![]() |
Erdoğan baba gibi sarıldı
Protokol ve resmi havayı çok seven birisi değil.. Belki Ankara'yı hiç sevemediğini söylemesinin altında bu yatıyor.
Beden dilini kullanmasını seviyor.. Duygularını hemen belli ediyor, saklamayı sevmyor. Tıpkı bugün Ankara'da Cuma namazı çıkışında olduğu gibi.. Her zamanki gibi çocuklar etrafını sardı. Uzakta ağlayan kız dikkatini çekti. Bir türlü ağlaması durmuyordu. Yanına çağırdığı kızı sakinleştirmek istedi. Ağlaması durmayınca bir babanın evladına sarılması gibi sarıldı. Kollarının arasına alan Erdoğan başbakanlığı bir kenara bıraktı. Kızın üzüntüsünü paylaştı, duygularına ortak oldu. Sakinleşen kız ne olduğunu anlayamadı ama mutlu olduğu yüzünden anlaşılıyordu. Küçük kıza bahşiş vermesi için korumalarına talimat veren Erdoğan . vatandaşların sevgi gösterileri arasında Etlik camisinden ayrıldı. http://img249.imageshack.us/img249/1008/kkkzzr6.jpg http://img249.imageshack.us/img249/3272/aaarv6.jpg http://img116.imageshack.us/img116/9278/xxxgt6.jpg http://img116.imageshack.us/img116/844/babakands1.jpg kaynak: (internethaber.com) |
İşte bunu çekemiyorlar çünkü o HALKIN ADAMI... ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN....
|
emeğine sağlık kardeşim, paylaşımın için çok teşekkür ediyoruz, sağol.
|
Şimdi gelde bu adamı sevme elimde değil abii :D :D
|
işte bu ya ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN HALKIN ADAMI O sevilmeyecek birisimi ya valla insanın gidip sarılası geliyor:D:D
|
bu haberi seyrederken benimde gözlerim doldu ne kadar sevilen bir başbakanımız var diye duygulandım..
|
ne güzel yaa :'(
|
benim asıl anlayamadığım nokta bu internethaber'in kime hizmet ettiği
bazen öyle yanlı haberler yapıyorki iktidarı yerden yere vuruyor, bazende o kadar övücü haberler yapıyorki... ben bu siteyi çözemedim vesselam |
Alıntı:
|
hayır sanmıyorum, zira siteyi uzun zamandır takip ediyorum....
|
En son Ahmet TAŞGETİREN i transfer ettiler...
|
dediğim gibi ne yapmaya çalıştıklarını anlayabilmiş değilim
sitedeki haberlere yazılan yorumlara bakacak olursak sanki MHPlilerin elindeymiş gibi gözüküyor ama yapılan haberlere bakacak olursak sanki solcularınmış gibi... |
işte benim başbakanım bide beğenmezler....soralımm sizler ikdarda iken kime sarıldınız...sokakta ki halkına mı yoksa .....
|
haberi izlediğimde o minik kızın yerinde olmak istedim =)
hala istiyorum...sarılmak değil yakından görmekte yeter bana ;) |
Alıntı:
şöyleki biz trabzon üniversite birimi olarak Başbakanımızı ziyarete geldiğimiz hatıra fotoğrafı çektirmek için yanına yaklaşmamıza rağmen o bayanların uzakta kaldığını görünce heyetimizdeki bayan arkadaşları bizzat kendi isimleri ile yanına çağırıp hatıra fotoğrafı çektirmişti... |
Bende 8-9 yaşlarındayken elini öpmüştüm başbakanımızın ,aklıma o çok değer verdiğim anım geldi :'(
|
Alıntı:
adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan... |
düşünsenizle deniz baykala bir çocuk sarılmak istiyor...
abi bütün korumalarını çocuğun üstüne salardı |
Bay-kal halkın arasına inemez O YÜREK YOK ONDA .. Hem Ne yüzle inecek..
|
Alıntı:
her kesimden yazari bulunmaktadir iste size üc örnek eski dyp li ufuk söylemez, eski dsp li uluc gürkan, yenisafak gazetesi eski yazari ahmet tasgetiren... bir nokta daha bu site yeni safak gazetesinde enfes yazilariyla dikkat ceken fikri akyüzü bizlere kazandiran sitedir... acildigi ilk günden beri takip ettigim bir site ve gazeteciligiyle takdir ettigim bir sahibi..ara sira yanlislari oluyor ama bence yayin cizgisi objektif bir site kimseye yalakalik ederek yayin yapmiyor hic degilse... ;).. haberle ilgili yoruma gelince iste biz bu yüzden seviyoruz basbakanimizi o halktan biri..o bizim basbakanimiz...onu kendi basbakani olarak görmeyenler vatandasliklan cikabilir, kapi acik ;) |
bu tür fotoğraf kareleri onun gercek bir lider olduğunu gösteriyor.Halkına şevkatle kucaklayan bir lider. Biçok insanın gıpta ile baktığına eminim...
|
ya işte ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN yürekten gerçekten sevilecek adam :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bu basin camiasinin icinde oldugum icin az cok bilirim kimin ne halt oldugunu ;).. hadi beyi yillardir okurum demokrat bir kisilige sahiptir 7 yil önce ne dediyse simdide onu diyor ama dedigin gibi insanlara güvenmek cok ama cok zor.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:22. |