![]() |
SP'lilerden Haber7 ve Samanyoluhaber Saldırısı
HABER7'yi SAMANYOLUHABER'İ Size Yedirtmeyiz!
Bir Grup Saadet Partisi Fanatiği, Haber7 ve Samanyoluhaber gibi ülkemizin en saygın iki haber sitesine sanal saldırı hazırlığında bulunmaktadırlar. Kör siyasi anlayışları uğruna her türlü çirkefliği yapmaktan haya etmeyecek olan SP içindeki bu bir grup azgın topluluk, kendilerine en ufak bir eleştiride bulundu diye birçok İslami Aydını afaroz etmekte beis görmemiştir. Bu sefer de güzide kuruluşlarımızı afaroz hazırlığında olan bu şirretliği şiddetle protesto ediyor ve kınıyoruz! Bu çirkin tavrın her zaman karşısında olacağımızı deklare ederiz. İşte Saldırı Planı "Değerli Milli Görüşçüler! Haber7 ve Samanyolu Haber'in defalarca Milli Görüş ve yöneticileri hakkında yaptığı asılsız yayınlar, bir zamanların Aydın Doğan kartel medyasına bile rahmet okutacak yalan ve iftiralarla dolu haberlerine karşın 16 Mart Pazartesi saat 20:00'de eşzamanlı mail protestosu yapılacaktır. "Haber7 ve Samanyolu Haber Karteline 5.000 Protesto Maili" adını verdiğimiz bu tepkimiz, sanal ortamda Milli Görüşe yönelik yalan ve karalamalara karşı en güzel cevap olacaktır. O nedenle bütün Milli Görüşçüleri 16 Mart Pazartesi Saat 20:00'de eşzamanlı olarak yapılacak mail protestosuna davet ediyor ve bu konuda bütün Milli Görüşçülerin gereken hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyoruz. Milli Görüş kamuoyuna saygıyla duyrulur. MGF Yönetimi |
Sen git Ergenekon'un ART'sine çık "Silivri AKP'nin Guantanamasudur" gibi bir ihaneti sergile. Ondan sonra haber7 ile samanyoluhaber kabahatli olsun. Yok Ya! Yok Ya!
|
Ne yapacaklarını şaşırmışlar...
|
ne halleri varsa görsünler pehhh!!!
|
Kendi pis horoz dövüşü budalalıklarına kanmayanlara kin besliyorlar böyle..
Bunların tek amacı CHP'nin laikliği aldığı gibi Dini kendi tekellerine almak.. Yazık yahu... Siyaset ve iman laflarınızla ülkemde 'doğru dürüst dinini yaşayan bir siyasetçi' bırakmadınız! Yediniz bitirdiniz hepsini... İNADINIZA BİRADER; http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/26033.jpg http://tuwamedia.de/download/images/samanyolu_haber.jpg İNADINIZA. |
İNADINIZA BİRADER;
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/26033.jpg http://tuwamedia.de/download/images/samanyolu_haber.jpg İNADINIZA. :güzel::güzel::güzel: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Samanyolu Haber ve Kanal 7..... Yandaş Medya?????.....:D:D:D
Elbette bir yandaşlıkları var... Doğruların yanındalar... Haklının yanındalar... Saadet Partisi'ni "Taşeron" olarak kullanan diğer Candan medyalara inat doğru haber yapıyorlar... Siz diğer Candan medyalara bakın Saadetli kardeşlerim... Sizi bu hale getiren, 28 Şubat'a sürükleyen onların zihniyeti değil miydi? Ama galiba şimdi bu Candan medyaların Ak Parti'ye karşılık sizi "Maşa" olarak kullanmalarından rahatsız olmak bir tarafa memnun bile oluyorsunuz... 28 Şubat günlerinde size destek olmuş medyalara değil, sizi bu sürecin içinde boğmuş medyaların karşısında olmanız siyaseten daha etik olmaz mıydı? Saygılarımla... |
Adamlarin TV5 i ve Milli Gazetesi maddi olarak cöküntüde..biaralar iscilerinin maaslarini ödeyemediler.
