AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Hakkında (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ak Parti Forum 1 Yaşında ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=34134)

Abdullah KAÇ 07-01-2008 02:07

Ak Parti Forum 1 Yaşında !

Merhaba Arkadaşlar!

Ak Parti Forum 1 Yaşında!

Bu günlere, büyük ve sağlam dostluklar, ciddi bilgi paylaşımı ve kardeşlik duyguları içerisinde geldik.

Her zaman AK Gençliğe yakışır bir tutum ve uslup içinde olmaya gayret gösterdik. Yunus Emre'nin çizgisinde "Yaradılanı severiz, Yaradan'dan ötürü" anlayışı içinde olduk. Gündemi değerlendirdik, fikirlerimizi paylaştık ve iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla bu günlere geldik.

Önümüzdeki dönemlerde daha verimli daha kaliteli bir platform olma yolunda hepbirlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz inşaallah.

Her bir üye arkadaşımızı tek tek sevgiyle selamlıyoruz.

Daha Nice AK Yıllara...

Selam ve Dua İle...

DURMAK YOK! YOLA DEVAM!

yolcu44 07-01-2008 02:14

[font=palatino linotype][i][b]Bir fidan dikildi muhabbet toprağına ve her gelen bir kova su döktü köküne..
Büyüdü büyüdü ve meyvesinden yiyenlerden olduk.

Büyüyoruz...
Bu devasa ilim, dostluk, kardeşlik ağacından faydalanabilmeniz temennimizdir.

Bir kova su ile…

Önceleri minik bir bulut vardı göklerde. Ve o bulut bir sisten bir gölgeden ibaretti.
Kısa zaman sonara minik minik bulutlar geldi biraraya ve yürekten bir nebze kopup
yağmur oldu bütün duygular.

Yağıyoruz...

Yağmurumuza yağmur katmanız dileği ile...

Nice güzel yıllara inşaAllah.

[size=14pt]Bilgi akışı devam ediyor !

Esra KAÇ 07-01-2008 02:19

Ak Parti Forumumuz 1 Yaşında!

Acısıyla,tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktığımız bir yılda, hepimiz çok şeyler öğrendik ve kendimize çok şeyler kattık. Ak Parti Forum olarak tüm üyelerimizle birlikte oluşturduğumuz bu güzel ve değerli kardeşlik ortamını pekiştirip, değerlerimize değer katmak ümidiyle...

Nice AK Yıllara!

ultrAstribun 07-01-2008 02:34

Bu siteyi hazırlayan ve bizlerin beğenisine sunup,ak parti kimliğini yansıtmaya yardımcı olan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Partimizle birlikte nice yıllara.

oguzdesouza 07-01-2008 02:36

Daha üye olduğum günü dün gibi hatırlarım... İlk gördüğümde nasıl bir heyecanla üye olmuştum... İnsanın içindeki AK sevdayı daha da artırdı.. En kötü günümüzde bile bu site sayesinde moral bulduk... İyi günlerimizi de beraber geçirdik.. Ama en önemlisi AK yüreklerin birliğini birlikte yaşadık... Her zaman bir şeyler kaptık...

Daha nice senelere AK olmasa da başı dik bir şekilde girmek ve ''Yağmura yağmur katmaya devam etme dileğiyle'' ... :)

ENGİNEER 07-01-2008 02:39

Vay bee..Bu günleride mi görecektik 8)

Bu forum bana çok şey kazandırdı...Arkadaş, abi, abla, kültür, saygı, karakter...Çok şey...

tayyipleyiz 07-01-2008 02:52

Enlerin zirve olduğu, paylaşımların mükemmeliyet arzettiği dostluk ve arkadaşlığın;

uhuvvet ve kardeşliğin, bir olma, bütünlük arzetme kavramlarının gerçek manasına ulaştığı, kimseyi ötekileştirmeyen,

bendendir diyebilen bu güzide birlikteliğin özüne inebilen, fikirleri ile varlığını sürdüren, kişiliği ile model olan; Başta değerli

Yöneticilerimiz ve çok sevdiğim değer verdiğim güzide üyelerimiz ile "bir" olmaktan, beraber bulunmaktan, büyük bir haz

duyuyor; kendimize değer katması adına da yeterli buluyor, bu birlikteliğin nazenin ortamı olan Ak Parti forumumuzun

Nice

yıllara temennisi ile 1. yaşını içtenlikle siz değerli dostlarımızla kutluyor; Nice beraber yıllara duası ile de hep birlikte

olmayı ümit ediyorum. Umarım "biz birbirimiz için buradayız" şuurunu asla kaybetmeyiz. :)

Saygılarımla ...

ümitli_bekleyis 07-01-2008 03:25

...
Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;
Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;

...

Üstad Mehmet AKİF'in de belirttiği gibiSabır, anlayış , başarı ve en önemlisi hak yolunda birlik ve beraberliğimizin daim , paylaşımlarımızın aydınlık geleceğe katkı ve ışık olması , dostluk ve kardeşliğimizin ömrümüz yettiğince sürmesi dileğiyle...

