AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Burda olmasından mutluluk duyduğum.Değerli HaMZa_YüReKLi hoşgeldin.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=49872)

Beritan 12-23-2008 21:35

Burda olmasından mutluluk duyduğum.Değerli HaMZa_YüReKLi hoşgeldin..

Burda olmasından mutluluk duyduğum.Değerli HaMZa_YüReKLi hoşgeldin..
benim dava arkadaşımı burda görmek bana mutluluk verdi....umarım daim olursunuz;1
tekrar hoş geldin..:güzel:

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 21:38

hoş bulduk Allah razı olsun iadeyi ziyaret yapalım dedik...

Beritan 12-23-2008 21:40

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485226)
hoş bulduk Allah razı olsun iadeyi ziyaret yapalım dedik...

tabikide....en büyük kuraldır bu....:ayutandım:
hoşgeldiniz...tekrar ama nerde künefe:karizmatik:

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 21:45

sen iste yeterki hazır künefe...: ))http://resim.samanyoluhaber.com/resi...il_unlu_37.jpg

Beritan 12-23-2008 21:46

bak örenk gençlik seni...hiç lafımı ikiledimi..:)
teşekkürler...bende sana alim diyecem ama benden künefe parası çıkmaz:ağla:
babam emekli:(

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 21:50

benim babam emeksiz mi? : ))

Beritan 12-23-2008 21:52

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485230)
benim babam emeksiz mi? : ))

halla halla espiriye bak:hmm benim babam bu zmaanda memur emeklisi..:utandım:

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 21:53

haklısın bu zamanda emekli olmakta zor çalışan olmakta zor...

Beritan 12-23-2008 21:58

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485232)
haklısın bu zamanda emekli olmakta zor çalışan olmakta zor...

:ağla::ağla::ağla: evet valla zor neyse sen yeni geldin derdimle senide üzmiyim yeterki benden bişey isteme ben hep susarım hiç babamın emekli olduğu derdini yanmam..hiç demem ay sonu zor geliyo diye dersem sende haklısın de tamam.:saygılar:

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 22:05

pazartesi günü sivastaydım...sivasta ağaçdan yapılmış hediyelik eşyalar vardır...onlara bakıyorum...çok güzel bi çerçeve vardı ağaçtan yapılmış adam içerisine Erbakan hocamın resmini koymuş...dükkanda da bi kaç kişi oturuyorlar...adam beni gördü buyur abi dedi resimde beni ilgimi çekti dedim sırf hocamın resmi var diye alıyorum...adamda aldı çerçeveyi hediye paketi yapıyor...tam bi sivaslı "Hocanızı bizde seviyruk gardaş" dedi...sonra dükkandaki muhabbet değişti...herkez şöyle bi geçmişe gitti...herkez başladı ben onun zamanında arabayı almıştım...ben şöyle rahata ermiştim...dedim o günler yakındır inşallah sende üzülme rahata ereceğiniz günler yakındır inşallah...: ))

Beritan 12-23-2008 22:10

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485237)
pazartesi günü sivastaydım...sivasta ağaçdan yapılmış hediyelik eşyalar vardır...onlara bakıyorum...çok güzel bi çerçeve vardı ağaçtan yapılmış adam içerisine Erbakan hocamın resmini koymuş...dükkanda da bi kaç kişi oturuyorlar...adam beni gördü buyur abi dedi resimde beni ilgimi çekti dedim sırf hocamın resmi var diye alıyorum...adamda aldı çerçeveyi hediye paketi yapıyor...tam bi sivaslı "Hocanızı bizde seviyruk gardaş" dedi...sonra dükkandaki muhabbet değişti...herkez şöyle bi geçmişe gitti...herkez başladı ben onun zamanında arabayı almıştım...ben şöyle rahata ermiştim...dedim o günler yakındır inşallah sende üzülme rahata ereceğiniz günler yakındır inşallah...: ))

inşaallah....:güzel: tek duamız bu

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:34

prizma kardeşimiz burayı böyle anlatmamıştı bu ne soğuk bi karşılama kimse hoş geldin bile dememiş...halbuki o kadar methedmişti ak gençliği...

