AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=55651)

Beritan 02-11-2009 21:37

Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi

Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti.
http://www.milligazete.com.tr/dosyal...i-medium-0.jpg
Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

ishakyilmaz 02-11-2009 21:45

Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!

Beritan 02-11-2009 21:46

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509639)
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!

:) abim değerlendirme belli...burdan şunu çıkarmıyalım geri kalan siyasetçiler kötü denmemiş:)

tek_hece 02-11-2009 21:47

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509620)
. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü

İyi güzel de oyların arttıgını nereden cıkarmışlar ...? anketlere kimse inanmasın. her şey secimden sonra belli olur..

cartman 02-11-2009 21:48

Alıntı:

Yüz yılın siyasetcisi basbakınımız o acıdan değerlendirme sonucuna cok takılmadım ben :)

MilliGörüşEri 02-11-2009 21:48

:) yahu bi kerede tebrik edin mübarekler.....

MilliGörüşEri 02-11-2009 21:49

Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....:gül:

Beritan 02-11-2009 21:50

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509645)
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....:gül:

valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker:)

MilliGörüşEri 02-11-2009 21:55

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509648)
valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker:)

eyvALlah muhterem...Allah razı olsun

saygı ve hürmetlerimle...

SEMTEM 02-11-2009 22:31

ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan

islam 02-11-2009 22:42

Biz Filistin mitingimizde, Sosyal olaylarıda tepkimizden Yaparı,zicratımızı, Oy ve Rant' çevirmek için değil... Kardeşim... Bizim Güvenimiz Meydanlar değil Yürekler....
Hangi Partiler vardı hangi liderler... Kimisi toprağa irtica etti kiminin yolu Yüce Divandan geçti.. Hangisi Baki kaldı.. Biz Zaferle Değil Seferle mükellefiz.. Bizim %2.9 Yürektir...Bu yürek çarptıkça genişler her ritimde bir nepze... Zafer inanlarındır... Biz Hayalle değil.. Düşündüklerimiz için varız...
Saygılarımla...

Başkanıma Hayırlı olsun...

tek_hece 02-11-2009 22:43

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509671)
ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan

Saadetli kardeşlerimizi bu kadar sert eleştirmek dogru olmaz.. ruyadasınız , uzaydasınız vs şeklinde yakıştırmalar hic hoş degil ..

SEMTEM 02-11-2009 22:53

onalar gerçekten uzayda yaşıyorlar insan kendisini hiç eleştirmezmi ben niye yüzde 22 den yüzde 0,25 lere düştüm diye bu yürekle filan izah edilebilrimi bu sadece koltuk sevdasıdır bu koltuk nemenem koltukmuşki oturan kalkmak istemez biz bir olalım diyoruz arkadaşlar bize ne biz bir olamayız havasındalar bizim için bu seçimde bir oyun bile önemi var fakat arkadaşlar cenk sevdasında cihat şarkıları söylüyorlar kimle cihat bizlemi sen ce hape ye cihat et sen mee h pyle cihat et onlarla fikir münazasına gir tamam ak platformda yaz biz zaten mevlana gibyiz her kezi her kesimi davat ediyoruz her keze her kesime kapımız ardına kadar açık biz kimseyi inançlarına giyimine kuşamına gör yargılamayız biz AK PARTİ yiz işte fark bu bunu anlasınlar istiyorum saadetli kardeşlerimiz bunu bilsinler bu seçimde bir oyun bile lazım olacağı yerler olacaktır oylarının kıymetini bilsinler rüyadan uyansınlar evet güzeldi geçti o rüya bitti şimdi AK PARTİ zamanı el ele gönül gönüle verme zamanı bir oyla kaybedilen bir yer olursa bunun vebalini ödeyemezler onun için at gözlüklerini çıkarıp bir olmaya beraber olmaya gelsinler arkadaşlar sefer başladı DURMAK YOK YOLA DEVAM

aslan1276 02-11-2009 22:55

Alıntı:

seçen seçmiş seçeceğini kıskanmanın bir anlamı yok

islam 02-11-2009 22:59

bizi Biz anlarız onlar DEğil... Zaferin muştusunu duyar gibiyim... Yüce Rabbim....

"İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin, Allah’ım?"(A’râf 155)

Yâ Râb, bu uğursuz gecenin yok mu sabâhı?

Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!

SEMTEM 02-11-2009 23:01

DURMAK YOK YOLA DEVAM
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
:))))
BAŞKA CEVAP YAZAMAM BEN SAADETLİ KARDEŞLERİMİ allahCC İÇİN ÇOK SEVİYORUM

islam 02-11-2009 23:03

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509695)
DURMAK YOK YOLA DEVAM
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
:))))
BAŞKA CEVAP YAZAMAM BEN SAADETLİ KARDEŞLERİMİ allahCC İÇİN ÇOK SEVİYORUM

uzaylı sevigisi Değil mi ?

aslan1276 02-11-2009 23:27

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509620)
Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti.
http://www.milligazete.com.tr/dosyal...i-medium-0.jpg
Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

MİLLİ GÖRÜŞ ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Üç mevsim 02-11-2009 23:36

'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından'

Bu sebeplerden yılın siyasetçisi seçiliyor öyle mi? Hepsi de göreceli söylemler, hiçbirinin netliği yok...

Genç Atılım Derneği..

Bir grup Saadet Partili toplanıp Saadet Partisi Genel Başkanını "Yılın Siyasetçisi" seçiyor....

Hiç komik değil arkadaşlar...

MilliGörüşEri 02-11-2009 23:59

Alıntı:

işte size bu uslüp yakışır...!

şimdi hak hukuktan behseden değerli yöneticiler biz akpyi böyle eleştirsek anında ban yeriz ama burası akforum olduğu için sizin görüşünüzdekiler her türlü yorumu yapma hakkına sahip....
helal olsun size..!

ŞEYMA ELİF 02-12-2009 00:07

Farklı fikirlere tahammül etmek zordur...

MilliGörüşEri 02-12-2009 00:11

Alıntı:

ŞEYMA ELİF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509748)
Farklı fikirlere tahammül etmek zordur...

EyvAllah....

ama keşke birbirimizi her ne olursa olsun Allah için sevebilsek...ne yazıkki bu devirde bu imkansız ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar bazıları bazılarını...

Allah cümlemizi ıslah etsin....

Nereye Bu Gidiş.....

vesselam..

ŞEYMA ELİF 02-12-2009 00:18

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509753)

EyvAllah....

ama keşke birbirimizi her ne olursa olsun Allah için sevebilsek...ne yazıkki bu devirde bu imkansız ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar bazıları bazılarını...

Allah cümlemizi ıslah etsin....

Nereye Bu Gidiş.....

vesselam..

Zaten tek amacımız Allah'ın rızasını kazanmak olsa
ve O'nun için sevebilsek herşeyi ve herkesi ,başaracağız inşaAllah...
Rabbim cümlesini iyi ıslah eylesin...

ÜMİT-AK 02-12-2009 00:18

Arkadaşlar bence fazla yorum yapmanın bir anlamı yok.Dikkat ettiyseniz partisine büyük bir çıkış yakalattığı için yılın siyasetçisi seçilmiş.
;1Yılın siyasetçisini 30 mart sabahı inşallah görüceğiz.;1
Bakalım yılın siyasetçisi 30 mart sabahı % kaç oyunu arttırmış görüceğiz.
O zaman görücem yılın siyasetçisini...:)

ŞEYMA ELİF 02-12-2009 00:22

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509758)
Arkadaşlar bence fazla yorum yapmanın bir anlamı yok.Dikkat ettiyseniz partisine büyük bir çıkış yakalattığı için yılın siyasetçisi seçilmiş.
;1Yılın siyasetçisini 30 mart sabahı inşallah görüceğiz.;1
Bakalım yılın siyasetçisi 30 mart sabahı % kaç oyunu arttırmış görüceğiz.
O zaman görücem yılın siyasetçisini...:)

Başarıyı tebrik etmek bukadar zor mu?

