![]() |
eskişehir akgençlikkk
selamun aleykum
bende eskişehir il gençlik kolları teşkilatındayım yaklaşık dört yıldır.. forumumuz hayırlı ve faydalı olur inşallah.. |
eskişehir akgençlikkk
3 hafta evvel Eskişehir'den Ankara'ya geldim, iki yıldır Anadolu Üniversitesi'nde okuyordum, çalışmalarınızda başarılar dilerim, Allah (c.c.) yardımcınız olsun.
|
eskişehir akgençlikkk
teşekkür ederimm.
ALLAH razı olsunn,RABB'im hepimizin yardımcısı olsun. |
eskişehir akgençlikkk
aaa teşkilattan mısınız visal kardeş ne tevafuk bende :)
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN amin ecmain DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!! |
eskişehir akgençlikkk
;D ;D
teşkilatımızın karanfili gelmişşşşşşşşşşşşşş, hoşgeldin kuzucummmmmmmmmmmm ;) ;) ;) |
eskişehir akgençlikkk
hoşbuldummmmm ipek böceğimmmmm
ama kırmızı halı isterim....böle kuru karşılama istemiyorum... :) ;) ::) |
eskişehir akgençlikkk
|
eskişehir akgençlikkk
çoookkkk teşekkür ederim canım benimmm ipek böceğimmmm
DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!! |
eskişehir akgençlikkk
ne demek ben rica ederim ;)
evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm biiznillahhhhhhhh |
eskişehir akgençlikkk
visal karanfil sohbeti beni gülmekten kırdı ;D ;D süpersiniz yaa hep böle olun :D
|
eskişehir akgençlikkk
Alıntı:
biz teşkilatta da böyleyiz :D |
eskişehir akgençlikkk
evet saolasın tuncel kardeş biz teşkilatdada böyleymişiz ;)
|
eskişehir akgençlikkk
bende sitenizde yeniyim eskişehir'liyim burayı çok aradım sonunda buldum şükür emeği geçenlerden Allah razı olsun...
|
eskişehir akgençlikkk
Şahsen üye değilim ama Eskişehir teşkilatında tanıdığım pek çok değerli arkadaşlarım var Forum aracılığıyla o değerli İnsanlara Sevgi ve Saygılarımı Yolluyorum....
|
eskişehir akgençlikkk
eskişehirde bulunan arkadaşlar ile görüşüşersekk çok mutlu olurumm.bende eskişehir gençlik kolları üniversite birimi başkanıyımm.inşaallah hepberaber eskişehirde güzel işer yaparız.çoğalırız burada.
|
eskişehir akgençlikkk
bende Eskişehirliyim bu sitede yeniyim anadolu üniversitesine gircem bu sene inşallah.Rabbim yardımcı olsun
|
eskişehir akgençlikkk
amin anadolu açıköğretim mi örgün mü kardeş.eger örgünse eskişehire geldğin zaman yardımcı olurum her noktada kalacağın yerden aklına ne gelirse elimden geleni yaparım.hayırlı uğurlu olsun
|
eskişehir akgençlikkk
ben gençlik kollarından kimseyi tanımıyorum ama çok tanımak isterdim davamız ortak sonuçta..
|
eskişehir akgençlikkk
saolasın ben zaten eskişehirde ikamet ediyorum örgün okuycam ama 2 senelik meslek yüksekoku tercihi yaptım bekliyorum porsuk meslek yüsekokuluna gitcem
|
eskişehir akgençlikkk
tamam ozaman bende üniversite birim başkanaıyım gennçllik kolarında güzel bir üniversite birimimiz var güzel hedeflerimiz var.tanışmamız iyi olur.en azından bilgi alışverişi yaparız
|
eskişehir akgençlikkk
Alıntı:
|
eskişehir akgençlikkk
Alıntı:
|
eskişehir akgençlikkk
tamam ozaman bir vakit belirleyeylim ona göre orda görüşelim forumdaki eskişehirli akadaşlarla.tercih dönemleri bitsin kayıt haftasında flan olur.hem belki forumda olup eskişehiri kazanan arkadaşlarda olur.
|
eskişehir akgençlikkk
ben üniv. değilim ama :( buluşursanız katılırım son senem lisede.. ;)
|
eskişehir akgençlikkk
evet kayıtlar felan olsun yeni gelen arkadaşlarla lise-üniversite düzeyinde bir buluşma felan ayarlarız güsel bir yerde otururuz muhabbet ederiz fikir alışverişleri kitap takası felan yaparız hemde Eskişehirli olan arkaşalar yabancı şehirden gelen arkadaşlarımıza şehrimizi gezdirebilir alış veriş yerlerini felan gösterebilir bu bende olabilirim
|
eskişehir akgençlikkk
arkadaşlar bende eskişehirliyim daha doğrusu memleket oraaa gelincee oralara bi çayınızı içmeye uğrarım ;D takıldığınız belirli bi mekan varmıdır acep? ::)
|
eskişehir akgençlikkk
slmlar.amasyada okuyan eskısehırlı akgenc olarak sevgılerımı ıletıyorum
|
eskişehir akgençlikkk
saolasın gökhann.ayrıca sürekli toplandiğimiz yer parti binası
|
eskişehir akgençlikkk
eskişehirde okuyan arkadaşlar hadi toplanalım şurada
|
eskişehir akgençlikkk
nerde bu ak eses'liler yaa...hiç burda ses soluk yok..
|
eskişehir akgençlikkk
malesef yok yaaa bir türlü canlandıramadik forumda en az olan eskişehirliler galibaaaa
|
eskişehir akgençlikkk
Hemşehrilerimde varmış :) Gerçi Eskişehir'lilerin çoğu mhp'li diye bilirdim ama son seçimlerde ne oldu pek bilmiyorum :)
|
eskişehir akgençlikkk
eskişehirde ak gençlik gümbür gümbür ya bir buluşma ayarlasak çok az kişiyiz yakışmıyor bize..
|
eskişehir akgençlikkk
Eskişehirde Mhp birşey yapamdı kardeşim 1 tane millet vekili çıkarabildi.Bende eskişehirliyim ama geçlik kolarına üye değilim canı gönülden destekliyorum sizleri.Buluşma olursa gelebilirim nasipse.
|
selam millet ne bu ya eskişehrde hiç akp li genç bulamadım inş. burada bulurum ALLAH yar ve yardımcımız olsun....
|
bulunur inş çok fazla var
|
bende varım arkadaşlar bu yarı tatilde eskişehirdeyim. kayıt yaptırcam gençlik kollarına. toplanalım beraber. ....
|
eses li arkadaşım buluşalım inş. bi gün eskişehirde . biraz konuşuruz. ben yarıtilde gelcem. msn adresim. [email protected] buradanda konuşabiliriz. nerde oturuosun bu arada eskişehirde.
|
selamın aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eskişehirdenim foruma yeni üye oldum yarında eskişehir gençlik koluna kayıt olmaya gidicem hayırlısıyla
|
Evet arkadaşlar bende gençlik koluna üyeyim artık fakat kimseyi tanımıyorum eskişehirde olan kişilerle tanışmak isterim
|
All times are GMT +3. The time now is 23:21. |