AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   BAŞBAKININ OĞLU NEDEN ASKERE GİTMİYOR ? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=52741)

***RTE*** 01-20-2009 18:01

BAŞBAKININ OĞLU NEDEN ASKERE GİTMİYOR ?

BU SORUYU BEN SORMUYORUM GENELLİKLE AKP KARŞITI İNSANLAR BUNU BANA SORUYO BUNUN CEVABINI BİLEN VARSA HEMEN CEVAPLASINKİ BENDE ONLARA CEVABIMI VEREBİLEYİM ?

ishakyilmaz 01-20-2009 18:05

Karşıt görüşlü olarak sana böyle bir soru soranların temelinde daha doğrusu öz ve sözlerinde adalet,yargı,cumhuriyet,bağımsızlık v.s değerlere saygı ve sadakat sözkonusudr.Yani bu gerekliliklerden sözde ödün vermezler..!Lakin Bilal Erdoğan'ın Devam etmekte olan eğitimi yüzünden gerekli yerlerden belgeler alınıp,mahkemelerce incelenmiştir..!Bu bilindiği halde neden hala farklı arayışlar içinde bulunduklarını merak ediyoprum. Yoksa yargı kişiye göre değişiyor mu?

***RTE*** 01-20-2009 18:14

özet olarak hasta olduğu için gidemiyo dimi ? HASTALIĞI NEDİR PEKİ ?

***RTE*** 01-20-2009 18:15

??????

ishakyilmaz 01-20-2009 18:20

Sağlık raporunu şahsen görmedim,ama bu söyentiler üzerine yapılan açıklamada rahatsızlığı açıklanmıştı.

ishakyilmaz 01-20-2009 18:38

Sağlıklı ve Resmi açıklamayı aynen yazıyorum.
Açıklamada, “Sayın Bilal Erdoğan’ın yurt dışında devam ettiği doktora eğitimi nedeniyle yasal tecil haklarını kullandığı bir çok kez kamuoyuna yansımış bilinen bir gerçektir” denildi.

Açıklamada, buna rağmen Bilal Erdoğan’ın “askerliğe elverişli değildir” raporu aldığının iddia edilmesinin “maksatlı bir karalama ve hedef gösterme çabası olarak değerlendirildiği” belirtildi.

enterasan 01-20-2009 18:53

Bunu kamuoyuna ciddi bir şekilde açıklasa iyi olur ki milletin kafasında soru işareti kalmaz...Ancak şu devirde adli tıp'ın verdiği raporlara millet hangi gözle bakar bilmiyorum hatırlarsanı Hüseyin üzmez'in rapor'undan sonra....

FarukARSLAN. 01-20-2009 18:56

Alıntı:

enterasan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496031)
Bunu kamuoyuna ciddi bir şekilde açıklasa iyi olur ki milletin kafasında soru işareti kalmaz...Ancak şu devirde adli tıp'ın verdiği raporlara millet hangi gözle bakar bilmiyorum hatırlarsanı Hüseyin üzmez'in rapor'undan sonra....

Millet hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu biliyor.. Anlıyor..
O irade; raporu, adli tıpı felan trişka bırakır..

Biz bunu bilir bunu söyleriz..
(Konu BURAK Erdoğan olsa dahi..)

ishakyilmaz 01-20-2009 18:57

Alıntı:

enterasan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496031)

Hatasız kul olmaz.Öncelikle bunu idrak etmeliyiz.Bütün kurumlarımız hakkaniyetli bir şekilde çalışmlarını yürütmeye çalışmaktadırlar.Lakin umursamaz,vatanını ve milletinin çıkarlarından ziyade kendi çıkarlarını düşünenlerde oldukça fazla.Bilal Erdoğan'ın askerlik açıklaması resmi olarak yapıldı,bu nedenle tartışmaya açmayalım..!

FarukARSLAN. 01-20-2009 19:00

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496016)
Sağlıklı ve Resmi açıklamayı aynen yazıyorum.
Açıklamada, “Sayın Bilal Erdoğan’ın yurt dışında devam ettiği doktora eğitimi nedeniyle yasal tecil haklarını kullandığı bir çok kez kamuoyuna yansımış bilinen bir gerçektir” denildi.

Açıklamada, buna rağmen Bilal Erdoğan’ın “askerliğe elverişli değildir” raporu aldığının iddia edilmesinin “maksatlı bir karalama ve hedef gösterme çabası olarak değerlendirildiği” belirtildi.

Az önce 'çürük' raporu aldığını kendiniz söylüyordunuz.
Keninizle 1-2 mesaj öncesi çelişecek şeyleri, 'bilginiz dışı' bir konuda bilgin bir edayla belirtmezsiniz artık umarım..

ishakyilmaz 01-20-2009 19:05

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496037)
Az önce 'çürük' raporu aldığını kendiniz söylüyordunuz.
Keninizle 1-2 mesaj öncesi çelişecek şeyleri, 'bilginiz dışı' bir konuda bilgin bir edayla belirtmezsiniz artık umarım..