ahmetermiş 12-23-2008 23:40

DOĞRU dürüst gelmedinki,ümmüselemeyle el ele verdiniz..başladınız erbakanı,numan kurtuluşu,sadeti,ertan yüleği övmeğe... sen bu siteye hoş gelmemişin anlaşılan boşda gelmemişin işin belli..?
ak partiyi ve ekonomiyi karalamak..
sende görevini yapıyorsun gayet normal..tabi sende numan kurtulmuşu öveceksin..

aşk-ı ilahi 12-23-2008 23:40

hoş geldin HAMZA YÜREKLİ kardeş...

yolcu44 12-23-2008 23:42

Kardeş Hoşgeldin :) Üyeliğin hayırlı olsun diyorum; fakat bazı amaçlarımızı gerçekleştirmek için, ya da ortaya haklılığın ispatı için abartıp sürekli bir partinin konusu açarak üyelerin sabrını zormalamak gerekiyor, -ki çok daha dikkat edeceğini umuyorum :)

Kadim Sevgiler muhterem.

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:44

hocam bari sanal alemde adil olun...oraya siyaset diye bi bölüm açmışınız...bende oraya siyasi haberler açtım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti...buraya üye olmak için akpli olmak gerektiğinide bilmiyordum...Ben Milligörüşcüyüm hak bildiğimi söylerim ben davamı savunurum sizde davanızı savunun...gerçi daha kolayı var beni banlayada bilirsiniz bu sizin tercihiniz tabi...: ))

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:45

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485295)
hoş geldin HAMZA YÜREKLİ kardeş...

hoş bulduk kardeşim Allah razı olsun...

aşk-ı ilahi 12-23-2008 23:46

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485300)
hocam bari sanal alemde adil olun...oraya siyaset diye bi bölüm açmışınız...bende oraya siyasi haberler açtım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti...buraya üye olmak için akpli olmak gerektiğinide bilmiyordum...Ben Milligörüşcüyüm hak bildiğimi söylerim ben davamı savunurum sizde davanızı savunun...gerçi daha kolayı var beni banlayada bilirsiniz bu sizin tercihiniz tabi...: ))

ne banlanması yahu...

içimi sızlattın.....;1

insan yeğeninin beni banlayın feryadını duymak istemiyo...:güzel:

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:49

Alıntı:

[.,.Prizma.,.] Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485297)
Kardeş Hoşgeldin :) Üyeliğin hayırlı olsun diyorum; fakat bazı amaçlarımızı gerçekleştirmek için, ya da ortaya haklılığın ispatı için abartıp sürekli bir partinin konusu açarak üyelerin sabrını zormalamak gerekiyor, -ki çok daha dikkat edeceğini umuyorum :)

Kadim Sevgiler muhterem.

Hoş bulduk Allah razı olsun....eee kardeşim sende benden hiç olmadık bişi istiyorsun...bütün görüşlere açık biliyordum ben burayı bana karşıt kişilerde olabilir bu gayet normal...o bana cevabımı verir...bende ona cevabını veririm forumlar bunun için değilmidir...seviyeli tartışmalar benimde sizinde yanlış bildiği şeyler olabilir...yok illa akpyi övecen diyorsanız Beni BANLAYIN...: )))

ahmetermiş 12-23-2008 23:50

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485292)
prizma kardeşimiz burayı böyle anlatmamıştı bu ne soğuk bi karşılama kimse hoş geldin bile dememiş...halbuki o kadar methedmişti ak gençliği...

