![]() |
Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)
Prof. Dr. Necmettin Erbakan bu ülkede bakın hangi suçları işledi.. İşte müthiş bir videohaber... Ülke için bakın neleri düşünmüş ve cezalar almış... 1- Amerika'ya ''BANANE SENDEN'' dedi.... Kıbrıs'ı tanıtalım dedi... Prof. Dr. Necmettin Erbakan bu ülkede bakın hangi suçları işledi.. İşte müthiş bir videohaber... Ülke için bakın neleri düşünmüş ve cezalar almış... 1- Amerika'ya ''BANANE SENDEN'' dedi.... Kıbrıs'ı tanıtalım dedi... Prof. Dr. Necmettin Erbakan bu ülkede bakın hangi suçları işledi.. İşte müthiş bir videohaber... Ülke için bakın neleri düşünmüş ve cezalar almış... 1- Amerika'ya ''BANANE SENDEN'' dedi.... Kıbrıs'ı tanıtalım dedi... http://www.youtube.com/watch?v=x1tS1cpgsKw 2- Bizi kapısında oyalayanlarla vakit kaybetmeyelim 'İslam birliği' ni kuralım dedi http://www.youtube.com/watch?v=fqFqUJeYwpM 3- Halkın ne olduklarını anlayarak alaşağı ettiklerini yıllar evvelden canlı yayında afişe etti. http://www.youtube.com/watch?v=sTQh8cEh7dU 4- Aç kalana gözyaşı döktü... http://www.youtube.com/watch?v=vfx7qRqAR7Y 5- Memura yıllarca unutamayacağı hediyeler verdi... http://www.youtube.com/watch?v=RSWfpOnpUmQ NE DERSİNİZ? ERBAKAN BU ÜLKE İÇİN NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE BÜYÜK BİR CEZAYI HAKETMİŞ DEĞİLMİ!!!!!!! 2- Bizi kapısında oyalayanlarla vakit kaybetmeyelim 'İslam birliği' ni kuralım dedi 3- Halkın ne olduklarını anlayarak alaşağı ettiklerini yıllar evvelden canlı yayında afişe etti. 4- Aç kalana gözyaşı döktü... 5- Memura yıllarca unutamayacağı hediyeler verdi... NE DERSİNİZ? ERBAKAN BU ÜLKE İÇİN NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE BÜYÜK BİR CEZAYI HAKETMİŞ DEĞİLMİ!!!!!!! 2- Bizi kapısında oyalayanlarla vakit kaybetmeyelim 'İslam birliği' ni kuralım dedi 3- Halkın ne olduklarını anlayarak alaşağı ettiklerini yıllar evvelden canlı yayında afişe etti. 4- Aç kalana gözyaşı döktü... 5- Memura yıllarca unutamayacağı hediyeler verdi... NE DERSİNİZ? ERBAKAN BU ÜLKE İÇİN NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE BÜYÜK BİR CEZAYI HAKETMİŞ DEĞİLMİ!!!!!!! DİĞER SİTELERİMİ http://sordumsaricicege.azbuz.com/readAr...0001003092 dan öğrenebilirsiniz. |
ALLAH razı olsun :-* ALLAH'A binlerce şükürki Erbakan hocamın altından kalkamayacağı yada cevap veremeyeceği bir suçlama yoktur :-*
|
Erbakan Hoca ile kimin derdi var ki ... ;)
VesseLam |
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:
Erbakan bu milletin yarısını cehennemlik etti. Bu bana yeter. |
Alıntı:
|
Eden kendisine eder Tunahan.
Erbakan Hoca'yı, siyasetten uzak gözlenlemek ve Hoca'lığına saygı göstermek lazım. Başbakanımızın söylemediğini bizim söylememiz uygun düşmez bence. VesseLam |
Ümmü Seleme:
Lafın çarpıtılması mümkün değil; çünkü seçim döneminde bunları bizzat kendi ağzından duyduk hepimiz. Üstadım yok zaten hakaret filan ettiğim yok; sadece benim nazarımda bir değeri vardı; sağ olsun bırakmadı 22 Temmuz sürecinde...Kendisine partimizin ve liderimizin gösterdiği saygının onda birini kendisi -büyüklük edip- bizim partimize, en azından o partiye oy veren insanlara göstermedi... |
Bunun nedeni eski siyaset anlayışıdır Tunahan. Erbakan Hoca böyle düşünmese bile " karalama " politikası ile oy almaya çalışmıştır. Geçmişte olduğu gibi. Ak Parti'nin farkı ise, " dürüstlük siyaseti " dir.
