][b]Bundan sonra tartışmanın üslubuna göre gerekirse tartışır konuşurz ama hakarete ulaşırsa iş o zaman siz cevap alamayn taraf olursunuz...

Delikanlı gibi İslamiyet'i ve değerlerimizi savunan ülkücüye laf etmem zaten...
Sizden de bunu görmek isterim...

Uzatmayalım en iyisi...

eddie 02-25-2008 16:06

ya benim tanıdığım ülkücüler benden farklı değiller. ben kendime ak partili diyorum onlar kendilerine ülkücü diyolar... aradaki farkı bilecek bi ülkücü kültürüm yok benim.. ama şurda okuduğum kadarıyla kafatası milliyetçiliği gibi bişey var ortada galiba..

LüGaT 02-25-2008 16:07

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Lügat kardeşim.Hakkını yiyemeyiz forumda ülkücü düşmanlığı yok sadece antipatiniz var bu ise normal olması gereken bir durumdur herhalde.Yanlız belki çok sık tekrarlıyor olabilirim ama dediğim gibi bizim geleneklerimizde misafire iyi ve kibar davranmak vardır.Şimdi sen gelsen benim evime en fanatik bir akpartili yada daha değişik bir partili olsan yemin ederimki sana ben yemediğimi yedirir içmediğimi içiririm en iyi şekilde ağırlarım bundan emin olabilirsin.
Ülkücüleri ise sevin diye bir derdimiz yok.Canınız sağolsun ister sevin ister sevmeyin bizim birbirime olan sevgimiz bize yeterde artar bile.Sizden beklentimiz biraz daha ağırbaşlı olmanız.Bizim sitelere üye olan akpartili arkadaşları da en fazla kollayan ve bir kez bile hakaret etmemiş birisi olmamıda (Eğer benim değerlerime hakaret yoksa)kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim.Bir kaç kişinin yaptığı saygısız ifadeleri de genelleme yapıp bütün ülkücülere mal etmeyin.Hele bu senin gibi saygın bir arkadaşa hiç ama hiç mi yakışmaz.

Göktürk kardeş, ılımlı yorumların için teşekkür ederim.Açtığın başlık için ayrıca teşekkür ederim.Anadolunun maneviyatçı gençliği olarak ortak noktalarımız olduğu kesin.Hepimiz daha dikkatli oluruz inşallah.

All times are GMT +3. The time now is 17:24.