değerli kardeşim sen serzenişte bulunuyorsun..siteye girerken dahi bir selamı esirgediğin gibi başladın siyaset yapmağa,,insan bi selam verir merame der..değilmi..?
ondan sonra fikirlerini görüşlerini dinleriz..
ayrıca sen milli görüşçü olabılırsın bende AK partiliyim ve bende doğruları ve hak bildiklerimi hak ve halkım için söylerim..
hoş geldin dememiz içinde bir selam verin derim,,başlığı dah siz değil ümmü seleme açmış..
saygılarımla

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:50

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485302)
ne banlanması yahu...

içimi sızlattın.....;1

insan yeğeninin beni banlayın feryadını duymak istemiyo...:güzel:

aaa teyze senmiydin tanıyamadım...: ))

aşk-ı ilahi 12-23-2008 23:52

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485307)
aaa teyze senmiydin tanıyamadım...: ))

önemli değil..

yaşlılıktan geç tanıttım..

üye olduğunu selemeden duyunca...

bakayım dedim..;;)

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:52

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485306)
değerli kardeşim sen serzenişte bulunuyorsun..siteye girerken dahi bir selamı esirgediğin gibi başladın siyaset yapmağa,,insan bi selam verir merame der..değilmi..?
ondan sonra fikirlerini görüşlerini dinleriz..
ayrıca sen milli görüşçü olabılırsın bende AK partiliyim ve bende doğruları ve hak bildiklerimi hak ve halkım için söylerim..
hoş geldin dememiz içinde bir selam verin derim,,başlığı dah siz değil ümmü seleme açmış..
saygılarımla

o hoşgeldin yazınca bende ona cevap yazdım o sıra forumunuz pek tenhaydı bi ikimiz vardık zaten...şimdi yazayım selamün aleyküm arkadaşlar...: ))

ahmetermiş 12-23-2008 23:57

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.. HOŞ GELDİNİZ

hayırlı ve güzel paylaşımlarda ve hoş sohbetlerde bulunmamız temennisiyle..

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:58

Allah razı olsun hoş bulduk...

Matematik 12-24-2008 00:00

hoşgeldin kardeş.. İyi forumlar.

yolcu44 12-24-2008 00:06

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485303)
Hoş bulduk Allah razı olsun....eee kardeşim sende benden hiç olmadık bişi istiyorsun...bütün görüşlere açık biliyordum ben burayı bana karşıt kişilerde olabilir bu gayet normal...o bana cevabımı verir...bende ona cevabını veririm forumlar bunun için değilmidir...seviyeli tartışmalar benimde sizinde yanlış bildiği şeyler olabilir...yok illa akpyi övecen diyorsanız Beni BANLAYIN...: )))

Ne demek istediğimi iyi biliyorsun kardeş :)
Foruma huzur bozmak için girenlerin sonu zaten bellidir; fakat seviyeli bir tartışma, seviye fikir ve düşünce aktarımı yapılacaksa başımızın üzerinde yeriniz var. Zaten her forumda farklı kalemlerin olması gayet doğaldır. Türkiyenin dört bir tarafına hitap eden bir partinin forumu olarak bizler de her kesimin fikir ve düşüncesini paylaşmasına izin veriyoruz. Ama tabi bazı sınırlar var, bu sınırların dışına çıkılmaması gerektiğini bir yönetici olarak senin çok daha iyi bilen gerekiyor -ki zaten kuşkum yok bundan- Ak Parti Forumu biraz daha tanıdıktan sonra paylaşımlarda (doğru paylaşımlarda) bulunman doğru bir eylem olacaktır.

Kadim Sevgiler....

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 00:09

Alıntı:

[.,.Prizma.,.] Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485315)
Ne demek istediğimi iyi biliyorsun kardeş :)
Foruma huzur bozmak için girenlerin sonu zaten bellidir; fakat seviyeli bir tartışma, seviye fikir ve düşünce aktarımı yapılacaksa başımızın üzerinde yeriniz var. Zaten her forumda farklı kalemlerin olması gayet doğaldır. Türkiyenin dört bir tarafına hitap eden bir partinin forumu olarak bizler de her kesimin fikir ve düşüncesini paylaşmasına izin veriyoruz. Ama tabi bazı sınırlar var, bu sınırların dışına çıkılmaması gerektiğini bir yönetici olarak senin çok daha iyi bilen gerekiyor -ki zaten kuşkum yok bundan- Ak Parti Forumu biraz daha tanıdıktan sonra paylaşımlarda (doğru paylaşımlarda) bulunman doğru bir eylem olacaktır.

