AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençlik Fikir Akımı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=224)
-   -   ak parti amblemi değişsin.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=44444)

ahmetermiş 10-17-2008 23:21

ak parti amblemi değişsin..

sevgili gönül dostları.arge başkanlarımız..benim önerim ak partimizin amblemi olan sarı ampülün modası geçti.ve şimdi beyaz ampül olan EKO ampül (ekonomık)ampülü partimizin simgesi,amblemi yapabılırız,kıvrımlı olanlarından.
nacizane fikrimdir,ne dersiniz ? zaten sarı ampül hem eski ampülü simgeliyor,hemde çok elektırık yakıyor vede seçimde ATP partisinin amblemiyle karıştı,bir çok oyumuz ATP ye gitti...???

Beritan 10-17-2008 23:23

fikre bak ne ekonomik :cheesy::cheesy::cheesy:
ben bu fikre :hi:
çok hoştu beyendim....destekçiyim:shades:

ahmetermiş 10-17-2008 23:32

beğenmenize sevindim..ama beğeni puanı vermediniz,, ümmü_seleme

Beritan 10-17-2008 23:47

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444644)
beğenmenize sevindim..ama beğeni puanı vermediniz,, ümmü_seleme

verdim kıymetimi bilin..;1

sabırlı 10-18-2008 00:02

fikir süper

ahmetermiş 10-18-2008 00:06

çok teşekkür ederim oy verdiğiniz için..çünki yeni üyeyim,benim puana ihtıyacım var ve siz değerli dostlarıma..
Beni yalnız komayın ve oyunuzla en azından şimdilik destekleyin..verdiğiniz ve vereceğiniz oylar için şimdiden teşekkur ederim..çünki her şey turkiye için..

MILLI DAVA 10-18-2008 00:18

Ben Alaadinin sihirli lambasini teklif ediyorum bence daha iyi olur

ahmetermiş 10-18-2008 00:23

Alıntı:

Görmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444682)
Ben Alaadinin sihirli lambasini teklif ediyorum bence daha iyi olur

olabilir bu da bır düşüncedir..ama ben ampülden vazgeçilmeyeceği kanaatindeyim de o yuzden EKO ampül dedim..:hihi2:

sesli34 10-18-2008 00:27

aladdinin sihirli lambasında baykal çıkmasında :)

ama fikir güzel tasarruf lu ehe

ahmetermiş 10-18-2008 00:41

Alıntı:

sesli34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444689)
aladdinin sihirli lambasında baykal çıkmasında :)

ama fikir güzel tasarruf lu ehe

TASARRUFLU AMPUL FİKRİMİ BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM.DOĞRUSU..:kiss:

FarukARSLAN. 10-18-2008 02:11

saçma bi arzu gibi geldi bana..

ahmetermiş 10-18-2008 02:16

Alıntı:

sabırlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444658)
fikir süper

bencede öyle..ama yinede araştırılıp düşünülmesi gereken bır konu... bencede süper olurdu ne ıyısını başbakanım bılır ve buradan esınlenır belkı değiştırır, sarı ampülü:evet:

AK_Türk 10-18-2008 11:47

Bence gereksiz cunku amblemimiz cok guzel

Neşe 10-18-2008 11:54

herşey olduğu gibi güzel ne gereği var ki

ahmetermiş 10-18-2008 11:59

hepinizin görüşünede saygı duyuyorum.maksadımız ,olduğu gibi değil,hep ileriye daha ileriye mantığıyla düşündüm..başbakanımızında dediği gibi, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti,ve kendiside hep değişimden vede gelişimden yana..duşuncelerinize saygı duyuyorum ancak,olduğu gıbı kalmak sözüne katılmıyorum,benimkisi halisane bir niyettir
saygılarımla..