Resmi açıklmadan önce yorumum bilgi eksikliğinden kaynaklandığı için eksik sunulmuştur,ardından sağlıklı ve resmi açıklama bulunup sunulmuştur.Halis niyetimi okumadan önce özel veya msnden girdabını dile getirebilrsin..!

enterasan 01-20-2009 19:07

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496034)
Hatasız kul olmaz.Öncelikle bunu idrak etmeliyiz.Bütün kurumlarımız hakkaniyetli bir şekilde çalışmlarını yürütmeye çalışmaktadırlar.Lakin umursamaz,vatanını ve milletinin çıkarlarından ziyade kendi çıkarlarını düşünenlerde oldukça fazla.Bilal Erdoğan'ın askerlik açıklaması resmi olarak yapıldı,bu nedenle tartışmaya açmayalım..!

Tartışma gibi bi niyetim yok ancak bu söylediğimi göz ardı edilmesi ne kadar doğru onu bilmem...

FarukARSLAN. 01-20-2009 19:43

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496041)
Resmi açıklmadan önce yorumum bilgi eksikliğinden kaynaklandığı için eksik sunulmuştur,ardından sağlıklı ve resmi açıklama bulunup sunulmuştur.Halis niyetimi okumadan önce özel veya msnden girdabını dile getirebilrsin..!

Eksik bilgi ile çıkılan meydanda pehlivanlık dahi sökmez iken bu üslub, ardından gelen doğruları da silip süpürür niteliteydi..
Kusura bakmayın, ben bu tepkiyi üzerime borç bilirim ..

Ne ise, uzatmayalım..

politikaci 01-20-2009 19:47

Ben oğlunun sağlıki engel olarak "düz taban" olduğunu duymuştum,doğruluğu kesin değil,kulaktan dolma bi bilgi yani..

***RTE*** 01-20-2009 21:03

SONUÇ OLARAK ?

A) SAĞLIK SORUNLARI VAR.

B) TIP OKUDUĞU İÇİN TECİL ETTİRMİŞ .

HANGİSİ YANİ ?

muhammed.ikb 01-20-2009 23:21

Alıntı:

***RTE*** Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496084)
SONUÇ OLARAK ?

A) SAĞLIK SORUNLARI VAR.

B) TIP OKUDUĞU İÇİN TECİL ETTİRMİŞ .

HANGİSİ YANİ ?

büyük ihtimal eğitimi devam ettiği için geciktirmiştir.askerlikten kaçarsa bütün milletin hakkını üzerine almış olur inşallah öyle bir şey yapmaz...

konuyu açtığında diyorsun ki bu soru sana sorulmuş cevaplayın da onlara bu cevabı vereyim.sonra cevaben sana deniliyor ki eğitim hayatından dolayı gidemiyor tecil ettirmiş diye.sen ne diyorsun peki aynen yazıyorum:

evet, aynen böyle diyorsun.demek ki;

1-bu soruyu sormandaki amaç ortalığı karıştırmak
2-madem cevabın bu olduğunu söylüyorsun o zaman nedn soruyu soruyorsun ki kardeş??
3-ya da anlama sıkıntısı çekiyorsun yoksa bana mı öyle geldi...
4-RTE ile girmişsin seni gidi İLHAN SELÇUK sempatizanı seni....

FarukARSLAN. 01-20-2009 23:51

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496127)
büyük ihtimal eğitimi devam ettiği için geciktirmiştir.askerlikten kaçarsa bütün milletin hakkını üzerine almış olur inşallah öyle bir şey yapmaz...

konuyu açtığında diyorsun ki bu soru sana sorulmuş cevaplayın da onlara bu cevabı vereyim.sonra cevaben sana deniliyor ki eğitim hayatından dolayı gidemiyor tecil ettirmiş diye.sen ne diyorsun peki aynen yazıyorum:

evet, aynen böyle diyorsun.demek ki;

1-bu soruyu sormandaki amaç ortalığı karıştırmak
2-madem cevabın bu olduğunu söylüyorsun o zaman nedn soruyu soruyorsun ki kardeş??
3-ya da anlama sıkıntısı çekiyorsun yoksa bana mı öyle geldi...
4-RTE ile girmişsin seni gidi İLHAN SELÇUK sempatizanı seni....

Karşıdakinin gühanını almışsın kardeş..

İlk sorduğu soruda eğitim hayatından dolayı tecil ettirmiş cevabı almadı. ''Hastalığından ötürü çürük raporu aldığı'' cevabını aldı arkadaş..
Gayet normal idi o sorusu da..