Kadim Sevgiler....

merak etmeyin sınırları zorlamam, doğru bildiğimi sonuna kadar savunurum bu sizin için sınır zorlamaksa bilemem...: ))

yolcu44 12-24-2008 00:16

Her doğru doğru değildir kardeş :). Üslup yanlış olduktan sonra bütün kavramlar, olaylar sadece sana göre doğruluk kazanır. Doğru bildiklerini, savunduklarını güzel, ciddi bir üslup çercevesinde eyleme; eylemden yazıya dökmen gerekir. İşte sınırlar da bunun için vardır ;;)

Kadim Sevgiler...

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 00:24

fazla ciddi olmuyorum ki ciddi olduğum zaman yanlış anlaşıla biliyorum bütün cevaplarımın sonundaki tebessüm yanlış anlaşılmamak içinmdir...rahatsız oluyorsanız koymayım...hocam ne zormuş sizin forumda üye olmak biz size hiç bi kural koymuşmuyduk şöyle yapmayın böyle yapmayın diye...: ))

yolcu44 12-24-2008 00:27

Bir mesajımın sonuna "Ak Gençlik" yazdığım için taşa tutulduk adeta :)
Doğru sizde herşey serbest idi (!) :)

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 00:37

: ))
kimse sizi taşa tutmadı yazılanlar çizilenler orda duruyor siz iktidarsıznız bazı eleştirilere açık olacaksınız ama tekbir eleştiriye cevap vermediniz belkide veremediniz kim bilir...

yolcu44 12-24-2008 00:48

Ev sahibi Ak Gençler olarak hoşgörüyü, sevgiyi elden bırakmamak gerekiyor. :)

Kadim Sevgiler, hayırlı geceler.

Duygu'Seli~ 12-24-2008 01:21

Hoşgeldiniz..
Daimiyetten ziyade,hayırlı olur inşAllah..

Beritan 12-24-2008 03:30

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485294)
DOĞRU dürüst gelmedinki,ümmüselemeyle el ele verdiniz..başladınız erbakanı,numan kurtuluşu,sadeti,ertan yüleği övmeğe... sen bu siteye hoş gelmemişin anlaşılan boşda gelmemişin işin belli..?
ak partiyi ve ekonomiyi karalamak..
sende görevini yapıyorsun gayet normal..tabi sende numan kurtulmuşu öveceksin..

abi be hiç siyasete girmem..siyaseti sizin gibi büyüklerin yanında konuşmam....:ayutandım:

ama iyiki gelmişsin hamza yürekli :karizmatik:

ahmetermiş 12-24-2008 03:47

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485366)
abi be hiç siyasete girmem..siyaseti sizin gibi büyüklerin yanında konuşmam....:ayutandım:

ama iyiki gelmişsin hamza yürekli :karizmatik:

senmii bilmezsin güleyim bari :w: seni,seni,,, sen varya sen hemde siyasetin pirisin... :hmm

AY IŞIĞI 12-24-2008 10:29

Hoşgeldiniz Hamza Yürekli faydalı konu ve yorumlarda birlikte olmak ümidi ile selametle kalın...

Feyza 12-24-2008 14:20

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485334)
: ))
kimse sizi taşa tutmadı yazılanlar çizilenler orda duruyor siz iktidarsıznız bazı eleştirilere açık olacaksınız ama tekbir eleştiriye cevap vermediniz belkide veremediniz kim bilir...