Neşe 10-18-2008 12:02

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444873)
hepinizin görüşünede saygı duyuyorum.maksadımız ,olduğu gibi değil,hep ileriye daha ileriye mantığıyla düşündüm..başbakanımızında dediği gibi, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti,ve kendiside hep değişimden vede gelişimden yana..duşuncelerinize saygı duyuyorum ancak,olduğu gıbı kalmak sözüne katılmıyorum,benimkisi halisane bir niyettir
saygılarımla..

bizde senin düşüncene saygı duyuyoruz ama katılmıyoruz

ahmetermiş 10-18-2008 12:10

katılmaya bılırsınız..illa benim fikrim doğrudur demedim demiyorum sadece nacizane fıkrimdir,,gelişim için düşünmek üretmek gerekir..başka projem olunca belki onlara katılırsınız..
ve sizlerden her yönde,her alanda,siyasi ,ekonomi,partimizle vede çalışmalarıyla ilgili projeler beklerim..ve bunlar değerlendirmeğe alınacaktır..yeterki ülkem adına,bi şeyler yapalım ve üretelim..

ahmetermiş 10-18-2008 12:11

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444641)
fikre bak ne ekonomik :cheesy::cheesy::cheesy:
ben bu fikre :hi:
çok hoştu beyendim....destekçiyim:shades:

saolun destekçim olduğunuz için...

AY IŞIĞI 10-18-2008 12:21

Bende katılamıyorum malesef çünkü ben Ak partiyi bu amblemiyle tanıdım değişim tabiki güzeldir ama bu başka şeyler için geçerli bence yani şöyle düşünüyorum Türkiyenin bayrağını biz hep kırmızı-beyaz olarak biliyoruz ona alıştık şimdi onun rengini değiştirseler olurmu tabiki asla olmaz buda onun gibi biz Ak partiyi böyle tanıdık böyle benimsedik tabiki karar yine devlete ait.:) yazı çokmu resmi oldu bilmiyorum ama benimde acizane düşüncem bu.

ahmetermiş 10-19-2008 00:34

Alıntı:

sabırlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444658)
fikir süper

bencede değerlendirilmesi gereken bir fıkır...en guzel olanı olsun.yeterki bizim olsun

Saltuk Buğra Han 10-19-2008 00:56

Sayın Ahmet ermiş kardeşim saygı duyarım belki kendine göre bir takım projelerin var fakat Ampul değişmiş değişmemiş bence bunlar o kadar da önemli değil ,önemli olan yaydığı ışığın kaç wat olduğu en son seçimlere göre 47 wat dı,bakalım önümüzdeki seçimlerde bu kaç wat olacak ,ona bakacağız eğer bu 47 wat ,30 wat lar seviyesine düşerseki buna yapılan icraatlere karşılık millet karar verecektir ,Böyle bir durum olduğunda ise işte o zaman Türkiye karanlıklaşıyor ve millet önünü görememekte demektir .
Bekleyelim bakalım ne olacak.

mehmetakif24 10-19-2008 01:13

kaç watt olcak onlarıda yazsınlar :D

ahmetermiş 10-19-2008 03:20

seçimlerde ben bır görev almıştım temmuz seçimlerinde..ve seçime 10 gun belkıde 15 gun kala cıhan haber den aldığım seçim pusulasında,kağıtta ATP diye bir partiyi gördüm ve amblemi de bizim ampülü andırıyor idi ve ben bunu bıldirmeme rağmen dıkkate alınmadım..ve bu ATP ile AKP karıştıran bır çok vatandaşımızın olacağını bılhassada ıhtıyarların karıştıracağını ve AKP diye ATP ye oy verebıleceğini söyledim.ve seçim yapıldı ATP nevşehırde ne bılınır ne duyulmuştur nede teşkılatı vardır.yani yok olan bır partiye bir çok oy çıktı o oyların hepside AKP nın ıdı..bız nevşehırde 3-0 yaptık ama nerdeyse üçüncüyü kaçırıyorduk200 oyla.. yani şimdi biz ATP nın amblemını değiştıremıyeceğimize göre ,adınıda değiştıremıyeceğiz adıda bızımkıne yakın. bi şeyler yapma fıkrı doğdu bende..ben sadece fıkrımı beyan ettim gerisi partimizin üst düzey yetkılılerine aittir.
saygılarımla