Sonradan değiştirildi o aldığı cevap mesajı.. Yani direk belaltına vurmuşsunuz mesajınızda..

turep 01-21-2009 00:18

bırakın bu palavrayı oglu sapasagalm amarikada aga babalarının yanında
tayyip babası askerlik yan gelme yatma yeri degilidr derke kendi oglunu dusunmedimi acaba askerim yan gelip yatmadı can verim bu topraklar icin şehit oldu başabaknlıgı kullanarak oglunu askere gördemeyen bir başkakan var tayyip oglunu askere gönder eger oglun şehit olursa evlat acısınısı tatsın

bilgi müdavimi 01-21-2009 00:40

Her ailedde bu olabilir.Babası iyi biridr,oğlu hayırsızdır.Çünkü oğlu hiç çekmemiştir,babası buraya kadar kendi tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir.Bence nedeni budur.Neden başbakandan dolayı değil,oğlunun huyundan dolayıdır.Yoksa başbakanımız baba adamdır.

muhammed.ikb 01-21-2009 17:18

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496140)
Karşıdakinin gühanını almışsın kardeş..

İlk sorduğu soruda eğitim hayatından dolayı tecil ettirmiş cevabı almadı. ''Hastalığından ötürü çürük raporu aldığı'' cevabını aldı arkadaş..
Gayet normal idi o sorusu da..

Sonradan değiştirildi o aldığı cevap mesajı.. Yani direk belaltına vurmuşsunuz mesajınızda..

Valla bilmem günahını aldımsa hakkını helal etmesini istiyorum darılmasın kardeşimiz...

soruya verilen ilk cevap da sağlık sorunları ile alakalı bir cümle görmedim tekrar baktım onun için yazdım yani...

FarukARSLAN. 01-21-2009 17:34

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496382)
Valla bilmem günahını aldımsa hakkını helal etmesini istiyorum darılmasın kardeşimiz...

soruya verilen ilk cevap da sağlık sorunları ile alakalı bir cümle görmedim tekrar baktım onun için yazdım yani...

Evet. Ancak o konuda birde 'değiştirilme' söz konusu..
Maalesef böyle yanlışa aman verecek bir durum o mesaj. Ancak sizinde direkt tavrınız -maalesef- yanlış (gibi görünüyor burdan).

Ayrıca 'turep' adlı üyenin çıkışını tasvip etmesemde sorunun cevabı hâlâ gelmediğinden şüphelere hak veririm..

Ama ilk mesajımda da dediğim gibi bu olayları 'püf' diye görüp gerçeğin farkına varır millet..
Görüyor da gerçeği yanlışı..
Da, konuyu açan arkadaşın tatmin edici bir cevap alamadığı da aşikar..

muhammed.ikb 01-21-2009 17:52

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496388)
Evet. Ancak o konuda birde 'değiştirilme' söz konusu..
Maalesef böyle yanlışa aman verecek bir durum o mesaj. Ancak sizinde direkt tavrınız -maalesef- yanlış (gibi görünüyor burdan).

Ayrıca 'turep' adlı üyenin çıkışını tasvip etmesemde sorunun cevabı hâlâ gelmediğinden şüphelere hak veririm..

Ama ilk mesajımda da dediğim gibi bu olayları 'püf' diye görüp gerçeğin farkına varır millet..
Görüyor da gerçeği yanlışı..
Da, konuyu açan arkadaşın tatmin edici bir cevap alamadığı da aşikar..

evet haklısın.evet kabul ediyorum direkt atlamam yanlıştı ama o an düşünemedim doğrusu..hayırlısı olsun bakalım..

anchor_et 02-25-2009 02:49

şimdi ben bir şey anlamadim.
1-hastaliktan ötürü çürük raporumu alindi yoksa,
2-egitimi kaynakli bir askerlik tecilimi?

durumu net bir sekilde bilen arkadasimiz bizi muhallakta birakmiyacak sekilde aydinlatabilirmi?
tesekkürler..

redyellow 02-25-2009 11:08

Soruyu ve verilen cevapları okudum.

Verilen cevaplardan şunu çıkardım:

Cevap veren arkadaşlarımız bu konu hakkında kesin bir bilgi sahibi değiller.

Bir eğitim sebebiyle ertelendi deniyor, bir bakıyorsunuz sağlık sebebiyle deniyor.

Arkadaşlar:

Bilmiyorsanız bilmiyoruz diyemez misiniz?

Böyle yaparak insanlar üzerinde şüphe uyandırdığınızın farkında değil misiniz?

Keşke bilmeden yazmasaydınız.

ben de bu konuyla ilgili olarak başka forumlarda da defalarca tartışmalar gördüm, burda bu başlığı görünce kesin bir bilgi sahibi olurum diye okumuştum ama hayal kırıklığına uğradım.

All times are GMT +3. The time now is 22:59.