Hoş geldiniz :). Eleştiriliyorsak eğer bu bizim çalıştığımızı, çabalasığımızı gösteriyor. Hükümetimiz için yapılan eleştirilere cevap veremeyenlerin, eleştirenlerlke arasında hiç bir fark yoktur. Eleştirenlerde, ben Ak Parti'liyim deyip eleştirilere cevap veremeyenlerde partimizin çalışmaları hakkında yeterince bilgiye sahip değiller demektir...

Yalnız şöyle bir durumuda göz ardı etmemek gerek. (Benim gördüğüm kadarı ile) Milli görüşçülerin, Saadet partililerin siyaseti tartışma anlayışı çok farklı. Saadetli arkadaşlarımızda hoş görü yoktur. Siyasi konuları tartışırken siyaset adabını, kurallarını unutuyorlar bazen. Siyasete çok dar bir pencerede bakıyorlar kucaklayıcı bir siyasi anlayışları yok bunu başımızdan geçen son üç seçimde Ak Parti ve Saadet Partisi arasındaki oy farkındada çok iyi gördük. Sadece bir kesime hitap ediyorlar ve Türkiye'deki bütünvatandaşların sadece kendileri gibi düşünmesini istiyorlar. Bizim (yerine göre) özgürlükçü, kucaklayıcı, birleştirici ve merkezi bir parti olmamızı sürekli dini kullanarak eleştiriyorlar ki!... Unutulmamalıdır diye düşünüyorum, Peygamber efendimizde (yerine göre) özgürlükçü, kucaklayıcı, birleştirici ve tüm insanlığa saygılı biriydi....

İnşaallah vaktim olduğu birgün sizin eleştirilerinize cevap vermek, sizinle seviyeli bir tartışma yapmak isterim. :) tekra hoş geldiniz

yolcu44 12-24-2008 14:40

Son mesajımda arkadaşımızı kırmamak, daha ilk günden tartışmaya girmemek için cevabımı istediğim doğrultuda vermekten kaçındım; fakat yanlış anlaşılmalara neden olduğu için açıklama yapmak zorundayım.

Önemli olan eleştirilere cevap vermek ya da vermemek değildir. Açıkcası karşıt görüşlü bir kişi ile tartışma içerisine girmek bir kısırdöngüden ibarettir çoğu zaman. Ne ben onların bağnazlığınızı değiştirebilirim, ne de onlar doğruları değiştirebilirler.. Atomo dahi parçaladığımız şu zamanda, önyargıyı parçalayamamanın muvaffakiyetsizliği her sine yaşamaktadır. Hal böyle olunca da, kimse kimseye kendi bildiği doğruları seviyesiz bir tartışma ortamında, tegallüb çercevesinde sunmamalı.

Eleştirilere cevap vermemek, verememek değildir ! Önce bunu kavramak gerekir. Ve ardından siyasi eleştirilerin -günümüz siyasetinde yani-, 'Eleştiri' niteliği taşıyıp taşımadığını irdelemek, araştırmak, kavramak gerekir.

Kadim Sevgiler...

Beritan 12-24-2008 16:05

bağnaz:Özellikle dinî konularda bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp, fanatik.

bakınız ben burda milli görüş ak parti tartışması için değil. ama şu bağnaz kelimesine necip fazılın çok güzel bir lafını hatırlattı bana

Muhteşem Bir Maziden
Pespaye Bir Atiye Gitemek İlericilikse!!
Ben Gericiliğe Dünden Razırım!!!
Necip Fazıl....

ahmet abi ister inana ister inanma ama ben siyasetten anlamam anlayanlarıda çok takdir ederim...yeterki saygı çerçevesinde karşındakini bir müslüman olduğunu düşünerek konu tartışılsın...bu yol aynı...çatılar ayrıldı....başbakanda milli grüş çatısında değilmiydi?...ne değişti...emin olun bu tartışmaları Erbakan hocamla başbakan görse size ne oluyor biz hoca talebeyiz derdi...:karizmatik:

All times are GMT +3. The time now is 02:51.