Saltuk Buğra Han 10-19-2008 12:29

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445431)
seçimlerde ben bır görev almıştım temmuz seçimlerinde..ve seçime 10 gun belkıde 15 gun kala cıhan haber den aldığım seçim pusulasında,kağıtta ATP diye bir partiyi gördüm ve amblemi de bizim ampülü andırıyor idi ve ben bunu bıldirmeme rağmen dıkkate alınmadım..ve bu ATP ile AKP karıştıran bır çok vatandaşımızın olacağını bılhassada ıhtıyarların karıştıracağını ve AKP diye ATP ye oy verebıleceğini söyledim.ve seçim yapıldı ATP nevşehırde ne bılınır ne duyulmuştur nede teşkılatı vardır.yani yok olan bır partiye bir çok oy çıktı o oyların hepside AKP nın ıdı..bız nevşehırde 3-0 yaptık ama nerdeyse üçüncüyü kaçırıyorduk200 oyla.. yani şimdi biz ATP nın amblemını değiştıremıyeceğimize göre ,adınıda değiştıremıyeceğiz adıda bızımkıne yakın. bi şeyler yapma fıkrı doğdu bende..ben sadece fıkrımı beyan ettim gerisi partimizin üst düzey yetkılılerine aittir.
saygılarımla

O zaman efendi kardeşim amblemi değiştirmek gibi bir külfetin altına girmektense bu gün bir sürü okuma yazma bilmeyen babannelerimiz bile ampülü görünce akparti olduğunu anlayabiliyor ki oyunuda ona göre vermiştir,altına korsan ve taklitlerinden sakının diye bir not yazılırsa millet uyarılmış olup, sanırım oy kullanırken daha çok dikkat etmiş olacaktır.Bu da benim nacizane bir fikrimdir.

ahmetermiş 10-19-2008 15:36

Alıntı:

Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445459)
O zaman efendi kardeşim amblemi değiştirmek gibi bir külfetin altına girmektense bu gün bir sürü okuma yazma bilmeyen babannelerimiz bile ampülü görünce akparti olduğunu anlayabiliyor ki oyunuda ona göre vermiştir,altına korsan ve taklitlerinden sakının diye bir not yazılırsa millet uyarılmış olup, sanırım oy kullanırken daha çok dikkat etmiş olacaktır.Bu da benim nacizane bir fikrimdir.

bu da bir görüştür.ve bunuda değerlendirebilirler.benim gayemde zaten partimize alternatif fikirler sunmaktır.yukarda dediğim gıbı nerdeyse ıkıyuz oyla vekılımızın bırı çıkamayacaktı hatta yarıya bölersek bır fazlasını rakıbize kaptırmış olsaydık 101 oyla vekılımız çıkamayacaktı..ATP nın aldığı oy hatırladığım kadarıyla1000 in üzerindedir nevsehırde.bızım memlekette ATP yı kımse ne bılır nede tanır nede oy verir..oylar AKP ye yani AK PARTİYE VERİLİR 3-0.:saygılar:

mehmetakif24 10-19-2008 23:30

mesele ampul mü olsun? ampul tasarruflu mu olsun? yoksa florasan mı olsun meselesimi yoksa bu ülkeyi ilimle, hizmetle mi aydınlatalım meselesimi. yani sorunlarımız bitti refah seviyesine ulaştık Allaha şükür ekonomimiz iyi (!) oturmuş ampulden bahsediyoruz. şunu iyi biliniz ampulu yakmak için elektrik lazım işçilik lazım en önemlisi ekonomi lazım.