O nedenle bende diyorum ki siyaset dışı bakmak bizim için en iyisi diye. Zaten millet " siyaset " anlayışını iyi biliyor ve hak edene gereken değeri veriyor. Gördüğümüz gibi ;) VesseLam |
Erbakan hocaya kimsenin tek kelime dahi suçlamada bulunma hakkı yoktur!
Bu memleket bir tane adam yetiştirdi. O'da dinci çıktı! ismet inönü (1973) Başka çıkmadı çıkacağıda muamma! Erbakan Hoca hakkında diyeceğim tek şey: O'nu tariften acizim... |
Alıntı:
|
İsmet İnönü'ye iman edenler için güzel bir söz ... ;)
VesseLam |
Alıntı:
|
Bunları burada tartışmanın manası yok. Bizansın Çocukları herhalde Cennetle müjdelenen kavim değildiler.
Erbakan Hoca siyaset uslubunu kullanmış, seçimlerde de bu uslubun karşılığını almıştır. Kimsenin kimseyi müdafa etmesine gerek yok. VesseLam |
Alıntı:
evet bizansın çocukları dedi ve bende buna çok kızmıştım.....bu çok yanlıştı.. |
bu konu günlerce hatta haftalarca tartışıldı
bence artık tartışılmaması gereken bir konu çünkü herkes kendi fikrini savunur....fikirlerde biraz zor değişir herkes kendi çizgisinde durdukça bunlarıda tartışmaya gerek olmaz çünkü sonuçta ak parti büyük oranla başa geldi gerisi ne kadar önemli? |
Alıntı:
|
Tayyip Erdoğan, rakiplerini topa tuttu. Baykal'a 'Yaşın 70 olmuş ama istikametin yok. Aynaya bak. Ahlakının ne olduğunu millet gösterecek' dedi. 'TOPRAĞIMIZI satıyor' diyen Bahçeli'ye 'Eline diline dursun' diye beddua eden Başbakan, Erbakan'a da 'Allah'ın avukatı mısın?' diye çıkıştı.
BAŞBAKAN, Trabzon'da Cumhuriyet mitinglerini ima ederek şöyle dedi: Bazı mitingler yapılıyordu. Altından kimler çıktı. Çete, mafya. Erdoğan kalabalık Trabzon ve Rize mitinglerinde ilk kez Erbakan’a cevap verdi, ‘Sen Allah’ın avukatı mısın, biz seni iyi biliriz’ dedi. Başbakan, cumhuriyet mitinglerinin altından çetelerin, mafyanın çıktığını söyledi Başbakan Erdoğan, Trabzon ve Rize’deki mitinglerde çarpıcı mesajlar verdi. Erdoğan, eski lideri Necmettin Erbakan’a da açıkça ilk kez seçim meydanında çıkıştı ve “Sen Allah’ın avukatı mısın?” dedi. Erdoğan şunları söyledi: KİŞİLER LAİK OLMAZ: Dört dörtlük gerici bunlar. ‘Bu Tayyip Erdoğan aslında laik değil, 10 sene sonra açıklayacak bunu’ diyor. Sen mesleği değiştir. Bir yerlerde büyücü ofisi aç. Bireyler, kişiler dini, kültürel anlamda laik olmaz. Kişinin dini neyse odur. Ben Müslümanım. Ama devlet yönetimi noktasında laikliği savunan bir başbakanım ve o anlamda laikim. Laiklik yarışında benimle yarış etme. Gerçek anlamda laik olsan bütün inanç gruplarına eşit mesafede olursun. Başörtüsünü istismar eden sensin. MAFYA MİTİNGLERİ: (Cumhuriyet mitingleri için) Çeteleri çökerteceğiz dedik. Bazı mitingler yapılıyordu. Bunların altında kimler çıkmaya başladı? Bu çeteler, mafya. KAPILARI KAPATMAYIN: Cumhurbaşkanlığı seçiminde kriz çıkmasın. Meydanlarda bana ne söylediyseniz söylediniz. Ben hakkımı helal ediyorum. Meclis’teki çalışmalarımız Türkiye için. YAŞIN 70 İSTİKAMET SIFIR: (Baykal’ın “Başbakan’ın ağzı bozuk” sözü için) Yaşı 70 olmuş ama hâlâ istikametini bulamamış. Aynaya bak, gör. Senin ağzının da ahlakının da ne olduğunu pazar günü millet cevabını verecek. YOLUMUZU BOŞUNA AYIRMADIK: (Erbakan’ın “AKP’ye oy veren cehenneme bilet kesmiş olur” sözü için) Yahu sana Allah’ın avukatlığını kim verdi? Bunların ne olduklarını biz çok iyi biliyoruz. Yollarımızı niye ayırdığımızı da milletimiz çok iyi bilir. NETHABER Son paragrafı da iyi okusun o görmedim duymadım diyen arkadaş! |
Bizde " Başındaki " veyahutta " Dibindeki " yoktur. Bir bedenin organları gibi olma düsturumuz vardır. Ben oyumu Tayyip Erdoğan'a vermiş isem, onun hilafetini kabüllenmiş ve biat etmiş olurum. Ona söylenen sözde, bana söylenmiştir.