MilliGörüşEri 02-12-2009 00:25

:) biz ne diyoruz o ne diyo

artık anlıyorumki biz birbirimize kalplerimizi kapatmışız..

söyleyecek artık bişey yok...

sözün bittiği yerdeyiz vesselam..

ÜMİT-AK 02-12-2009 00:30

Alıntı:

ŞEYMA ELİF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509761)
Başarıyı tebrik etmek bukadar zor mu?

Değerli kardeşim BAŞARI %2.5 oy almaksa saygı duyarım...:güzel:

Üç mevsim 02-12-2009 00:31

Farklı görüşlere çok tahammül ettik biz arkadaşlar. Bizzat ben burada bunun mücadelesini verdim. Ama bu iyiniyetimizin sonucu hoş olmadı. Herkes bizim kadar iyi niyetli değilmiş.

Onun için herkes kendi işine baksın. Yönetime iş öğretmeye kalkmayın. Sözde Milli Görüş Forumların vaziyetini de biz biliyoruz.

MilliGörüşEri 02-12-2009 00:34

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509772)
Farklı görüşlere çok tahammül ettik biz arkadaşlar. Bizzat ben burada bunun mücadelesini verdim. Ama bu iyiniyetimizin sonucu hoş olmadı. Herkes bizim kadar iyi niyetli değilmiş.

Onun için herkes kendi işine baksın. Yönetime iş öğretmeye kalkmayın. Sözde Milli Görüş Forumların vaziyetini de biz biliyoruz.

:) vay be sözde milligörüş forumları ha sözde oldu öylemi vakti zamanında o sözde dediğiniz davanın liderinin dizinin dibindeydiniz nankörlük etmeyin biraz saygı gösterin şu kibirlenmekten böbürlenmekten vazgeçin biraz kendinize gelin.....

ŞEYMA ELİF 02-12-2009 00:37

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509772)

Ben kimseye işini öğretmek için yazmadım soru mu?
İlla birilerini mi tutmak gerekir...
ben bunu anlayamıyorum...

Üç mevsim 02-12-2009 00:55

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509774)

:) vay be sözde milligörüş forumları ha sözde oldu öylemi vakti zamanında o sözde dediğiniz davanın liderinin dizinin dibindeydiniz nankörlük etmeyin biraz saygı gösterin şu kibirlenmekten böbürlenmekten vazgeçin biraz kendinize gelin.....

Haddimizi bilerek konuşalım !

Boşa konuşmuyoruz biz burada !

1.5 senedir birçoğu sözde ve aşırı fanatik, partizan Saadet Partililerle uğraşıyoruz ! İçlerinden aklı başında, olgun olanlar bir elin parmaklarını geçmiyor, onlar da bu forumda halen yazıyorlar.

Gidin onlara öğretin sayıgıyı, kibiri, erdemi !

Bizim burada farklı düşünceden herkese fazlasıyla tahammülümüz vardı. O kendini beğenmiş cahil sözde Milli Görüşçüler bizi bu işi daha sıkı tutmaya sevketti !

Bu foruma yaptıkları holiganca saldırılar bize çok şey öğretti, sen bizden önce gidip kendi camiana ahlak öğreteceksin !

1) http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html

2) http://www.akpartiforum.com/bahriyel...ru-t54184.html

MilliGörüşEri 02-12-2009 00:59

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509781)
Haddimizi bilerek konuşalım !

Boşa konuşmuyoruz biz burada !