ahmetermiş 10-20-2008 00:10

mehmet kardeşim demogoji yapma ben neye ne lazım olduğunu iyi bılıyorum sen yaılarımı okumamışın anlaşılan ben ak partiliyim ve seçime gıden bır ortama gırıyoruz.oylarımın bır tanesini bıle boşa vermek istemıyorum.yukardaki yazıyı okursan ATP yani tuğrul türkeşin eski partisine bır çok oyumuz gıttı yanlışlık eseri hem isim hemde sembolumuzün ampülümüzün benzerliği yuzunden..gereken yerde gerektiği gıbı başlık açılır nuklüer enerjımı ampülmü dıye bende demogojı yapabılırim ama ben bır partinin sorumlusu olarak bunları düşünmek zorundayım..ben başbakanımı nevşehır havaalanında protokolde beklerken başbakanım geldi ve nevsehırden 3-0 ı bekliyorum ona göre dedi ve biz öyle bir çalışma yaptıkki 3-0 aldık almasınada 1000 kusur oyumuz ATP ye bak iyi okuyun AKP değil ATP ye gıtti biz eğer 101 oy az alsaydık bır vekılımızı çıkaramayacaktık..ben buradan eleştırı değil fikir almak istiyorum ama olumlu eleştirilerede hay hay derim ama demogojıye, yada mesajım olsun hesabından yazılanlara pirim vermem.bak yukarda bır arkadaşım guzel fıkırler vermiş ıyı bır fıkrın varsa hangı alanda olursa olsun ver ama beni bu tür çekişmelere çekmeyiniz çünki gerçekten ben bu siteden bır şeyler öğrenmek için gırıyorum saygılarımla....

islam 10-20-2008 00:15

güzel fikir ...:saygılar:
sizin için bir tane hazırladım... beyenirmiiniz :güzel:
http://img529.imageshack.us/img529/5711/bergec7.png

EniGma 10-20-2008 00:25

Bence amblemin değişmesini gerektirecek bir durum yok ortada
ayrıca illüminati simgesi gibi saçma yorumlarada katılmıyorum
o bahsettiklerinden haberleri olanlar varmıdır orasıda muhamma
çoğunuz illüminatinin adını Kurtlar Vadisinde duymuşsunuzdur kusura bakmayın...

mehmetakif24 10-20-2008 00:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445704)
mehmet kardeşim demogoji yapma ben neye ne lazım olduğunu iyi bılıyorum sen yaılarımı okumamışın anlaşılan ben ak partiliyim ve seçime gıden bır ortama gırıyoruz.oylarımın bır tanesini bıle boşa vermek istemıyorum.yukardaki yazıyı okursan ATP yani tuğrul türkeşin eski partisine bır çok oyumuz gıttı yanlışlık eseri hem isim hemde sembolumuzün ampülümüzün benzerliği yuzunden..gereken yerde gerektiği gıbı başlık açılır nuklüer enerjımı ampülmü dıye bende demogojı yapabılırim ama ben bır partinin sorumlusu olarak bunları düşünmek zorundayım..ben başbakanımı nevşehır havaalanında protokolde beklerken başbakanım geldi ve nevsehırden 3-0 ı bekliyorum ona göre dedi ve biz öyle bir çalışma yaptıkki 3-0 aldık almasınada 1000 kusur oyumuz ATP ye bak iyi okuyun AKP değil ATP ye gıtti biz eğer 101 oy az alsaydık bır vekılımızı çıkaramayacaktık..ben buradan eleştırı değil fikir almak istiyorum ama olumlu eleştirilerede hay hay derim ama demogojıye, yada mesajım olsun hesabından yazılanlara pirim vermem.bak yukarda bır arkadaşım guzel fıkırler vermiş ıyı bır fıkrın varsa hangı alanda olursa olsun ver ama beni bu tür çekişmelere çekmeyiniz çünki gerçekten ben bu siteden bır şeyler öğrenmek için gırıyorum saygılarımla....