Bunu iyi idrak etmek gerekir. VesseLam |
Seçime girmesi yasaklanan Erbakan, AK Parti’lileri Milli Görüş’ten ABD’nin kopardığını iddia etti; AK Parti için ‘at yarışı spikeri’ ifadesi kullandı, oy verecekleri “Cehenneme bilet alırsınız” diye uyardı.
Bu da NTVMSNBC'den... |
Alıntı:
|
Milli Mücahide arkadaşım, yeterli mi yoksa "milli görüş"çülerin sitesinden de kaynaklar var elimin altında, onları da sunayım mı beğenine?
|
Alıntı:
Bumudur kaynak? Çarpıtanlar kim sanıyosunuz? Aydın Doğan ve yoldaşlarının "ne mal" olduklarını bilmezmiş gibi... |
Yahu neyi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bakın çok açık bir örnek verdim, kulağımla duyduğum bir örnek " Bizansın torunları " ... Bu Erbakan Hoca2nın bize siyasi bakışını ortaya koyuyor.
Şimdi cehennemlik dese ne olur, demese ne olur ... VesseLam |
Alıntı:
(not: konuyu fazla uzatmak istemiyorum sonuçta ne sizin nede benim görüşüm değişecek Hakkınızı helal edin) |
Alıntı:
|
Tamam, şimdi bu sözü söylediği Flash TV'deki programın arşivini inceliyorum. Onu da bulup izleteceğim size... ;)
|
ya sonuçta tartışmak fayda vermiyor bundan sonra elimden geldiği kada mesaj yazmamaya çalışacağım bu konuya (başarabilirsem tabi) kimseyi kırmak istemem tartış tartış bir yere varılmıyor en iyi çözüm birbirimizin görüşüne saygı duyup medeni bir şekilde yararlı paylaşımda bulunmak bu forumda.
|
Alıntı:
|
Buyrun, aşağıdaki videoyu izleyin ve sonra konuşun. Ne demiş, ne dememiş, görün. "Cehenneme bilet almak demektir" demiş mi dememiş mi, görün. Çarpıtılmış mı çarpıtılmamış mı görün?
Sonra beni eleştirin ve öyle ahkam kesmeyin, olur mu arkadaşlar? ( Biraz uzun ama idare edin. ) http://www.izletici.com/v/OUdIYk03Y2...__1_bolum.html http://www.izletici.com/v/NWRqYUkxS2...__2_bolum.html (o lafı da bu bölümde söylüyor) |
Alıntı:
isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakkımız varsa, tabi ki helal olsun. Kalp kırmaya kalsa, daha kolay yolları var bunun arkadaşım. Biz burada bir şeyin varlığından yokluğundan söz ediyoruz. Sen "yok öyle bir şey" dedim, ben de var deyip kanıtlama yoluna gittim. Sen Erbakan'ın iyimser olduğunu ben ise bize karşı kötümser olduğunu düşünüyorum.
Neyse, hakkımız geçtiyse tabi ki helal-i hoş olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
GÜN GELECEK BÜTÜN DÜNYA HOCAMA SELAM DURACAK
|
Alıntı:
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen.. erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya.. |
Bu sitede ve Ak Parti içinde kimsenin Erbakan hocaya bir hasedinin olduğunu düşünmüyorum ama buna rağmen neden sürekli bize bişeler ispat etmeye çalıştığınızı hiç anlamıyorum...
Kıskançlık olsa gerek! |
All times are GMT +3. The time now is 04:59. |