Ak Parti Forumumuz 1 Yaşında!

Hayır ve güzellikle doldurulmuş Nice Yıllara İnşaAllah ....

RDönmezs 07-01-2008 10:08

Henüz fidanız dahada büyüyeceğiz .

Bizim yaptıklarımız başkaların rüyaları olabilir.

Zoru başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alır o kadar..

Meyve veren ağaç olmaya ısrarla devam edicez.

http://img67.imageshack.us/img67/720...rtforumta3.gif

siyah gül 07 07-01-2008 10:16

Merhaba ben forumda bazı sorunlar nedeniyle yeniyim ama radyodan tanıştığım güzel dostluklar kurduğum arkadaşlarım oldu
emeği geçen başta Abdullah beye ve tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler!!!!!!!
nice güzel yıllara hep birlikte

Deniz.Feneri 07-01-2008 10:25

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Vay bee..Bu günleride mi görecektik 8)

Bu forum bana çok şey kazandırdı...Arkadaş, abi, abla, kültür, saygı, karakter...Çok şey...

daha nice günler göreceğiz inşallah hocam. Tüm AK Parti forum yönetici ve üyelerine saygılarımı sunuyorum. Engineer hocamın da dediği gibi forumun kazandırdıkları çok bu kazanımları saymak yetmez.

Berika 07-01-2008 10:38

Forumumuz bir yaşında..

Ama sanki yıllardır buradaymışız gibi geliyor.

Bu forumun bana kattıklarını anlatmaya kalksam heralde sayfalar yetmez ???

En önemlisi ülkenin sorunlarına,değerlerine kayıtsız kalmayan gençlerle buluşmak çok güzel :)

Çok güzel insanlar tanıdım.Abi dediğim kardeş dediğim :)

Benimle aynı fikirde olsanız da olmasanızda sizlerden çok şey öğrendim.

Umarım çok daha güzel bir ortamla bilgi akışımıza devam ederiz..

Nice ak yıllara :)

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ 07-01-2008 11:26

Hayırlı olsun 1. yıl

tozkaldiran 07-01-2008 11:58

bu forum bir yıl içinde ömrümden yılları götürdü saçlarım ağardı... :-X
nice yıllara.... :-*

Abrek 07-01-2008 13:07

Ben bu güzel ortami hazirlayan Abdullah baskana şukranlarimi sunarım ve nice yillara beraber olmaktan mutlululuklar duyarim nice ak senelere dilerim

Supraliminal 07-01-2008 13:10

NİCE AK , MUTLU , PAYLAŞIMLI , HAYIRLI Yıllara 1 yılımz Kutlu olsun

AK_Türk 07-01-2008 14:09

http://www.duslerforum.org/bayrak.gif
http://img412.imageshack.us/img412/3302/1yaspn9.jpg

1 yaşındayız ve hala yıkılmadık ayaktayız

Demekki ben Forum kurulduktan 14 gun sonra uye olmusum ;D
ilk uye oldugum gunu cok iyi hatirliyorum, icimde bir heyecan secimler yaklasiyor ve bende internette soyle akpartililerle bulusacak bir yer ariyorumki youtube da buranin adini gordum ve cok yeni oldugundan google da aradigimda bile bulamamistim ve bir yolla buldum ve buradayim ve su anda herhalde forumumuz en buyuk parti forumu, nereden nereye... Nice Ak yillara.. Allah beraberligimizi devamli kilsin...

NetinRuhu 07-01-2008 14:10

He ya hiç sorma ne güzel günlermiş o günler

Mcht_Ln 07-01-2008 14:13

Bende bu başlık nerde diyordum. :)

Nice Ak senelere inşAllah...

NetinRuhu 07-01-2008 14:15

Benim 9 ağustosda bir yılım olacak ey be ne günlerdi yahu

AK_Türk 07-01-2008 14:37

Alıntı:

NetinRuhu Nickli Üyeden Alıntı
Benim 9 ağustosda bir yılım olacak ey be ne günlerdi yahu

valla cok ozledim simdi :'(

Kafes 07-01-2008 14:55

benim de 20 agustos ta bir yilim olacak

NetinRuhu 07-01-2008 14:56

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
benim de 20 agustos ta bir yilim olacak

senden tam 11 gün önce gelmişim be kıdemliyim senden birbaşka :D :D :D

HAKK_DAVA 07-01-2008 15:09

RABBİM

HAKK'ı HAKK bilip, HAKK'ı tutmayı

ve

Batıl'ı Batıl bilip, karşısında durmayı bizlere nasip etsin İNŞAALLAH...

Selametle...

ethemkara1 07-01-2008 15:18

Ak parti foruma emeğe geçen bütün arkadaşlara teşekkür eder nice yıllar artarak hep birlikte ak yarınlarda buluşmak dileği ile

Neşe 07-01-2008 15:56

Acısıyla,tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktığımız bir yılda,güzel günler geçtirdik umarım rabbim hayırlı ve uzun ak günlere çıkmammızı nasip eder...

ak forum altında emeği olan herkesden allah razı olsun böyle güzel bi paylaşımda bulundukları için ...herkese hayırlı nice ak seneler....

