![]() |
Maçlara Gider misiniz?
maçlara gider misiniz? gitmek ister misiniz? |
Maçlara Gider misiniz?
Gittim, Allah ömür verdiği sürece de giderim :)
|
Maçlara Gider misiniz?
arada bir giderim keşke her maça giderbilsem çok isterim inönü atmosferini görmek tüm beşiktaşlılara nasip olur inşallah :-* |
Maçlara Gider misiniz?
Ben Ankarasorun basit maçlarına gittim,ha bi de 6. sınıftayken ANK-FB maçına gittim.Alex atmıştı golü ve maçta olay çıkmıştı. :)
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
neden oylamadın o zaman arada bir giderim şıkkı senin için o zamn :-X |
Maçlara Gider misiniz?
Ya ben oylama olduğunu görmedim :DDirek mesajlara sarıldım.
|
Maçlara Gider misiniz?
gitmdim gitmeyi çok isterim ama ben bu babayla ooo...
ama bigün gidicem 8) sahalara mükemmel bir giriş yapıcam 8) |
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
ben bir kez gitttim oda gs izmire gelmişti şampiyonluk maçıydı kutlamalar vardı ama ozaman 2 yaşındaydım :'(
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
kesinlikle hayır 8)
|
Maçlara Gider misiniz?
Arada bir senede bir :-X :-X :-X :-X :D
|
Maçlara Gider misiniz?
ben maç kaçırmamaya çalışıram bedava olunca bir başka oluyo tabii ;D ;D
|
Maçlara Gider misiniz?
Herkes için mi geçerli bu soru yoksa beşiktaş jimlastik klübü destekleyicileri için mi geçer li ???
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
ben bjk maçlarını kasdetmiyom haa rizenin maçlarına gidiyom ben ;D :D |
Maçlara Gider misiniz?
herkes için geçerli beşiktaşlı fb li, gsli rizeli samsunlu vs. vs. MAÇLARA GİDER MİSİNİZ? ;) |
Maçlara Gider misiniz?
hiç gitmedim gitmemde :-*
|
Maçlara Gider misiniz?
giderim ama senede bikere ancak napalım kısmet
|
Maçlara Gider misiniz?
Hiç gitmem 8)
|
Maçlara Gider misiniz?
Amatör küme maçlarını saymazsanız hayatımda Malatyasporun bir maçı hariç hiçbir maça gitmedim. Gitmeyi de pek düşünmüyorum. :-[
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
bak bu hiç olmadı :o Alıntı:
seni biliyoruz canım zaten :D :D :-X |
Maçlara Gider misiniz?
Maça ne için gidilir ve ordaki farklı olan hava nedir anlamış değilim. Heyecan diyorsanız Lig tv nin geçin karşısına alın size heyecan Pozisyon tekrarlar acaba ofsaytmıydı korkusu yok nasıl olsa poziyon tekrarı var :D :D :D :D
|
Maçlara Gider misiniz?
[quote=Parantez ]
Alıntı:
bak bu hiç olmadı :o Malatya maçına gittim. Güzelde bir yerim oldğu halde golleri bile doğru düzgün göremedim. Tekrarı da yok ki televizyon gibi. Bana göre dev ekranda, son ses maç izlemek daha güzel. |
Maçlara Gider misiniz?
Fenerbahçe'nin Manisa'ya geldiği 3 maça da gittim... Ama Manisa tarafına oturduğum için hiç sesim çıkmamıştı.. :)
Hatta bağırıyorlardı.. Ayağa kalkmayan Fenerli olsun diye... Tabi ben de kalkmıordum... ;D Maçı stadyumda izleyecekseniz hiç maçı iyice izlemeye çalışmayın.. Fayda vermez :-X |
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
evet sizin için mantıklı olan bu lig tv yeterli size ;D biz çarşı için gidiyoruz atmosferi görmek o havayı solumak için 8) tabi ben birde 1-2 futbolcu için giderim :-[ :-[ :-[ |
Maçlara Gider misiniz?
ya bende maça gitmek istiyorum ama sadece gs maçına .. ama istanbula gidemem lig başlayınca okul oluyor :'( :'( bir izmir takımıda süper lige çıkmıyorki :(
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
off gerçekten üzücü bir durum senin yerinde olmak istemezdim o maçtan çıkıncaki duygu o stada girerken ki duygu gol atınca hep beraber coşmak beraber tezahürat yapmak... işte bunları hiçbişeye değişmem :-* |
Maçlara Gider misiniz?
İstanbuldaki Trabzonspor maçlarına giderim. :)
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
İstanbulda olursam (ben bursada okuyorum ayda 2 ayda bir gelirim ailemi istanbulu görmeye) , param olursa (malum öğrenciyiz daha) , maçta Samiyende olursa eski açıktayım.
|
Maçlara Gider misiniz?
Giderim,çim sahanın içinde dahi dolanırım 8)
http://img390.imageshack.us/img390/7636/s3010035cr1.jpg |
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
Maçlara Gider misiniz?
arada bir giderim
|
Maçlara Gider misiniz?
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:23. |