AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Eski hastalık yeniden hortladı Deniz Gezmiş Hüseyin ve Yusuf Çılgınlığı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28089)

YavuzSultanSelim 05-09-2008 00:06

Eski hastalık yeniden hortladı Deniz Gezmiş Hüseyin ve Yusuf Çılgınlığı

Arkadaşlar bugünlerde eski bir akım yeniden çoğu partiyi kapsayacak şekilde hortlatılmaya başladı.

Hadi evladım, emperyalizme karşı çıkalım. Onlar bizim ülkemizi istiyor devletle onlarla işbirliği yapıyor diyerek zamanın gençlerinin çoğunu tuzağa düşürüyorlar...

Bunun hakkında çok uzun yazı yazabilirdim ama değmez bunlar için

Alayını Protesto ediyorum

Kemalist59 05-09-2008 00:15

Şimdi Denizler yani 68 liler komüniste göre kahraman ülkücüye göre terörist bana göre saygı duyulacak dava adamı bugün ben her görüşteki insanlarda gençlikte o mücadele azmini bağımsızlıkçılığı ve azimi görmek isterim.Ama devlete tehdid boyuna ulaşan işlere bulaşırsalar cezaları kesilir.Tabi ben idamın ağır bir karar olduğunu düşünüyorum ki idamı verdiren savcı şunu demişti''Mahkemede uslu durup şov yapmayı denemeseler idam almazdılar''Bu sebeple biraz cinayet diyebiliriz.
Şİmdi diğer yönüyle ne olursa olsun silaha sarılmış bir suçlu silahını kullanmasada devleti hedef almış.Kahraman da hainde değildir.

YavuzSultanSelim 05-09-2008 00:20

Ben bu filmi çevremde o kadar çok görüyorum ki artık sıkıldım aynı filmi izlemekten.

Bunların formülleri çok basit. Akılları boş işi gücü olmayan gençleri toplayacaksın. Vatanın size ihtiyacı var hadi aslanlarım kaplanlarım. Davamız bu. Emperyalizme karşıyız diyip arkalarına komünizmi alırlar. Bunların içini bilirim.

Gençlere ilk başta beğendiği gençlik ortamını hazırlarlar. Ondan sonra küçük işler yavaşla büyür büyür. Devlete el kaldırmaya kadar gelir

kemalistdevrim 06-02-2008 14:36

devrimcilik ve deniz gezmiş ın düşünceleri bence mükemmel

TÜRK IRKI 06-02-2008 14:40

ABD yi reddedip Rus kominizmini bitmiş bir ideolojinin TÜRKİYE ayakçılığını yapmaya çalışan tayfa bağımsızlıkla alakaları olmayan Rus a bağımlı kominist abd ye bağlı emperyalist ben herhangi bir fark algılamıyorum.

angelep 06-02-2008 21:12

deniz gezmişler hüseyinler onlar bunlar şunlar komünizmin sahte gölgesi altında devrimcilik ruhu satmaktalar.
yemezler bu filmi bizler daha önce izledik ve gördükki vatanı millleti komünizm kurtaramadı anca çıkmaza soktu darbelere mahkum etti...

EpiVaTeS 06-02-2008 21:14

ülkemizi sovyet uydusu yapmak istiyorlardı
dinsizler

ultrAstribun 06-02-2008 21:20

Deniz gezmiş solcu faşist gençlerin che yerine şimdiki ideolü oldu.
Yazık ki ne yazık.
Oysaki o kemalist solcular kadar faşist değildi.

YavuzSultanSelim 06-02-2008 22:14

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bu güzelim ve anlamlı konuyu hayata geçiren güzel kardeşime minnet olsun +1

Bende senin değerli yorumların için teşekkür ediyorum + :)

ENGİNEER 06-02-2008 22:27

Bir komünist arkadaşıma şunu söyledi :

''Bizden başka herkes ABD'nin köpeğidir!''

Arkadaşım şu cevabı vermişti :

''Evet siz ABD köpeği değiliz diyorsunuz ama sizde Rus köpeğisiniz!!!''

ABD'yi dünyaya ve Ortadoğu'ya emperyalizmini uyguladı diye eleştiren Deniz, Hüseyin ve Yusuf sanıyorum Sovyetler'in Orta Asya'da; Mao Zedong isimli Çinli Komünist liderinde Doğu Türkistan'da milyonlarca Müslüman Türk'ü, dinin ve ırkını reddettiği için katlettiğini bilmiyorlardı(!)

Sosyalizm dünyaya gelmiş en vicdansız yönetim şekli, ona destek verenlerde en gereksiz insanlardır...