Samanyolunu Protesto ediyorlar..amaSaadet Zaman Gazetesine Reklam yapiyor..Parti Reklami ? Bunu anlamadim..hem Protesto hem Reklam ne oluyor ? Dikkat etsinler..milli görüs foruma yollanirsa 10 Bin Mail..siteleri cökmesin sakin :-)) |
Alıntı:
Alıntı:
Evet sp yöneticilerinin varsa yanlış ve mesnetsiz beyanatlarını haber yapmasınlar.... bunu kimse istemiyor ki.. Peki sp yöneticilerinin yanlış olmayan, mesnetsiz olmayan hiç mi konuşması, açıklaması vs. yok. Bunları bari yayınlasınlar:) ** Milli görüş forumun bu faaliyetiyle ilgili mail bana da geldi, bende oralara üyeyim. Bu maili hiç dikkate almadan sildim. Kanal7'nin, STV'nin saadete karşı duruşlarını beğenmiyorum, görmezden gelmelerini anlamıyorum, tamam zırt pırt göstermesinler ama el insaf tamamen görmezden de gelmesinler. Bütün bunlara rağmen konu başlığında bahsedilen şekilde bir davranış içinde de olmam. Gereksiz bulurum böyle toplu şeyleri. Ben görüşlerimi, direk kanalların ilgililerine mail ile iletmeyi daha doğru buluyorum. Gerçi stv'ye bir iki kere mail attım daha önce hiç bir tınlama olmadı ama olsun ben gene de görüşlerimi yazarım. Kanald'ye, showtv'ye protesto için (partisi konusu değil, başka konularda) mail attım, mailiniz alınmıştır diye cevap geldi, ama stv hiç görmedi bile:) |
Saldırganlığın her türlüsü olumsuz sonuçlara yol açabilir.Demokrat bir ülkede yaşamaktayız bu yüzdende her türlü düşünceye veya haberlere yalan , yanlışta olsa ''savaş,saldırı'' yapmamak gerekir ki demokrasinin gereğide budur.Eğer bu tür davranışlarda bulunursak çatışma ortamı istemesekte sürer ve demokrasiye zarar verir.
Milli görüşçüler eğer tarafsız olurlarsa kime daha çok tepki gösterceklerini gerçekten ''milli görüşçülerse'' iyi seçmeledirler. |
Nedense bunlar hep seçimden önce hortluyorlar:) seçimden sonra yol oluyorlar
|
arkadaşlar bunlar iyice zıvanadan çıktı bırakın bunlara yalayacakları kemikleri atmayın
|
teşekür ederim üstad arkadaşım bu gün yanıma geldiler yemin ediyorlar diyorlar cehennemliksiniz bende diyorum ki arkadaş ben sizi iktidar bile yaptım hani muktedir olamamk var ya işte budur beceremediler en son söylenecek sözü en ilkin söylediler taksime cami yapacağız yok baş örtülülere rektör esas duruşa geçecek dediler ve en büyük baskıyı ezayı onlar hükümette iken yaşadık şimdi diyorum ki ALLAH ömür verirde gün olur da ak partiyede oy veremiyeceğimiz gün olursa yemin ediyorum chp ye oy veririm bunlara oy vermem en azından onların ne olduğu belli bunların ne olduğunu ben çözemedim eğer ki biriniz çözdüyse söylesin haram olsun verdiğim oylar bunlara erbakandanda ve bunların bütün yöneticilerindende davacıyım mahşerde
|
Samanyolu haberi izlerken pek keyif almazdım bu hayat dersi vs. programları sıkardı ama artık hep kanal7 ile samanyolunu açık tutacağım . Hep o sitelere girip o sitelerde yorum yazacağım.
Sapkın spliler azgın azınlığa benzemeye çalışmasınlar . Protesto edeceklerse artyi ruhat mengiyi cumhuriyet gazetesini doğan kartelini protesto etsinler. Yakında splileride ergenekondan tutuklarlarsa şaşırmıyacağım valla ! Bu ne kardeşim Yazıklar Olsun eğer o meşhur gömleğin değeri bu kadar düşmüşse iyikide çıkarmışız o gömleği . Gömleğide kirlettiniz YAZIKLAR OLSUN ! |
saldırın bakalım seçimden sonra bnir ay ortada göremeyiz sizi;D
|
Alıntı:
|
Bu arkadaş baksanıza 'Osmancik' mı..
100 defa banlandı yine mi gelmiş?.. |
Alıntı:
Sanane kardeşim.. Konuyla alakası ne bunun?.. Protesto ediyorsan hadi inine dön de katıl protestona. Değilse konuyu niye bulandırıyorsun? |
Alıntı:
Onların kötülemelerine gerek yok ki arkadaşım sp si gösterdi kendisini...unutmadan çok belli ediyorsunuz ak partili olmadığınızı başbakanımızın söylediği gibi yandaş medyaların kim olduğu çok belli dha..bundan ötesi yoktur...hizmet kanalına saygısızlık bu..ne demek yandaş medya yaaa..saadet partisi iyice kendisini düşürüyor...neden durmadan başbakanımıza laf saldırısında bulunma gereği duyuyorlar...bunu hiç beklemezdim ama göründü işte..başörtu olayını çıkartan kim erbahan hocamız ne oldu ama numan bey ak parti zamanında oldu diyor...daha kimin ne zaman n yaptığını bilsinler öyle konuşşunlar..eğer saygısızlıkta bulunduysam özür diliyorum... |
Alıntı:
Konuyu birkere sen karistirmissin kalkip bizi chp ile ayni kefeye koyuyorsun eger chp gibi olsaydik biz de seviyesiz muhalefet ederek sizin ekmeginize chp nin yaptigi gibi yag sürerdik Dikkatini cektimi hic Chp hep ekmeginize yag sürüyor:saygılar:[/quote] veee SAMANYOLU HABER inadına bu kanalları çok seviyorum.... katılıyorum size herkesi birbirine düşürdüler.... |
neyse ya avatarınızda da yazdığı gibi bunlar anlaşılmaya dursun ama arayı katıp karıştırmada da 1 sıradalar...