1.5 senedir birçoğu sözde ve aşırı fanatik, partizan Saadet Partililerle uğraşıyoruz ! İçlerinden aklı başında, olgun olanlar bir elin parmaklarını geçmiyor, onlar da bu forumda halen yazıyorlar.

Gidin onlara öğretin sayıgıyı, kibiri, erdemi !

Bizim burada farklı düşünceden herkese fazlasıyla tahammülümüz vardı. O kendini beğenmiş cahil sözde Milli Görüşçüler bizi bu işi daha sıkı tutmaya sevketti !

Bu foruma yaptıkları holiganca saldırılar bize çok şey öğretti, sen bizden önce gidip kendi camiana ahlak öğreteceksin !

1) http://www.akpartiforum.com/muhalif-...ru-t53188.html

2) http://www.akpartiforum.com/bahriyel...ru-t54184.html

Beni Allah biliyor benim bunlarla hiiiç bir alakam yok...
Haksız yere hakkına girdiğiniz milligörüşlülerin hakkını nasıl ödersiniz bu tabiki sizin sorununuz...
Mevla cümlemize Merhamet Etsin...

SEMTEM 02-12-2009 00:59

30 martta onlar sokağa dahi çıkamazlar bir evvelki seçimde olduğu gibi evden çıkma yasağı var onlara ben benim dediğimi anlamayacak adama ne anlatayım onlara 0.10 bile fazla

islam 02-12-2009 01:04

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509784)
30 martta onlar sokağa dahi çıkamazlar bir evvelki seçimde olduğu gibi evden çıkma yasağı var onlara ben benim dediğimi anlamayacak adama ne anlatayım onlara 0.10 bile fazla

Bir Anda 720 ile dönme recoru kırdın Helal olsun...
Hani seviyordun...
Bu dönüş fizk kurallarına bile aykırı...

Üç mevsim 02-12-2009 01:08

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509783)

Beni Allah biliyor benim bunlarla hiiiç bir alakam yok...
Haksız yere hakkına girdiğiniz milligörüşlülerin hakkını nasıl ödersiniz bu tabiki sizin sorununuz...
Mevla cümlemize Merhamet Etsin...

Allah biliyordur muhakkak, iyi biriysen, bunlarla alakan da yoksa ne ala.

Biz kimsenin günahına filan girmedik.

Asıl o Milli Görüşçü bozuntuları bizim hakkımızı düşünsün.

Eğer onlardan değilseniz mesele yok.

Hiç alınmanıza da gerek yok.

Üç mevsim 02-12-2009 01:15

Buranın Diğer Partiler Bölümü olduğunu bilerek , başka partilere mensup kişileri burada baskı altına almadan konu üzerinden devam edelim.

SEMTEM 02-12-2009 01:40

biz size boşuna küsüp ayrılmadık ya imzayı atmıyacaksın milletin kahramanı olacaksın yada attıktan sonra kıvırmayacaksın

islam 02-12-2009 01:44

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509805)
bak dönme lafı senin hocana yakışır biz size boşuna küsüp ayrılmadık ya imzayı atmıyacaksın milletin kahramanı olacaksın yada attıktan sonra kıvırmayacaksın

Senin ucuz kahramanlıkla işin olur bizim değil...
O imzanın atılı atılmadığın haberin varmı...
İftira kolay ...

akmmr 02-12-2009 03:39

tartışma yersiz bence...yılın siyasetçisine halk gereken desteği veriyor ins numan kurtulmuşa da bu destek verilir...

mücahit_2121 02-13-2009 00:21

Alıntı:

rüya aleminde yaşayan sensin farkında değilsin biz eğer %0.00 alsak dahi davamızdan vazgeçmeyeceğiz milli görüşle hizmet edeceğiz azimle çalışacağız gazze mitingine gelince allah şahittir biz onu oy almak için yapmadık filistin için yaptık keşke diğer parti ve dernekler yapsa

All times are GMT +3. The time now is 16:58.