YavuzSultanSelim 06-02-2008 22:31

Zaten anlamadığımız o ya. Emperyalizm= İngiltere ve ABD olarak görüyorlar

Ama Emperyalizmin kelime köküne indiğimiz zaman ne anlama geldiğini görmeleri gerek.

ABD ve İngilterenin yaptığı Emperyalizm de Rusların yaptığı Humanizm gibi davranıyorlar

dev genç 06-03-2008 11:17

deniz gezmişe olan bağlılığımızı hastalık olarak mı algılıyorsunuz?aferin size

kemalistdevrim 06-03-2008 11:39

kemalistler faşist deildir.kafana sokkkkkkkkkkkk.o zaman sağcılarda şeriatçı

hakan_saraç 06-26-2008 04:40

senin hayatın boyunca aklından bile geçiremediğin şeyleri onlar canını vermek pahasına yaptılar.ama kimin için.senin gibi şımarık hayatta en kutsal varlığın anne ve babana sygı duymaya bile gerek duymayan,adını yeni nesil koyduğunuz,hayatta kızlardan vede soytarılıktan başka birşey bilöeyen sizin gibi ukalalar için yapmış.senin gibilerini senin gibilerin yüzünden kökünü silemediler.ama ne yazık artık bu ülkede denizin ,yusufun,mahirin,hüseyinin,tırnağı bile yetişmiyor.yazıklar olsun sizin yeni nesilinize.üç kuruşa babanızı sattığınız nesile.sen kendi dünyanda mutlu ol.ama gerçek dünyadakilerede karışma.bu ülke daha size kalmadı kalmayacak

AdnnSmr 06-26-2008 20:25

Alıntı:

hakan_saraç Nickli Üyeden Alıntı
senin hayatın boyunca aklından bile geçiremediğin şeyleri onlar canını vermek pahasına yaptılar.ama kimin için.senin gibi şımarık hayatta en kutsal varlığın anne ve babana sygı duymaya bile gerek duymayan,adını yeni nesil koyduğunuz,hayatta kızlardan vede soytarılıktan başka birşey bilöeyen sizin gibi ukalalar için yapmış.senin gibilerini senin gibilerin yüzünden kökünü silemediler.ama ne yazık artık bu ülkede denizin ,yusufun,mahirin,hüseyinin,tırnağı bile yetişmiyor.yazıklar olsun sizin yeni nesilinize.üç kuruşa babanızı sattığınız nesile.sen kendi dünyanda mutlu ol.ama gerçek dünyadakilerede karışma.bu ülke daha size kalmadı kalmayacak

yazarken ciddimiydin eğer öyleyse senin adına ağlamak istiyorum yazık gençliğe birde gerçek vatanseverlere acıyarak kendilerini biryere ulaştırabileceklerini zannederler

Kırık_Çocuk 06-26-2008 20:31

Ne devrimi Aragazı vermişler katakulleye getirmişler siyasiler sonra bakmışlar baş edemiyorlar, Başlarını almışlar...Bu kadar kısa bi serüveen...

LoNeLiNeSS 06-26-2008 20:33

Alıntı:

Kuklalar ne zaman örnek alınacak şahsiyet oldular..

parabol 06-26-2008 21:25

Alıntı:

Bu ülke hepimin ülkesi kimsin sen be bu ülkeyi bize bırakmıyorsun...yaşıyorsak kardeşçe yaşarız birader....yok diyorsankı iki grup fazla vatana giden siz olursunuz çünkü bu ülkeyi kurtaran imanlı inançlı dedelerimizdi sizinbkiler ingltereye fransaya kaçarken....
Deniz gezmiş ve tayfası anasını ağlattı be ülkenin kangren yaptılar resmen...bu ülke hepimizin birbirnimizi kovarak bir yere varamayız bu ülkeyi hiç bir yere taşıyamayız...

NetinRuhu 06-26-2008 21:27

Alıntı:

banka soymak bir türk askerini beşinci kattan aşağı atmak kahramanlık oluyor değil mi

AKmetalci 06-26-2008 21:28

bu keko ya kim beğeni verdi

ENGİNEER 06-26-2008 21:31

Alıntı:

AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı

İlk sayfada da var ondan iki tane onlar vermiştir belki :)

NetinRuhu 06-26-2008 21:32

Alıntı:

AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı

kendi gibi olanlar vermiştir

hakan_saraç 06-27-2008 05:02

işte siz bazı şeyleri anlayamayacak kadar ot kafalısınız.kurtuluş savaşında solcular sağcılar sosyalistler milliyetçiler hep birlikte savaştılar.o günden sonra kim senin benim özgürlümüz için canını verdi.kim bu ülkede yapılanlara bu denli büyük bir başkaldırış yaptı şimdiki sizin devriniz kendi babasına bile hayırı olmayan egoist bir devir.sizin savunabildiğiniz sahteler sinsilesi ile anca kendinizi kandırırsınız.aranızda hiç kimse bu toplum için uğraşmışmı uğraştıysa bu ülke hortumlanırken neredeydiler.ben bile bile bizim için can verenlerden bahsediyorum.sizin gözünüzdeki perde çıkar perdesi yazıkki onu çıkartamıyorsunuz.ben sosyalist birisiyim ama Ak Parti için herkesten on kat daha çok çalışıyorum şu an zaten sosyalistlik kalmadı.bu görüşü şimdi savunanlar cepleri için savunuyorlar.ama bu ülke deniz gezmişlere mahirlere çok şey borçlu bunu sizin gibi şımarık züppe takımı anlamaz.sizin altınızdaki arabalarla kız tavlamaya gidin.ama size tavsiyem sağcıda olsanız denizlerin bu ülkeye neler kattığını bir araştırın orda sizin ne kadar zavallı oldunuzu farkedeceksiniz

parabol 06-28-2008 15:37

Alıntı:

işte siz bazı şeyleri anlayamayacak kadar ot kafalısınız.kurtuluş savaşında solcular sağcılar sosyalistler milliyetçiler hep birlikte savaştılar.o günden sonra kim senin benim özgürlümüz için canını verdi.kim bu ülkede yapılanlara bu denli büyük bir başkaldırış yaptı şimdiki sizin devriniz kendi babasına bile hayırı olmayan egoist bir devir.sizin savunabildiğiniz sahteler sinsilesi ile anca kendinizi kandırırsınız.aranızda hiç kimse bu toplum için uğraşmışmı uğraştıysa bu ülke hortumlanırken neredeydiler.ben bile bile bizim için can verenlerden bahsediyorum.sizin gözünüzdeki perde çıkar perdesi yazıkki onu çıkartamıyorsunuz.ben sosyalist birisiyim ama Ak Parti için herkesten on kat daha çok çalışıyorum şu an zaten sosyalistlik kalmadı.bu görüşü şimdi savunanlar cepleri için savunuyorlar.ama bu ülke deniz gezmişlere mahirlere çok şey borçlu bunu sizin gibi şımarık züppe takımı anlamaz.sizin altınızdaki arabalarla kız tavlamaya gidin.ama size tavsiyem sağcıda olsanız denizlerin bu ülkeye neler kattığını bir araştırın orda sizin ne kadar zavallı oldunuzu farkedeceksiniz

bir sayfa yazı yazdım sana sonra durdum ve sildim e be parabol kaale alıp tartıştığın adama bak diye...söyleyecek sözü olmayıp eksik kalıp bu eksikliğini hakaretlerle tamamlayan bir insan....tartışılırmı böylesiyle dedim içimden....yazık be arkadaşım tartışma uslubundan pek nasıop alamamıssın...

NetinRuhu 06-28-2008 15:38

Alıntı:

ne borçluyuz çayanla denize ben onu anlamadım şunu iyice bilmelisiniz ki özellikle mahir çayan bi teröristti..

rikopasa 06-30-2008 12:33

Samsun dan Ankara ya Atatürk yürüyüşü yapan Deniz Gezmiş için düşüncelerimin ideolojisiyle kesiştiği yerler olduğundan dolayı en azından bir hayır duasını hakkettiğini düşünüyorum.
Gençtiler kandırılmışlardı veya kullanılmışlardı ama onlar yaptıkları şeye inanmışlardı bu bile saygıyı hakkeder arkadaşlar.

Saltuk Buğra Han 06-30-2008 12:54

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Samsun dan Ankara ya Atatürk yürüyüşü yapan Deniz Gezmiş için düşüncelerimin ideolojisiyle kesiştiği yerler olduğundan dolayı en azından bir hayır duasını hakkettiğini düşünüyorum.
Gençtiler kandırılmışlardı veya kullanılmışlardı ama onlar yaptıkları şeye inanmışlardı bu bile saygıyı hakkeder arkadaşlar.

Samsundan Ankara'ya Atatürk yürüyüşü yaptı da ,eğer müsaade etselerdi Ankara'dan da Moskovaya bir Lenin yürüyüşü yapardı ama fırsatı olmadı.