|
[ilk önce nerede kalmistir diyerek
Konuyu birkere sen karistirmissin kalkip bizi chp ile ayni kefeye koyuyorsun eger chp gibi olsaydik biz de seviyesiz muhalefet ederek sizin ekmeginize chp nin yaptigi gibi yag sürerdik Dikkatini cektimi hic Chp hep ekmeginize yag sürüyor:saygılar:[/quote] CHP ile aynı kefeye mi koymuşum?.. Yok öyle bi aptallık yapamam CHP bir kere sizin gibi olamaz.. Yani sizin seviyenize asla yetişemez çirkeflik konusunda.. Bahsettiğim yalnız 'tekel' konusuydu. Biz neredeyiiiz siz neredesiniiiiz.... Hadi söyle beni iyi tanırsın sen, Osmancik mısın değil misin |
evet saadetin tek amacı dini kendileri yönetmelridir..bunu bilir bunu söylerim...ak parti gibi her şeyi zamanında yapmıyorlar sadece laf yetiştiriyorlar..o numan kurtulmuş bey fendi yokmu erbakan hoca yokmu başbakanımızı yerden yere vurdular allah ıslah eylesin inşaAllah.. yaaa
|
Alıntı:
Bne çirkeflik konusunda CHP size ulaşamaz diyorum arkadaş Allah razı olsun diyor :hihi2: Eyvallah kardeş Eyvallah, Rabbim sizden de razı olsun.. Benim üslubumu boşverin siz kim nasıl hak ediyorsa işte.. Siz banlı üye Osmancık'ın devamı mısınız değil misiniz?.. IP'nize baktıralım mı??? |
Alıntı:
Başbakanın seviyesi derken??.. Bak çocuk edebli ol. Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun efendi! |
Bizi birbirimize düşürüyorlar dedik ve sustuk bugüne kadar.sizin liderleriniz olsun da bizim basbakanimiz kadar saygili olsun madem Son Osmanlı
|
Alıntı:
erbakan ın 2007 de kanalturk kameramanının önünde gölgelenerek basbakana sarfettiği sözler yenilir yutulur değil. kendine yaptıkları dolayısıyla saygım vardı... kendine tuncay özkanı rol model alıyor.. alırsa alsın herseyi almısken havasını da alsın... ;;) |
Alıntı:
yasınla, yasadıklarınla övünmek istiyorsan mezarlıklar seni bekliyor yolun acık olsun |
Alıntı:
müfteri dinlemek isteseydim ben zaten baykaldan baslardım ;;) |
Alıntı:
Peki o arkadaşına da desene ADAM AKILLI DAVRAN diye.. Üslubunu küçümsediği BAŞBAKANIN yaşı kaç?.. Yaşsa yaş yani! Kaldı ki; bize 'zihin yaşı' önemli. |
..
.... yanlışlık oldu pardon
|
Alıntı:
bakınız Recep Tayyip ERDOĞAN: 55 Necmettin Erbakan: 83 yasla olsa erbakan cihan hakimi olurdu :D |
sp liler parazit yapmayın böyle seviyesiz yorumlar yapacaksanız lütfen uğramayın . Yahu bu kadar hoşgörü fazla sayın yönetim . mgf ye gidip böyle propaganda yapsak gözümüzü çıkarırlar :D
|
Alıntı:
bu ifadelerle baykalla yarısır konumdasın;;) |
Evet o konusma benim de sınırlarımı zorladı.Bir insani tekfir ile suclamak cok buyuk gunahtır.Prof olmuslar kendileri ama bunu bilmekten acizler oyle saniyorum ki!
Neyse artık yine de ben dava kardesimiz oldugu icin pek ses etmek istemiyorum,aramizda shp liler de vardir mutlaka.Bizi birbirimize düşürmek istiyorlar.Ama tek musebbibleri de Saadet Partisi. |
Vallah bu sp holiganizmini serbest bırakıp tv ye çıkartsak bipp bipp diye sesler çıkar tv lerden :D
|
bakalım destek mesajımı daha cok gelecek köstek mesajımı
haber7 yı yedırtmeyız SaP lara |
küçük bir grubun yaptığı protestodan ne olur... bizle çok uğraşmasınlar %47yi susturmak imkansız olur saygıdan sustuk ama yeter din adı altında alttan iş çeviriyorsunuz yazık yazık yazık!!!!!!!!!!!!!!
|
All times are GMT +3. The time now is 23:18. |