Duygu'Seli~ 07-01-2008 17:19

Söyleyecek pek bir şey bulamıyorum..Gönül yazım düzensizdir biraz, bazı arkadaşlarım gibi kafiyeli hoş sözlerim olmayabilir.. :) Sadece aranızda olmaktan,sizleri tanımaktan,yeni şeyler öğrenip,bildiklerimide sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum.. Allah hepinizden razı olsun.. Daha güzel,daha hayırlı nice senelerde yine beraber oluruz inşAllah.. :-* Hepinizi Allah için çok seviyorum..

BaDe_EsNa 07-01-2008 17:24

benim forumu bulup alışmam benimsemem müdavimi olmam biraz geç olmuş ama olsun sonuçta şimdi burdayım
daha nice nice uzun yılları olsun inşaallah forumun

ya benim bir korkum var Allah vermesin de bu yargı başımızdayken verecek sanırım Ak Parti kapatılırsa bizim forumda kapanmaz di mii :'(

dildade 07-01-2008 17:25

Nice yıllara hep beraber inşaallah 12 gün sonra benim gelişimde bu foruma bir yıl olacak ... :)

ENGİNEER 07-01-2008 17:26

Benim foruma gelişimin yıldönümü olması için 2 ay felan var heralde :/

Hıfz-ı lisan 07-01-2008 17:31

Akparti forum altında emeği olan herkese teşekkürler..Sayenizde çok özel insanlarla tanıştım..bilmedikleri öğrenme yolunca en güzel akışı yakaladım.. sizlerle olmak mutluluk verici..:)

(maillerime milli görüşçülerin attığı (70 kadar)mesajlarla karşılaştığımda bu forum ismini görüp öyle üye olmuştum..teşekkür mesajı yolasam iyi olur sanırım :)

Sukût-u_Hayal 07-01-2008 17:34

1 yıl ... Acısı ile tatlı ile güzel bir yılı birlikte geride bıraktık .... Bizlere bu güzel ortamı sunan herkese teşekkürler..
Nice güzel yıllar da daha birlikte olucaz inşALLAH ...

HUZUR 07-01-2008 18:11

Forumda emeği geçen Abdullah ve Dolunay Kadim Başkana, yönetimdeki güzel insanlara, yetkililere, Editörlere, bölüm sorumlularına, Dj Başkanı ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah hepsinden razı olsun. ellerinize yüreğinize sağlık.
İnşallah bu başarınıızIn devamını diler, nice yıllarda birlik ve beraberlik içinde kalırız.

DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE

Beritan 07-01-2008 18:39

bu forumda nice nice yıllar inşallah :-*
bu foruma geldiğimde bu kadar seviceğim ve bu kadar sağlam insanlar görüceğimi hiç düşünmemiştim....
ben burda iyi günlerin yanında kötü günlerde yaşadım ama iyi dostlar iyiliğin ağır basmasını sağladı...
inşaallah daha 2. yılları 3. cü yılları kutlarız..
bu forum bana çok şey kattı...teşekkürler
burdan bu forumda emeği geçen herkese teşekkürler

emre_ 07-01-2008 18:40

hayırlı ve uzun ak seneler...

Kırık_Çocuk 07-01-2008 18:57

1 seneyi de geçti tabi bu isimle 1 sene :)

ALTIN_NESİL 07-01-2008 19:10

Allah Yolumuzu Açık Etsin ( Amin )

Demokrat 07-01-2008 19:24

Vaybe bir sene oldu, dile kolay.. gecen sene agustos ayinin 2 sinde üye olmustum, zaman ne cabuk akip geciyor..
kimler geldi, kimler gecti nice dostluklar edindik, nice güzel sohbetler ettik...
ne diyelim nice yeni senelere... 8)

parabol 07-01-2008 19:26

İlk geldiğim günü hatırlıyorum...hep derim klavye bile kullanamıyordum...kimler geldi kimler geçti..neler neler öğrendik paylaştık...dostluklar arkadaşlıklar...kazandığımız abiler ablalar...bu forumda hiç çok sıcak olamadım karakter meselesi sanırım ama hep çok büyük bir sevgi besledim herkese...

Ahmet abiden öğrendiklerim , Emrenin yoldaşlığı , Tunahan ve Nurullahın dosluğu , Sümeyra ve ayşe_berra nın ablalığı bu forumun bana kazandırdığı en önemli şeyler oldu.....

Hep beraber nice senelere inşallah...

Abdullah Kaç başkana bizi böyle bir platformda birleştirdiği için çok çok teşekkürederim....

kardelen007 07-01-2008 21:06

Çok güzel fikirler,yorumlar gördüm bu forumda...Sevinçleri, kederleri paylaştık...Seçimlerden önce üye olmuşum iyi ki diyorum o günün mutluluğunu buarada paylaşmak çok güzeldi...Daha nice AK senelere inşallah..Bu forumda emeği geçen herkese de teşekkürler tabi..

All times are GMT +3. The time now is 16:29.