Kemalist59 06-30-2008 13:17

Faşizan ruhlu yorum...Moskova'ya gidermiş ilk yoruma aynen katılıyorum.Saygı hakettiklerine inanıyorum.Şimdi yabgu acep senin Deniz'i terörist ilan eden abilerin sana bunları öğretirken kendilerinin o dönemde emperyalizme niçin karşı bir eyleme girişmediklerini söylediler mi?Ben hep merak etmişimdir.Komünist Deniz Gezmiş Tam Bağımsız Türkiye diye bağırırken bizim vatansever ülkücüler neredeydi?6.Filo'ya karsşı neler yaptılar?Atatürk'ü seven kurtçuklar Atatürk heykeline saldıran kullanılmöış gerici kesimin niçin yanındaydı?Atatürk heykeline saygı duruşunda bulunup nöbet tutan gençler niye ülkücülerce dövüldü?
Şimdi Deniz'ler suçları olan insanlardı.Kullanılmıştılar.Ancak hain değildiler.Ölülerin arkasından konuşacağına o dönemde yaşayıp emperyalizme ses çıkaramayan abilerine hesap sor.

Saltuk Buğra Han 06-30-2008 13:49

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Faşizan ruhlu yorum...Moskova'ya gidermiş ilk yoruma aynen katılıyorum.Saygı hakettiklerine inanıyorum.Şimdi yabgu acep senin Deniz'i terörist ilan eden abilerin sana bunları öğretirken kendilerinin o dönemde emperyalizme niçin karşı bir eyleme girişmediklerini söylediler mi?Ben hep merak etmişimdir.Komünist Deniz Gezmiş Tam Bağımsız Türkiye diye bağırırken bizim vatansever ülkücüler neredeydi?6.Filo'ya karsşı neler yaptılar?Atatürk'ü seven kurtçuklar Atatürk heykeline saldıran kullanılmöış gerici kesimin niçin yanındaydı?Atatürk heykeline saygı duruşunda bulunup nöbet tutan gençler niye ülkücülerce dövüldü?
Şimdi Deniz'ler suçları olan insanlardı.Kullanılmıştılar.Ancak hain değildiler.Ölülerin arkasından konuşacağına o dönemde yaşayıp emperyalizme ses çıkaramayan abilerine hesap sor.

Yaptıkları en hayırlı hareket 6. filoyu taşlamalarıydı.Fakat iyi ki lütfetmişler de taşlamışlar başka ne ile övünecektiniz bilmem.Hani bu şuna benziyor, bizm yıllar önce futbolda Macarları 3-2 yenip de yıllarca sadece bunun ile avunmamız gibi .Oysa beri yandan doğu sınırlarından O zamanın Sovyetler birliğinin Tanklarının sınırlarımızdan içeri girmesini pek de arzu ederlerdi.İşte o zaman çok merak ediyorum eğer yaşayıp da öyle bir şey olsaydı acaba taş yerine çiçekle mi karşılarlardı.Seksenli yıllara kadar yaşanacak olan ve her gün onlarca kişinin ölümüne neden olacak olan olayların nifak tohumlarını eken bu kişilerin nesini savunursunuz anlamıyorum.Sonuçta senin yüz Deniz gezmişini ben bir ülkücüye değişmem kemalist 59 arkadaşım.

Kemalist59 07-01-2008 11:21

Ben istediğim cevabı alamadım.İftira sloganlarını bırak ülkücü abilerinin bağımsız Türkiye için adam öldürmekten başka çete kurmaktan başka bir şey yapıp yapmadığını söyle bana?
Denizler suçluydular.Ancak davasına inanmış saygıyı hakeden insanlardı.

parabol 07-01-2008 13:41

Alıntı:

Ben istediğim cevabı alamadım.İftira sloganlarını bırak ülkücü abilerinin bağımsız Türkiye için adam öldürmekten başka çete kurmaktan başka bir şey yapıp yapmadığını söyle bana?
Denizler suçluydular.Ancak davasına inanmış saygıyı hakeden insanlardı.

Ülkücüler deniz gezmişler zamanında dengeyi kuran insanlardı..yanlış yaptılar onlarda çok yanlış yaptılar ama denizlerin dilinden oynamak zorundalardı yaptılar...ülkeyi komünistlere bırakmadılar....yani eğer deniz gezmişe saygı gösteriyorsak EN AZ deniz gezmişler kadar saygıyı hakedıyorlardı...Çünkü onlarda davalarına innmışlsrdı....ve denizler kadar da ileri gimemişlerdi katliamda....devlete zarar vermediler en azından...