çözümünü aramak zor iş. gidersiniz ysk ya durumun ehemmiyetini anlatırsınız onlara çözüm bulur diye düşünüyorum kardeşim.

ahmetermiş 10-20-2008 00:40

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445706)
güzel fikir ...:saygılar:

sizin için bir tane hazırladım... beyenirmiiniz :güzel:

çok guzel olmuş ellerine yureğine sağlık,ama oraya muhafazakarlık,demokratlık ilave etsen daha iyi olurdu..yınede çok saol :güzel::saygılar: zaman gerçeğin aynası olacaktır,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..allah yar ve yardımcımız olsun idarecilerimize şuur versin islam alemine hıdayet nasip etsin..

ahmetermiş 10-20-2008 22:14

Alıntı:

EniGma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445714)
Bence amblemin değişmesini gerektirecek bir durum yok ortada
ayrıca illüminati simgesi gibi saçma yorumlarada katılmıyorum
o bahsettiklerinden haberleri olanlar varmıdır orasıda muhamma
çoğunuz illüminatinin adını Kurtlar Vadisinde duymuşsunuzdur kusura bakmayın...

teşekkür ederim buda sizin görüşünüz olarak değerlendirecektir yetkililerimiz.
kurtlar vadisi,dizine gelince yemin ederim bır kez seyrettim,ve evde bu diziyi yasak ettim.neden diye soracak olursanız,oğlum kendini mafya hissetmeğe başladı:karizmatik: ve nevsehırde bu diziden esinlenip kendini mafya zanneden o kadar gençler çoğaldıki anlatamam..
işyerime bir müşteri geldi..selamün aleyküm..ahmet abi dedi,bana deliyürek derler beni falanca gönderdi selamı var dedi..
ben de aleyküm selam banada malkoç oğlu derler dedim ve gülüştük..yani insanımızı nasıl etkilediğini anlatmağa çalışıyorum ve bu yuzden ben o dızıyı yasak ettim.illüminatinin ne demek olduğunuda iyi bilirim yaşım bunu bilmeğe yeterli dir sanırım..
saygılarımla..

çilik 10-20-2008 22:18

iSLAM sÜPEERSİN hARİKA OLMUŞŞ KARDEŞ :)):)

Mu-Alim 10-20-2008 22:30

Amblem gömlek değiştirir gibi değiştirilebilecek bir şey değildir. Ayrıca "ampul eskidir, çok yakar." gibi kusura bakmayın ama saçmasapan bahaneler de gerekçe olamaz amblemin değiştirilmesi için.

Ampuldeki yedi ışık Türkiye'nin yedi bölgesini temsil eder, EniGma'nın da dediği gibi bu tür İlluminati Tarikatı'nı temsil ediyor iddiaları çok fazla Kurtlar Vadisi izleyip kendini ona kaptıranların çıkardığı şeyler.

Lütfen daha makul şeyleri konuşup tartalım.

ahmetermiş 10-25-2008 23:13

ben beğendim hatta,,bir kaç ilaveler düzenlemeler..ile dahada iyi olacaktır....
ampülün ortasından bir gül resmide konabilir,,hemde abdullah gulun bu lambadan,çıktığınında sembolü olur...

YILDIRAY61 10-26-2008 00:01

Arkadaşlar fikir ayrılıkları güzel ve olması gerekirde bence bunlar önemli konularda tartışılsın. Amblemimiz var vede tartışılmasız tuttu ülke nezninde gerek yok bence tartışmaya. Halk benimsemiş ..

Mu-Alim 10-26-2008 02:01

Amblem tartışması yapacak partiler DYP, ANAP, DSP gibi evrim geçirmesi gereken partilerdir. Tekrar ediyorum, hiç gerek yok bunları konuşmaya...

ahmetermiş 10-26-2008 02:06

http://www.google.com/images?q=tbn:_...n-speaking.jpg
Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445431)
saygılarımla

olmaz demekle olmaz kardeşim..sen benim fikrimi beğenmiye bilirsin..sende başka bir proje ve fikir üret..siteyi başka partililere teslim etmişsiniz..sen onlarla mucadele et benımle değil..

Dağdakiçoban 11-04-2008 00:31

Adamların seciyesi bozuk kardeş.Sen AK Partinin amblemini değiştirsende onlarda sen ne resmi koysam onlarda çakmasını yapacak,En iyisi yasa ile önüne geçmek

huseyinuzmez 11-08-2008 18:09

amblemimiz gayet güzel. ampülümüz hiç sönmeyecek!

All times are GMT +3. The time now is 15:19.