![]() |
Yeni Transferlerimiz Ne Kadar Tanıyorsunuz
şapkalar öne! söyleyin bakalım kimi ne kadar tanıyorsunuz :-X
|
yeni sezonda görcez akkparti'cmm .. ne gerk vardı şimdi böyle bir soruya :D şaka bi yana medyadan azcık tanıyoz .. çünkü bilindik isimleri alamadığımz için ! deneyip gönderiyoruz genelde oyunucları >:( |
Şimdilik transfer yok. (Yanılıyor muyum) Ama listede Nuri'yi tanıyorum. O da Allah bilir gelmez.
|
birazdan sizi test yapcam soruları hazırlıyorum :D :D var mısınız yok musunuz? :-X |
Alıntı:
|
hmm maç var di me bizde şifreye girdiğinden izleyemicem neyse yapmayayım o zaman ::) |
evet maç başlıyor bide birazdan babam gelcek gidicem ben yoksa ---> VARIM DİYOoORRRR :P :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet evet hadi yine iyiyiz ;D milli takım oley !! ;D |
tüm üyeler yokum diyooOoOoooOooOoooOooOoorrrr! birazdan kutunuzu açcam bakın neler kaçırdınız :-X |
Alıntı:
|
biz sadece milli takıma ayırdık bu programı sümeyye ILICALI :D |
teklif buydu işte kabul etmediniz yani kutunuza gittiniz sayalım tamam bakalım kutudan ne çıkacak hazırlıyorum bekleyin 8) |
Alıntı:
|
|
:D :D +
|
süper yaaa :D :D + + |
Alıntı:
|
kartalkız hala teklifi düşünüyordu :D :D 8) |
Alıntı:
Alıntı:
sadece o günden sonra yeni girebildim foruma !! HIHH ! bu arada ne kadar ilgili olduğunuzuda gördüm sağolun !! :o |
yok dur senden önce ben bir teşekkür edeyim beşiktaşlılara hakikaten gözlerimi kamaştırıyorlar şaşırıyorum bu ne ilgi bu ne alaka bravo aynen devam kocaman alkış size ayakta alkışlıyorum helal!!! |
ben sadece 2 gündür giremiyorum foruma ondan geç oldu cevabım kutu'yaa ! ama bu konuda haklısın bişey diyemiyorum gerçekten !! |
Alıntı:
|
dün girip girmemeniz beni ilgilendirmiyor bu forumda tek beşiktaşlı biz miyiz? 3 kişi mi sadece off neyse ya artık söyleyecek söz bulamıyorum bende uyum sağlayacağım size merak etmeyin hep beraber uyuyacağız artık ;) |
Alıntı:
|
çok haklısın akkparti ! yani beşiktaş bölümü için yaptıkların göz ardı edilecek gibi değil ! ama bazıları bunu göz ardı etmeye başarabiliyorlar ! ama şuna emın ol kı senin yaptıklarının farkında olanlarda var ! az olsada ÖZ'ler .. gerçek beşiktaşlılar ! çünkü hiçbir beşiktaş'lı yapılan emeği ve hele hele bu emek beşiktaş içinse bunu takdir etmeden geçemez duyarsız kalamaz ! |
Alıntı:
Kesnlikle çok haklısın Kartaliçe. + Eğer başka bir takım olsaydı, onlarca taraftar içinden bizim gibi tek bir beşiktaşlı çıkıp emeğe saygı göstermeyebilirdi. Az ama öz. |
hakan bey burası sohbet mekanı değil selam ve benzeri haykırışlarınızı sohbet bölümü içinde dile getiriniz mesajınızı siliyorum bundan sonra herkesin kurallara daha fazla dikkat etmesini istiyorumakkparti |
Alıntı:
Selam vermek sünnet almak farzdır akkparti kardeşim biliyomuydun :'( :'( |
Alıntı:
evet az ama öz ! + ama ben birkez daha dile getirmek istiyorum ! GERÇEK beşiktaş'lı duyarlı olandır ! helede takımı için ! |
Allah'ın selamını görmedim cümlenizde bir ortamda biri bana ''selaaaaaaaaammm'' diye seslense yönümü diğer tarafa çeviririm farz olan selamın bu olduğunu sanmıyorum neyse kural budur ben uyardım uymayanların mesajları silinecektir |
Alıntı:
Suç bendeki size selam vermişim bidaha vermeyiz olur biter al bu mesajlarımıda sil nede olsa sana o hak verilmiş dimi helal olsun valla :'( :'( :'( |
kurallara uymayan mesajlar silinir bu bu kadar basit bir olay olayı bu kadar dramatik hale getirmenin mantığı nedir? eğer mesajlarınız silinmesini istemiyosanız kurallara uygun mesaj atınız bakın mesaj yazarken pencerimizin üzerindeki uyarı pencerisinin 3. maddesi neymiş 'Mesaj Yazarken Basliklar Konularla Alakali Olmasina Dikkat Ediniz.' |
Sence forumda herkez buna uyuyomu acaba ;)
|
forumun geneli beni ilgilendirmez ben buranın moderatörüyüm ve kuralları uygulamak zorundayım kuralların işlemediği başka bölümlere istediğiniz mesajları yazmakta özgürsünüz |
Tamam yaa istediğin mesajımı silebilirsin buda hoşuna gider tabii dimi >:(
|
hiçbirşeyin hoşuma gittiği yok keşke tüm mesaj atanlar hangi konuya ne yazdıklarını bilseler de hiç uğraşmasam!!! |
bu kadar abartılacak bir durum yok ortalıkta ! sadece kurallar uygulanıyor o kadar ! |
Alıntı:
İyi seni hiç uğraştırmayayım daa formdan çıkayım sende istediğin mesajımı rahat rahat silersin artık ;) ;) |
kurallara uygun olan hiçbir mesaj silinmez istediğinizi yapmakta özgürsünüz her yerde olduğu gibi Beşiktaş (BJK) Bölümünde de kurallar vardır |
All times are GMT +3. The time now is 03:55. |