![]() |
Firavun-ilginc-
|
Firavun-ilginc-
ibretlik resimler gerçekten :(
|
Firavun-ilginc-
çok ürkütücü .. :o
|
Firavun-ilginc-
bncede bu saatte ozelıkle
|
Firavun-ilginc-
bencede çok ürkütcü ayrıca tuhaf
|
biri bu adama bişey yapsın
ya arkadaşlar resimlre bakıp yorum yapmayın yazıyıda bi okuyun.
Bunu gönderen haysiyetsiz vatandaş kimdir. Kuran-ı Kerim i peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in kendisinin yazdığını yazmış. Peygamber efendimize aleni bi şekilde hakaret etmiştir. Bunu bu sitede tutmayın. Müslüman olmayabilirsin ama müslümanların peygamberine küfredemezsin... |
Firavun-ilginc-
Alın size yazıan bi kesit , hepsini okumaya üşeniyosanız.
'' Halbuki Muhammed, kendi hazırlamış olduğu Kuran'a bunun gibi "zaten önceden bilinen bilgiler"i koymuştur.. Bu konuları eski Mısırlılar, Kuran'dan 1500-2000 sene önce keşfetmişlerdi. '' |
Firavun-ilginc-
Alıntı:
''Islamcı misyonerlerişn müslüman olmayanları korkutmak için uydurdukları masalın gerçekdışılığı bir kez daha kanıtlanmış oluyor.'' |
Firavun-ilginc-
Alıntı:
''Bilirsiniz, Islamcılar, Kuran'ın "ne kadar da bilimsel" bir kitap olduğunu anlatmak için, Kuran’daki bir ayetin "embriyo"dan söz ettiğini söyleyerek, "O devirde, Muhammed bunu nasıl bilebilirdi? Demek ki Kuran gerçekten Allah’tan inmiş mucize bir kitaptır..” diye iddia ederler. Halbuki Muhammed, kendi hazırlamış olduğu Kuran'a bunun gibi "zaten önceden bilinen bilgiler"i koymuştur.. Bu konuları eski Mısırlılar, Kuran'dan 1500-2000 sene önce keşfetmişlerdi. '' |
Firavun-ilginc-
nusret sana katılıyorum bu konuda kendini bilmeden koymuş bu yazıyı...
esefle kınıyorum bu arkadaşı ve düzeltmesini istiyorum.. |
Ynt: Firavun-ilginc-
okumadan koymuş sanırım....
anlatmak istediği başka galiba. |
Firavun-ilginc-
adamın gönderdiği yazıya bakın ya
Islamcı misyonerlerin müslüman olmayanları korkutmak için uydurdukları masalın gerçekdışılığı bir kez daha kanıtlanmış oluyor. abi dünyadan haber, yokgaliba insan hiç mi okumaz yaa |
Firavun-ilginc-
sadece ilk resim kalsın heralde arkadaş yazı okumadan koymuş..
|
Firavun-ilginc-
Eğer gerçekten okumadan koymuşsa kusura bakmasın. Biraz sert konuştum.
Ama okumadanda konulmazki böyle şeyler herkesin rahatça gezebildiği bir siteye. Böyle laubali işmi yapılır. |
Firavun-ilginc-
Alıntı:
|
Firavun-ilginc-
arkadaşımızın imza ve avatara bakılınca nekdar AKpartili olduğu anlaşılıyor okumadan koymuş olabilir okuyarak koyduysa dediklerinde sonuna kadar haklısın ..
|
Firavun-ilginc-
Bu adam neden hala bir açıklık getirmedi bu mesaja
|
İbretlik ve korkutucu bir resim. :karasız:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:12. |