![]() |
Öcalan: 'AKP benim projelerimi uyguluyor
Öcalan: 'AKP benim projelerimi uyguluyor'Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan: “AKP benim projelerimi uyguluyor”
21 Temmuz 2008 12:40 -------------------------------------------------------------------------------- HABER3.COM İmralı Adası’nda yatan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, cezaevinden açıklamalara devam ediyor. Açıklamaları önce PKK yandaşı Fırat Haber Ajansı’na yer alıyor. Haberlere göre Öcalan bu kez de AKP’yi kendi projelerini çalmakla suçluyor. Öcalan, İmralı’nın Başbakanlık Kriz Merkezi’ne bağlı olduğunu söyleyerek “Beni sürekli takip ediyorlar. Benim projelerimi hayata geçiriyorlar. Bunu en iyi yapan AKP'dir” dedi. Haberlere göre Öcalan “1999 yılından itibaren İmralı’da duruşumuz Türk halkına ulaştırılırsa, Türk halkı kim daha yurtsever anlayacaktır. Kan, gözyaşı, ölümler durabilir. Bunun için Anayasa'da Kürtlerin kendisini temsil edeceği demokratik bir oluşumun önünün açılması yeterlidir” diye konuştu HABER3 |
Öcalan: 'Ak Parti benim projelerimi uyguluyor
Hadi canım.. :) Kendisine göre güzel ama imkansız hikaye yazmış....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
siz saygı duymaya devam edin.. ;) |
Alıntı:
Ben erdoganada apoyada saygı duymuyorum |
Sizin yazdıklarınız o adama saygı taşır nitelikte..Yazdığınızı okuyun bir zahmet
|
Alıntı:
Ya ben bebek katiline saygı duymam ben askerime kurşun atana saygı duymam...Boşuna çırpınma burdan bişey çıkmaz |
Ben ne çırpınacağım siz önce yazdığınız yazının arkasında olun..Sayın yazmışsınız şimdi de lafı çeviriyorsunuz ..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kendini ulusalcı zanneden arkadaş boşa uğraşma burdan sana ekmek çıkmaz başka kapıya ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Taklit etmek insanların işi degil dogada degişik canlılar var onlar taklit ederler.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir terör örgütü ergenekon bir terör örgütü pkk ya gel beraber şu Akp den kurtulalım demiş ;)
|
asın şu iti ALLAH rızası için.konuşturmayın.aldığı her nefes şehidin kanına tecavüzdür... |
Alıntı:
|
taşı gediğe koymak denir ya, bu olmalı :-*
|
Alıntı:
google ı kullanmayı biliyorsan şayet,idamın kalkması nı kanunlaştıran madde mecliste oylanırken kimin kabul ya da kimin red oyu verdiğini bulabilirsin.bilmeden konuşma... velevki bizimkiler asmadı...siz niye asmıyorsunuz.anayasa nın her türlü hükmünü değiştirmeye gücünüz var.asında şehitlerin kanını yerde bırakmayın.ahirette de onların şefaatine nail olursunuz. ama bunu asla yapmazsınız.çünkü siz,ozan arifin bir dizesinde sitem ettiği düşünce tarzına sahipsiniz.yazayımda öğren; ama batı bozarmış ağzınızın tadını bozmuş zaten bırakın şu batının adını yahu vatan gidiyor,batının avradını! ya bu kanı durdurun ya millet durduracak!!!!!! |
O kafiyecinin kahve ağzı mısraları bize çok basit geliyor. Savunma kardeşim artık deki; evet bizimkiler pasif davrandı, hükümet krizi çıkmasın, AB vs. birşey yapamadık imzaladık idamın kaldırılmasını ve Apo'yu asılmakatan kurtarmış olduk istemesekte de...
|
Alıntı:
Bu imzalar kimin? http://img62.imageshack.us/img62/6834/p08400x552gr5.jpg |
bir koltuk sevdalısı daha!
gururunu, haysiyetini masa da bırakanlar... eğer hükümetten çekilseydiniz siz, 28 şubatta da erbakan imzalamak yerine kalkabilseydi bugün çok daha farklı bir Türkiye olurdu... ama pardon siz vazgeçilmezsiniz sizsiz ülke ne yapar değil mi? halk da öyle düşünmüş olacak ki sizi ertesi seçimde %35le iktidar yaptı! |
Alıntı:
|
Alıntı:
len seni elieme bi verseler varya ............................. |
Alıntı:
erdoğan askerlik arkadışınmı kişiye saygı duymuyorsan makama saygı duymayyı öğren. |
Alıntı:
Pardon ? Apo'nun politikası bu muymuş? Ya da Ak partinin? Derler ya, teyzemin sakalı olsa dayım olurdu. |
ya şu kişiyi sonsuzluk yolculuna kim gondercek
|
Alıntı:
Siz idama bir araç olarak mı bakıyorsunuz amaç olarak mı? Ya da tüm diğer ülkücü ağırlıklı insanlar. İdam edilince çözümün bir parçası mı olacak, sorunun bir parçası mı, düşünen var mı? |
idam edilirse bence ortalık karışır...Zaten yeterince karışık bir devirde yaşıyoruz...Allah en hayırlısını bilir.
|
SAYIN OCALAN
diyen kisi babam olsa saygı duymam siz nasıl duyabiliyorsunuz? |
Alıntı:
Basitliğe devam diyorsun yani. Mübarek olsun, size yakışıyor. |
Alıntı:
Şimdi kafanın kortekslerini biraz zorlarsan neden DTP'lilere 5 yıl Erdoğan'a daha az ceza verildiğini anlarsın. Hadi göreyim seni. |
dtp
mehmetçik tarafından pkkya yapılan operasyonları önlemek için dağa kamp kurmadımı çadırlar kurmadılarmı ? dtpe cehepe tarafından bu yüzden tepki geldimi ? sonra yalçın küçük diye birisi aponun kankası çıkmadımı . bunlara neden tepki göstermiyor cehepe . |
Bu kadar yalan haber olmaz, Ne yani Kurt haber ajanslari gidip Ocalanla raportajmi yapiyor :-X
|
Alıntı:
|
Babana selam...
Yalçın Küçük gibi ulusalcı anıtlarınız öcalanla kolkola,gözgöze dizdize.. |
Oyuna bakın yaa... Artık Hükumeti küçük düşürmek için bunlar ülkemizi satıyor bakın apo bile onlar hakkında neler diyor dedirtmek için neler yapıyorlar :)
|
aponun uzantısı DTP kürsülerde hiç öyle konuşmuyor.
|
All times are GMT +3. The time now is 14:24. |