Kemalist59 07-01-2008 20:50

Suçluydular.Ama hain değildiler.Katliamda ise o işi en iyi ülkücüler bilir.Ülkücülerle işbirliği yapanlar bilir.Madımak olaylarını,Tokat katliamını,Maraş Katliamını ve sayamadığım bir çoğunu...İpekçi cinayetini,Mumcu Cinayetini....sayamadıklarımı...
Denizlere saygı duyarım.Örnek almam.
Ben Kemalistim.Faşistlerle işbirliği yapmam.Faşistlere karşı Kemalizmi sonuna kadar savunurum.

bilgi müdavimi 07-01-2008 20:56

Bence de O 3 insan suçsuzlardı.Onlar gerçek emekçilerdi.Şimdiki kemalistler gibi değildi.Açlardı.Şimdikilerin karnı tok,sırtı pek.
Fakirler Türkiyede AKP ye veriyor oyunu.Asıl sosyal demokrat aAKP.

Saltuk Buğra Han 07-02-2008 00:02

Alıntı:

Suçluydular.Ama hain değildiler.Katliamda ise o işi en iyi ülkücüler bilir.Ülkücülerle işbirliği yapanlar bilir.Madımak olaylarını,Tokat katliamını,Maraş Katliamını ve sayamadığım bir çoğunu...İpekçi cinayetini,Mumcu Cinayetini....sayamadıklarımı...
Denizlere saygı duyarım.Örnek almam.
Ben Kemalistim.Faşistlerle işbirliği yapmam.Faşistlere karşı Kemalizmi sonuna kadar savunurum.

Suçluydular ama hain değillerdi ,ama az kalmıştı..Banka soygunculuğundan başlayıp ,polise ateş etmeye kadar yavaş yavaş işe koyulmaya başlamışlardı kardeş.E ğer yakalanıp asılmasalardı bundan çok daha fazlasını yapacaklarından hiç şüphem olmazdı.Nitekim daha sonra onun yolundan gidenler bunu fazlasıyla yapmışlar bir çok polis ve askerimizin kanlarına girmişler sayısız banka ve benzinlik soygunları, iş yerlerini tahrip etmeler,zorbaca yaptırılan grevler vs. vs ,senin Deniz geçmişinin ve arkadaşlarının ektiği nifak tohumlarının eseridir. .Sizin o sapık ve dinsiz ideolojinizin önünde birileride durmalıydı bu kişilerin de ülkücü olması asla ve de asla senin zoruna gitmesin.
Sen ilginç bir kemalistsin be arkadaş.

ismet 07-06-2008 23:16

Ben de protesto ediyorum bunları gençleri örgütleyip etrafa saldırtmak polisle çatışmak gençlerin aklını garip yalanlar söyleyerek doğru yoldan çelmek gibi birçok kötü şeye imza atan bu kişileri protesto ediyorum... Ülkemizi Komunizim denilen dipsiz kuyuya atmaya çalışan bu kişileri protesto ediyorum... İşçileri, emeklileri, çiftçileri güzel hayatları sürerken kendırıp yanlarına çekip kendi çıkarları için onların ayaklanmasını isteyen bu kişileri portesto ediyorum... Bu başlığın altında bunları destekleyenleri de protesto ediyorum.... Başlığı açan arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum....

Kemalist59 07-07-2008 09:15

Marksizmin temeli dinsizliktir.Ben Kemalistim.Müslümanım.Sizin demeniz asıl sizi zor duruma sokuyor.Boş yere bir inanana kafir deme gafletine düşüyorsunuz.Emekçilerin hakları için yaptığı eylemlere sakın dilini uzatma....
Akp'nin sosyal demokrasi anlayısını ise başka şekilde tartışabiliriz.

kanuni 07-07-2008 13:20

Bu filmi izlemek istemiyorum dinini milletini uyduruk bir dava uğruna satan insanların filmi

EpiVaTeS 07-07-2008 13:28

˙·٠٠•● sana değil ama marksizm inanlara kesin kafir derim çünkü temeli dini olmayan demektir˙·٠٠•●••٠·˙

ismet 07-07-2008 15:54

Bana polise taş atanları savunmayın... Kemalizm için bile olsa milliyetçi Türkiye için bile olsa hatta bizim gibi AKpartili bile olsa ülkemin polisine taş atan olay çıkaran bir tek esnafımımın camını kıran kim olursa olsun bu ülkede olay çıkarmaya çalışandır kim olursa olsun ne amaçla yaparsa yapsın ilk suçludur. Bunları örgütleyenler de en büyük suçludur. Ben çok tanıyorum öyle kemalistlim diyenleri onlarla da çok tartıştım " din benim için emeklilikten sonra bir uğraş olmalı ibadetimi yaşlanınca yaparım " diyenleri çok duydum...

All times are GMT +3. The time now is 05:38.